Page 261 of 458 FirstFirst ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... LastLast
Results 5,201 to 5,220 of 9148

Thread: Xbox One

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Περαν της πλακας παιδια το gaming θεωρω οτι ειναι ενα πολυ προσιτο χομπυ/ενασχοληση. Τα λεφτα που καλειται καποιος να πληρωσει δεν ειναι ιδιαιτερα αν το δεις σε βαθος χρονου. Δεν παιρνεις Playstation ή ΧΒΟΧ καθε χρονο, παιρνεις 1 φορα στα 5-6 χρονια...απο εκει και περα ειναι ποσα games θες να παιζεις και τι επιλογες κανεις. Ομως το κοστος του εξοπλισμου ειναι πραγματικα πολυ μικρο.

Μην ξεχναμε... την προηγουμενη γενια καποιοι δωσαμε 660 ευρω για το PS3... με αυτα τα λεφτα σημερα σου λειπουν μολις 140 ευρω για να παρεις και τις 2 κονσολες... και με παιχνιδια μαλιστα. Βαλε και το PS Plus που σου δινει τοσα παιχνιδια τσαμπα, νομιζω οτι ειναι καλα. Δεν ειναι το κοστος του Playstation που θα πρεπει να προβληματιζει τον κοσμο, αλλα αντιθετα η πραγματικοτητα του οτι χθες που βγηκα να πιω ενα ποτο με τη γυναικα στο Skippers, επρεπε να δωσω 18 ευρω...το οποιο και το κατουρησα 2 ωρες μετα πριν πεσω για υπνο...

2. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

dlevel (03-07-2014)

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Περαν της πλακας παιδια το gaming θεωρω οτι ειναι ενα πολυ προσιτο χομπυ/ενασχοληση. Τα λεφτα που καλειται καποιος να πληρωσει δεν ειναι ιδιαιτερα αν το δεις σε βαθος χρονου. Δεν παιρνεις Playstation ή ΧΒΟΧ καθε χρονο, παιρνεις 1 φορα στα 5-6 χρονια...απο εκει και περα ειναι ποσα games θες να παιζεις και τι επιλογες κανεις. Ομως το κοστος του εξοπλισμου ειναι πραγματικα πολυ μικρο.

Μην ξεχναμε... την προηγουμενη γενια καποιοι δωσαμε 660 ευρω για το PS3... με αυτα τα λεφτα σημερα σου λειπουν μολις 140 ευρω για να παρεις και τις 2 κονσολες... και με παιχνιδια μαλιστα. Βαλε και το PS Plus που σου δινει τοσα παιχνιδια τσαμπα, νομιζω οτι ειναι καλα. Δεν ειναι το κοστος του Playstation που θα πρεπει να προβληματιζει τον κοσμο, αλλα αντιθετα η πραγματικοτητα του οτι χθες που βγηκα να πιω ενα ποτο με τη γυναικα στο Skippers, επρεπε να δωσω 18 ευρω...το οποιο και το κατουρησα 2 ωρες μετα πριν πεσω για υπνο...
    ααααα γειά σου, ακριβώς αυτό, εγώ έχω βάλει υποσυνείδητα κάποιο ποσό Δph ( Διασκέδαση per hour oO ) και όταν βλέπω οτι όταν βγεις θες 10 ευρώ το ποτό και δε θα πιείς 1 και υπάρχουν βράδια μετά απο φαγητό - ποτό που έχεις δώσει κανα 100αρικο και λες τι σκατα έγινε? Ε όταν πω οτι θα δώσω 400 για κονσόλα που θα την έχω τόσο καιρό τότε όντως δε τα κλαίω...

on topic, δεν έβαλα ακόμα προ-παραγγελία γιατί όπως είπα είχα σαν added value του πακέτου οτι δίνει το fifa οπότε θα το γλίτωνα απο το ps4, αλλα είναι και το μόνο game που παίζουμε ως παρέα οπότε το οτι θα χρειαστώ να αγοράσω και στο xbox άλλα 3 controllerrs χάνει το added value... θα το σκεφτώ μέχρι Σεπτέμβρη.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

