Page 325 of 458 FirstFirst ... 225275315321322323324325326327328329335375425 ... LastLast
Results 6,481 to 6,500 of 9148

Thread: Xbox One

Default Xbox One

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Στην δευτερη περιπτωση (Driveclub) ειχαμε να κανουμε με ενα νεο ip και ενα επισης νεο cencept για το online, ενω στην πρωτη ειχαμε να κανουμε με REMASTER της ναυαρχιδας της MS. Το οτι τα βαζεις και μονο στην ιδια ζυγαρια δειχνει μαλλον καλυτερα τις δικες σου πεποιθησεις. Δεν προσπαθω να δικαιολογησω το driveclub, αλλωστε εχει φαει ΚΑΙ εδω (οπως και στο και καλα sony-gaf) πολυ κραξιμο, αλλα απο την αλλη μερια εχουμε ενα remaster που αντι να προσφερει καλυτερη εμπειρια απο το πρωτοτυπο, προσφερει χειροτερη. Aυτο ειναι το ultimate fail.
    Το πρόβλημα ξέρεις πως δημιουργήθηκε;

MixΑραν και τα 4 παιχνίδια στο multi μεταξύ τους ώστε να βγάλουν playlists με χάρτες απο όλα μαζί και αυτο το " πάντρεμα" bugαρε το σύμπαν!

Δεν τα άφησαν το καθένα ξεχωριστά με το δικό του online multiplayer που θα την το απλό και το λογικό.

Δε στο λέω για να τους δικαιολογήσω εξάλλου πρώτος έτρεξα να κράξω άγρια και μάλιστα να απαιτήσω και επιστροφή χρημάτων,αλλα για να καταλάβεις ότι αιτία του bug δεν ήταν το κακό remaster και remake (του halo 2) αλλα κάτι τελείως διαφορετικό που έκαναν την ανοησία να δοκιμάσουν.

Τέτοια απόπειρα δεν νομιζω ότι εχει κανει κανείς άλλος αν θυμάμαι καλα. Αν όχι θύμισε μου.
    Last edited by Giannis1979; 24-12-2014 at 18:10.

2. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Narayan (29-12-2014)

Default Xbox One

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    @ microsoft
    Γελοια ποστ δεν προκειται να παρουν σοβαρη απαντηση. Ποσο μαλλον απο ατομακια παντελως ασχετα με το αθλημα γενικοτερα που ποσταρουν και σαν να ειναι ακομα στην τριτη ταξη του δημοτικου.. Τρεχα παιξε στην αγαπημενη σου κονσολα και ασε το ps4 forum. Προσπαθεις πολυ χωρις να εχεις κατι να επιβεβαιωνει αυτα που λες.

@ γενικα:
    Η μεγαλυτερη κοινοτητα gamer και developer στον κοσμο ψηφησε. Εσεις μπορειτε να πιστευετε οτι θελετε. Εγω αλλωστε ποτε δεν εψαξα να βρω ποιος ειναι ο χειροτερος. Αλλα οταν μου κοπαναγατε τα "υποδειγματικο" και σαν εξηγουσα με αποδειξεις και επιχειρηματα οτι δεν ειναι ετσι και οτι η αληθεια απεχει αρκετα απο αυτο, λεγατε τα δικα σας και οτι η Σονυ πρεπει να βλεπει και να μαθαινει.

οποτε φυσικα και νιωθω δικαιωμενος οταν βλεπω αυτο το υποδειγματικο σας να ειναι στην λιστα με τα μεγαλυτερα φεηλ της χρονιας.

Ποσως με ενδιεφερε εαν ειναι 3ο 5ο ή κατω απο καποιο αλλο παιχνιδι. Ειναι στην λιστα και αυτο αρκει απο μονο του, για να πεταξει το "υποδειγματικο" σας στα σκουπιδια.
    Την προηγούμενη φορά σου εξηγούσα επι ώρες 2 πράγματα.

1 το ότι η συλλογή ειναι απο τα καλύτερα deals στην ιστορία του gaming και μακάρι να έκανε και η sony κάτι αντίστοιχο Με δικά της ωραία games όπως πχ uncharted.

