Page 236 of 458 FirstFirst ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... LastLast
Results 4,701 to 4,720 of 9148

Thread: Xbox One

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Η μαγική λέξη είναι μια : Games. Αν βγάλουν παιχνίδια στο one θα το πάρει πολύς κόσμος ειδικά αν βγάλουν το kinect. Φέρε μου Alan wake φέρε κανένα jrpg, φέρε κανένα fable βελτιωμένο, φέρε κ halo, φέρε κ κανένα viva pinata κ θα το πάρω με μια μείωση τιμής.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

2. The Following 2 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

kostasb13 (04-05-2014),Nek_Food (05-05-2014)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μιας και τα συζητάμε έτσι όμορφα ρε παιδια, αν έχει παιχνιδια θα το πάρετε κλπ.Μια χαρα.Το ότι πηγε να κάνει μουρδελο το gaming (αυστηρό DRM, κοροϊδία σε άπειρα πράγματα κλπ κλπ μην τα ξαναγράφω) λίγο πριν το καλοκαίρι και θα το ξανακάνει με το που θα βρει ευκαιρία , δεν σας πειράζει καθόλου?Θα στηρίξετε αυτην την εταιρία επειδή θα προσφέρει παιχνίδια?
    Satan has left his killing floor
    PS4

4. The Following 3 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Deathtrick (04-05-2014),GRZEUS (04-05-2014),Nek_Food (05-05-2014)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Θα στηρίξω την ανάγκη που έχω ως gamer εφόσον φυσικά δεν υπάρχει kinect, drm κ άλλες βλακειες. Επίσης πρέπει να καταλάβουμε ότι αν μείνει μόνο η σονυ στο παιχνίδι αυτό δεν είναι καλό για εμάς. Ο ανταγωνισμός κάνει καλό είτε μιλάμε για περίπτερα είτε μιλάμε για κολοσσούς όπως η ms κ η σονυ.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

6. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Nek_Food (05-05-2014)

PSN ID
    MajereMP44

Είναι θέμα χρόνου να τα ξαναβάλει στο παιχνίδι τα κόλπα της η MS.Αν τη στηρίξετε θα το κάνει πιο συντομα.
    Εντάξει, για το θέμα των αναγκών του καθενός δεν μπορώ να πω κάτι αλλά καμμια φορά κάνουμε και υποχωρήσεις/συμβιβασμούς αν υπάρχει σοβαρός λόγος.Γιατι και Halo δεν θα μπορεις να παιξεις ελευθερα σε καποια φαση έτσι που το παει η MS ΑΛΛΑ και PS δεν θα μπορεις να παιξεις ελευθερα.Κοινώς απο το κακο στο χειροτερο.
    Ο ανταγωνισμός υπάρχει ετσι κιαλλιώς και στην τελικη εποχές που η Sony επαιζε μόνη της (όχι μονη της υπήρχαν και οι άλλοι αλλα του ειχε πατήσει) επί PS2 παιχνιδάρες έβγαλε και μάλιστα απειρες φορές καλυτερα απο ότι βγάζει τώρα σε πολλους τομεις.Τα οποια ακόμη σκοτώνονται να τα κάνουν HD remake...
    PS4

8. The Following User Says Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Nek_Food (05-05-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

φιλε majere καποιοι ξεχασαν ευκολα...να παει απατο το x1 και η ms για μενα με αυτες τις βλακειες που πηγε να μας περασει το καλοκαιρακι που περασε

