Page 321 of 458 FirstFirst ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... LastLast
Results 6,401 to 6,420 of 9148

Thread: Xbox One

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δεν ηξερα οτι χρειαζομαι ειδικα επιχειρηματα να αντιπαραθεσω (που το εχω κανει πολλες φορες στο παρελθον και ξερουμε ποσες φορες αποδειχθηκες λαθος στο παρελθον) με καποιον ο οποιος στηριζει την επιχειρηαμτολογια του σε ανακριβειες τυπου "το ACU εχει καινουργια μηχανη γραφικων".

Wtf δηλαδη.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Narayan View Post
    Είναι λιγότερο "φαντασία" σε σχέση με το "γεγονός" πως έχουν κουμπαριάσει η Ubi με την MS. Δεν γίνεται στην πρώτη περίπτωση να υπάρχουν tweets και αποδεδειγμένη σχέση του developer με τη Sony και να λέμε πως είναι "φαντασία", και στην άλλη χωρίς κανένα στοιχείο να λέμε πως είναι "γεγονός". Άλλα είπαμε, δύο μέτρα και δύο σταθμά παντού.

Καλημέρα
    Φαντασια σου ειναι βεβαιως απο την στιγμη που φανταζεσαι μια συμφωνια για αποκλειστικη κυκλοφορια στο playstation οσο αφορα τις κονσολες, οταν δεν υπαρχει καμια τετοια ανακοινωση ουτε απο τον δημιουργο, ουτε δε και απο την Sony που θα ειχε καθε λογο να το πραξει.
    Αλλα αντι να βγεις και να κραξεις μια απαραδεκτη πολιτικη της MS, που στερει παιχνιδια απο την κονσολα σου, εσυ καθεσαι και ελπιζεις σε μελλοντικες ανακοινωσεις (ενω οι devs λενε οτι κατι τετοιο δεν εχει νοημα) και σε "κρυφες" συμφωνιες αποκλειστικοτας (οταν το παιχνιδι εχει ανακοινωθει για 5 πλατφορμες).

Advanced Member Narayan's Avatar
    PSN ID
    Narayan64

Έχεις δίκιο, ξέχασα πως έχεις insider info μέσα από τη Ubisoft πως το engine είναι ακριβώς το ίδιο με το Black Flag

Άραγε έχεις παίξει καθόλου το Unity να δεις τι γραφικά έχει σε σχέση με το BF ή συμμετέχεις στο εμπάργκο των "αγανακτησμένων" κατά τις Ubisoft;

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Φαντασια σου ειναι βεβαιως απο την στιγμη που φανταζεσαι μια συμφωνια για αποκλειστικη κυκλοφορια στο playstation οσο αφορα τις κονσολες, οταν δεν υπαρχει καμια τετοια ανακοινωση ουτε απο τον δημιουργο, ουτε δε και απο την Sony που θα ειχε καθε λογο να το πραξει.
    Αλλα αντι να βγεις και να κραξεις μια απαραδεκτη πολιτικη της MS, που στερει παιχνιδια απο την κονσολα σου, εσυ καθεσαι και ελπιζεις σε μελλοντικες ανακοινωσεις (ενω οι devs λενε οτι κατι τετοιο δεν εχει νοημα) και σε "κρυφες" συμφωνιες αποκλειστικοτας (οταν το παιχνιδι εχει ανακοινωθει για 5 πλατφορμες).
    Από την μία λες πως δεν αποκλείεται να βγουν τα GF και DOTT στο One επειδή "δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση", από την άλλη σε προηγούμενο post λες πως δεν θα βγούνε λόγω του parity. Το καταλαβαίνεις πως δεν γίνεται να ισχύουν και τα δύο έτσι;

Για το parity έχω πει 4 φορές ήδη πως πρέπει να αλλάξει αλλά πέρα βρέχει.
    Last edited by Narayan; 11-12-2014 at 14:37.