Και 2 ότι το halo 2 ειναι remake και όχι remaster των γραφικών του πρώτου παιχνιδιού.

ΕΣΥ το μόνο που έλεγες ειναι ότι το halo 2 και η συλλογή γενικώς ειναι ένα άθλιο remaster και το ότι η Sony δεν πρέπει να κοιτάει επ ουδεμία τέτοιες κινήσεις αφου πέφτει το frame rate κλπ κλπ.

Λες και εμείς είπαμε να φτιάξει η Sony παιχνίδια που πέφτουν τα frames η παιχνίδια broken στο online!

Με το IQ λοιπόν που διαθέτεις μη μπορώντας να καταλάβεις τι σου λενε, ερχεςαι τωρα να μας το παίξεις και ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ(!!!!!!!!!!)Για όλες αυτές τις σοφες και εκτός τόπου και χρόνου αςχετοςυνες με τις οποίες μας έκανες να χαςουμε το χρόνο μας μαζί σου.

Σορυ ρε συ αλλα γελάει και το παρδαλό κατςικι.

Αν πάντως αυτο σε φτιάχνει τοτε οκ..

Αλλα το απύθμενο κόμπλεξ που έχεις με το παιχνιδι δεν κρύβεται.

Παντως την προηγούμενη φορά μου στοιχίσες ένα ban λίγων ημερών αφου έφτασα στα όρια μου και σε αποκάλεσα απρεπώς έστω και όχι ευθέως αφου πιθανόν βλέπουν και μικρά παιδιά.

Ειμαι πολυ περίεργος λοιπόν να δω πόσες μέρες θα φας ΕΣΥ με τον χαρακτηρισμό "ατομάκια" που ειναι ξεκάθαρη μείωση προσωπικότητας του Narayan στον οποίο απευθύνεσαι και μαλιςτα με την παροτρυνςη να φύγει απ το φόρουμ,και πολυ χειρότερη προσβολή απο αυτο που σε είπα τοτε εγω.

Ας δούμε λοιπόν ολοι μαζί ποσά μέτρα και ποσά σταθμά υπάρχουν στο φόρουμ.
    Last edited by Giannis1979; 24-12-2014 at 18:47.

4. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Narayan (29-12-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Giannis1979;561651.

ΕΣΥ το μόνο που έλεγες ειναι ότι το halo 2 και η συλλογή γενικώς ειναι ένα άθλιο remaster και το ότι η Sony δεν πρέπει να κοιτάει επ ουδεμία τέτοιες κινήσεις αφου πέφτει το frame rate κλπ κλπ.
    στεκομαι μονο σε αυτο γιατι πανω σε αυτο βασιζεται υποτιθεται ολη η μπουρδολογια που εσυρες απλα για να κερδισεις τις εντυπωσεις.

Σε προκαλω λοιπον ευθεως να επιστρεψεις με quote οπου γραφω εγω κατι τετοιο, οτι ειναι ενα "αθλιο" remaster. Γιατι θα βρεις πολλα μηνυματα μου οπου εμφανως λεω οτι ειναι καλο deal και μια αξιολογη δουλεια, και απλα ημουν εναντιον του χαρακτηρισμου "υποδειγματικο" remaster (ειδικα επι συνολου) για τους λογους που λεπτομερως ανεφερα και για τους οποιους το παιχνιδι θεωρειται απο πολλους ενα μεγαλο φεηλ. Εδω η ιδιοι οι δημιουργοι εχουν βγει επανηλλειμενως να ζητανε συγνωμη απο τον κοσμο... Τι αλλο δηλαδη χρειαζεται να παραθεσω για να δικαιολογησει την υποστηριξη μου οτι το MCC δεν ειναι υποδειγματικο remaster. Πρεπει καποιος να εχει σοβαρο προβλημα να μην αντιλαμβανεται τους λογους για τους οποιους το παιχνιδι δεν ειναι υποδειγματικο οπως το βαφτισαν καποιοι.