παιδιά, σας βλέπω και μιλάτε για ποτά, φαγητά και χόμπυ. Ναι, έσκασα (340 ευρώ, όχι 400 λόγω προσφοράς που μου έδωσε ο nerven), τα οποία είχα μαζέψει από αρχές 2013. Φέτος, όμως και να τα είχα (τα 340), απλά δεν θα τα έδινα, ακόμα και αν το PS4 απέδιδε raytrace γραφικά. Επίσης, ποτό - φαγητό είναι άγνωστο για πάνω από 10 μήνες - κυριολεκτώ για αυτό. Οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν να βγουν εκτός σπιτιού πάνω από 2 χρόνια (και βάλε, ανάλογα την περίπτωση). Συνεπώς, τα επιχειρήματα που λέτε, και που έλεγα κι εγώ πριν μερικά χρόνια, για αρκετούς πλέον ΔΕΝ ισχύουν - είναι περασμένα "μεγαλεία". Το λοιπόν. Άλλοι έχουν θυσιάσει τα ΠΑΝΤΑ για να επιβιώσουν και άλλοι, έχοντας μεγαλύτερη οικονομική άνεση, έχουν ακόμα την πολυτέλεια να συζητούν περί χόμπυ και τρόπο επένδυσης των χρημάτων τους. Άρα, μην έχουμε την αίσθηση ότι είναι θέμα "διαχείρισης" ή "επιλογής" που θα δώσεις τα λεφτά σου. Όταν λέμε "δεν υπάρχουν" το εννοούμε κυριολεκτικά (πχ. αν δεν ήταν η Sony να μου χαρίσει 5 παιχνίδια, δεν θα είχα πάρει ΚΑΝ το PS4 τον Δεκέμβριο και ούτε ακόμα μέχρι σήμερα. Απόδειξη: το γεγονός ότι δεν έχω αγοράσει κανένα απολύτως παιχνίδι και δεν πρόκεται για πάααααρα πολύ καιρό ακόμη. Αν δεν βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση, πολύ απλά δεν θα πάρω ποτέ παιχνίδι και θα παραμείνω με ότι προσφέρει το PS+ . Και αν η συνδρομή του PS+ από το 2015 μου πέφτει ακριβή, κομμένη κι αυτή.......και ας πιάνει το PS4 σκόνη, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Αντίθετα, άλλοι συμπολίτες μας, έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν. No problem with that. Θα ήθελα όμως, να μην έχουν πρόβλημα και όσοι έχουν ακόμα άνεση, με όσους ΔΕΝ έχουν και το λένε με διάφορους τρόπους (με ποστ, θέσεις, βίντεο κλπ).

ontopic: προς την MS δεν έχω δώσει ποτέ μου, ούτε μισή δραχμή. Καθαρά λόγοι ιδεολογίας από τα μέσα 80s. Και δεν πρόκεται ουτε ένα mainframe σε μικρό μέγεθος και ονομασία Xbox να με πείσει ever να αλλάξω στάση, ακόμα και αν είχα/αποκτήσω δισεκατομμύρια ευρώ.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Crazy_vision (03-07-2014),Nikoladim (03-07-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

’στους ρε Λευτέρη είμαστε κολλημένα μυαλά εμείς που λέμε ότι τα 400 ευρώ για 2η ΚΟΝΣΟΛΑ είναι πολλά

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Λετε να ειναι το πρωτο Cod που θα παιζει στο Xbox One με ξεκλειδωτα fps?

PSN ID
    Lefteris_X

απ' όσα διάβασα σε απειροελάχιστες στιγμές φτάνει τα 60 fps, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, η ροή κυμαίνεται μεταξύ 30-40 fps, με αρκετά dips και spikes, δημιουργώντας μια ανομοιομορφία στην εμπειρία. Αν και το τελευταίο είναι αποκλειστικά υποκειμενικό (περί ανομοιομορφίας που χαλάει την εμπειρία). Και επιπλέον, σαφέστατα δεν μιλάμε για 1080p - παρά στην καλύτερη περίπτωση για 900p (1600x900) - αν και αυτό πιστεύω δεν θα πρέπει να το αναφέρουμε πια, καθώς τείνει να γίνει το standard στην Xbone προσφερόμενη διασκέδαση.

Πέραν αυτών, το νέο CoD, φαίνεται ότι έχει υποδεχθεί αρκετή δουλειά. Άθλιο όμως το γεγονός, ότι παραμένουν κομμάτια κώδικα......10 ετίας και βάλε. ΛΙΑΝ άθλιο. Σαφώς κι έχουν γράψει εκ του μηδενός αρκετά στοιχεία στο νέο engine (βασικά στοιχεία όπως ο renderer των πολυγώνων/εφφε, ο φωτισμός και η διαχείριση των υφών, ο τρόπος ρουφήγματος των asset από το μέσο αποθήκευσης, κλπ). Όμως δεν αναφέρει ο dev, ποια ακριβώς είναι τα στοιχεία του κώδικα που είναι 10ετίας και που παραμένουν ακόμα και στον νέο τίτλο.