Name
    Δημήτρης

Έχεις δίκιο, ξέχασα πως έχεις insider info μέσα από τη Ubisoft πως το engine είναι ακριβώς το ίδιο με το Black Flag

Άραγε έχεις παίξει καθόλου το Unity να δεις τι γραφικά έχει σε σχέση με το BF ή συμμετέχεις στο εμπάργκο των "αγανακτησμένων" κατά τις Ubisoft;
    Βλεπεις κατι τετοια ποστ κανεις και δειχνει ποσο παντελη αγνοια εχεις για το πως λειτουργουν καποια πραγματα και τι σημαινει να χρησιμοποιεις την ιδια μηχανη γραφικων απο την μια γενια στην αλλη...

PSN ID
    Narayan64

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Βλεπεις κατι τετοια ποστ κανεις και δειχνει ποσο παντελη αγνοια εχεις για το πως λειτουργουν καποια πραγματα και τι σημαινει να χρησιμοποιεις την ιδια μηχανη γραφικων απο την μια γενια στην αλλη...

Εσύ που προφανέστατα καταλαβαίνεις καλύτερα τα τεχνικά στοιχεία από μένα, απάντησέ μου σε αυτό μόνο:

Γιατί το Far Cry 4, πάλι από τη Ubisoft, τρέχει σε native 1080p στο PS4 και σε 1440x1080 στο One; Αν τα είχαν κάνει πλακάκια με την MS δεν θα έπρεπε να είναι και το PS4 στην ίδια ανάλυση;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, όπου μας βολεύει πιανόμαστε.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Εσύ που προφανέστατα καταλαβαίνεις καλύτερα τα τεχνικά στοιχεία από μένα, απάντησέ μου σε αυτό μόνο:

Γιατί το Far Cry 4, πάλι από τη Ubisoft, τρέχει σε native 1080p στο PS4 και σε 1440x1080 στο One; Αν τα είχαν κάνει πλακάκια με την MS δεν θα έπρεπε να είναι και το PS4 στην ίδια ανάλυση;

Γιατί εκεί δεν υπάρχει deal marketing με τη Microsoft, υπάρχει όμως με τη Sony (δεν είμαι σίγουρος οτι υπάρχει "marketing deal" αλλά σίγουρα παίζει promotion του ps4).
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    Narayan64

Επομένως Λεωνίδα τα έχει "πιάσει" από εκεί τώρα η Ubi έτσι;

Για ποιό λόγο λοιπόν είναι λιγότερο κακή η Sony τώρα; Εξαιτίας της έχω ένα παιχνίδι χαμηλότερο ποιοτικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Από την μία λες πως δεν αποκλείεται να βγουν τα GF και DOTT στο One επειδή "δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση", από την άλλη σε προηγούμενο post λες πως δεν θα βγούνε λόγω του parity. Το καταλαβαίνεις πως δεν γίνεται να ισχύουν και τα δύο έτσι;
    Εδω θα συμφωνησω με τον Valkyre οτι εχεις προβλημα κατανοησης, μα απο την αρχη ΑΥΤΟ λεω, οτι τα παιχνιδια αυτα ΔΕΝ ανακοινωθηκαν, και πιθανα ΔΕΝ θα βγουν λογω του Parity clause. Εαν παρει και αυτο τον πουλο, οπως τοσες αλλες πολιτικες της MS σε αυτη την γενια, τοτε δεν υπαρχει καποιος λογος που θα εμποδιζε καποιον να κυκλοφορησει αργοτερα το παιχνιδι του και στο ΧΒ1.

Name
    Δημήτρης

Πρωτον η ερωτηση σου δεν εχει να κανει με τεχνικο ζητημα.

Δευτερον εγω δεν ειπα ποτε με βεβαιοτητα οτι η Ubisoft τα εκανε πλακακια με την MS. Ειδικα αφοτου κυκλοφορησε το Unity ψιλοαλλαξα σταση αφου ειδα σε τι χαλι βγηκε το παιχνιδι.