Οσο για τα σχολιακια σου για τους ομοιδεατες σου, ο Narayan ειναι γνωστο τρολακι εδω και χρονια στο φορουμ και συν τοις αλλοις εχει γινει και ρεζιλι πολλακις αφου ποσταρει αλλα αντι αλλων εχοντας πληρη αγνοια για ενα καρο θεματα. Εδω δεν αντιλαμβανεται τι σημαινει δημοψηφισμα και καθεται και μετραει τις ψηφους χωρις να λαμβανει υποψην το γιατι η τριτη θεση ειχει τοσες λιγες θεσεις ενω η πρωτη ειναι το gamergate και η δευτερη η ubisoft... Βαζω και στοιχημα οτι googlarei να δει τι ειναι το gamergate. Δεν θα χαριςτω σε ατομο που γραφτηκε εδω για να τρολαρει και το οποιο εχει βαςικο σκοπο να κανει promotion για την αγαπημενη του εταιρεια. Τοςα φοβερα games εχει να παιξει, τι αςχολειται με ενα φορουμ του Ps4 επιβεβαιωςη χρειαζεται;

Α και ακρως ειρωνικο να λες οτι κακως με χαρακτηρισες σε προηγουμενο ποστ σου ενω το κανεις και τωρα. I see what you did there.

υγ: το αν ειμαι "κομπλεξικος" με το Halo πρεπει να φαινεται και απο το συνεχες κραξιμο που εριχνα στο driveclub οταν κυκλοφορησε οπως κυκλοφορησε...
    Last edited by Valkyre; 24-12-2014 at 20:27.

Default Xbox One

στεκομαι μονο σε αυτο γιατι πανω σε αυτο βασιζεται υποτιθεται ολη η μπουρδολογια που εσυρες απλα για να κερδισεις τις εντυπωσεις.

Σε προκαλω λοιπον ευθεως να επιστρεψεις με quote οπου γραφω εγω κατι τετοιο, οτι ειναι ενα "αθλιο" remaster. Γιατι θα βρεις πολλα μηνυματα μου οπου εμφανως λεω οτι ειναι καλο deal και μια αξιολογη δουλεια, και απλα ημουν εναντιον του χαρακτηρισμου "υποδειγματικο" remaster για τους λογους που λεπτομερως ανεφερα και για τους οποιους το παιχνιδι θεωρειται απο πολλους ενα μεγαλο φεηλ. Εδω η ιδιοι οι δημιουργοι εχουν βγει επανηλλειμενως να ζητανε συγνωμη απο τον κοσμο... Τι αλλο δηλαδη χρειαζεται να παραθεσω για να δικαιολογησει την υποστηριξη μου οτι το MCC δεν ειναι υποδειγματικο remaster. Πρεπει καποιος να εχει σοβαρο προβλημα να μην αντιλαμβανεται τους λογους για τους οποιους το παιχνιδι δεν ειναι υποδειγματικο οπως το βαφτισαν καποιοι.

Οσο για τα σχολιακια σου για τους ομοιδεατες σου, ο Narayan ειναι γνωστο τρολακι εδω και χρονια στο φορουμ και συν τοις αλλοις εχει γινει και ρεζιλι πολλακις αφου ποσταρει αλλα αντι αλλων εχοντας πληρη αγνοια για ενα καρο θεματα. Εδω δεν αντιλαμβανεται τι σημαινει δημοψηφισμα και καθεται και μετραει τις ψηφους χωρις να λαμβανει υποψην το γιατι η τριτη θεση ειχει τοσες λιγες θεσεις ενω η πρωτη ειναι το gamergate και η δευτερη η ubisoft... Βαζω και στοιχημα οτι googlarei να δει τι ειναι το gamergate. Δεν θα χαριςτω σε ατομο που γραφτηκε εδω για να τρολαρει και το οποιο εχει βαςικο σκοπο να κανει promotion για την αγαπημενη του εταιρεια. Τοςα φοβερα games εχει να παιξει, τι αςχολειται με ενα φορουμ του Ps4 επιβεβαιωςη χρειαζεται;

