Page 307 of 458 FirstFirst ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... LastLast
Results 6,121 to 6,140 of 9148

Thread: Xbox One

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Εγω δεν καταλαβαινω γιατι γινονται θεμα οι μπαταριες. Οπως θα σηκωθεις να βαλεις το καλωδιο, ετσι θα σηκωθεις και θα βαλεις τις μπαταριες να φορτιζουν.
    Καλα ρε μαν, το προφανες. Η μια λυση σε αναγκαζει να ξοδεψεις χρηματα, δεν ειναι και τοσο ακατανοητο καποιος να το βρισκει απαραδεκτο μονο και μονο γι'αυτο. Τωρα αν καποιοι προτιμουν να χαλασουν καποια εξτρα χρηματα για μεγαλυτερη αυτονομια αλλο θεμα.

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Πώς γίνεται κάθε φορά που γράφω κάτι για το one, που αποτελεί εντελώς υποκειμενικη κ προσωπική άποψη να ξεκινάει "πόλεμος"?
    Ο "πολεμος" που ειναι ακριβως?

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Καλα ρε μαν, το προφανες. Η μια λυση σε αναγκαζει να ξοδεψεις χρηματα, δεν ειναι και τοσο ακατανοητο καποιος να το βρισκει απαραδεκτο μονο και μονο γι'αυτο. Τωρα αν καποιοι προτιμουν να χαλασουν καποια εξτρα χρηματα για μεγαλυτερη αυτονομια αλλο θεμα.
    Καλά και η Sony με αναγκάζει να πάρω μεγαλύτερο σκληρό γιατί δεν υποστηρίζει εξωτερικό και τον έχω τερματίσει τον 500αρι. Αλλά δεν χρειάζεται να το Πάμε εκεί.

Και οι δύο εταιρείες στο κέρδος αποβλέπουν. Απλά η Sony στα παίρνει με χαμόγελο.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Τωρα ειλικρινα, θεωρεις οτι η αναλογια αυτη εχει θεση στην συζητηση?
    Εχω να απαντησω ενα σεντονι αλλα θα το αφησω, οπως και γενικοτερα το συγκεκριμενο thread. Ωρες ωρες αισθανομαι οτι εδω μεσα το να εξηγεις τα αυτονοητα σε κανει Sony fanboy η apologist.

Cool Member katalanos_7's Avatar
    PSN ID
    katalanos_7
    Name
    Γεράσιμος

Σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πολύ καλές είναι και οι eneloop.Έχουν μεγάλη διάρκεια χρήσης και ζωής.Το battery pack ποτέ δεν το συμπάθησα και ένα που είχα πάρει ξεθεώθηκε η μπαταρία σχετικά γρήγορα.

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

το sunset overdrive ειναι φοβερο μπολικο χιουμορ και πολυ καφριλα αξιζει σαν game

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Καλημερες!

Οπως είχα πει, είχα μια γενναία έκπτωση ή μαλλον εκπτωτικής απο παιχνιδια στο Public και αφού δεν ηθελα κατι αλλο, πήρα κι εγώ την κονσόλα. Την άσπρη.
    Ακομα δεν εχω παιξει καθόλου, διότι εχτες το έψαχνα ακομα. Λογικα σε λίγο θα μπορω να παίξω το Sunset Overdrive. Δεν εχω πολλές πρώτες εντυπώσεις, απλα και μονο για το UI, το οποίο, προς τα παρόν, δε με ενθουσιάζει. Ειναι κάπως "άψυχο", καθώς κινείσαι σε ενα μαύρο φόντο (δε ξερω αν μπορω να βάλω κάποιο wallpaper ακομα) και ειναι "σκορπιο". Δηλαδη το store αποτελεί κομμάτι του όλου interface και δε διαχωριζεται απο το υπολοιπο. Γενικά το όλο UI με μπερδεύει. Δεν εχει σαφώς διαχωρισμένες "ενότητες". Επίσης, ειναι αντιληπτά πιο αργό απο το PSN.
    Οκ, χλιαρες πρώτες εντυπώσεις, αλλα μιλάμε για ενασχόληση λίγων λεπτών. Η αληθεια ειναι οτι βαριομουν εχτες να το ανοίγω, να το συνδέω κλπ κλπ και έχασα αρκετή ωρα της μέρας. Ασε που η γ@μωMicro είχε φαει κόλλημα με το το mail μου και δε μπορουςα να προχωρήσω. Αλλα εδώ εγινε το απίστευτο. Μπήκα στο support τους και σε 1 λεπτό κυριολεκτικά, έκανα live chat με εκπρόσωπο και το λύσατε το θέμα. Τουλάχιστον 1 ωρα μιλάγαμε!!!! Απίστευτη εξυπηρέτηση!!!!
    Αν δε βαρεθω, περισσότερες εντυπώσεις later.

7. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Nerven (17-11-2014)

Εγώ αρχικά ήθελα να παρω Xbox γιατί είχε ένας φίλος και μου άρεσε. Μετά έγινε η γκάφα της ΜΣ κ έφριξε το Ίντερνετ και στράφηκα στο πς4.
    βλεπω τις εκπτώσεις, τα πακέτα και το ποσo το κυνηγάει η ΜΣ και να πω την αλήθεια μου ζηλεύω που δεν έχω την κονσόλα.
    Η ΣΟΝΙ με τόσα εκατομμύρια πωλήσεις κ δεν ασκεί καμία επιρροή, δεν κάνει εκπτώσεις, στο ΠΣ ΠΛΑΣ δίνει χαλια παιχνίδια, τρώει παριτι, το μόνο καμάρι της ειναι το (τέλειο οπτικά αλλά μέτριο) ινφαμους.. Γενικά βλέπω μια αδιάφορη στάση της σονι και όχι πολεμική όπως θα θέλα.
    μακροπροθεσμα βλέπω νικητή το χβοχ γιατί πολεμάει με οτι μέσα έχει. Αφού καθορίζει η ΜΣ τα πράγματα τώρα, φανταστείτε τι θα γίνει τότε.
    η σονι μπορεί να μην εχει τα ίδια λεφτά αλλά εχει τη μεγαλύτερη μερίδα στην αγορα κ αυτό ειναι σημαντικό. Αν δεν γίνει πιο ανταγωνιστική τον ήπιαμε κ θα μείνουμε αγκαλιά με την κονσόλα και τα +s παιχνίδια που παίζαμε στο ΑΤΑΡΙ στα 80s..

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Σοβαρά τωρα, τα σκεφτηκες όλα αυτα που έγραψες;;;; Ειναι δυνατόν;;;; Τι παραλήρημα ειναι αυτο;;;;
    Ειμαι στο δρόμο τωρα και δε μπορω να απαντήσω οπως πρεπει...

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

φιλε Dragonpaul πες gamertag

Παραλήρημα? φίλε με ξέρεις? κανεις λες και σε έβρισα. Χαλάρωσε λίγο, τι οπαδιλικι ειναι αυτό?
    εκφραζω τις σκέψεις μου. Σε χαλάει που κάνω κριτική στη σονι?
    απο τη στιγμή που το αγόρασα έχω το δικαίωμα να πω τι με ενοχλεί.

Μηπως πρέπει να είμαι συνδεδεμένος 24/7 για να μιλάω?
    μηπως πρεπει να έχω 100 πλατινουμ για να μιλάω?
    μηπως πρεπει να έχω 500000000 ποστ για να μετράει ο λόγος μου?
    και γιατί απαντάς λες και είσαι εκπρόσωπος της σονι με τέτοιο ύφος?

οκ forum GOD! συγνώμη! προκαταβολικά.
    Θα περιμένω να γυρίσεις σπίτι για να μου απαντήσεις όπως μου πρεπει...
    Last edited by giwrgos2001; 15-11-2014 at 13:45.