Ομως οτι υπαρχει διαφορα πολιτικης μεταξυ ΜΣ και Σονυ οταν εχει να κανει με marketing deals, exclusives και γενικοτερα game development εχει.

Η MS εχει βεβαριμενο παρελθον γενικοτερα οπου "απαιτει" σαν νταβατζης καποια πραγματα. Εχουν την πολιτικη που εχουν για τα indies, εχουν ξεκαθαρα πιαστει στο παρελθον να ζητουν απο τους ιδιους τους developers να κανουν "downgrade την εμπειρια" , εχουν την πολιτικη με τα χαρατσια εαν τολμαγες να βγαλεις παιχνιδι πανω απο 2 dvd στο 360 και διαφορα αλλα (εδειξε το πραγματικο της προσωπο οταν πρωτοανακοινωσε το XB1 και τι σχεδιο ηθελε να εφαρμοσει).

Η ΣΟνυ δεν ειναι αγια, ουτε και αμοιρη ευθυνων. Εχει κανει και αυτη τις κουτσουκελες της σε απειρα θεματα. Στο ζητουμενο ομως θεμα, που ειναι το να προσπαθεις να στερησεις ειτε υλικο, ειτε ποιοτητα απο τον ανταγωνισμο και τον gamer, η MS ειναι που εχει τον πρωτο λογο.

Το Unity τωρα, ειναι μυστηρια υποθεση. Ειναι ενα παιχνιδι γραμμενο στο ποδι. Σε προηγουμενο ποστ μου ειπα ξεκαθαρα οτι το parity ειναι απλα η διακιολογια της Ubisoft για τις ατασθαλιες της. Ειναι ξεκαθαρο οτι το βαρος επεσε στην εκδοση ΧΒ1 ελεω μαρκετινγκ συμφωνιας, μιας και εκει επρεπε να παρουσιαζουν το παιχνιδι τους, αλλα ακομα και αυτο να μην ηταν, το παιχνιδι εχει τοσα πολλα προβληματα που κατανταει γελοιο ακομα και να το συζηταμε.
    Last edited by Valkyre; 11-12-2014 at 15:09.

PSN ID
    Narayan64

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Πρωτον η ερωτηση σου δεν εχει να κανει με τεχνικο ζητημα.

Δευτερον εγω δεν ειπα ποτε με βεβαιοτητα οτι η Ubisoft τα εκανε πλακακια με την MS. Ειδικα αφοτου κυκλοφορησε το Unity ψιλοαλλαξα σταση αφου ειδα σε τι χαλι βγηκε το παιχνιδι.

Ομως οτι υπαρχει διαφορα πολιτικης μεταξυ ΜΣ και Σονυ οταν εχει να κανει με marketing deals, exclusives και γενικοτερα game development εχει.

Η MS εχει βεβαριμενο παρελθον γενικοτερα οπου "απαιτει" σαν νταβατζης καποια πραγματα. Εχουν την πολιτικη που εχουν για τα indies, εχουν ξεκαθαρα πιαστει στο παρελθον να ζητουν απο τους ιδιους τους developers να κανουν "downgrade την εμπειρια" , εχουν την πολιτικη με τα χαρατσια εαν τολμαγες να βγαλεις παιχνιδι πανω απο 2 dvd στο 360 και διαφορα αλλα (εδειξε το πραγματικο της προσωπο οταν πρωτοανακοινωσε το XB1 και τι σχεδιο ηθελε να εφαρμοσει).

Η ΣΟνυ δεν ειναι αγια, ουτε και αμοιρη ευθυνων. Εχει κανει και αυτη τις κουτσουκελες της σε απειρα θεματα. Στο ζητουμενο ομως θεμα, που ειναι το να προσπαθεις να στερησεις ειτε υλικο, ειτε ποιοτητα απο τον ανταγωνισμο και τον gamer, η MS ειναι που εχει τον πρωτο λογο.

