Νομίζω όποιος θέλει να έχει ήσυχο το κεφάλι καλό θα ήταν να πάρει το άσπρο, τουλάχιστον εγώ έτσι θα έκανα + ότι είναι πιο όμορφο! =)
Guys, ερωτηση για όποιον ξέρει...
Το Titanfall δεν εχει campaign;;;;;;
Εγώ δεν ειδα κατι τέτοιο προχτές που επαιξα... Καλα, θα το ξαναδώ...
Πήρες One, Τασε;;;
Εχει αλλα το εχει για να λεει οτι εχει.
Πιο λιανα;;;
Α, κατάλαβα... Οπως και στο COD, δηλαδη.
Παντως, το multi ειναι κάψιμο.
Dragonpaul (05-12-2014)
panos74gr (06-12-2014)
Οχι, μωρε, οκ, απλα οταν αρχίζει και "κινείται" η πληροφορία, ε, αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση. Μεγάλη βεβαια, αλλα...
Dragonpaul (05-12-2014),WolfRathmA (09-12-2014)
Παρατηρώ προβλήματα στο Xbox Live; Μπήκα να τσεκάρω το status και από την ιστοσελίδα και από εξωτερικό σύνδεσμο και βλέπω αναφορές για προβλήματα που αφορούν κυρίως το Xbox 360 αν και αναφέρθηκαν και για το Xbox One που υποτίθεται ότι υπεύθυνοι είναι οι γνωστοί μας Lizard squad μέσω φυσικά DDoS attack. Επιπλέον διαπιστώνω από τα αναγνώσματα που έψαξα για επιβεβαίωση ότι είχαν ξανά επιτεθεί και προκάλεσαν προβλήματα και πριν 4 ημέρες; Μάλιστα, ήταν που δεν έχει προβλήματα ποτέ το XBL και που είναι η πιο ασφαλής υπηρεσία για gaming. Το οποίο XBL επαναλαμβάνω εγώ έχω αναφέρει σε εμένα γενικής φύσεως προβλήματα από το τελευταίο Kinect update στο 360 κυρίως αποσυνδέσεων από το πουθενά ενώ όλα δουλεύανε μία χαρά στο σπίτι (απλά με πετούσε εκεί που έπαιζα από το XBL και μετά επανασυνδεόμουν φυσικά κανονικά) εξού και δεν είχα ανανεώσει την συνδρομή μου. Δυστυχώς οι gamers είμαστε έρμαια στις διαθέσεις του κάθε χαζού που έχει όρεξη για άλλου είδους παιχνίδι. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να μην πάει χαμένο το ΣΚ για όσους έχουν Xbox.
http://www.gamezone.com/news/xbox-li...squad-304-jrdd
Ξεκινοντας με το περιφημο quote του Phil Spencer περι πολιτων πρωτης κατηγοριας, που αφορα βεβαια το indie parity clause, ενας dev ανοιξε ενα θεμα στο Neogaf με τιτλο..
47 new PS4 games revealed since September, and NONE of them were announced for XB1.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=947986
στο θεμα εξηγει πως το parity clause τελικα εχει φερει εντελως τα αντιθετα αποτελεσματα για την MS, και οτι λογω αυτου, ενω ο ιδιος θελει να βγαλει το παιχνιδι του στο Χ1, και ενω εχει xbox devkit , κατι τετοιο δεν μπορει να το κανει.
chronohill (09-12-2014),Leon_DiZ (09-12-2014),Valkyre (09-12-2014)
Νομίζω πως πρέπει να διαβάσεις λίγο καλύτερα το άρθρο γιατί όπως το έχεις παραθέσει είναι παραπλανητικό. Δεν είναι 47 τίτλοι που ανακοινώθηκαν για το PS4 και κανένας τους δεν θα έρθει στο Xbox One, είναι 66 τίτλοι συνολικά εκ των οποίων 47 έχουν επιβεβαιωμένο launch για το PS4, χωρίς αντίστοιχη επιβεβαίωση για το One. Και από αυτούς μάλιστα έχουν ανακοινωθεί αρκετοί στο PSX, στο οποίο δεν θα υπήρχε ούτως ή άλλως ανακοίνωση για release date στο One (είναι αποκλειστικό event της Sony).
Πρωτον ο τιτλος ειναι του συγγραφεα και οχι δικος μου, και ειναι αυτουσιος δεν πειραξα ουτε κομμα, οποτε δεν μπορεις να με κατηγορησεις για παραπλανηση. Δευτερον η ουσια δεν αλλαζει, 47 ανακοινωμενα παιχνιδια (οχι μονο απο την PSX) δεν εχουν αντιστοιχη ανακοινωση στο ΧΒ1 και ο λογος ειναι το "τσαμπα μαγκε" parity clause. Ο ιδιος γραφει οτι δεν εχει καμια απολυτως λογικη να ανακοινωσεις το παιχνιδι σου για πρωτη φορα , και να μην πεις ολες τις πλατφορμες που θα κυκλοφορησει.
