Page 315 of 458 FirstFirst ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... LastLast
Results 6,281 to 6,300 of 9148

Thread: Xbox One

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Ενταξει, μπορει να ετυχε κιολας και να κολλησε. Συμβαινουν και αυτα. Και στο PS4 μου εχει τυχη κατι αντιστοιχο.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Μα αυτο ειναι το θέμα, οτι οταν προσπαθούσα να το ανοίξω απο το controller δεν άνοιγε, ενώ οταν πάταγα το power button, ακουγόταν μονο ο ήχος και δεν εκανε τίποτα. Ούτε αναβοσβηνε...
    Ok αυτο ειναι αλλο θεμα λοιπον. Πρωτα απο ολα κανε ενα κανονικο shutdown , οχι απο instant on που το εχεις φανταζομαι . Αν στο ξανακανει πες να το ψαξουμε εκτενεστερα γιατι οχι να μιλησουμε με το support. Μη μου θυμιζεις το 360, 3 ειχα στειλει με rrod . Οκκ δωρεαν , γρηγορα, ευκολα αλλα εμεινα χωρις κονσολα για 10-15 μερες αν θυμαμαι καλα.

Spoiler!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Ενταξει, μπορει να ετυχε κιολας και να κολλησε. Συμβαινουν και αυτα. Και στο PS4 μου εχει τυχη κατι αντιστοιχο.
    Αυτο ελπίζω κι εγώ.
    Quote Originally Posted by james9 View Post
    Ok αυτο ειναι αλλο θεμα λοιπον. Πρωτα απο ολα κανε ενα κανονικο shutdown , οχι απο instant on που το εχεις φανταζομαι . Αν στο ξανακανει πες να το ψαξουμε εκτενεστερα γιατι οχι να μιλησουμε με το support. Μη μου θυμιζεις το 360, 3 ειχα στειλει με rrod . Οκκ δωρεαν , γρηγορα, ευκολα αλλα εμεινα χωρις κονσολα για 10-15 μερες αν θυμαμαι καλα.
    Δοκιμαστικά, αφου ξεκίνησε κανονικα, το ξεκινησα παλι 5-6 φορές και ειναι οκ.
    Σε τρώω by far με το 360. Το ειχα στείλει κάπου 6-7 φορές. Και μιλάμε σε διάστημα ελάχιστο. Άρα, υπολόγισε ποσο ειχα μείνει εγώ χωρις.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Οκκ δωρεαν , γρηγορα, ευκολα αλλα εμεινα χωρις κονσολα για 10-15 μερες αν θυμαμαι καλα.
    Ε τοτε δεν ειναι γρηγορα...

Τον πρωτο χρονο ειδικα, εμενες χωρις κονσολα για 20+ εργασιμες. Tragic...

Αν δεν κανω λαθος, τωρα πρεπει να εχει γινει περιπου 2 βδομαδες συνολο.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Ε τοτε δεν ειναι γρηγορα...

Τον πρωτο χρονο ειδικα, εμενες χωρις κονσολα για 20+ εργασιμες. Tragic...

Αν δεν κανω λαθος, τωρα πρεπει να εχει γινει περιπου 2 βδομαδες συνολο.
    Οντως απλα το γρηγορα πηγαινε οτι η κονσολα σου ταξιδευε τη μιση ευρωπη , οποτε ελεγες τι ειναι 15 μερες? Εδω στελνεις απο λαμια στην αθηνα κατι για σερβις κ σου τρωνε μια εβδομαδα. Θυμαμαι με το 360 εποχες geras εφευγαν παιδια και επαιρναν νεα κονσολα μεχρι να ερθει η καινουρια για να μπορουν να παιξουν. Τσουπ πωλησεις η ms!

Spoiler!

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Οντως απλα το γρηγορα πηγαινε οτι η κονσολα σου ταξιδευε τη μιση ευρωπη , οποτε ελεγες τι ειναι 15 μερες? Εδω στελνεις απο λαμια στην αθηνα κατι για σερβις κ σου τρωνε μια εβδομαδα. Θυμαμαι με το 360 εποχες geras εφευγαν παιδια και επαιρναν νεα κονσολα μεχρι να ερθει η καινουρια για να μπορουν να παιξουν. Τσουπ πωλησεις η ms!
    Sad... but true...

To εκανα και εγω!!!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Τωρα το έκλεισα και παω καμία ωριτσα γυμναστήριο. Θα το δοκιμάσω παλι μολις γυρίσω. Ελπίζω να ειναι οκ.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Τωρα το έκλεισα και παω καμία ωριτσα γυμναστήριο. Θα το δοκιμάσω παλι μολις γυρίσω. Ελπίζω να ειναι οκ.
    Οκ , ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι τυχαιο μου φαινεται. Θα σου στειλω pm το τηλ μου να μιλαμε whatsapp αν υπαρχει εκτακτη αναγκη ,χαχα!

Spoiler!

9. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Dragonpaul (26-11-2014)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Εγω αυτο που εκανα με το 360 αρχικα, ηταν να περιμενω να βγει καινουριο μοντελο. Ειχα στειλει φυσικα το πρωτο 2 - 3 φορες, μετα οταν βγηκε το μαυρο το elite, το τσιμπησα και αυτο. Μετα βγηκε το slim και πουλησα το elite και πηρα το Slim.

Πιστευω να μη τυχη ξανα αυτο τωρα που ειμαστε στα next gen μηχανηματα...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

@james

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Α ναι σε αυτο συμφωνω. Η κονσολα περνουσε ομορφα μερη της ευρωπης μεχρι να καταληξει στη Φρανκφουρτη.

Εγω θυμαμαι χαρακτηριστικα που οταν αναβα την κονσολα, με επιανε αγχος μηπως δω τα 3 λαμπακια. Τελικα τα ειδα 4 φορες και τη πρωτη πανω στη καλη περιοδο του Gears(χειροτερο και απο το να κοψεις το τσιγαρο). Τουλαχιστον σε αυτη τη γενια τα Hardware προβληματα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα.

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

εγω ειμαι στην μεση του Halo CE δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε δειχνει τα χρονια του αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκανε παταγο τοτε

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by lak100 View Post
    εγω ειμαι στην μεση του Halo CE δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε δειχνει τα χρονια του αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκανε παταγο τοτε
    Μαλλον γιατι ηταν το πρωτο(αν θυμαμαι καλα) fps multiplayer σε κονσολα.

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Α ναι σε αυτο συμφωνω. Η κονσολα περνουσε ομορφα μερη της ευρωπης μεχρι να καταληξει στη Φρανκφουρτη.

Εγω θυμαμαι χαρακτηριστικα που οταν αναβα την κονσολα, με επιανε αγχος μηπως δω τα 3 λαμπακια. Τελικα τα ειδα 4 φορες και τη πρωτη πανω στη καλη περιοδο του Gears(χειροτερο και απο το να κοψεις το τσιγαρο). Τουλαχιστον σε αυτη τη γενια τα Hardware προβληματα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα.
    Πάντως εγω μέχρι τωρα εχω αλλάξει το kinect,το χειριστήριο,και το headset.

Μόνο η κονσόλα έχει μείνει ως έχει απ το πακέτο μου (φτου φτου) όλα τα Αλλα βγήκαν ελλατωματικα.

Πάντως οφείλω να πω ότι το service ήταν άψογο και μου τα αντικατέστησαν όλα με καινούργια και όχι ανακατασκευασμένα.

Εύχομαι να ειμαι ο μοναδικός!

16. The Following 2 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

james9 (26-11-2014)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Αμα ειναι ετσι, καημός δεν ειναι.

Α, κατι αλλο... Τα saves των παιχνιδιών γινεται να σωθούν σε cloud a la PS4 ή, έστω, καπου αλλού; Γιατι τα ψιλοχρειαστηκα με αυτο που εγινε και μη τρέχουμε τωρα.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

xbox φίλου κάνει το προβληματικό ήχο από μέσα του που εξαλείφεται όταν συνδέει το kinect. και ναι έχει περάσει το τελευταίο firmware. Που μπορεί να απευθυνθεί; Ιρλανδία μονόδρομος;

Quote Originally Posted by Nerven View Post
    xbox φίλου κάνει το προβληματικό ήχο από μέσα του που εξαλείφεται όταν συνδέει το kinect. και ναι έχει περάσει το τελευταίο firmware. Που μπορεί να απευθυνθεί; Ιρλανδία μονόδρομος;
    Microsoft Hellas 211 120 6500

Το εχω μάθει απ έξω!χαχα!

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Κάνουν αντικατάσταση στο καπάκι; την στέλνει κάπου; Παίρνει καινούριο ή ανακατασκευασμένη;

Quote Originally Posted by Nerven View Post
    Κάνουν αντικατάσταση στο καπάκι; την στέλνει κάπου; Παίρνει καινούριο ή ανακατασκευασμένη;
    Δεν ξέρω τι κάνουν για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Αυτο που ξέρω ειναι ότι μόνο οι κονσόλες (αν ειναι εφικτό φυσικά)επισκευάζονται.

Όλα τα υπόλοιπα για το παραμικρό πρόβλημα πετιούνται στο σωρό και αλλάζονται με καινούργια.

Αυτο ακριβώς μου είπαν απ τη ms.

Αμα ειναι ετσι, καημός δεν ειναι.

Α, κατι αλλο... Τα saves των παιχνιδιών γινεται να σωθούν σε cloud a la PS4 ή, έστω, καπου αλλού; Γιατι τα ψιλοχρειαστηκα με αυτο που εγινε και μη τρέχουμε τωρα.
    Γενικώς να σου απαντήσω δεν ξέρω. Στα 2 digital games που έχω όταν μου έδωσαν νέα κονσόλα και τα ξανακατεβασα μου επανέφερε και το save. Δεν έχω βρει βέβαια κάπου που να μπορώ να τα διαχειριστώ.

23. The Following User Says Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

Dragonpaul (27-11-2014)

Bookmarks

Bookmarks