Μου θυμίζει την ΕΑ, που πριν λίγα χρόνια παραδέχτηκε ότι ο κώδικας του NBA Live, εμπεριέχει ΑΚΟΜΑ κώδικα από την εποχή του Lakers VS Celtics του Megadrive = 1991. Ε - Μ - Ε - Τ - Ο - Σ (επί του τελευταίου).

Τέλος, υπάρχουν προσδοκίες για "σιδέρωμα" των υφιστάμενων προβλημάτων με την ροή των fps στο νέο CoD, αν και δεν περιμένω να καταφέρουν ακατέβατα 60fps, παρά λιγότερα dips/spikes στο φάσμα των 30-40 fps. Δεν θα το έλεγα και ιδιαίτερα next-gen όμως αυτό. Ναι μεν πολύ καλύτερα γραφικά (συγκριτικά με αυτά του Ghosts), αλλά τα fps δε, είναι για κλάματα, σε hardware του late-2013. Αυτό που δεν θα ήθελα με ΤΙΠΟΤΑ όμως, είναι να μπορεί (τεχνικά) το PS4 να αποδώσει όλα τα παραπάνω, ΚΑΙ σε 1080p ΚΑΙ σε 60fps, αλλά τελικά να δούμε παρόμοιες τεχνικές επιδόσεις με του Xbone, διότι "μπήκε στη μέση" το τμήμα μάρκετινγκ απαιτώντας "parity" μεταξύ των 2 κονσολών, ώστε να μην τσαντιστεί η MS - καθώς η κονσόλα της, ανέκαθεν είχε CoD βάση χρηστών.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εμενα γνωστοί μου είπαν γιατι δίνεις για ps4 λεφτα ενώ εχεις ps3.
    Ο καθένας απο την μεριά του εχει δικιο.
    Οταν εισαι gamer και βρίσκεις χρονο και χρήμα και μια και 2 και 10 κονσολες θα πάρεις.
    Εγω πχ θα πάρω 3ο χειριστηριο γιατι απλά μου αρεσει ενα παραλαγής που θα βγει, άσχετα αν δεν το χρειάζομαι.
    Αν δω οτι εκείνη τη στιγμή τα 60 δεν θα μου περισσεύουν εννοειται πως δεν θα το πάρω.
    Έτσι λειτουργούν και άλλοι με κονσολες.
    Δεν χρειάζεται να λέμε οχι δίνετε πολλα λεφτα μην αγοράζετε.

Spoiler!

PSN ID
    dlevel

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    παιδιά, σας βλέπω και μιλάτε για ποτά, φαγητά και χόμπυ. Ναι, έσκασα (340 ευρώ, όχι 400 λόγω προσφοράς που μου έδωσε ο nerven), τα οποία είχα μαζέψει από αρχές 2013. Φέτος, όμως και να τα είχα (τα 340), απλά δεν θα τα έδινα, ακόμα και αν το PS4 απέδιδε raytrace γραφικά. Επίσης, ποτό - φαγητό είναι άγνωστο για πάνω από 10 μήνες - κυριολεκτώ για αυτό. Οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν να βγουν εκτός σπιτιού πάνω από 2 χρόνια (και βάλε, ανάλογα την περίπτωση). Συνεπώς, τα επιχειρήματα που λέτε, και που έλεγα κι εγώ πριν μερικά χρόνια, για αρκετούς πλέον ΔΕΝ ισχύουν - είναι περασμένα "μεγαλεία". Το λοιπόν. Άλλοι έχουν θυσιάσει τα ΠΑΝΤΑ για να επιβιώσουν και άλλοι, έχοντας μεγαλύτερη οικονομική άνεση, έχουν ακόμα την πολυτέλεια να συζητούν περί χόμπυ και τρόπο επένδυσης των χρημάτων τους. Άρα, μην έχουμε την αίσθηση ότι είναι θέμα "διαχείρισης" ή "επιλογής" που θα δώσεις τα λεφτά σου. Όταν λέμε "δεν υπάρχουν" το εννοούμε κυριολεκτικά (πχ. αν δεν ήταν η Sony να μου χαρίσει 5 παιχνίδια, δεν θα είχα πάρει ΚΑΝ το PS4 τον Δεκέμβριο και ούτε ακόμα μέχρι σήμερα. Απόδειξη: το γεγονός ότι δεν έχω αγοράσει κανένα απολύτως παιχνίδι και δεν πρόκεται για πάααααρα πολύ καιρό ακόμη. Αν δεν βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση, πολύ απλά δεν θα πάρω ποτέ παιχνίδι και θα παραμείνω με ότι προσφέρει το PS+ . Και αν η συνδρομή του PS+ από το 2015 μου πέφτει ακριβή, κομμένη κι αυτή.......και ας πιάνει το PS4 σκόνη, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Αντίθετα, άλλοι συμπολίτες μας, έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν. No problem with that. Θα ήθελα όμως, να μην έχουν πρόβλημα και όσοι έχουν ακόμα άνεση, με όσους ΔΕΝ έχουν και το λένε με διάφορους τρόπους (με ποστ, θέσεις, βίντεο κλπ).

