-
@giannis
Οκ με λιγα λογια μπορουσες να πεις λοιπον οτι οι υπονοιες σου εκ μερους μου περι "αθλιου" remake ειναι αυτο που ειπα ακριβως. Μπουρδες. Που τις εβγαλες απο το μυαλο σου για να κερδισεις εντυπωσεις. Αβασιμες εντελως. Ενα υποδειγματικο προιον δεν βγαινουν στην κατασταση που βγηκε το MCC. Το framerate ειναι το λιγοτερο. Το παιχνιδι εχει ξεσηκωσει θυελες αντιδρασεων ακομα και τωρα αντι να βελτιωθει η κατασταση εχει γινει χειροτερη και τα πατς αντι να φταιξουμ το online κομματι εχουν προσθεσει bugs σε αλλους τομεις του παιχνιδιου.
δηλαδη δεν καταλαβαινω πως γινεται καποιος να μην αντιλαμβανεται οτι αυτο δεν ειναι υποδειγματικο προιον. Αυτη ηταν η θεση μου εξαρχης. Αυτο ηταν η μοναδικη ουσιαστικη μου ενσταση εβερ.
πραγματικα δεν το πιστευω οτι ακομα και τωρα πρεπει να εξηγω το προφανες... οταν εχουν γραφτει τοσα αρθρα για τα προβληματα , οταν οι ιδιοι εχουν ζητησει συγνωμη, οταν στο gaf εχουν θρεντ 500 σελιδες με εκατονταδες χιλιαδες ποστ παραπονων... δηλαδη ειλικρινα τι αλλο χρειαζεται για να στηριξει την θεση μου;;!