Α και ακρως ειρωνικο να λες οτι κακως με χαρακτηρισες σε προηγουμενο ποστ σου ενω το κανεις και τωρα. I see what you did there.
    Υποδειγματικό remaster ειναι απο την άποψη ότι εχουμε ένα εξ αρχής φτιαγμένο halo 2 (που αρνιόΣΟυν-αρνείσαι) να αποδειχθείς στον εσωτερικό σου κόσμο και το οποίο η 343 είχε ξεκαθαρίσει ΕΞ ΑΡΧΗΣ ότι θα ειναι το κυρίως πιάτο του πακέτου,και ένα upscale των άλλων παιχνιδιών στα 1080-60 το οποίο ακομα και αν δεν ειναι τέλειο απέχει πολυ απο τις εκδόσεις του 360.

Το halo 4 χτυπάει στα ίσα απο άποψη visuals πολλά next gen games ενώ το halo 3 που υποτίθεται ειναι το χειρότερο απ όλα απέχει άνετα 1-2 επίπεδα απο την 360 έκδοση.

Και σου ξανατονιζω ότι είχαν πει απ την αρχή ότι την προσοχή θα την λάβει το halo 2.

Αυτά ακριβώς έκρινα εγω, και πάνω σε αυτά και μόνο έκανα συζήτηση μαζί σου.

Τωρα αν η Sony μπορούσε να τα κανει αυτά υποδειγματικοτερα με μια παρόμοια συλλογή πχ του uncharted τοτε μαγκιά της!

ΕΣΥ αναλώθηκες αποκλειστικά και μόνο στον τεχνικό τομέα υποστηριζοντΑς ότι τα games ειναι ακριβώς όπως στο 360 και το HAlo 2 upscale των γραφικών του 2004.

Εγω ουτε είπα ότι πιθανώς δεν εχει frame drops ουτε ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τον τεχνικό τομέα.

Το να ανατρέξω σε παλιά ποστ δεν θα το κανω γιατί δεν θα χαραμίζω και πάλι το χρόνο μου μαζί σου εξάλλου ο καθένας μπορεί να το κανει και να κρίνει.

Επισης μην μου λες εμένα για ομοϊδεάτες,στα φρύδια μου εχω γραμμένη και τη Sony και τη ms.

Εμένα ομοϊδεάτες μου-αδέρφια μου και οικογένεια μου ειναι μόνο οι φίλοι της Α.Ε.Κ. Συνεννοηθήκαμε;

Επισης το ότι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ο Narayan ειναι troll δεν σου. Δίνει το παραμικρό δικαίωμα να προσβάλεις την προσωπικότητα του, και εξακολουθώ να περιμένω την παραδειγματική τιμωρία σου.

Επισης ο ρεζιλης και αυτός που ποστάρει αλλα νταλλων στην προκειμένη περίπτωση δεν ειναι αυτός αλλα ΕΣΥ!

Αιντε.
    Last edited by Giannis1979; 24-12-2014 at 20:36.

Default Xbox One

Οκ για να τα βαλουμε σε ταξη. Τι ειναι αυτο που εσυ πιστευεις οτι η Σονυ πρεπει να μαθει απο ολο αυτο?

Γιατι η συζητηση και η ενσταση μου εκει στηριζεται.

Οχι δεν το δεχομαι. λες οτι εγω παραπληροφορω ενω εσυ πριν ανεφερες αυτο:

σορρυ, αλλα @@ εφτιαξε απο το μηδεν... ουτε καν το Halo 2... Τι θα πει μηδεν? Φταιξανε καινουργια ιστορια? Αλλαξανε τον σχεδιασμο των επιπεδων, γραψανε αλλη μουσικη?