10. The Following 2 Users Say Thank You to djpar For This Useful Post:

Deathtrick (04-05-2014),Nek_Food (05-05-2014)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Παντως φαινετε υποκριτικο οταν μια εταιρια οπως η microsof που το περασμενο καλοκαιρι πηγε να αλλαξει τον τροπο με το οπιο ξεραμε να παιζουμε εως τωρα.Και αυτην την στιγμη να την βλεπεις να προσπαθει να δειξει μεταμελεια προς το φανατικος της κοινο!!!θελοντας να περασει ενα νεο προσωπο!!! οτι απο εδω και στο εξης θα ασχοληθουμε κυριος με το hardcore gaming και με μονο με αυτο.Με λιγα λογια οτι σπουδαιο ειχε καταφερει στην προηγουμενη γενια με το xbox360!!!καταφερε να το διαλυσει μεσα σε λιγους μηνες με την ελευση του xbox one.Δεν ξερω τι θα κανει ο συμπαθεστατος(και η μεγαλυτερη ελπιδα της αυτην την στιγμη)κυριος philip spencer!! στο αν τελικως καταφερει να κανει ριζικες αλλαγες ωστε να δουμε ξανα την κονσολα της microsoft σε τροχια ανοδου.Αυτο θα το δουμε στην πορεια.
    Last edited by spartan; 04-05-2014 at 15:54.

12. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

Nek_Food (05-05-2014)

Αν φέρει περισσότερα first party hardcore IP μια χαρά θα πάει. Το 360 απο κάποιο σημείο και μετά δεν ξανακυκλοφόρησε exclusive της προκοπής.

Guyz επιασα στα χερια μου το Xbox One controller και η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο απο του PS4. Κουμπωνει στο χερι καλυτερα και οι σκανδαλες ειναι πολυ ανωτερες απο αυτες του Dualshock. Επισης και τα 2 δικα μου dualshock επανω στο 3μηνο σκιστηκαν και ξεφτυσαν, εχουν πολυ κακη ποιοτητα κατασκευης δυστυχως.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Σιγουρα "καθεται" καλα στο χερι, αυτο δε νομιζω οτι το εχει αρνηθει κανενας. Στο συνολο, ομως, δε θα ελεγα οτι ειναι καλυτερο απο το DS4 με τιποτα!!!! Και για τις σκανδαλες που αναφερεις, δε συμφωνω. Προσωπικα με βολευουν πολυ αυτες του DS4 και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. Για τους μοχλους θα συμφωνησω μερικως, αφου δεν ειναι κατασκευαστικο το θεμα, αλλα θεμα υλικου, που πολυ ευκολα διορθωνεται. Για να μην αναφερω τωρα τις μπαταριες που θελει...

16. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Deathtrick (04-05-2014)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ειναι περιεργο που πρωτη φορα νοιωθω κατηγορουμενος που "στηριζω" την moneysoft ειδικα σε αυτο το φορουμ κ ειδικα μετα απο οσο κραξιμο εχω ριξει.

Well , τι να κανουμε , εγω πρωτα νοιωθω gamer κ εαν κ εφοσον η moneysoft βαλει μυαλο και τηρησει αυτα που ειπε-ξειπε(drm, always online) και εαν κ εφοσον βγαλει παιχνιδια κ οχι παπαριες για καθυστερημενα καμμενα 15χρονα (titanfall) κ εαν κ εφοσον εχω την οικονομικη δυνατοτητα , θα το παρω.

Αυτο δεν σημαινει οτι ξεχναω ή οτι την αγαπησα ξαφνικα -για μενα θα ειναι παντα moneysoft- ουτε θα αγορασω συνδρομη οπως δεν αγορασα 8 χρονια με το 360, ουτε θα αγορασω υπερκοστολογημενα αξεσουαρ. Κ αν κανει κωλοτουμπα παλι εδω θα ειμαστε να κραξουμε αλλα πρωτα τα games και μετα ολα τα αλλα.

Spoiler!