ontopic: προς την MS δεν έχω δώσει ποτέ μου, ούτε μισή δραχμή. Καθαρά λόγοι ιδεολογίας από τα μέσα 80s. Και δεν πρόκεται ουτε ένα mainframe σε μικρό μέγεθος και ονομασία Xbox να με πείσει ever να αλλάξω στάση, ακόμα και αν είχα/αποκτήσω δισεκατομμύρια ευρώ.
    Ρε συ Λευτέρη, και πριν χρόνια πάλι υπήρχε κόσμος που πεινούσε, απλά δεν το έβλεπες στον κύκλο σου, και εγω μαζί σου είμαι και ούτε εμένα μου τρέχουν απο τα πατζάκια, απλά εκεί που το χάνει η λογική που προβάλεις είναι οτι αφου έχεις τόσο θέμα θα το πούλαγες το ps4 και θα έπερνες σχεδόν πίσω τα λεφτά σου, αλλα αντ αυτού τα βάζεις στο ζύγη και λες... θα πάρω 300 και μερικά απο τα games... και τι θα τα κάνω? πως θα περνάω την ώρα μου αφου πρέπει να μένω σπίτι? οπότε καλύτερα το κρατάω... ε έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ σκέφτομαι κ γω και νομίζω και οι άλλοι, έχω φτιάξει μια καλή φάση σπίτι μου με την tv που θέλω, τις κονσόλες μου τα pc κλπ. και με ΚΡΑΤΑΕΙ το σπίτι μου ώστε να μη μου κακοφαίνεται που δεν βγαίνω 3-4 φορές την βδομάδα όπως παλιά, άρα το βλέπω οτι κάνω οικονομία, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, σε όλους έχουν μειωθεί τα έσοδα/έχουν αυξηθεί τα έξοδα και τα βάζουμε κάτω και βλέπουμε πως θα γλιτώσουμε λεφτα.

Εγώ που δουλεύω 10 ώρες τη μέρα αν δεν είμαι και καλά ψυχολογικά δεν μπορώ να αποδώσω, ε αν δε βγαίνω όπως έβγαινα και δε περνάω και καλά σπίτι τοτε θα πέσω ψυχολογικά και δε θα αποδείδω και καλά στη δουλειά μου, θα έχω νεύρα, δε θα τα πηγαίνω καλά με τη κοπέλα μου, κλπ κλπ.

Πάρη, ξαναλέω μπαίνεις σε μια συζήτηση και λες μια γνώμη που θα την σεβόμουν αν δεν είχες πάρει καν PS4 και είχες πουλήσει και τις άλλες κονσόλες σου γιατί έχεις βρεθεί σε πολυ κακή κατάσταση, αντ αυτού είσαι early adopter ενω είχες ps3, οπότε πάνω κάτω τα ίδια λέμε. Δεν μιλάμε οτι πάμε να πάρουμε 2ο αμάξι, μια κονσόλα λέμε, και πάλι τα βάζουμε κάτω ( ξαναλέω με τσίγκλισε το fifa και το forza γτ αντιστιχούν σε 120 ευρώ που θα δώσω στο ps4 για fifa και κάνα rallaki, οπότε στα αυτιά μου ακουγόταν ακόμα πιο φτηνό ).