Το Unity τωρα, ειναι μυστηρια υποθεση. Ειναι ενα παιχνιδι γραμμενο στο ποδι. Σε προηγουμενο ποστ μου ειπα ξεκαθαρα οτι το parity ειναι απλα η διακιολογια της Ubisoft για τις ατασθαλιες της. Ειναι ξεκαθαρο οτι το βαρος επεσε στην εκδοση ΧΒ1 ελεω μαρκετινγκ συμφωνιας, μιας και εκει επρεπε να παρουσιαζουν το παιχνιδι τους, αλλα ακομα και αυτο να μην ηταν, το παιχνιδι εχει τοσα πολλα προβληματα που κατανταει γελοιο ακομα και να το συζηταμε.

Σε αυτά που λες τώρα γράφεις πολύ σωστά και συμφωνώ μαζί σου, +rep

Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι πως, επειδή έχω δει και στο PC πόσο απαιτητικό είναι το Unity (μιλάμε για PC με GTX 580 και να σέρνεται) πιστεύω πως ΙΜΗΟ είναι απείρως πιο πιθανό να είναι απλά κακός κώδικας παρά κάποια πλεκτάνη της MS από πίσω.

Εδω θα συμφωνησω με τον Valkyre οτι εχεις προβλημα κατανοησης, μα απο την αρχη ΑΥΤΟ λεω, οτι τα παιχνιδια αυτα ΔΕΝ ανακοινωθηκαν, και πιθανα ΔΕΝ θα βγουν λογω του Parity clause. Εαν παρει και αυτο τον πουλο, οπως τοσες αλλες πολιτικες της MS σε αυτη την γενια, τοτε δεν υπαρχει καποιος λογος που θα εμποδιζε καποιον να κυκλοφορησει αργοτερα το παιχνιδι του και στο ΧΒ1.
    Μάλλον το κατάλαβα λάθος τότε, επειδή όπως το είχες γράψει ήταν σαν να με διέψευδες που είπα πως δεν θα βγουν στο One:

Νεκτάριε δεν αρπάζομαι, ευτυχώς το έχω καταλάβει από καιρό πως κάποια μυαλά δεν θα αλλάξουν ποτέ. Ο μόνος λόγος που αναφέρθηκα σε τακτικές της Sony είναι επειδή σε παραπάνω post, αναφέρθηκαν τα Grim Fandango και DOTT ως παραδείγματα του πως επιρρεάζει το parity τους devs και απλά έκανα μία διόρθωση για τον συγκεκριμένο λόγο που δεν θα έρθουν αυτοί οι τίτλοι στο One, όχι για να μεταπείσω κάποιον αλλά για να τα διαβάζουν όσοι έχουν ακόμα αντικειμενική άποψη. Όσο για τα αρνητικά σχόλια, ίσα-ίσα που αν δεις συμφωνώ σε πολλά πράγματα που λέγονται, αρκεί να μην γίνεται παραποίηση της αλήθειας. Λάθη γίνονται, και εγώ έχω γράψει κάποια λάθος πράγματα που έχω διορθώσει έπειτα, δεν είμαι σαν κάποιους άλλους που ποτέ δεν παραδέχονται πως έχουν άδικο.
    Η απαντηση σου ειναι ομως για μια ακομη φορα φαντασια, και οχι γεγονος. Ειπε πουθενα η double fine οτι δεν θα κυκλοφορησει στο xbox? οχι εδωσε 5 πλατφορμες και απλα δεν ηταν μεσα το xbox. Ειπε η sony οτι τα συγκεκριμενα παιχνιδια θα ειναι console exclusive? δεν θα ειχε ΚΑΘΕ λογο να το κανει εαν κατι τετοιο ισχυε? Για μενα ειναι προφανες οτι το εμποδιο ειναι το απαραδεκτο parity clause, και κλεινω με το quote του νεκταριου που συμφωνω απολυτα.
    Last edited by Narayan; 11-12-2014 at 15:26. Reason: Σούπερ ουάου απάντηση στον Slay

Member Ep71Power's Avatar
    PSN ID
    ep71power

Δε καταλαβαινω γιατι ανεβαζετε θεωριες, συνομωσιες,επιχειρηματα και λοιπα, την στιγμη που ειτε σε pc με nvidia και amd, ειτε σε ps4 και XBOX 1, το Unity ειναι ενα ματσο χαλια!!

