Page 324 of 458 FirstFirst ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... LastLast
Results 6,461 to 6,480 of 9148

Thread: Xbox One

Senior Member ultra's Avatar
    PSN ID
    gael_HELLAS

Καλυτερα να κοιταξεις το ενδεχόμενο να σου γίνει αντικατασταση κονσόλας. Το ΟΝΕ που είναι απο τις πρωτες παρτίδες;

Δεν ειναι θεμα κονσολας, πολλες φορες η δε γραφει το video η οταν το κανω upload λεει error δικτυου. Το κοιταξα στο forum και το εχουν δεκαδες χρηστες. Η κονσολα ειναι καινουρια απο τις τελευταιες φουρνιες

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

κοιταζα το trailer του halo 5 guardians MP και απλα τι να πω...Συγνωμη ολη η εξελιξη των fps ειναι να πετανε σαv ακριδες οπως το TITANfail? Μα δεν βαρεθηκε ο κοσμος να παιζει τα ιδια και τα ιδια?μαλλον οχι....ειναι και που δεν μου αρεσουν και πολυ τα FPS αλλα δεν βλεπω κατι wow ...εκτος απο αυτον που μιλαει στο trailer με θαυμασμο σε καθε ιδια βαρετη σκηνη..!!

Θελω να παιξω τη Beta να το δω το Halo 5. Ποτε δεν ημουν ιδιαιτερα fan των twitch shooters παντως, ειδικα το Titanfall απο ενα σημειο κι επειτα με κουρασε που ολοι χοροπηδανε σαν κατσαριδες πανω-κατω. Για λιγο καλο ηταν, αλλα μεχρι εκει.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Και εγω θελω να μπω στη beta για το Halo 5, μπορω να μπω μονο αν αγορασω το παιχνιδι Master Chief Collection ε;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by lak100 View Post
    εγω εχω την παρτιδα χωρις το kinect ειχα το θεμα με τον ηχο αλλα διορθωθηκε με το update ο αδερφος εχει την εκδοση με kinect δεν ειχε ποτε θεμα να πω εδω οτι η ms αμα δηλωσει την κονσολα σου δινει 2 χρονια εγγυηση εγω το πηρα 9/2014 και εγγυηση μεχρι 11/2016
    Που πας και το δηλωνεις αυτο?

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

To....φαινομενικα "YΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ" remaster ολων των εποχων, Halo MCC κερδισε την 3η θεση στα βραβεια GAF FOTY 2014 - Fail of the Year.

Οτι νιωθω κατι τοις vindicated ειναι αληθεια.

Στην πρωτη θεση το Gamergate και ακολουθει η Ubisoft στην δευτερη. Στην τριτη το MCC και στην τεταρτη το Destiny.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=957568

8. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

DJTaurus (23-12-2014)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    To....φαινομενικα "YΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ" remaster ολων των εποχων, Halo MCC κερδισε την 3η θεση στα βραβεια GAF FOTY 2014 - Fail of the Year.

Οτι νιωθω κατι τοις vindicated ειναι αληθεια.

Στην πρωτη θεση το Gamergate και ακολουθει η Ubisoft στην δευτερη. Στην τριτη το MCC και στην τεταρτη το Destiny.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=957568
    Θεωρείτε τόσο fail? Δεν το έχω παρακολοθήσει το θέμα. Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι δεν είχε το online μέσα στο δισκακ!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Θεωρείτε τόσο fail? Δεν το έχω παρακολοθήσει το θέμα. Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι δεν είχε το online μέσα στο δισκακ!
    Aκομα δεν τρεχει σωστα το online κομματι του. + Ολα τα προβληματα και bugs/crashes απο τα remaster...

11. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

enstikto (23-12-2014)

Advanced Member Narayan's Avatar
    PSN ID
    Narayan64

Τουλάχιστον το One έχει -έστω και buggy- ποιοτικούς exclusive τίτλους.

Το γεγονός πάντως πως το Driveclub δεν είναι ούτε στην πεντάδα των fail για το 2014 αν μη τι άλλο δείχνει τι "πεποιθήσεων" ήταν η πλειοψηφία των ψηφοφόρων.

Name
    Δημήτρης

Ναι βγαλε και το gaf τωρα pro-sony...

Τι αλλο θα ακουσουμε απο εσενα περιμενω με αγωνια να δω...

PSN ID
    Narayan64

Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα έχεις φάει με το MCC τόσους μήνες. Sony και καλά να βγάλεις σκάρτο το παιχνίδι πιάνοντας οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο βρεις, είπαμε δεν είναι τέλειο αλλά δεν πάυει να είναι από τους καλύτερους τίτλους που κυκλοφορούν αυτή την εορταστική περίοδο. Καλύτερα να έχουμε αξιόλογους αλλά buggy τίτλους παρά καθόλου τίτλους όπως γίνεται αλλού.

