Originally Posted by
Lefteris_X
παιδιά, σας βλέπω και μιλάτε για ποτά, φαγητά και χόμπυ. Ναι, έσκασα (340 ευρώ, όχι 400 λόγω προσφοράς που μου έδωσε ο nerven), τα οποία είχα μαζέψει από αρχές 2013. Φέτος, όμως και να τα είχα (τα 340), απλά δεν θα τα έδινα, ακόμα και αν το PS4 απέδιδε raytrace γραφικά. Επίσης, ποτό - φαγητό είναι άγνωστο για πάνω από 10 μήνες - κυριολεκτώ για αυτό. Οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν να βγουν εκτός σπιτιού πάνω από 2 χρόνια (και βάλε, ανάλογα την περίπτωση). Συνεπώς, τα επιχειρήματα που λέτε, και που έλεγα κι εγώ πριν μερικά χρόνια, για αρκετούς πλέον ΔΕΝ ισχύουν - είναι περασμένα "μεγαλεία". Το λοιπόν. Άλλοι έχουν θυσιάσει τα ΠΑΝΤΑ για να επιβιώσουν και άλλοι, έχοντας μεγαλύτερη οικονομική άνεση, έχουν ακόμα την πολυτέλεια να συζητούν περί χόμπυ και τρόπο επένδυσης των χρημάτων τους. Άρα, μην έχουμε την αίσθηση ότι είναι θέμα "διαχείρισης" ή "επιλογής" που θα δώσεις τα λεφτά σου. Όταν λέμε "δεν υπάρχουν" το εννοούμε κυριολεκτικά (πχ. αν δεν ήταν η Sony να μου χαρίσει 5 παιχνίδια, δεν θα είχα πάρει ΚΑΝ το PS4 τον Δεκέμβριο και ούτε ακόμα μέχρι σήμερα. Απόδειξη: το γεγονός ότι δεν έχω αγοράσει κανένα απολύτως παιχνίδι και δεν πρόκεται για πάααααρα πολύ καιρό ακόμη. Αν δεν βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση, πολύ απλά δεν θα πάρω ποτέ παιχνίδι και θα παραμείνω με ότι προσφέρει το PS+ . Και αν η συνδρομή του PS+ από το 2015 μου πέφτει ακριβή, κομμένη κι αυτή.......και ας πιάνει το PS4 σκόνη, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Αντίθετα, άλλοι συμπολίτες μας, έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουν. No problem with that. Θα ήθελα όμως, να μην έχουν πρόβλημα και όσοι έχουν ακόμα άνεση, με όσους ΔΕΝ έχουν και το λένε με διάφορους τρόπους (με ποστ, θέσεις, βίντεο κλπ).
ontopic: προς την MS δεν έχω δώσει ποτέ μου, ούτε μισή δραχμή. Καθαρά λόγοι ιδεολογίας από τα μέσα 80s. Και δεν πρόκεται ουτε ένα mainframe σε μικρό μέγεθος και ονομασία Xbox να με πείσει ever να αλλάξω στάση, ακόμα και αν είχα/αποκτήσω δισεκατομμύρια ευρώ.
Bookmarks