Σορρυ αλλα δεν παραπληροφορω εγω... Ναι με το Halo 2 εκαναν κατι τοις παραπανω σε σχεση με τα υπολοιπα που απλα ηταν ports με καλυτερη αναλυση και ενα ρετουσαρισμα (σε ορισμενες περιπτωσεις) στα γραφικα. Halo 3 και Halo 4 δεν εχουν οπτικα ΚΑΜΜΙΑ διαφορα με το 360. ΚΑΜΜΙΑ. Ισα ισα ακομα και τα προβληματα των εν λογω τιτλων οπως το aggressive LOD pop in του Halo 3, παραμενουν σε αυτην την δουλεια. Οι τυποι κυριολεκτικα απλα ανεβασαν την αναλυση και το framerate χωρις να κανουν κατι αλλο ιδιαιτερο και γι αυτο εχουν και τα θεματα με το framerate ειδικα στο HALO 4. Οι τυποι δεν εκαναν καν optimization. Δεν ξερω ποσο ουαο ειναι για εσας να παιζεις Halo 4 με fluctuating framerate απο τα 60 στα 30 συνεχως...
    Δεν ειναι το πακετο αυτο κατι το οποιο πρεπει να θεωρηθει ως το benchmark των remaster, κατι που ολοι θα επρεπε να κοιτανε και να λενε "να ετσι πρεπει να ειναι τα remaster/remake/ports".

Αυτο δικαιωματικα θα ανηκει στο GTAV σε λιγες μερες.

Συγκρινουμε παιχνιδια του 2001 και την αξια αυτων με παιχνιδια του 2013? Ξαναλεω το HALO 1 το βρισκεις 2 ευρω... Στο PS3 οχι δεν εκαναν απλα αναβαθμιση αναλυσης, πειραξαν και τα γραφικα αλλα λογικο ειναι οχι στον ιδιο βαθμο που μπορουν να κανουν με ενα παιχνιδι του 2001!! Τα ICO+Shadow εχουν διαφορες στα γραφικα, το ιδιο και τα God of War και το ιδιο και το Last of US.

Δεν στοιχιζει κατι ιδιαιτερο να αναβαθμισεις παιχνιδια δεκαετιας...

Αν η Σονυ εχει κατι να μαθει απο αυτο ειναι να κατσει να μαζεψει πχ 4 Gran Turismo απο το 1995 και μετα και να κανει remaster γιατι το 4 προφανως ειναι μαγικος αριθμος, αφου το 3 ειναι λιγο μιας και το εχουν δωσει ηδη... η πλακα ειναι οτι εμεις κραζουμε τα remaster εδω και καιρο αλλα τεσπα.

Δε μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό τελικά.

Καμμία διαφορά λοιπόν το halo 3 και το 4 απο τις εκδόσεις του 360 και το halo 2 απλή μεταφορά.

Μετά το troll ειναι ο Narayan..
    Last edited by Giannis1979; 24-12-2014 at 20:58.

Default Xbox One

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Δεν με καταλαβαίνεις.

Η NG απλά βελτίωσε το Lou .
    Η 343 έφτιαξε τα παιχνίδια Απ το μηδέν!

Άλλο remaster άλλο remake.

Για frame drops κλπ δεν εχω άποψη γιατί μέχρι τωρα κ ενώ εχω παίξει το μισό halo 2 δεν εχω πρόβλημα ιδιαίτερο.δεν εχω προσέξει κάτι κοινώς.

Κρατάω μια πισινή πάντως γιατί ειχα τέτοιο ενθουσιασμό χθες που επιτέλους έπαιζα το halo 2 (το μοναδικό που δεν ειχα παίξει)που πιθανόν να μην το πρόσεξα.

Αν όντως υπάρχουν κακώς υπάρχουν και δεν είπε κανείς στη Sony να αντιγράψει αυτο.

Μπορεί κάλλιστα όμως να αντιγράψει όλα τα υπόλοιπα και κυρίως το value for money που λέγαμε.
    Για τσέκαρε και εδω ( επειδή με προκάλεσες δημοΣια όχι τίποτα άλλο )ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σου λέω ότι πρέπει να αντιγράψει η σονυ κατα τη γνώμη μου.

