Results 1 to 20 of 9148

Thread: Xbox One

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Πολυ καλα τα reviews του Sunset Overdrive. Φαινεται πολυ καλο παιχνιδακι. Βλεπω και το Quantum Break να παιρνει καλες κριτικες, παρολο που εμενα μου φαινεται generic εντελως και καμμια σχεση αυτο που περιμενα.

Κριμα που το PS4 μεχρι στιγμης και με ελαχιστες εξαιρεσεις εχει ψιλοαθλια exclusives...

Περιμενω να δω τι θα γινει με το The Order.... αλλα απο οτι το κοβω, παει και αυτο για τρελο φουντο...

Μια Naughty Dog θα σωσει την παρτιδα...δεν περιμενα τοσο προχειρατζα στα exclusives του PS4 να ειμαι ειλικρινεις...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Κριμα που το PS4 μεχρι στιγμης και με ελαχιστες εξαιρεσεις εχει ψιλοαθλια exclusives...

Περιμενω να δω τι θα γινει με το The Order.... αλλα απο οτι το κοβω, παει και αυτο για τρελο φουντο...

Μια Naughty Dog θα σωσει την παρτιδα...δεν περιμενα τοσο προχειρατζα στα exclusives του PS4 να ειμαι ειλικρινεις...
    Με εξαιρεση το εξαιρετικο Second Son θα συμφωνησω, τα exclusives ειναι μετριοτατα μεχρι στιγμης. Βεβαια το δειγμα ειναι ακομη μικρο και περιμενουμε και τα big guns, ND βασικα...

3. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

Valkyre (27-10-2014)

Bookmarks

Bookmarks