18. The Following 2 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Nek_Food (05-05-2014),WolfRathmA (05-05-2014)

PSN ID
    MajereMP44

Αν έχεις φιξαρισμένη άποψη (που δεν λέω οτι δεν έχεις) δεν θα έπρεπε να αισθάνεσαι κατηγορούμενος, κουβέντα κάνουμε.Τα πράγματα είναι απλά για εμένα.Κράζουμε για να κράζουμε ή κράζουμε γιατι διαφωνούμε και το πιστευουμε? Ναι η MS ειναι της πλάκας, ναι κανει άπειρες μλκς, τέλεια.Και? τι? Αυτό?
    Αυτη είναι η απορία μου.Τίποτα παραπάνω.Σχετικά με τα DRM , πολιτικές, μονοπώλεια κλπ είπα τα επιχειρήματά μου και απάντηση δεν πήρα πάντως.
    Το ίδιο πράμα μας ενδιαφέρει τα games και το gaming.Έτσι δεν είναι? Ε πώς θα έχεις gaming με τις πολιτικές της MS και στηρίζοντας την ? δεν το καταλαβαίνω.
    Ουτε εσύ θα παίζεις σαν ανθρωπος σε λιγο καιρό ούτε εγώ (που δεν φταίω κιολας γιατι δεν τους έχω δώσει ουτε μισό ευρώ LOL)
    PS4

20. The Following 4 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Deathtrick (05-05-2014),djpar (05-05-2014),Kkritikos (04-05-2014),Nek_Food (05-05-2014)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Αν έχεις φιξαρισμένη άποψη (που δεν λέω οτι δεν έχεις) δεν θα έπρεπε να αισθάνεσαι κατηγορούμενος, κουβέντα κάνουμε.Τα πράγματα είναι απλά για εμένα.Κράζουμε για να κράζουμε ή κράζουμε γιατι διαφωνούμε και το πιστευουμε? Ναι η MS ειναι της πλάκας, ναι κανει άπειρες μλκς, τέλεια.Και? τι? Αυτό?
    Αυτη είναι η απορία μου.Τίποτα παραπάνω.Σχετικά με τα DRM , πολιτικές, μονοπώλεια κλπ είπα τα επιχειρήματά μου και απάντηση δεν πήρα πάντως.
    Το ίδιο πράμα μας ενδιαφέρει τα games και το gaming.Έτσι δεν είναι? Ε πώς θα έχεις gaming με τις πολιτικές της MS και στηρίζοντας την ? δεν το καταλαβαίνω.
    Ουτε εσύ θα παίζεις σαν ανθρωπος σε λιγο καιρό ούτε εγώ (που δεν φταίω κιολας γιατι δεν τους έχω δώσει ουτε μισό ευρώ LOL)
    Μα δεν εχω να πω κατι για τις πολιτικες της. Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες , εχω κανει απειρα ποστ και εδω κ οταν ημουν μελος στο Myxbox και εχω ριξει απειρο κραξιμο. Εν ολιγοις συμφωνουμε αρα τι να προσθεσω? Εβαλα ενα σωρο "εαν" , ως προυποθεσεις που πρεπει να ισχυουν για να παρω το one. Αν οτιδηποτε αυτα δεν ισχυσει δεν θα το παρω τοσο απλα. Δεν αποκλειω τιποτα οπως βλεπεις , αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν υπαρχει κανενας λογος να το αγορασω αυτο ειναι fact. Εαν ολα αυτα τα "εαν" γινουν πραγματικοτητα τοτε μιλαμε για μια αλλη κονσολα που θα αξιζει να την παρει κανεις.

Εγω τους εχω δωσει λεφτα επi xbox και xbox 360 και δεν εχω μετανοιωσει γιατι επαιξα παιχνιδια που δεν θα επαιζα αλλου και καποια απο αυτα οπως το lost odyssey θα αρρωσταινα αν δεν τα επαιζα. Στο τελος κερδιζει ο gamer .

Spoiler!

22. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Nek_Food (05-05-2014)

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Guyz επιασα στα χερια μου το Xbox One controller και η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο απο του PS4. Κουμπωνει στο χερι καλυτερα και οι σκανδαλες ειναι πολυ ανωτερες απο αυτες του Dualshock. Επισης και τα 2 δικα μου dualshock επανω στο 3μηνο σκιστηκαν και ξεφτυσαν, εχουν πολυ κακη ποιοτητα κατασκευης δυστυχως.
    Στην μια φορα που το δοκιμασα μου φανηκε μικρο γενικα, διαστασεις, μοχλοι, με δυσκολεψε στη χρηση. Ειχα και ενα θεματακι με το L1 button.
    Οπως ειπα βεβαια, μια φορα το εχω δοκιμασει αλλα σε αυτη την πρωτη επαφη μου φανηκε οτι ο παλιος controller του 360, εργονομικα τουλαχιστον, ειναι καλυτερος.

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Σιγουρα "καθεται" καλα στο χερι, αυτο δε νομιζω οτι το εχει αρνηθει κανενας. Στο συνολο, ομως, δε θα ελεγα οτι ειναι καλυτερο απο το DS4 με τιποτα!!!! Και για τις σκανδαλες που αναφερεις, δε συμφωνω. Προσωπικα με βολευουν πολυ αυτες του DS4 και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. Για τους μοχλους θα συμφωνησω μερικως, αφου δεν ειναι κατασκευαστικο το θεμα, αλλα θεμα υλικου, που πολυ ευκολα διορθωνεται. Για να μην αναφερω τωρα τις μπαταριες που θελει...
    Η μπαταρια του Dualshock 4 επισης ειναι τραγικη. Γενικοτερα το χειριστηριο θελει σχεδον παντου φτιαξιμο για να γινει αυτο που πρεπει να γινει. Προς το παρον δεν ειναι κατι το ιδιατερο.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Δε μίλησα για διάρκεια μπαταρίας, αλλα για το οτι το χειριστήριο του One δέχεται -ακομα- τις πατροπαράδοτες μπαταρίες. Επισης, με το φως του DS4 να μπορει να κανει dim πλεον, η διάρκεια εχει αυξηθεί. Ισως οχι τοσο οσο προσωπικα θα ηθελα, αλλα δε μου ειναι κόπος να το συνδέω με το PS4 αφου τελειώσω με το παιχνιδι μου.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Ειναι περιεργο που πρωτη φορα νοιωθω κατηγορουμενος που "στηριζω" την moneysoft ειδικα σε αυτο το φορουμ κ ειδικα μετα απο οσο κραξιμο εχω ριξει.

Well , τι να κανουμε , εγω πρωτα νοιωθω gamer κ εαν κ εφοσον η moneysoft βαλει μυαλο και τηρησει αυτα που ειπε-ξειπε(drm, always online) και εαν κ εφοσον βγαλει παιχνιδια κ οχι παπαριες για καθυστερημενα καμμενα 15χρονα (titanfall) κ εαν κ εφοσον εχω την οικονομικη δυνατοτητα , θα το παρω.

Αυτο δεν σημαινει οτι ξεχναω ή οτι την αγαπησα ξαφνικα -για μενα θα ειναι παντα moneysoft- ουτε θα αγορασω συνδρομη οπως δεν αγορασα 8 χρονια με το 360, ουτε θα αγορασω υπερκοστολογημενα αξεσουαρ. Κ αν κανει κωλοτουμπα παλι εδω θα ειμαστε να κραξουμε αλλα πρωτα τα games και μετα ολα τα αλλα.
    ξερεις τι μου θυμιζεις, κατι γεροντια που κραζουν το πασοκ και οταν γινονται εκλογες ψηφιζουν ξανα πασοκ. Δεν ειναι κακο αυτο που λες απλα δεν γινεται να μου λες οτι δεν στηριζω την ms με τις πολιτικες τις ΑΛΛΑ ειμαι gamer μα για να εισαι τωρα gamer ευτυχως η sony ειπε οχι σε κατι dmr @@ριες τις m$.