ΟΚ το καταλαβαίνω πως θα ήθελες να υπάρχουν τέτοια παιχνίδια και στο PS4 (το οποίο έχει δύο μόνο exclusive αυτή την εορταστική περιόδο, το LBP3 και το... Firmware 2.02 ) αλλά κρύψε λίγο τη ζήλεια επειδή εκτίθεσαι.

15. The Following User Says Thank You to Narayan For This Useful Post:

apoksilosi (24-12-2014)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Καλα μην τρελαθουμε. Εχω παιξει Halo 1 και 2 απο την συλλογη και το campaign τρεχει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα. Για το multi χεστηκα προσωπικα οποτε δεν ξερω τι γινεται. Αν θελουμε να μιλησουμε για fail την 1η και 2η θεση πρεπει να την παρουν τα watchdogs και ac unity και την 3η το driveclub.

Spoiler!

17. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Narayan (24-12-2014)

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Που πας και το δηλωνεις αυτο?
    https://myservice.xbox.com/el-GR/Pages/Welcome.aspx δες εδω

19. The Following 2 Users Say Thank You to lak100 For This Useful Post:

spartan (25-12-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Narayan View Post
    Τουλάχιστον το One έχει -έστω και buggy- ποιοτικούς exclusive τίτλους.

Το γεγονός πάντως πως το Driveclub δεν είναι ούτε στην πεντάδα των fail για το 2014 αν μη τι άλλο δείχνει τι "πεποιθήσεων" ήταν η πλειοψηφία των ψηφοφόρων.
    Στην δευτερη περιπτωση (Driveclub) ειχαμε να κανουμε με ενα νεο ip και ενα επισης νεο cencept για το online, ενω στην πρωτη ειχαμε να κανουμε με REMASTER της ναυαρχιδας της MS. Το οτι τα βαζεις και μονο στην ιδια ζυγαρια δειχνει μαλλον καλυτερα τις δικες σου πεποιθησεις. Δεν προσπαθω να δικαιολογησω το driveclub, αλλωστε εχει φαει ΚΑΙ εδω (οπως και στο και καλα sony-gaf) πολυ κραξιμο, αλλα απο την αλλη μερια εχουμε ενα remaster που αντι να προσφερει καλυτερη εμπειρια απο το πρωτοτυπο, προσφερει χειροτερη. Aυτο ειναι το ultimate fail.

PSN ID
    Narayan64

Το έχεις παίξει Slay και γνωρίζεις πως είναι χειρότερη εμπειρία από τους αρχικούς τίτλους;

Εγώ που το έχω παίξει επέτρεψέ μου να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Ναι έχει μερικά προβλήματα, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν καθιστά τον τίτλο unplayable.

Name
    Δημήτρης

@ microsoft
    Γελοια ποστ δεν προκειται να παρουν σοβαρη απαντηση. Ποσο μαλλον απο ατομακια παντελως ασχετα με το αθλημα γενικοτερα που ποσταρουν και σαν να ειναι ακομα στην τριτη ταξη του δημοτικου.. Τρεχα παιξε στην αγαπημενη σου κονσολα και ασε το ps4 forum. Προσπαθεις πολυ χωρις να εχεις κατι να επιβεβαιωνει αυτα που λες.

@ γενικα:
    Η μεγαλυτερη κοινοτητα gamer και developer στον κοσμο ψηφησε. Εσεις μπορειτε να πιστευετε οτι θελετε. Εγω αλλωστε ποτε δεν εψαξα να βρω ποιος ειναι ο χειροτερος. Αλλα οταν μου κοπαναγατε τα "υποδειγματικο" και σαν εξηγουσα με αποδειξεις και επιχειρηματα οτι δεν ειναι ετσι και οτι η αληθεια απεχει αρκετα απο αυτο, λεγατε τα δικα σας και οτι η Σονυ πρεπει να βλεπει και να μαθαινει.

οποτε φυσικα και νιωθω δικαιωμενος οταν βλεπω αυτο το υποδειγματικο σας να ειναι στην λιστα με τα μεγαλυτερα φεηλ της χρονιας.

Ποσως με ενδιεφερε εαν ειναι 3ο 5ο ή κατω απο καποιο αλλο παιχνιδι. Ειναι στην λιστα και αυτο αρκει απο μονο του, για να πεταξει το "υποδειγματικο" σας στα σκουπιδια.

PSN ID
    Narayan64

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    @ microsoft
    Γελοια ποστ δεν προκειται να παρουν σοβαρη απαντηση. Ποσο μαλλον απο ατομακια παντελως ασχετα με το αθλημα γενικοτερα που ποσταρουν και σαν να ειναι ακομα στην τριτη ταξη του δημοτικου.. Τρεχα παιξε στην αγαπημενη σου κονσολα και ασε το ps4 forum. Προσπαθεις πολυ χωρις να εχεις κατι να επιβεβαιωνει αυτα που λες.