Ενα ημιτελες προιον, που το τρως στη μαπα γιατι πολυ απλα οι τυποι στη Ubisoft,δε ηθελαν να μπουν σοβαρα στη διαδιακασια να τεσταρουν το παιχνιδι και να το αξοιποιησουν στο καθε συστημα.

Ειναι ενας τροπος να σου πουν "αγαπας την Ubisoft? Γινε και συ ενας απο τα εκατομμυρια τεστερς!!Μπορεις!!"

Για του λογου του αληθες νομιζω πως βγηκαν να πουν οτι επειδη το παιχνιδι βγηκε με τοσα προβληματα, δωρο ενας τιτλος της αρεσκειας σας!
    There is no knowledge that is not power...

12. The Following 2 Users Say Thank You to Ep71Power For This Useful Post:

Narayan (11-12-2014),panos74gr (12-12-2014)

Η αγαπημένη μου αποστολή (στο video παρακάτω... ο τύπος έχει κάνει ότι να ναι customize) μέχρι στιγμής στο λούνα παρκ του Sunset. Μόλις συνηθίσεις τον χειρισμό δεν σταματάς να το χορταίνεις... γαμηστερά όπλα (customization να φάνε και οι κότες), έξυπνο χιούμορ στα γνωστά πρότυπα της insomniac που δεν εντυπωσιάζει με καφρίλες και αμερικλανιές, χρώμα παντού λες και είσαι μέρος ενός comic (τα πάντα φωνάζουν ότι έχουν σχεδιαστεί με υπερβολή), grinding όπως το infamous (πιστέψτε με δεν υπάρχει glitch ούτε για αστείο), βράχος στα 30fps και γενικότερα το παιχνίδι ξεχειλίζει από amita motion θετική ενέργεια παντού. Από τις λίγες φορές που διασκέδασα με multi παιχνιδιού αυτού του είδους. Session 8 παιχτών που κάνεις 3-4 objectives κάθε φορά στην πόλη με σκοπό την εξολόθρευση εχθρών και εύρεση αντικειμένων...οταν τελειώσει έχεις την επιλογή να συνεχίσεις με νέο session ή με το campaign. Είναι κρίμα να μην σημειώνει αρκετές πωλήσεις ο συγκεκριμένος τίτλος που ανανεώνει τόσο πολύ τον παίχτη αλλά και την βιομηχανία. Αισθητικά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο... μερικά animation είναι λες και βγήκαν από κάποιο studio της Disney. Φρεσκαδούρα από τις λίγες.

Spoiler!

@narayan64: έγραφες σε κάποια από τα 360.gr/myxbox?
    Last edited by DJTaurus; 11-12-2014 at 17:21.

14. The Following 7 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

Dragonpaul (11-12-2014),Leon_DiZ (11-12-2014),modecris (12-12-2014),Narayan (11-12-2014),Nek_Food (11-12-2014),Snk (11-12-2014),WolfRathmA (11-12-2014)

PSN ID
    Narayan64

@DJTaurus: Στο myxbox είμαι γραμμένος αλλά δεν γράφω σχεδόν καθόλου, στο 360-gr γράφω πιο συχνά. Σε θυμάμαι που έμπαινες παλιότερα σωστά;

Σχετικά με το Sunset, σε σχέση με τις πρώτες δύο αποστολές αλλάζει καθόλου το gameplay ή πάλι πρέπει να βρεις κάπου να κάνεις grind και να πυροβολείς ταυτόχρονα;

Εννοώ αν υπάρχουν άλλα segments που ο χαρακτήρας κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό.
    Last edited by Narayan; 11-12-2014 at 19:09.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Το δωρεαν παιχνιδι για το Φεβρουαριο 2015.

http://www.videogamer.com/news/idarb...with_gold.html

Default Xbox One

@narayan:Είμαι ακόμα στην αρχή αλλά αποκτάς μια νέα δύναμη (αναβαθμιζεις και τις υπάρχουσες) που κάνει το grinding πιο εύκολο και διασκεδαστικό. Εχει και κάτι ιπτάμενο που οδηγάς αλλά δεν έχω παίξει πολλές αποστολές ακόμα.