Καλα Χριστούγεννα (δεν το λέω ειρωνικά).
    Last edited by Giannis1979; 24-12-2014 at 21:17.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

@giannis

Οκ με λιγα λογια μπορουσες να πεις λοιπον οτι οι υπονοιες σου εκ μερους μου περι "αθλιου" remake ειναι αυτο που ειπα ακριβως. Μπουρδες. Που τις εβγαλες απο το μυαλο σου για να κερδισεις εντυπωσεις. Αβασιμες εντελως. Ενα υποδειγματικο προιον δεν βγαινουν στην κατασταση που βγηκε το MCC. Το framerate ειναι το λιγοτερο. Το παιχνιδι εχει ξεσηκωσει θυελες αντιδρασεων ακομα και τωρα αντι να βελτιωθει η κατασταση εχει γινει χειροτερη και τα πατς αντι να φταιξουμ το online κομματι εχουν προσθεσει bugs σε αλλους τομεις του παιχνιδιου.

δηλαδη δεν καταλαβαινω πως γινεται καποιος να μην αντιλαμβανεται οτι αυτο δεν ειναι υποδειγματικο προιον. Αυτη ηταν η θεση μου εξαρχης. Αυτο ηταν η μοναδικη ουσιαστικη μου ενσταση εβερ.

πραγματικα δεν το πιστευω οτι ακομα και τωρα πρεπει να εξηγω το προφανες... οταν εχουν γραφτει τοσα αρθρα για τα προβληματα , οταν οι ιδιοι εχουν ζητησει συγνωμη, οταν στο gaf εχουν θρεντ 500 σελιδες με εκατονταδες χιλιαδες ποστ παραπονων... δηλαδη ειλικρινα τι αλλο χρειαζεται για να στηριξει την θεση μου;;!

Default Xbox One

@giannis

Οκ με λιγα λογια μπορουσες να πεις λοιπον οτι οι υπονοιες σου εκ μερους μου περι "αθλιου" remake ειναι αυτο που ειπα ακριβως. Μπουρδες. Που τις εβγαλες απο το μυαλο σου για να κερδισεις εντυπωσεις. Αβασιμες εντελως. Ενα υποδειγματικο προιον δεν βγαινουν στην κατασταση που βγηκε το MCC. Το framerate ειναι το λιγοτερο. Το παιχνιδι εχει ξεσηκωσει θυελες αντιδρασεων ακομα και τωρα αντι να βελτιωθει η κατασταση εχει γινει χειροτερη και τα πατς αντι να φταιξουμ το online κομματι εχουν προσθεσει bugs σε αλλους τομεις του παιχνιδιου.

δηλαδη δεν καταλαβαινω πως γινεται καποιος να μην αντιλαμβανεται οτι αυτο δεν ειναι υποδειγματικο προιον. Αυτη ηταν η θεση μου εξαρχης. Αυτο ηταν η μοναδικη μου ενσταση εβερ.

πραγματικα δεν το πιστευω οτι ακομα και τωρα πρεπει να εξηγω το προφανες... οταν εχουν γραφτει τοσα αρθρα για τα προβληματα , οταν οι ιδιοι εχουν ζητησει συγνωμη, οταν στο gaf εχουν θρεντ 500 σελιδες με εκατονταδες χιλιαδες ποστ παραπονων... δηλαδη ειλικρινα τι αλλο χρειαζεται για να στηριξει την θεση μου;;!
    Μα εγω ποστάροντας σου μάλιστα και παλιότερο μου ποστ σου εξήγησα ΑΚΡΙΒΩΣ το τι εννοώ υποδειγματικό στο mcc και τι όχι.

Ουδέποτε αμφισβήτησα τα τεχνικά προβλήματα κΑι φυσικα ουδέποτε ισχιριστικα ότι αποτελούν μέρος της κρίσης μου.

Εξάλλου σου υπενθυμίζω ότι έτρεξα πρώτος να κράξω για το broken online.

ΕΣΥ μου βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν εχω πει ενώ ήμουν και ειμΑι απόλυτα σαφής στο τι θα ήθελα να δει η σονυ απο το mcc.

Νομιζω ότι ο κοσμος με τα 2 ποστ που επαναποσταρα θα καταλάβει απόλυτα.

Δεν θα κάτσω να προσπαθήσω ξανά να εξηγήσω και σε σένα.