Quote Originally Posted by giwrgos2001 View Post
    Εγώ αρχικά ήθελα να παρω Xbox γιατί είχε ένας φίλος και μου άρεσε. Μετά έγινε η γκάφα της ΜΣ κ έφριξε το Ίντερνετ και στράφηκα στο πς4.
    βλεπω τις εκπτώσεις, τα πακέτα και το ποσo το κυνηγάει η ΜΣ και να πω την αλήθεια μου ζηλεύω που δεν έχω την κονσόλα.
    Η ΣΟΝΙ με τόσα εκατομμύρια πωλήσεις κ δεν ασκεί καμία επιρροή, δεν κάνει εκπτώσεις, στο ΠΣ ΠΛΑΣ δίνει χαλια παιχνίδια, τρώει παριτι, το μόνο καμάρι της ειναι το (τέλειο οπτικά αλλά μέτριο) ινφαμους.. Γενικά βλέπω μια αδιάφορη στάση της σονι και όχι πολεμική όπως θα θέλα.
    μακροπροθεσμα βλέπω νικητή το χβοχ γιατί πολεμάει με οτι μέσα έχει. Αφού καθορίζει η ΜΣ τα πράγματα τώρα, φανταστείτε τι θα γίνει τότε.
    η σονι μπορεί να μην εχει τα ίδια λεφτά αλλά εχει τη μεγαλύτερη μερίδα στην αγορα κ αυτό ειναι σημαντικό. Αν δεν γίνει πιο ανταγωνιστική τον ήπιαμε κ θα μείνουμε αγκαλιά με την κονσόλα και τα +s παιχνίδια που παίζαμε στο ΑΤΑΡΙ στα 80s..
    Μέχρι στιγμής όλα καλά. Κανένα παράπονο! Η καλύτερη αγορα που έχω κάνει εδώ κ χρόνια. Περνάω όμορφες στιγμές με τη γυναίκα παίζοντας Rahman, με τον κολλητό 2κ14 και μόνος μου ακομα καλύτερα όλα τα υπόλοιπα. Πλέον ο πιο αποδοτικός και φθηνότερος τρόπος ψυχαγωγίας.
    Μεσα σε ενα μηνα τετοια μεταστροφη? Μαλλον θα πηγε κατι πολυ στραβα.

13. The Following 2 Users Say Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

chronohill (15-11-2014),muku (16-11-2014)

Τζένη γιατί ψάχνεις τα ξένα ποστ;;;....ε;;;;.....κακό κορίτσι.

Το οτι το gaming ειναι φθηνός κ όμορφος τρόπος ψυχαγωγίας δεν αλλάζει.
    το οτι περνάω καλά με τους δικούς μου παίζοντας δεν αλλάζει.

το οτι θα θέλα η εταιρία που διάλεξα κ τίμησα με τα λεφτά μου να ειναι αντάξια του αντιπάλου της ειναι το θέμα. Μια ανησυχία μου εκφράζω, τίποτε άλλο. Γιατί κάνετε λες και άλλαξα θρησκεία?
    απλα βλέπω ποσό το κυνηγάνε οι άλλοι κ με ανησυχεί.

Μεταστροφή για μένα ειναι απο ΚΚΕ σε ΝΔ και απο χριστιανισμό σε βουδισμό ή Ισλάμ.

αφου σου αρέσει να κανεις έρευνα στο τι ποστάρω, θα δεις οτι ανέκαθεν με χάλαγαν τα ΠΣ+ παιχνίδια.

