Originally Posted by
odytsak
Δεν βλέπω που είναι το καλό αν το καθυστερήσουν, ευννοεί εμάς τους απλούς gamers να μην υπάρχει ανταγωνισμός?
Νομίζω ότι μας συμφέρει καλύτερα να υπάρχουν περισσότερα PS4 και να φτιάχνονται τα παιχνίδια με βάση την πιο ισχυρή κονσόλα, παρά να είμαστε σε όλη τη γενιά "ε μωρέ, πάνω κάτω τα ίδια είναι". Αν πάνε και άλλοι χρήστες στην Sony, ίσως να δούμε και καλύτερη εκμετάλλευση της κονσόλας.
Εδώ λίγο έχει πάρα το προβάδισμα τώρα και βλέπουμε ήδη διαφορές στα παιχνίδια (πέρα από frames και ανάλυση), φαντάσου τι έχει να γίνει αν υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.
Βασικά δεν θέλω να πουν οι εταιρείες
- Ε, έχουμε ένα τεράστιο κοινό στην Xbox μεριά οπότε ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα προσχήματα. Μην τους ξενίσει κιόλας.
- Good, fuck 'em!

Όταν με το καλό τους τελειώσουν τα cross-gen παιχνίδια και όταν φτάσει η εποχή που θα θέλουν καταργήσουν τα 60fps για να πιάσουν τα super-duper γραφικα και θα 'ρθουν αντιμέτωποι με το δίλημμα:
Τι κάνουμε; Μέτρια next-gen γραφικά στο Xbox στα 30fps και στα 60fps στο PS4 ή γαμάτα next-gen γραφικά στο PS4 στα 30fps και ασ' το Xbox να σέρνεται;
πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο πόση είναι η διαφορά της εγκατεστημένης βάσης της εκάστοτε κονσόλας.

Originally Posted by
Slay
απο τον φεβρουαριο περυσι και μετα εχω κουραστει ειλικρινα να ακουω το ιδιο και το ιδιο επιχειρημα, "δεν ειναι η MS χαζη να βαλει DRM εαν δεν εχει συμφωνησει η Sony", "Δεν ειναι η MS χαζη να δωσει στην sony τοση μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις" κ.ο.κ. οπως βλεπετε στην μεχρι τωρα πορεια της, μια χαρα ΧΑΖΗ μπορει να ειναι.
Οχι οτι θα εκπλαγω εαν βγαλει το kinect, αλλα απλα σε καποια πραγματα οι εταιριες ΔΕΝ εχουν τον ελεγχο, δεν γινεται επειδη το θελει πολυ η MS , να αρχισει να πουλαει κιολας, δεν ειναι θεμα χαζομαρας, απλα καποιες επιλογες κοστιζουν, ειτε βραχυπροθεσμα, ειτε μακροπροθεσμα.
Ναι αλλά είδες πόσο γρήγορα τα γύρισε όλα τούμπα με το DRM και πως την συγχώρησαν όλοι αμέσως. Ούτε ρουθούνι, μέχρι αηδίας όμως! Ποιός θυμάται τώρα... "DRM"... πολύ πίσω με πήγες. Κάτι καινούργιο ήθελε να δοκιμάσει η Microsoft και εσείς μπουρτζόβλαχοι της το βγάλατε ξινό. 
Σοβαρά τώρα, δεν έχουμε φτάσει σε σημείο να πεις "αυτοκτονεί το Xbox division", έχουν τρόπους να τα εξισορροπήσουν πολύ εύκολα τα πράγματα.
Bookmarks