Εχω προσπαθήσει αλλα δεν..

Καλές γιορτές με αγάπη χαρά και υγεία σε σένα κΑι την οικογένεια σου και σταματάω τη συζήτηση ακριβώς εδω.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Default Xbox One

Τον τελευταίο καιρό τα χειριστήρια του χ1 αποσυνδέονται χωρίς λόγο ένα ώρα gaming και επανασυνδέονται για να αποσυνδέσουν πάλι αργότερα και να γίνεται ο ίδιος κύκλος ξανά και ξανά.

Στην αρχή τα disconnect ήταν αραιά πχ 1 φορά στη μια ώρα αλλα πλέον η κονσολα μου ειναι πλήρως unplayable αφου μετά το πρώτο disconnect αποσυνδέονται συνέχεια.

Στη ms λενε ότι έρευνανε το θέμα και ψάχνουν fix ( εδω και 3 μήνες τουλάχιστον) και συνιστούν να παίζουμε ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ (ξαναγυριςτε δηλαδή στην εποχή του PS2 και του πρώτου xbox )όσοι απο μας εχουμε μεγάλο πρόβλημα μέχρι να βρεθεί λύση ( του Αγίου ...... Ανήμερα).

Μετά απο αρκετό ψάξιμο στα official xbox forums διαπιστώνω ότι πρόβλημα εχει αρκετός κοσμος ενώ η συντριπτική πλειοψηφία όσων τις έστειλαν τις κονσόλες για επισκευή τις παρέλαβε πίσω με ένα σημείωμα που έλεγε (there's nothing wrong with your console).

Προσωπικά δοκίμασα κάθε δυνατή λύση και αποτέλεσμα μηδέν.

Και hard reset έκανα με το τραγικό αποτέλεσμα να χάσω account με παιχνίδια γιατί εχω ξεχάσει το email που ειχα χρησιμοποιήσει.

Και καινούριο χειριστήριο έστειλα για αντικατάσταση επειδή αρχικά πίστευα ότι έφταιγε αυτο με αποτέλεσμα να μου στείλουν πίσω ΣΠΑΣΜΕΝΟ αφου ήταν μέσα σε απλό φάκελο και διαλύθηκε στη μεταφορά.

Ευτυχώς τουλάχιστον μου είπαν να το ξαναστείλω πίσω και περιμένω σε περίπου ένα μήνα άλλο.

Και wifi και ασύρματα τηλέφωνα απενεργοποίησα και πάλι μηδέν αποτέλεσμα.

Πλέον τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί λύση ειμαι υποχρεωμένος να παίζω με καλώδιο ενώ θα περνάνε απο μπροστά μου παιδιά γυναίκες σκυλακια κλπ με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ειμαι στα όρια μου.
    Last edited by Giannis1979; 25-12-2014 at 23:59.

13. The Following 3 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

djpar (26-12-2014),Vicarious (26-12-2014)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Δυστυχώς το έχω και εγώ αυτό το θέμα, αλλα σε καμία περίπτωση σε τέτοια συχνότητα. Πχ, εμένα μου το εχει κανει 2 φορες όλες κι όλες.

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Δυστυχώς το έχω και εγώ αυτό το θέμα, αλλα σε καμία περίπτωση σε τέτοια συχνότητα. Πχ, εμένα μου το εχει κανει 2 φορες όλες κι όλες.
    Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα ετσι ακριβώς ξεκίνησε και το δικό μου πρόβλημα. Τους πρώτους μήνες ειχα 2-3 disconnect όλα κ όλα κ μετά χειροτέρευε και πήγαινε μέχρι να φτάσουμε στην κατάσταση που περιέγραψα πιο πάνω.

Πάντως δεν ειναι απόλυτο ότι θα έχεις και πρόβλημα μπορει τα disconnect σου να είχαν μια λογική αιτία όπως αδύναμες μπαταρίες η παρεμβολή απο άλλη πηγή wifi.

