Εγω τα ειπα , δεν τα ειπα? Τελος παντων , εγω θα γραφω οτι νομιζω και επαναλαμβανω οποιος θελει Pm να του λυσω οτι απορια θελει.
Συνεχιζω λοιπον. Το dashboard μετα απο πολυ ψαξιμο , εχω καταληξει οτι ειναι λιγο αργο σε σχεση με του 360. Λογικο θα μου πεις γιατι εχουν βαλει 500 πραγματα πανω. Ισως για καποιον που μενει αμερικη να ειναι απολαυση, να εχει video,music, cable κλπ , ολα μπροστα του κ να κανει snap απο τη μια εφαρμογη στην αλλη, για εμας εδω στο ελλαντα ειναι κουραστικο ομως. Πολλες φορες το πιανει λοξυγκας οταν θες να δεις achievement πχ. Παρολαυτα αν το μαθεις , μπορεις να το φερεις στα μετρα σου κ αυτο μετραει πιο πολυ. Διαλεγεις φοντο κ στην καρτελα "pins" καρφιτσωνεις τις εφαρμογες ή παιχνιδια που χρησιμοποιεις πιο συχνα και ξεμπερδευεις με ολα τα αλλα. Ειπα κ σε προηγουμενο ποστ η ms ξεκαθαρα πηγε να φτιαξει ενα μηχανημα να παιζει ΚΑΙ παιχνιδια.
Θα ξαναπω , γυφτια οι αλκαλικες αλλα συγχωρατε με , το εχω 4 μερες , εχω παιξει καμια 30αρια ωρες κ εχω ξεχασει οτι ειναι ασυρματο. Μην αρχισετε παλι τα ιδια, απλα λεω.
Επισης μου φανηκε αρκετα πιο ευκολο να γραψω βιντεο gameplay. Δεν ξερω στο ps4 ολο μπερδευομουν με το κουμπι share εδω τα καταφερα με την πρωτη αλλα δεν ειναι κατι που κανει τη διαφορα.
Το sunset overdrive ενω στην αρχη δε σε κερδιζει , μετα απο λιγο κολλας. Οσοι εχουν παιξει ratchet ξερουν οτι μιλαμε για τρελα οπλα , χιουμορ και χαμο στην οθονη. Εθιστικο , εχει πολυ πλακα , πολλα πραγματα να κανεις αλλα system seller δεν το λες. Εμενα μου θυμισε λιγο crackdown, λιγο pain αν θυμαστε.
To Halo για τα προβληματα που αναφερατε απο χτες μου εκανε δυο patch οποτε κατι φτιαξανε υποθετω αλλα δεν παιζω μουλτι για να ξερω. To campaign παντως με δονηση στις σκανδαλες ειναι αγεραστο.

Reply With Quote
Bookmarks