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Ξέρουμε αν θα είναι σε retail μορφή τα 2 games τιυ bundle? Το φίφα είναι παντελώς αδιάφορο, ο λόγος που το ψήνω είναι το ΦΟΡΖΑ 5. Το φίφα πάει για πώληση.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Δεν είχα ps3 η μάλλον είχα αλλά ήξερα ότι θα καεί το καλοκαίρι όπως κ έγινε. Εγώ έδωσα 450, λοιπόν κ έχω δώσει κ αρκετά σε παιχνίδια ευτυχώς από Αμερική/2 για να παίζω όταν γυρνάω από την δουλειά αλλά όχι δεν θα δώσω αλλά 400+50 για xbox live για να έχω 2η κονσόλα προτιμώ να κάνω 300€ update στο PC κ να παίζω 1080 όχι 720 Ala xbox

PSN ID
    Lefteris_X

είπα ότι θα το πουλήσω; όχι πες μου αν το είπα. Ούτε το υπονόησα. Αυτό που λέω είναι εξαιρετικά απλό: όταν βλέπουμε κάποιον να μιλά περί οικονομικών καταστάσεων, είτε λέγεται μέσω ποστ, είτε λέγεται μέσω βίντεο (έστω και κάπως καυστικού για κάποιους - όχι όμως όλους), καλό θα ήταν να "κάνουμε" την πάπια, γιατί δεν προσφέρει τίποτα να επιχειρηματολογούμε άπαξ δεν ξέρουμε την τσέπη του αλλουνού.

Και όταν λέει αρκετός κόσμος "δεν παίζει" φράγκο, εννοεί ότι "και πριν δεν έπαιζε, ώστε να έχω στήσει προσωπικό play-room, απλά έβγαινα που και που έξω, για το κατιτίς." Συνεπώς, εδώ και καιρό η τσέπη είναι μόνο για επιβίωση και ΜΟΝΟ. Το ότι αποκτήθηκε με αίμα μια κονσόλα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα χυθεί κ' άλλο αίμα για να αποκτηθεί και 2η, ακόμα και σε γαμώ τις προσφορές. Τέλος πάντων, όπως προλόγισα ότι ενδέχεται να προκληθεί offtopic flaming και τελικά μέσα έπεσα, καλό θα είναι θέματα περί τσέπης, μια και ζούμε στην Ελλάδα, να τα προσπερνάμε (αν έχουμε εμείς λεφτά, έστω και λίγα, αλλά παραπάνω από κάποιον που δεν έχει και το λέει έμμεσα ή άμεσα) χωρίς σχόλια. Ας επιστρέψουμε κάποια στιγμή στο θρεντ (που προσπάθησα να κάνω με το ποστ περί CoD).

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by nerven View Post
    Ξέρουμε αν θα είναι σε retail μορφή τα 2 games τιυ bundle? Το φίφα είναι παντελώς αδιάφορο, ο λόγος που το ψήνω είναι το ΦΟΡΖΑ 5. Το φίφα πάει για πώληση.
    Digital και τα 2...

Θα είναι σε θέση να επιλέξουν να προ-παραγγείλουν ένα πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει το νέο Xbox One με εγκατεστημένο σκληρό δίσκο 500GB, Blu-ray player και ενσωματωμένο Wi-Fi, ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox One, ένα καλώδιο HDMI, ένα chat headset, μια δωρεάν 14-ήμερη δοκιμή του Xbox Live Gold για τα νέα μέλη, καθώς και τα Forza Motorsport 5 και EA SPORTS FIFA 15 σε ψηφιακή μορφή. Όλα αυτά, μόνο €399,99 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

15. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

Nerven (03-07-2014)

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Κουμάντο στην τσέπη του άλλου γενικά να μην γίνεται.

Όσο ο καθένας αναφέρεται στον εαυτό του, ούτε προκαλεί, ούτε ενοχλεί φυσικά.

Quote Originally Posted by nerven View Post
    To Fifa θα είναι σίγουρα κωδικός nerven.

edit: Σε υπερκάλυψε ο Kapa

17. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

Nerven (03-07-2014)

PSN ID
    dlevel

είπα ότι θα το πουλήσω; όχι πες μου αν το είπα. Ούτε το υπονόησα. Αυτό που λέω είναι εξαιρετικά απλό: όταν βλέπουμε κάποιον να μιλά περί οικονομικών καταστάσεων, είτε λέγεται μέσω ποστ, είτε λέγεται μέσω βίντεο (έστω και κάπως καυστικού για κάποιους - όχι όμως όλους), καλό θα ήταν να "κάνουμε" την πάπια, γιατί δεν προσφέρει τίποτα να επιχειρηματολογούμε άπαξ δεν ξέρουμε την τσέπη του αλλουνού.