Πάντως στην παρούσα φάση δεν νομιζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Λετε να ειμαι κωλοφαρδος; Ουτε μια φορα δεν μου το εχει κανει αν και εχω διαβασει για καποιους που εχουν το προβλημα , οχι βεβαια στο βαθμο που περιγραφεις. Δοκιμασες να το κανεις παλι sync?

Spoiler!

Σου εύχομαι να εισαι απ τους τυχερούς...

Εχω δοκιμάσει τα πάντα φίλε μου τωρα μόλις μίλησα και με το support και μου είπαν να κανω υπομονή να παίζω με καλώδιο και ότι θα ερευνήσουν το θέμα και μετά θα με ενημερώσουν για το αν πρέπει να στείλω την κονσολα μου για επισκευή η θα φτιαχτεί με patch.

Πάντως προέκυψε και κάτι ευχάριστο.

Όλες η κονσόλες στην Ελλάδα έχουν εγγύηση 2 χρόνια όπως μου είπαν.

Εγω που την πήρα απο Amazon το Μάρτιο εχω εγγύηση μέχρι το Μάρτιο του 16 όπως ακριβώς μόυ είπαν αφου το τσέκαραν και στα πρακτικά της κονσόλας μου όπως τους υποχρέωσα να κάνουν.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

2 χρόνια εγγυηση εχουν ετσι κ αλλιως, τετοιες βλακειες περι 1 ετους μου ελεγαν κ στα public για να μου πουλησουν την εγγυηση τους κ ημουν στο τσακ να αρχισω να τους κραζω αλλα βαριομουν.

Μακαρι να διορθωθει το προβλημα , ειδικος δεν ειμαι , αλλα κατι με software problem μου κανει αυτο.

Spoiler!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ψιλοξενερωσα τωρα... Ελπιζω να μην υπαρχει περαιτερω θεμα, ή, αν υπαρξει, να ειναι θεμα software.

Quote Originally Posted by james9 View Post
    2 χρόνια εγγυηση εχουν ετσι κ αλλιως, τετοιες βλακειες περι 1 ετους μου ελεγαν κ στα public για να μου πουλησουν την εγγυηση τους κ ημουν στο τσακ να αρχισω να τους κραζω αλλα βαριομουν.

Μακαρι να διορθωθει το προβλημα , ειδικος δεν ειμαι , αλλα κατι με software problem μου κανει αυτο.
    Δεν το ήξερα για τα 2 χρόνια.ειχα πιστέψει κ γω τις παπάντζες τους.

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Πιο Fail η νεα γενια πεθαίνεις...

Πραγματικα τυ πρεπει πλυ κραξιμο. Μακαρι να βγει νεος σοβαρος παιχτης κοια στιγμη.

22. The Following User Says Thank You to corsaopc3071r For This Useful Post:

Giannis1979 (26-12-2014)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Δεν το ήξερα για τα 2 χρόνια.ειχα πιστέψει κ γω τις παπάντζες τους.
    Σε παραπεμπω στο επισημο σαιτ της ms
    http://support.xbox.com/el-GR/xbox-o...gistration-faq
    να εκτυπωσεις τη σελιδα και να πας στο public να βαλεις τον πανασχετο πωλητη να την φαει. Αν αρχισω κ γραφω την ολη ιστορια με το public οταν πηγα να παρω το one θα βγαλετε αφρους με την ασχετοσυνη και την κουτοποπονηρια τους.

Spoiler!

24. The Following 2 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Giannis1979 (26-12-2014),spartan (26-12-2014)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Λετε να ειμαι κωλοφαρδος; Ουτε μια φορα δεν μου το εχει κανει αν και εχω διαβασει για καποιους που εχουν το προβλημα , οχι βεβαια στο βαθμο που περιγραφεις. Δοκιμασες να το κανεις παλι sync?
    Ουτε εγω εχω τετοιο προβλημα. Φυσικα το εχω μια εβδομαδα το μηχανημα αλλα παιζω καθημερινα. Εχω κανει και την αναβαθμιση του χειριστηριου με το usb καλωδιο που πρεπει να το συνδεσουμε. Το εχουν κανει και οι υπολοιποι;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Bookmarks

Bookmarks