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Η μπαταρια του Dualshock 4 επισης ειναι τραγικη. Γενικοτερα το χειριστηριο θελει σχεδον παντου φτιαξιμο για να γινει αυτο που πρεπει να γινει. Προς το παρον δεν ειναι κατι το ιδιατερο.
    Την μπαταρια του κινητου/laptop καθε ποτε την φορτιζεις?Εκει δεν δε πειραζει που τα φορτιζεις καθε μερα?Εαν παιζεις 4ωρες καθε μερα θες καθε 3 μερες φορτισμα στο κοντρολερ.
    Η προτιμας να πληρωνεις κ να αλλαζεις μπαταριες συνεχεια?Εαν το κινητο/laptop επαιρνε ΑΑ μπαταριες δεν θα σε πειραζε?
    Η μηπως παλι προτιμας ενα κοντρολερ που οταν τελειωνει η μπαταρια του ουτε καν σε ενημερωνει κ απλα γινεται disconect(χ1 κοντρολερ)?

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by djpar View Post
    ξερεις τι μου θυμιζεις, κατι γεροντια που κραζουν το πασοκ και οταν γινονται εκλογες ψηφιζουν ξανα πασοκ. Δεν ειναι κακο αυτο που λες απλα δεν γινεται να μου λες οτι δεν στηριζω την ms με τις πολιτικες τις ΑΛΛΑ ειμαι gamer μα για να εισαι τωρα gamer ευτυχως η sony ειπε οχι σε κατι dmr @@ριες τις m$.
    Μαλλον ειναι η νεα τακτικη τιμωριας προς τις εταιρειες, με το να αγοραζουμε τα προϊοντα τους

28. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

Fivos (06-05-2014)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Καμία σχέση και κακώς το πας εκεί. Εγώ προφανώς έχω στο φτύσιμο την MS κυρίως λόγω του τι δεινά έχει φέρει τα τελευταία χρόνια, αλλά έχει επιπλέον φέρει και κάποια καλά που άρεσαν στον κόσμο και ακολούθησε η Sony (παρτυ/τρόπαια/κλπ). Δεν ξεχάσαμε τίποτα και δεν έχουμε ως προτεραιότητα να κάνουμε ακόμη πιο πλούσια την MS, αλλά αν τηρηθούν κάποια κριτήρια με βασικότερα 1. τιμή 2. παιχνίδια 3. τήρηση των κεκτημένων σε retail/etc γιατί όχι μελλοντικά να μην πάρει κάποιος ένα One αν θέλει να παίξει μία καλή αποκλειστικότητα. Επίσης, συμφωνώ για το μονοπώλιο και φάνηκε ήδη από νωρίς και σε αυτή την γενιά με την τεράστια Sony να χρεώνει το μέχρι χθες δωρεάν online και να μην ανοίγει ρουθούνι, το να αλλάζει την ποσότητα των plus παιχνιδιών ή να μην παραδίδει τα υποσχεθέντα on-time (DriveClub+) και πάλι να κάνουμε υπομονή.

Για να χρησιμοποιήσω και το παράδειγμα σου όσο άκυρο και να μου φαίνεται, αν είναι η MS το πασόκ, τότε το δίπολο η Sony είναι η νέα δημοκρατία, δεν είναι κάποιο μικρό κόμμα κλπ που θα φέρει την αλλαγή στην gaming ζωή μας (να υποθέσω ότι η Ninty είναι ο σύριζα;). Επιπλέον, κάποιοι έχουμε γράψει ήδη μπόλικες δεκαετίες στο gaming, μπορεί να ζούμε πια στην τελευταία γενιά αυτού του είδους χόμπι, όχι φυσικά από τις εταιρείες μιας και τα πάνε μία χαρά, αλλά από εμάς τους ίδιους είτε από άποψη οικονομική είτε από άποψη ενδιαφέροντος. Μεγαλώνουμε σιγά σιγά και μπορεί σήμερα να λέμε ότι θα μας θάψουν με ένα χειριστήριο στα χέρια, αλλά μπορεί αύριο να προτιμάω να ασχολούμαι με κάτι άλλο οπότε δεν προσκυνάμε εταιρείες και αν σήμερα βγει κάτι που θέλω να παίξω θα το παίξω κι ας είναι σε κονσόλα της MS.