υ.γ. σταμάτησα το 360.gr πριν 1 χρόνο γιατί δεν προλαβαινω. Χαιρετίσματα στον storm,terror,gkalas,hollow,proskopina κτλ
    Last edited by DJTaurus; 11-12-2014 at 21:49.

18. The Following User Says Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

Narayan (12-12-2014)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Επομένως Λεωνίδα τα έχει "πιάσει" από εκεί τώρα η Ubi έτσι;

Για ποιό λόγο λοιπόν είναι λιγότερο κακή η Sony τώρα; Εξαιτίας της έχω ένα παιχνίδι χαμηλότερο ποιοτικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό!
    Γιατί ρε φίλε το Far Cry δεν είναι downgraded στο Xbox. Έχει τις συνηθισμένες ελλείψεις που έχουν όλα τα 3rd parties στην κονσόλα της Ms αν δεν κάνω λάθος (= χαμηλότερη ανάλυση). Και αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα hardware. To marketing deal της Sony περιορίζεται σε bundles και co-op χωρίς να έχεις το παιχνίδι.

Τώρα το ότι δεν έκανε optimise η Ubisoft και πήρε την Sony η μπάλα μου φαίνονται μπούρδες. 3 πλατφόρμες κυκλοφορίας είχε, όλες σε ίδια αρχιτεκτονική. Το Black Flag βγήκε σε 6 πλατφόρμες, με 3-4 διαφορετικές αρχιτεκτονικές. Μη λέμε βλακείες.. κάτι παίζει.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

20. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

chronohill (12-12-2014),Nek_Food (12-12-2014)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

22. The Following 3 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

james9 (12-12-2014),Narayan (12-12-2014),spartan (15-12-2014)

PSN ID
    Narayan64

Πήρες One Λεωνίδα;

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Γιατί ρε φίλε το Far Cry δεν είναι downgraded στο Xbox. Έχει τις συνηθισμένες ελλείψεις που έχουν όλα τα 3rd parties στην κονσόλα της Ms αν δεν κάνω λάθος (= χαμηλότερη ανάλυση). Και αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα hardware. To marketing deal της Sony περιορίζεται σε bundles και co-op χωρίς να έχεις το παιχνίδι.

Τώρα το ότι δεν έκανε optimise η Ubisoft και πήρε την Sony η μπάλα μου φαίνονται μπούρδες. 3 πλατφόρμες κυκλοφορίας είχε, όλες σε ίδια αρχιτεκτονική. Το Black Flag βγήκε σε 6 πλατφόρμες, με 3-4 διαφορετικές αρχιτεκτονικές. Μη λέμε βλακείες.. κάτι παίζει.
    Δεν το ξέρεις αυτό σίγουρα. Υπάρχουν άλλοι 3rd party τίτλοι που παίζουν κανονικά 1080p στο One, γιατί δηλαδή σώνει και καλά να είναι θέμα hardware και όχι κάτι άλλο;

Σε άλλες ειδήσεις, ανακοινώθηκαν τα NPD sales Νοεμβρίου.