τεσπα συγνώμη που μίλησα κ πάλι. Δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα γιατί δεν θέλω να σπαταλάω ενέργεια σε ιντερνετ διαμάχες χωρίς ουσία. Απλά με χαλάει που εδώ ισχύει το φαντάριστικο στυλ: "είσαι νέος μη μιλάς!"
    τα φόρουμ ειναι για ανταλλαγή απόψεων όλων των ειδών και δεν ειναι πολιτισμένο να παίρνεις τον άλλο απο τα μούτρα επειδή δεν συμφωνείς μαζί του.
    ή πες αντίλογο με επιχειρήματα ή αγνόησε με.
    Last edited by giwrgos2001; 15-11-2014 at 14:22.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Παραλήρημα? φίλε με ξέρεις? κανεις λες και σε έβρισα. Χαλάρωσε λίγο, τι οπαδιλικι ειναι αυτό?
    εκφραζω τις σκέψεις μου. Σε χαλάει που κάνω κριτική στη σονι?
    απο τη στιγμή που το αγόρασα έχω το δικαίωμα να πω τι με ενοχλεί.

Μηπως πρέπει να είμαι συνδεδεμένος 24/7 για να μιλάω?

οκ forum GOD! συγνώμη! προκαταβολικά.
    Θα περιμένω να γυρίσεις σπίτι για να μου απαντήσεις όπως μου πρεπει...
    Kαταρχην, ας ξεκινησουμε απο τα βασικα... "Οπαδιλικι";;; Μολις μερικα posts πιο πανω ειπα οτι πηρα και το One. Αυτο εσυ πως το καταλαβαινεις;;;;
    Κανεις εδω μεσα, νομιζω, δε σε φιμωσε, δε σου απαγορεψε να μιλησεις, να εκφραστεις και, τελοσπαντων, να πεις ο,τι θες. Αφου, ομως, λες ο,τι θες, να εισαι ετοιμος να ακουσεις και τον αντιλογο. Παμε...
    Δεν εχει εκπτωσεις σε παιχνιδια η Sony; Δεν εχει bundles (αν αυτο εννοεις με το "πακετα"); Και τι εννοεις οτι δινει χαλια παιχνιδια;;; Η κονσολα μετρα ενα χρονο ζωης μολις. Τι ηθελες να σου δωσει;;; Το Destiny;;; Θα σου δωσει καποια indies, απο τα οποια, εαν παρακολουθεις, καποια ειναι πολυ καλα. Στην πορεια θα ερθουν και καλυτερα. Περι του "καμαριου της που ειναι το μετριο Infamous και μονο", απλα δε σχολιαζω...
    Και τελος, επειδη πραγματικα κουραζομαι, και μονο που κανεις λογο για "πολεμικη", καταλαβαινω τις αντιληψεις σου και το τι ειδους gamer εισαι. Αυτο που θα επρεπε να σε ενδιαφερει, ειναι το γενικο καλο ολων μας και αυτο εκφραζεται μονο μεσω της καλης πορειας της καθε εταιριας ξεχωριστα, αφου τοτε και μονο τοτε υπαρχει ανταγωνισμος που α) αποφερει καλυτερα σε ποιοτητα παιχνιδια και κονσολες και β) ο τελικος αποδεκτης εισαι εσυ. Και στην τελικη, για να το καταλαβεις με ενα πιο απτο παραδειγμα αυτο που σου λεω, χαρη στα δωρεαν παιχνιδια του PS Plus, δινει τωρα και το One καποια. Ειδαλλως θα σου ελεγα εγω...

Τωρα, αυτο το κομματι...

"Μηπως πρέπει να είμαι συνδεδεμένος 24/7 για να μιλάω?
    "

...ειλικρινα ΔΕΝ το καταλαβαινω και, παρακαλω, να μου το εξηγησεις.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Γιατι δεν πουλας το PS4 για να παρεις το ΟΝΕ? Να αγορασεις μια κονσολα που ζηλευεις και να δωσεις μια κονσολα που δεν εχει τιποτα παρα το μετριο Infamous? Να πας σε μια εταιρια που δινει απιστευτα παιχνιδια στο gold(γελανε τα τσιμεντα) αντι σε μια εταιρια που δεν δινει τιποτα(outlast,trine 2,resogun,dead nation,steamworld)?

Απλες ερωτησεις...