Επισης αν θυμαμαι καλα , τα 47 παιχνιδια δεν ειναι αποκλειστικα του PS4 , θα βγουν και στο PC, οποτε ειναι ξεκαθαρο ποιος εχει το προβλημα. Βεβαια ποιο χτυπητο παραδειγμα απ'ολα, ειναι τα remasters του Grim Fandago και Day of the Tentacle, τα οποια θα βγουν σε... (μετρα πλατφορμες) Windows,Mac,Linux,PS4,Vita , στα παντα σχεδον εκτος απο ΧΒ1, και αυτο το ειπαν επανω στην σκηνη της PSX.
Ειναι προφανες οτι η MS πηγε να παιξει τον νταη στους μικρους για μια ακομη φορα, χειροτερα δε απότι εκανε στο 360, και οι Devs της εδειξαν το μεσαιο δακτυλο, για τους λογους που περιγραφεται στο post που εδωσα. Γνωμη μου ειναι οτι πολυ συντομα θα την κανει γαργαρα και αυτη την πολιτικη η MS οπως εκανε τοσες αλλες.
chronohill (09-12-2014)
Πρώτον, μπορεί να αναπαρήγαγες τον τίτλο του άρθρου αυτούσιο αλλά δεν πάυει να είναι παραπλανητικός. Σου υπενθυμίζω πως σε άλλες περιπτώσεις που έχει γίνει αναπαραγωγή άλλων ειδήσεων, με ανακρίβειες μεν αλλά με το bias αντεστραμένο σε άλλη πλατφόρμα, ήσουν τάχυστος στο να "διορθώσεις" τα κακώς κείμενα. Πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Δεύτερον, διάβασε σε παρακαλώ τα σχόλια στο topic για τους 47 εν λόγω τίτλους. Το ότι δεν έχουν ακόμα release date για Xbox One δεν σημαίνει πως μερικοί από αυτούς δεν θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα σε περισσότερες από μία πλατφόρμες, το parity δεν αφορά αποκλειστικότητα του release στο One αλλά το να βγαίνει ο τίτλος ή νωρίτερα ή την ίδια στιγμή με τις υπόλοιπες πλατφόρμες.
Τρίτον, συμφωνώ με τα σχόλια στο topic ότι το parity δεν επιτρέπει σε μικρούς developers να κάνουν release σε πολλές πλατφόρμες, αφού θα πρέπει να κάνουν νωρίς την επιλογή για release πρώτα στο One ή ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες, ή να αφήσουν τελείως το One από το σχέδιο ανάπτυξης και να επικεντρωθούν αλλού. Σίγουρα αυτό είναι αρνητικό για την πλατφόρμα, αφού θα χάσει αρκετούς developers επειδή δεν έχουν τα resources να αναπτύσουν σε πολλές πλατφόρμες ταυτόχρονα, και καλό είναι η MS να αναθεωρήσει και να γίνει πιο "ελαστική" σε τέτοια θέματα.
Πέραν αυτών πάντως, το άρθρο πιο πολύ μου δίνει την εντύπωση πως ο συγκεκριμένος developer κάποιο θέμα έχει με ορισμένους όρους του parity (εκεί που γράφει πως δεν μπορεί να τους πει λόγω NDA) παρά γενικά με το development στην πλατφόρμα, δηλαδή περισσότερο ιδεολογικό είναι το ζήτημα και όχι το πως δεν μπορεί να κάνει development στην πλατφόρμα του One (που όσο να'χει, για απαιτήσεις indie τίτλων αμφιβάλω αν θα έχει ιδιαίτερο θέμα στο port από την παρόμοια αρχιτεκτονική των PS4 και PC).
EDIT: Επίσης σχετικά με τα Grim Fandango και DOTT, δεν εκπλήσει το γεγονός πως δεν θα έρθουν στο One, μιας και η Sony μεσολάβησε ώστε ο Tim Schafer να πάρει τα σχετικά δικαιώματα από την LucasArts. Αλλά βέβαια, όταν η Sony κάνει φουστιές ώστε να βγει μπροστά είναι θεμιτό, όταν το κάνουν άλλοι όμως...![]()
Last edited by Narayan; 09-12-2014 at 16:52.
PlayStation 4, PlayStation Vita, Microsoft Windows, Mac OS X, and Linux platforms.
Μου φαίνεται περίεργο να μην τον "αφήνουν" να τα βγάλει στο Xbox αλλά να τον αφήνουν σε Windows, OS X + Linux.
Bookmarks