Xbox One: The Best-Selling Console in the US (and UK) in November

http://www.ign.com/articles/2014/12/...uk-in-november

Xbox One sells 1.2M units in U.S. in November, topping PS4 and Wii U in early holiday battle

http://www.geekwire.com/2014/xbox-on...oliday-battle/

Δεν ανακοινώθηκαν πωλήσεις για τις πλατφόρμες ακόμα αλλά στο Neogaf τις υπολόγισαν κατ' εκτίμηση από ένα γράφημα στο NPD report:

X1 1240k*
    PS4 840k*
    WiiU 242k
    http://www.neogaf.com/forum/showpost...postcount=5318

Η απάντηση της Sony ήταν δριμύτατη:
    Spoiler!

Πάντως αν και έκλεισε λίγο η ψαλίδα στις παγκόσμιες πωλήσεις, αναμένεται να δούμε αν θα μπορεί να διατηρήσει το momentum στις πωλήσεις η κονσόλα για τους επόμενους μήνες, καθώς το lineup τίτλων για το Q1 2015 της Sony είναι μάλλον καλύτερο.

EDIT: Τα 242k του Wii U είναι confirmed και βάσει αυτού βγήκαν τα υπόλοιπα νούμερα.

http://www.neogaf.com/forum/showpost...postcount=5476
    Last edited by Narayan; 12-12-2014 at 10:14. Reason: typo error

Name
    Δημήτρης

O λογος που το ΧΒ1 δεν χτυπαει 1080ρ ειναι το hardware. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να χτυπησει 1080ρ (μιλαμε παντα για ενα πανω κατω απαιτητικο παιχνιδι παντα, οχι angry birds φαση). Σημαινει οτι ειναι δυσκολο, χρειαζεται περισσοτερη δουλεια και τροπους για να αντιμετωπισεις το bottleneck που υπαρχει με την eSRAM.

Αυτο ειναι γεγονος.

Καποια παιχνιδια ειναι λιγοτερο απαιτητικα και το 1 μπορει να χτυπησει την φουλ αναλυση. Αλλες φορες χτυπαει μεν την φουλ αναλυση, αλλα με καποιο κοστος, οπως το framerate.

H διαφορα δυναμικου μεταξυ των 2 μηχανηματων ειναι διολου ευκαταφρονητη. Με καθαρα νουμερα εχουμε 40% διαφορα.

Το θεμα ειναι, οτι δυστυχως, συντομα το ΧΒ1 εχει γινει η κονσολα στην οποια θα ριχνουν το βαρος τους στα multiplatform παιχνιδια. Και αυτο γιατι τα παιχνιδια τα φτιαχνουν με γνωμονα τον χαμηλοτερο παρανομαστη. Αρτχιζω και βλεπω δηλαδη οτι σιγα σιγα, οι devs ξεκινανε με το ΧΒ1 να μπορει να τρεξει το παιχνιδι σωστα και μετα το μεταφερουν στο PS4. Αν η μεταφορα ειναι ανετη θα ανεβασουν την αναλυση. Αν οχι θα το αφησουν στα ιδια επιπεδα με το ΧΒ1. Δεν λεω φυσικα οτι ολοι οι devs ετσι λειτουργουν , αλλα τελευταια οι μεγαλοι devs αυτο φαινεται να κανουν.

PSN ID
    Narayan64

Ναι βρε Valkyre τα έχει εξηγήσει και ο Slay αναλυτικά για το που υπάρχει το bottleneck, το θέμα είναι πως είμαστε σίγουροι πως το Far Cry 4 δεν μπορεί να τρέξει σε 1080p στο One, από τη στιγμή που τίτλοι όπως Destiny μπορούν. Δεν λέω πως οποσδήποτε έχει γίνει κάτι το μεμπτό από την Ubi, αλλά πως γίνεται όταν υστερεί τεχνικά ένας τίτλος στο One να λέμε πως φταίει το hardware και όταν συμβαίνει το αντίστοιχο στο PS4 να λέμε πως έχει βάλει το χέρι της η MS; Αποκλείεται να μην μπορεί ούτε το hardware του PS4 να ανταπεξέλθει;

Εχώ διαβάσει αλλού πως η διαφορά είναι πιο κοντά στο 15%.

Bookmarks

Bookmarks