By the way η Sony μονο αδιαφορη δεν ειναι. Ειδα οτι βγαζει καποια καλα Bundle. Το ενα ειδικα ειναι σουπερ.

Ειναι μπροστα σε πωλησεις 2:1 σχεδον οποτε δεν χρειαζεται να προσπαθησει για να πουλησει. Ακομα και οι ιδιοι λενε οτι δεν γνωριζουν γιατι το PS4 πουλαει τοσο καλα...

Οταν καποιος ζητα/πραγματοποιει parity εχει και τις αναλογες αντιδρασεις/συνεπειες. Θα παρουμε μια γευση απο το Unity στις πωλησεις...

18. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

Dragonpaul (15-11-2014)

Ολα αυτά που γράφετε τα γνωρίζω. Συνεχίζω να πιστεύω οτι στο θέμα μάρκετινγκ κ γενικότερης πολιτικής δεν ειναι αυτό που ΘΑ ΗΘΕΛΑ ( υποκειμενική άποψη )

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    ...ειλικρινα ΔΕΝ το καταλαβαινω και, παρακαλω, να μου το εξηγησεις.
    αν αυτά που λέω τα έλεγε κάποιος admin εδώ μέσα δεν θα μίλαγες το ίδιο ειρωνικά κ επιθετικά, αυτό εννοώ.

Δεν θέλω να αλλάξω κονσόλα, θέλω οτι καλύτερο μπορεί να μου προσφέρει η εταιρία που είμαι πελάτης.
    Ειλικρινα δεν καταλαβαίνω γιατί το φρικαρισμα.

20. The Following User Says Thank You to giwrgos2001 For This Useful Post:

apoksilosi (15-11-2014)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Άντε παλι... ΔΕΝ εχω φρικάρει, απλα θεωρω ολα οσα λες ανυπόστατα!!!!!! Δε μπορω να στο εξηγήσω διαφορετικά....
    Και, επισης, κανένας admin εδώ μεσα δεν εχει τέτοιες αφοριστικες απόψεις. Ψάξε το λιγο και θα δεις. Αλλα και αν ειχε, πιστεύεις οτι θα φοβόμουν να εκφράσω τη γνωμη μου με επιχειρήματα;;; Φυσικα, θα ήμουν έτοιμος και για αντίλογο.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Side note: και η MS να αποσυρθεί από την gaming console αγορά, πιστέψτε με για καλό των gamer θα είναι, καθώς την θέση της θα έρθει κάποιος άλλος κατασκευαστής (που την έχει άχτι κιόλας) να καλύψει: SEGA. Μην ανοίξουμε κουβέντα για το αν μπορεί / πως θα το κάνει, γιατί θα ξεφύγουμε τελείως, απλώς κρατήστε αυτό: "κενές" θέσεις στην τεράστια βιομηχανία των videogame ΔΕΝ μένουν ακάλυπτες.

Και ενώ η Nintendo σφυράει εδώ και 18 χρόνια (με την έλευση του Ν64) το δικό της τραγούδι (ήτοι σε NES / SNES είχε ποικιλία διαφορετικών ειδών παιχνιδιών, αν και, πάντα αποστειρωμένα από βία - βλέπε όχι αίμα στο MKombat), η Sony μόνη της αποκλείεται να μείνει.

Η Apple αποκλείεται να ασχοληθεί (καμία ανάγκη δεν έχει / όρεξη), συνεπώς, ακόμα και αν δεν είναι η SEGA, κάποια άλλη εταιρεία θα έρθει να προσφέρει κονσόλα. Και αυτή η εταιρεία, όποια κι αν είναι, φυσικά και θα "καίγεται" να τα πάει πολύ καλά η κονσόλα της, αφού θα είναι από ο βασικός παράγοντας εισροής χρημάτων για αυτή. Ενώ, όπως έχω πει πολλάκις, για την MS το gaming (PC + Xbox τμήματα) αποτελούν περί το 1,5% του τζίρου της (επαναλαμβάνω: τζίρου, ούτε καν κέρδους). Νομίζω λοιπόν ότι κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, για το αν θα βλάψει ή όχι τους gamer η πλήρης αποχώρηση της MS (κάτι άλλωστε που προλόγισε ο CEO Σάτια Ναντέλα, αν το κρίνει ότι έτσι πρέπει να γίνει. Μάλιστα πρώτες μέρες που είχε γίνει CEO, είχε δηλώσει πως "αν κριθεί συμφέρουσα η ολοκληρωτική πώληση του τμήματος ή ακόμα και το κλείσιμό της, σαφώς και θα το κάνω").

