Ευχομαι να παει μετρια εμπορικα, ετσι ωστε να δουμε το sequel και στο ps4, το παιχνιδι δειχνει πολυ καλο.
Η' μαζευουμε λεφτα για Χ1
Πολυ Dead rising + Slide ειναι. Το artwork, τα σπαει, αλλα μεχρι εκει!
AgentPrinny007 (08-05-2014)
aopanos72 (08-05-2014)
Πραγματικα πολυ ωραιο παιχνιδι...Ωραια χρωματα, Ωραιο Art Direction, Ωραιες ιδεες. Γενικα ισως το πρωτο παιχνιδι που αξιζει να ερθει(και θελω) στο PS4.
Εγω παιδια γι αυτο το Game και για το Forza Horizon 2 τσιμπαω ενα Xbox One τον Οκτωβρη στα 400 ευρα! Να γινουμε ολοι παρεα οσοι εχετε να το τεσταρουμε ολοι μαζι!
Καλα ειπαμε σιγα μην πηγαινα να παρω και ολοκληρο ΧΒΟΧ για ενα game. Ή αν το εκανα θα επρεπε βα ειναι για καποιο πολυ δυνατο τιτλο.
Δειχνει καλο παντως και δυσκολα δεν θα ειναι.
Last edited by PDS; 08-05-2014 at 23:40.
.
Πολύ ωραίο φαίνεται και θυμάμαι ότι δεν μου είχε γεμίσει καθόλου το μάτι όταν το είχα δει πέρυσι. Ελπίζω να είναι όντως καλό. Όπως έχω πει πολλές φορές, με απογοήτευσε η Insomniac στην προηγούμενη γενιά (με εξαίρεση το Future trilogy).
Τι να πω... Αλλα ηθελα να πω, αλλα βλέποντας οτι ολοι λέτε καλα λόγια, θα περιοριστω στο οτι δε μου λεει κατι το ύφος του. Χωρια που μου θυμίζει Infamous...
Nek_Food (09-05-2014)
On screen πάντως φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερη δραστηριότητα εχθρών/objects απ' οτι στο InFamous. Θέλω να δώ πραγματικό footage και όχι gifs για να συγκρίνω τον τεχνικό τομέα, ο οποίος πάντως φαίνεται εκπληκτικός.
Άλλα 2-3 τέτοια παιχνίδια να παρουσιάσουν στην Ε3, θα μπεί γερά στο κόλπο το X1.
aopanos72 (09-05-2014)
μόλις είδα το βίντεο που είναι λίγα ποστ πιο πάνω.
Παίρνω ΟΛΑ όσα είπα στο προηγούμενο ποστ μου. Ναι ΟΚ, έχει το ύφος της Insomniac, αλλά δεν γουστάρω καθόλου το gameplay. Είδα ξανά και ξανά το βίντεο, προσπαθώντας να μην επηρεαστώ επειδή αυτό που βλέπω είναι από Xbone. Ε, σκατά. Δεν γουστάρω με την καμία. Μου κάνει τελείως άνοστο, χωρίς καθόλου την χιουμοριστική/καυστική ατμόσφαιρα που διέκρινε (κάποια από) τα παιχνίδια της ομάδας στα PS2 - PS3. (Στο δε PS2 μάλιστα, το σεξουαλικό υπονοούμενο στον τίτλο έκαστου παιχνιδιού, ήταν δεδομένο). Ένιωσα σα να είδα μια αμερικlανιά, in-your-face-american-BIG-style-cool-in-the-gang-guns-and-mayhem in full colour. Μου αφήνει ένα περίεργο, αλλόκοτο, αλλά συνάμα οικεία απεχθές συναίσθημα. Κάτι σαν B-Movie που θέλει με κάποια ημι-έξυπνα τρυκ να το παίξει ότι είναι AAA Movie.....αλλά όσο και να πασπαλίζεις με ζάχαρη, η κουράδα δεν γίνεται κουραμπιές.
me -----> left the building.
Last edited by Lefteris_X; 09-05-2014 at 01:00.
Kkritikos (09-05-2014)
ενταξει τωρα ο τεχνικος τομεας δεν ειναι καν αξιος λογου , απο την αποψη οτι δεν θετει κανενα πηχη ψηλα, δεν βλεπουμε κατι που δεν εχουμε ξαναδει, μαλιστα απ'οσα εχω δει το παιχνιδι θα μπορουσε καλιστα να βγει και στο ps360. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι το παιχνιδι δεν ειναι ομορφο, το ακριβως αντιθετο συμβαινει, αλλα μην μπερδευεις τον τεχνικο τομεα με το art direction.
- - - Updated - - -
ενταξει πρωτα απ'ολα ειδαμε ελαχιστο υλικο, και δευτερο εγω ειδα χιουμορ, οπως στο respawn system.
Τώρα είδα και το gameplay βίντεο, εντάξει βασικά είναι πολύ cartoon το στύλ του, εκ διαμέτρου αντίθετο το art design του απ' το Infamous.
Εμένα οπτικά μου άρεσε αυτό που είδα.
Τώρα για το gameplay δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας. Αλλά δεν είδαμε και πολλά. Ένας χαμός που δε βγάζεις και πολύ άκρη, έτσι μου φάνηκε εμένα.
Κάποιες γλώσσες λένε οτι το sequel θα πάει για multiplat, καθώς η Insomniac έχει τα δικαιώματα του IP. Too soon όμως για τέτοιες προβλέψεις.
Επιμένω πως κάποιες εταιρίες πόνταραν σε λάθος άλογο και τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους.
Κάποιοι είχαν ξεγράψει τη Sony..
Όπως και να 'χει πιστεύω πως η Insomniac θα μείνει στη gaming ιστορία, από τους gamers ώς οι Trators του Sony Brand.
It's different going multplat and another thing going exclusive guys...
Deathtrick (09-05-2014)
Sunset Overdrive – Looking to Have “near 100″ Active Enemies on Screen at Once
http://onlysp.com/sunset-overdrive-l...creen-at-once/
Τελικα θα εχει πολυ πραγμα απο οτι φαινεται μεσα στο παιχνιδι.
Last edited by spartan; 09-05-2014 at 04:12.
Tilemaxx (11-05-2014)
Bookmarks