-
Καλημερες!
Οπως είχα πει, είχα μια γενναία έκπτωση ή μαλλον εκπτωτικής απο παιχνιδια στο Public και αφού δεν ηθελα κατι αλλο, πήρα κι εγώ την κονσόλα. Την άσπρη.
Ακομα δεν εχω παιξει καθόλου, διότι εχτες το έψαχνα ακομα. Λογικα σε λίγο θα μπορω να παίξω το Sunset Overdrive. Δεν εχω πολλές πρώτες εντυπώσεις, απλα και μονο για το UI, το οποίο, προς τα παρόν, δε με ενθουσιάζει. Ειναι κάπως "άψυχο", καθώς κινείσαι σε ενα μαύρο φόντο (δε ξερω αν μπορω να βάλω κάποιο wallpaper ακομα) και ειναι "σκορπιο". Δηλαδη το store αποτελεί κομμάτι του όλου interface και δε διαχωριζεται απο το υπολοιπο. Γενικά το όλο UI με μπερδεύει. Δεν εχει σαφώς διαχωρισμένες "ενότητες". Επίσης, ειναι αντιληπτά πιο αργό απο το PSN.
Οκ, χλιαρες πρώτες εντυπώσεις, αλλα μιλάμε για ενασχόληση λίγων λεπτών. Η αληθεια ειναι οτι βαριομουν εχτες να το ανοίγω, να το συνδέω κλπ κλπ και έχασα αρκετή ωρα της μέρας. Ασε που η γ@μωMicro είχε φαει κόλλημα με το το mail μου και δε μπορουςα να προχωρήσω. Αλλα εδώ εγινε το απίστευτο. Μπήκα στο support τους και σε 1 λεπτό κυριολεκτικά, έκανα live chat με εκπρόσωπο και το λύσατε το θέμα. Τουλάχιστον 1 ωρα μιλάγαμε!!!! Απίστευτη εξυπηρέτηση!!!!
Αν δε βαρεθω, περισσότερες εντυπώσεις later.