just my two cents, και σόρρυ για το mid - offtopic.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Ολα αυτά που γράφετε τα γνωρίζω. Συνεχίζω να πιστεύω οτι στο θέμα μάρκετινγκ κ γενικότερης πολιτικής δεν ειναι αυτό που ΘΑ ΗΘΕΛΑ ( υποκειμενική άποψη )
    θελεις να μας εξηγησεις τι ακριβως ζητας λοιπον? οπως σου ειπαν ηδη το xbox εχει καλυτερες προσφορες γιατι ειναι πολυ πισω στις πωλησεις και το εχει περισσοτερο αναγκη. Για παραδειγμα την εβδομαδα κυκλοφοριας του Destiny στην αμερικη, εδινε την κονσολα μαζι με το forza 5 (ισως και fifa15 δεν ειμαι σιγουρος) και ενα κουπονι αξιας 60$ για να αγορασεις οποιο retail παιχνιδι ηθελες στα 399$, και η sony ειχε το destiny bundle στα 450$ και πουλησε τις διπλασιες κονσολες εκεινο τον μηνα.

Και τελος δεν καταλαβαινω εσενα σαν καταναλωτη ποιο θα ηταν το συμφερον σου, εαν ειχες αγορασει 500$ την κονσολα πριν εναν χρονο, και λιγο πριν κλεισει χρονο να πουλιεται στα 350$.

@slay: μια υποκειμενική κρίση κάνω. Ζητάω οτι δίνει πχ η MS να το δίνει κ η SONY. Δεν υπάρχει στις επιχείρησεις το ποιος εχει πιο πολυ ανάγκη. Όλοι εχουν στόχο το κέρδος και να επικρατήσουν. Όσο ανάγκη εχει ο ένας εχει κ ο άλλος. Όποτε δεν δέχομαι οτι η σονι έδεσε το γάιδαρο της κ πρεπει να επαναπαυτεί.
    το παράδειγμα σου με τo bundle της ms με βολεύει για να τεκμηριώσω την δικιά μου άποψη!

Γιατί όχι και η σονι να πει: πάρε την κάμερα-τιμονιέρα-drive club κλπ ακουστικά κλπ στη μισή τιμη?!
    γιατί???! Γιατί μας πάνε καλά οι δουλειές και θελουμε να ανταμείψουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε.
    ή
    Δωσε μου ένα τίτλο ΑΑΑ να γουστάρω στο plus. Γιατί?? γιατί μας παίρνει, γιατί μπορούμε!
    Εχουν γίνει τετράγωνα τα μάτια στα 8/10 παιχνίδια.

Επίσης η μικροσοφτ λέω οτι μακροπρόθεσμα θα βγει μπροστά γιατί ακριβώς ειναι ευέλικτη και το κυνηγάει με κάτι τέτοιες εκπτώσεις κ προσφορές. Η σονι μου φαίνεται άκαμπτη κ οκνηρή.

υγ. Νιώθω την ανάγκη να ξαναγράψω: οτι όλα τα παραπάνω ειναι προσωπικές απόψεις που δεν θέλω να επιβάλω σε κανέναν, απλά τις εκφράζω. Κ φυσικά δεν είμαι κανένας χμποξακιας που ήρθε εδώ για να τρολαρει.

Bookmarks

Bookmarks