30. The Following 2 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

chronohill (05-05-2014),Nerven (13-05-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Καμία σχέση και κακώς το πας εκεί. Εγώ προφανώς έχω στο φτύσιμο την MS κυρίως λόγω του τι δεινά έχει φέρει τα τελευταία χρόνια, αλλά έχει επιπλέον φέρει και κάποια καλά που άρεσαν στον κόσμο και ακολούθησε η Sony (παρτυ/τρόπαια/κλπ). Δεν ξεχάσαμε τίποτα και δεν έχουμε ως προτεραιότητα να κάνουμε ακόμη πιο πλούσια την MS, αλλά αν τηρηθούν κάποια κριτήρια με βασικότερα 1. τιμή 2. παιχνίδια 3. τήρηση των κεκτημένων σε retail/etc γιατί όχι μελλοντικά να μην πάρει κάποιος ένα One αν θέλει να παίξει μία καλή αποκλειστικότητα. Επίσης, συμφωνώ για το μονοπώλιο και φάνηκε ήδη από νωρίς και σε αυτή την γενιά με την τεράστια Sony να χρεώνει το μέχρι χθες δωρεάν online και να μην ανοίγει ρουθούνι, το να αλλάζει την ποσότητα των plus παιχνιδιών ή να μην παραδίδει τα υποσχεθέντα on-time (DriveClub+) και πάλι να κάνουμε υπομονή.

Για να χρησιμοποιήσω και το παράδειγμα σου όσο άκυρο και να μου φαίνεται, αν είναι η MS το πασόκ, τότε το δίπολο η Sony είναι η νέα δημοκρατία, δεν είναι κάποιο μικρό κόμμα κλπ που θα φέρει την αλλαγή στην gaming ζωή μας (να υποθέσω ότι η Ninty είναι ο σύριζα;). Επιπλέον, κάποιοι έχουμε γράψει ήδη μπόλικες δεκαετίες στο gaming, μπορεί να ζούμε πια στην τελευταία γενιά αυτού του είδους χόμπι, όχι φυσικά από τις εταιρείες μιας και τα πάνε μία χαρά, αλλά από εμάς τους ίδιους είτε από άποψη οικονομική είτε από άποψη ενδιαφέροντος. Μεγαλώνουμε σιγά σιγά και μπορεί σήμερα να λέμε ότι θα μας θάψουν με ένα χειριστήριο στα χέρια, αλλά μπορεί αύριο να προτιμάω να ασχολούμαι με κάτι άλλο οπότε δεν προσκυνάμε εταιρείες και αν σήμερα βγει κάτι που θέλω να παίξω θα το παίξω κι ας είναι σε κονσόλα της MS.
    η sony σου ειπε πριν παρεις το ps4 οτι θα σε χρεωνει για να παιζεις online και θα σου δινει καποια παιχνιδια δεν ειπε για ΑΑΑ ειπε το driveclub που απο οτι ακουγετε ηταν να παραδοθει on time αλλα ηταν μουφα και το καθυστερησαν, εσυ θα ηθελες ενα driveclub που να ειναι μουφα αλλα να ειναι on time?

Επισης μου λες δηλαδη οτι αν εβγαινε το πασοκ(μιας και αυτο επιασα πριν) και ελεγε θα σας πδξμε παντου και θα πληρωνεστε 100€ max και ο κοσμος ξενερωνε και θα ψηφιζε ΝΔ και μολις πριν τις εκλογες ελεγε ΟΧΙ εγω θα σας δινω 1000€ μσθο και θα ειστε ολοι πλουσιοι, θα γουσταρες ξανα το πασοκ?