Και όταν λέει αρκετός κόσμος "δεν παίζει" φράγκο, εννοεί ότι "και πριν δεν έπαιζε, ώστε να έχω στήσει προσωπικό play-room, απλά έβγαινα που και που έξω, για το κατιτίς." Συνεπώς, εδώ και καιρό η τσέπη είναι μόνο για επιβίωση και ΜΟΝΟ. Το ότι αποκτήθηκε με αίμα μια κονσόλα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα χυθεί κ' άλλο αίμα για να αποκτηθεί και 2η, ακόμα και σε γαμώ τις προσφορές. Τέλος πάντων, όπως προλόγισα ότι ενδέχεται να προκληθεί offtopic flaming και τελικά μέσα έπεσα, καλό θα είναι θέματα περί τσέπης, μια και ζούμε στην Ελλάδα, να τα προσπερνάμε (αν έχουμε εμείς λεφτά, έστω και λίγα, αλλά παραπάνω από κάποιον που δεν έχει και το λέει έμμεσα ή άμεσα) χωρίς σχόλια. Ας επιστρέψουμε κάποια στιγμή στο θρεντ (που προσπάθησα να κάνω με το ποστ περί CoD).
    ίσως δε το κατάλαβες όπως το εγραψα, λέμε το ίδιο, οτι δεν είπες οτι θα το πουλήσεις, και είπα τους λόγους που κάποιος θέλει να έχει το hobby σπίτι του γιατί κάνει οικονομία έτσι. Δεν κάνω κανένα flaming συζήτηση κάνουμε. Και το προσπερνάμε βεβαίως αλλα νομίζω οτι το ίδιο λέμε, εδω μέσα για να έχουμε κονσόλες είμαστε όλοι ενα βήμα πιο καλά απο τον κοσμάκι που δεν έχει να φάει αυτος και τα παιδιά του, όχι να μου έρχεστε να μας λέτε οτι λεφτά υπάρχουν, και έμμεσα προνομοιούχους οταν ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι είστε με PS4, σε τέτοιες εποχές.... νομίζω είναι κατανοητό.

Πάρη το πας αλλού, οτι δεν σου αρέσει το xbox, και οτι θα τα σκαγες για PC καλύτερα, εκει έιναι θέμα γούστου και αλλάζει το πράγμα.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

όταν βλέπουμε κάποιον να μιλά περί οικονομικών καταστάσεων, είτε λέγεται μέσω ποστ, είτε λέγεται μέσω βίντεο (έστω και κάπως καυστικού για κάποιους - όχι όμως όλους), καλό θα ήταν να "κάνουμε" την πάπια, γιατί δεν προσφέρει τίποτα να επιχειρηματολογούμε άπαξ δεν ξέρουμε την τσέπη του αλλουνού.
    Κι εγω θα ελεγα να μην μιλαει κανενας για οικονομικες καταστασεις γιατι δεν μπορει να γενικευονται καποια πραγματα. Οποτε καλυτερα να κανουν ολοι τις παπιες και οχι συγκεκριμενης οικονομικης καταστασης, γιατι οπως δεν μπορει να λεει καποιος "δεν ειναι ακριβο το gaming σαν hobby" , ετσι παραλληλα δεν μπορει και καποιος αλλος να λεει "οχι ειναι ακριβο το gaming σαν hobby".

Οποτε ναι συμφωνω με αυτο που λες.

Αλλα δεν νομιζω οτι καποιος που εχει την διαθεση, την επιλογη να δωσει χρηματα για να αγορασει μια 2η - 3η - 4η - 5η - 6η κονσολα, οτι δεν εχει δικαιωμα να το ποσταρει και να το πει... Οποτε καταληγουμε στο οτι κακως καποιοι βγηκαν και κατεκριναν την επιλογη αυτων των ανθρωπων, ειτε με καυστικα βιντεο, ειτε με σχολια, επειδη οι ιδιοι δεν συμφωνουν/δεν θελουν/δεν μπορουν να κανουν κατι αναλογο.

Δεν βρηκα δηλαδη προκλητικο ή προσβλητικο, το οτι καποιος ειπε "σκεφτομαι να παρω και ΧΒΟΧ1".

