Ενταξει, μπορει να ετυχε κιολας και να κολλησε. Συμβαινουν και αυτα. Και στο PS4 μου εχει τυχη κατι αντιστοιχο.
Ενταξει, μπορει να ετυχε κιολας και να κολλησε. Συμβαινουν και αυτα. Και στο PS4 μου εχει τυχη κατι αντιστοιχο.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Ok αυτο ειναι αλλο θεμα λοιπον. Πρωτα απο ολα κανε ενα κανονικο shutdown , οχι απο instant on που το εχεις φανταζομαι . Αν στο ξανακανει πες να το ψαξουμε εκτενεστερα γιατι οχι να μιλησουμε με το support. Μη μου θυμιζεις το 360, 3 ειχα στειλει με rrod . Οκκ δωρεαν , γρηγορα, ευκολα αλλα εμεινα χωρις κονσολα για 10-15 μερες αν θυμαμαι καλα.
Οντως απλα το γρηγορα πηγαινε οτι η κονσολα σου ταξιδευε τη μιση ευρωπη , οποτε ελεγες τι ειναι 15 μερες? Εδω στελνεις απο λαμια στην αθηνα κατι για σερβις κ σου τρωνε μια εβδομαδα. Θυμαμαι με το 360 εποχες geras εφευγαν παιδια και επαιρναν νεα κονσολα μεχρι να ερθει η καινουρια για να μπορουν να παιξουν. Τσουπ πωλησεις η ms!
Τωρα το έκλεισα και παω καμία ωριτσα γυμναστήριο. Θα το δοκιμάσω παλι μολις γυρίσω. Ελπίζω να ειναι οκ.
Dragonpaul (26-11-2014)
Εγω αυτο που εκανα με το 360 αρχικα, ηταν να περιμενω να βγει καινουριο μοντελο. Ειχα στειλει φυσικα το πρωτο 2 - 3 φορες, μετα οταν βγηκε το μαυρο το elite, το τσιμπησα και αυτο. Μετα βγηκε το slim και πουλησα το elite και πηρα το Slim.
Πιστευω να μη τυχη ξανα αυτο τωρα που ειμαστε στα next gen μηχανηματα...
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
@james
![]()
![]()
![]()
Α ναι σε αυτο συμφωνω. Η κονσολα περνουσε ομορφα μερη της ευρωπης μεχρι να καταληξει στη Φρανκφουρτη.
Εγω θυμαμαι χαρακτηριστικα που οταν αναβα την κονσολα, με επιανε αγχος μηπως δω τα 3 λαμπακια. Τελικα τα ειδα 4 φορες και τη πρωτη πανω στη καλη περιοδο του Gears(χειροτερο και απο το να κοψεις το τσιγαρο). Τουλαχιστον σε αυτη τη γενια τα Hardware προβληματα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα.
Πάντως εγω μέχρι τωρα εχω αλλάξει το kinect,το χειριστήριο,και το headset.
Μόνο η κονσόλα έχει μείνει ως έχει απ το πακέτο μου (φτου φτου) όλα τα Αλλα βγήκαν ελλατωματικα.
Πάντως οφείλω να πω ότι το service ήταν άψογο και μου τα αντικατέστησαν όλα με καινούργια και όχι ανακατασκευασμένα.
Εύχομαι να ειμαι ο μοναδικός!![]()
james9 (26-11-2014)
Αμα ειναι ετσι, καημός δεν ειναι.
Α, κατι αλλο... Τα saves των παιχνιδιών γινεται να σωθούν σε cloud a la PS4 ή, έστω, καπου αλλού; Γιατι τα ψιλοχρειαστηκα με αυτο που εγινε και μη τρέχουμε τωρα.
Bookmarks