ελα τωρα αυτο ακριβως εκανε η ms και απο οτι φανηκε τις εκανε κακο να πλησιασει αρκετα κοντα το ps την προηγουμενη γενια και γιαυτο γουσταρω να παρει το 1/3 αυτην την γενια μονο και μονο για να μαθει οτι εμεις πληρωνουμε αυτοι χορευουν και ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Και οι δυο πλευρες (μην αγοραζετε/αγοραστε αργοτερα για αποκλειστικα) εχουν τα δικια τους, να πω και εγω την δικη μου γνωμη.

Πρωτον να πω οτι δεν βλεπω κατι κακο γενικως, στο καποιος να θελει να αγορασει την "αντιπαλη" κονσολα. Καποιος για παραδειγμα που ειχε στο παρελθον κονσολες της MS και προφανως του αρεσαν καποια αποκλειστικα της, λογικο ειναι να θελει να τα ξαναπαιξει.

Και ερχομαστε τωρα στο επιχειρημα που λεει λιγο πολυ οτι στηριξη στην MS=Καταστοφη του Gaming, με το αντεπιχειρημα της αλλη πλευρας οτι και μια μονοπωλιακη sony θα ηταν το ιδιο κακη. Με μια πρωτη αναγνωση μου φενεται οτι συμφωνω και με τα δυο, εαν ψαξουμε ομως το προσφατο παρελθον θα δουμε οτι οι δυο εταιριες εχουν διαφορετικη φιλοσοφια.

Πρωτα η Ms οπου χωρις να ειναι καν market leader στην προηγουμενη γενια, και εχοντας σημαντικο προβαδισμα μονο σε μια αγορα, την Αμερικανικη, οντως πηγε να επιβαλει καταστροφικες πολιτικες για τους gamers. Μετα εχουμε αυτους που λενε οτι εαν και η Sony ειχε την ιδια ισχυ θα εκανε τα ιδια και γενικα το gaming θα εχανε.

Οι λιγο παλιοτεροι θα ξερουν οτι θεωρειται η καλυτερη γενια κονσολων αυτη του Ps2, καθως και καλυτερη κονσολα ολων των εποχων το Ps2. Να θυμισω λοιπον εδω σε οσους το ξεχασαν η σε οσους δεν το ξερουν οτι σε εκεινη την γενια η διαφορα πωλησεων ηταν χαωδης υπερ του Ps2. Oι πωλησεις του PS2 μπορουν να περιγραφουν με μεγαλη ακριβεια απο την παρακατω απλη εξισωση

PS2=(XB+GC)*3

Με την Sony στο απωγειο της δοξας του PS2, τοτε υπηρχαν φημες οτι θα αρχισει να χρεωνει το online, και οτι θα απαγορεψει τα μεταχειρισμενα στο ps3, τιποτα απο αυτα δεν εγινε και δεν επιχειρηθηκε ποτε.
    Σιγουρα και η sony αποσκοπει στο κερδος, αλλα στα δικα μου ματια η "ηθικη" της ειναι κατα πολυ καλυτερη απο αυτη της MS.

Οποτε η συμβουλη μου σε οσους θελουν να παρουν X1 , ειναι να κανουν αυτο που εκαναν οι περισσοτεροι που ειχαν 360 σαν κυρια κονσολα τους και πηραν αργοτερα ps3, δηλαδη να το παρουν μετα την μεση της γενιας σε μια καλη τιμη με αρκετα αποκλειστικα.

33. The Following 6 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

Axilleas_GR (05-05-2014),djpar (05-05-2014),DJTaurus (05-05-2014),Dragonpaul (05-05-2014),modecris (05-05-2014),WolfRathmA (05-05-2014)

Bookmarks

Bookmarks