20. The Following 5 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

dlevel (03-07-2014),mihalis13 (03-07-2014),Nerven (03-07-2014),panos74gr (03-07-2014),Slay (03-07-2014)

Advanced Member Crazy_vision's Avatar
    PSN ID
    crazyv1984
    Name
    Δημητρης

Παιδια και εγω καποτε στην αρχη της προηγουμενης γενιας ειχα παρει day one το XBOX360 και ενα μηνα μετα τη κυκλοφορια του το PS3 . Αλλα μη ξεχνατε πως μιλαμε για αλλες εποχες και αλλα χρηματα στη τσεπη του καθενος . Για εμενα αν καποιος εχει τα χρηματα καλα θα κανει να αποκτησει και τις δυο κονσολες ...

Απο την αλλη στην εποχη που ζουμε ειναι πολυτελεια να εχεις εστω και μια γιατι μη ξεχναμε πως ο βασικος μισθος πλεον ειναι στα 480 ευρω και με χειροτερο βιωτικο επιπεδο ...

Μακαρι να ειχαμε χρημα στη τσεπη ωστε να μην αναγκαζομαστε αν θελουμε να παρουμε μια καινουρια κονσολα να πουλαμε τη προηγουμενη . Ζηλευω τα παιδια που εχουν συλλογη απο ρετρο κονσολες ...

#peace λοιπον

22. The Following 3 Users Say Thank You to Crazy_vision For This Useful Post:

dlevel (03-07-2014),mihalis13 (03-07-2014),spartan (04-07-2014)

PSN ID
    dlevel

Quote Originally Posted by Crazy_vision View Post
    Παιδια και εγω καποτε στην αρχη της προηγουμενης γενιας ειχα παρει day one το XBOX360 και ενα μηνα μετα τη κυκλοφορια του το PS3 . Αλλα μη ξεχνατε πως μιλαμε για αλλες εποχες και αλλα χρηματα στη τσεπη του καθενος . Για εμενα αν καποιος εχει τα χρηματα καλα θα κανει να αποκτησει και τις δυο κονσολες ...

Απο την αλλη στην εποχη που ζουμε ειναι πολυτελεια να εχεις εστω και μια γιατι μη ξεχναμε πως ο βασικος μισθος πλεον ειναι στα 480 ευρω και με χειροτερο βιωτικο επιπεδο ...

Μακαρι να ειχαμε χρημα στη τσεπη ωστε να μην αναγκαζομαστε αν θελουμε να παρουμε μια καινουρια κονσολα να πουλαμε τη προηγουμενη . Ζηλευω τα παιδια που εχουν συλλογη απο ρετρο κονσολες ...

#peace λοιπον
    εγώ πάντα πούλαγα τη παλιά TV για νέα, παλιά κονσόλα για νέα ( το xbox360 έχει φύγει καιρό τώρα ) δεν είχα κόλλημα στο να τα κρατάω, και βοήθαγε στο χρηματικό για την αγορά νέου, με εξαίρεση το ps3 λόγο plus που αν τα βάλεις κάτω συμφέρει να το κρατήσεις ( αφού θα έχεις plus για ps4 )

Advanced Member Crazy_vision's Avatar
    PSN ID
    crazyv1984
    Name
    Δημητρης

Μα ακριβως αυτο λεω ... και εγω το ιδιο κανω γιατι δεν ειχα ρε παιδια ντουκου να δωσω 4 και 5 κατοσταρικα ... φυσιολογικο το βλεπω ... δεν ειμαστε τπτ μεγιστανες του πλουτου ...

Ισχυει λοιπον πως για αλλους ειναι ακριβο χομπι και για αλλους οχι . Μη τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι ...

Για εμενα το σκεπτικο σου dlevel ειναι απολυτως σωστο και εντος εποχης .

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Στο φορουμ μας εχουμε 1500 περιπου παραπανω μυνηματα απο το φορουμ που υπαρχει για το XBONE στο αντιχτοιχο θεμα...!!!

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by corsaopc3071r View Post
    Στο φορουμ μας εχουμε 1500 περιπου παραπανω μυνηματα απο το φορουμ που υπαρχει για το XBONE στο αντιχτοιχο θεμα...!!!
    Φαντασου ποσο πολυ γουσταρουμε ή αντιπαθουμε το xbox one εδω μεσα.

Bookmarks

Bookmarks