@ γενικα:
    Η μεγαλυτερη κοινοτητα gamer και developer στον κοσμο ψηφησε. Εσεις μπορειτε να πιστευετε οτι θελετε. Εγω αλλωστε ποτε δεν εψαξα να βρω ποιος ειναι ο χειροτερος. Αλλα οταν μου κοπαναγατε τα "υποδειγματικο" και σαν εξηγουσα με αποδειξεις και επιχειρηματα οτι δεν ειναι ετσι και οτι η αληθεια απεχει αρκετα απο αυτο, λεγατε τα δικα σας και οτι η Σονυ πρεπει να βλεπει και να μαθαινει.

οποτε φυσικα και νιωθω δικαιωμενος οταν βλεπω αυτο το υποδειγματικο σας να ειναι στην λιστα με τα μεγαλυτερα φεηλ της χρονιας.

Ποσως με ενδιεφερε εαν ειναι 3ο 5ο ή κατω απο καποιο αλλο παιχνιδι. Ειναι στην λιστα και αυτο αρκει απο μονο του, για να πεταξει το "υποδειγματικο" σας στα σκουπιδια.

Τουλάχιστον εγώ δεν διαστρεβλώνω τα δεδομένα για να βολέψουν τις πεποιθήσεις μου. Και για να τελειώνει το θέμα εδώ, παραθέτω τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία του GAF:

Gamergate-364
    Ubisoft-123
    Halo MCC-30
    Destiny-29
    Broken Games-23
    Final Fantasy 7 PS4-9
    Polygon-6
    Drive Club-6
    AAA Games-6
    Ass Creed Unity-6
    Sonic Boom-3
    Games Journalism-2
    Wii U-2
    Watch Dogs-1
    PSN-1
    Capcom-1
    BF4-1
    Dark Souls 2 PC-1
    Sony-1
    Amibos-1
    Let it Die-1
    No Half Life 3-1
    PC ports-1

30 ολόκληρα άτομα ψήφισαν πως το MCC ήταν το μεγαλύτερο fail της χρονιάς, και αυτό ήταν αρκετό για τον κ. Valkyre για να προχωρήσει στη διακύρηξη πως το παιχνίδι είναι αποτυχία και πως η Sony καλά κάνει και δεν βγάζει exclusive τίτλους σαν το MCC. Αλλά βέβαια, όταν θέλουμε να περάσουμε την δικιά μας άποψη sony και καλά, ό,τι λεπτομέρεια δεν μας βολεύει την αποσιωπούμε

Επίσης φίλτατε, με την δικιά σου λογική πως "Ειναι στην λιστα και αυτο αρκει απο μονο του", να πουλήσω ό,τι κονσόλα Sony έχω μιας και είναι και αυτή στη λίστα; Λογική δημοτικού indeed...

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με καλό gaming σε Sunset Overdrive, Forza Horizon 2, Halo MCC, Titanfall... και οποιοδήποτε multiplat φυσικά!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Narayan View Post
    Το έχεις παίξει Slay και γνωρίζεις πως είναι χειρότερη εμπειρία από τους αρχικούς τίτλους;

Εγώ που το έχω παίξει επέτρεψέ μου να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Ναι έχει μερικά προβλήματα, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν καθιστά τον τίτλο unplayable.
    μιλησε κανεις για unplayable? αυτο που λεμε ειναι οτι πηρες το Α που δουλευε, για να το κανεις Α+ , και το Α+ εχει προβληματα που το Α δεν τα ειχε, και εκει ειναι το fail.

Default Xbox One

Εγω πάντως οταν ανακάλυψα ότι το online έχει πρόβλημα το έκραξα άγρια το παιχνιδι στο my xbox άσχετα αν και εγω χεστηκα για το online αφου γενικώς για το campaign το πήρα.

Πάντως ΚΑΙ Στο campaign συνάντησα bug σε συγκεκριμένη αποστολή του halo 4 και υποχρεώθηκα να την ξαναπαίξω απ την αρχή για να την περάσω.

Ευτυχώς το bug εκει δεν ήταν μόνιμο αν και σε search στο Google είδα ότι το αντιμετώπισαν πολλοί.

Δεν έχει καμμία σημασία όμως γιατί πραγματικά τα παιχνίδια πρέπει να κάνουν ακριβώς ότι υπόσχονται.

Δηλαδή μα τρέχουν σωστά.

Διαφωνώ με τον Narayan στο ότι "ας εχουμε ποιοτικούς τίτλους κ ας ειναι και buggy" αλλα σε όλα τα υπόλοιπα που λέει εχει απόλυτο δίκιο.
    Last edited by Giannis1979; 24-12-2014 at 18:43.

26. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

djpar (24-12-2014)

Bookmarks

Bookmarks