Page 204 of 458 FirstFirst ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... LastLast
Results 4,061 to 4,080 of 9148

Thread: Xbox One

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

υπάρχει και η επιλογή να διαρρεύσει "καταλάθος" κάποιο document που να δείχνει πως μπορεί να πάρει cfw το xbone... και εκεί θα ανεβάσει πωλήσεις, αυτό το λέω για πλάκα αλλα μην το θεωρείτε απίθανο σε λίγο καιρό να γίνει.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

genika oti kinisi kai na kanei pisteuw oti tha epireasei perisotero tin amerikaniki agora para emas....!300 euro k pali einai ena katotero mhxanima!!!! episis min ksexnate oti h sony den tha kathisei me stauromena ta xeria!pote den to ekane alloste! me liga logia kalos o antagonismos gia emas!!

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Τα πάντα θα αλλάξουν όταν βγει το Kinect από το πακέτο. Η Microsoft δεν είναι ΤΟΣΟ χαζή για να αφήσει την Sony να αλωνίζει για το υπόλοιπο της γενιάς.

Βγάζουν το Kinect, Xbox One στα $399, ο μέσος χρήστης θα ξεχάσει τις υψηλότερες αναλύσεις και το frame-rate και μια χαρά πωλήσεις θα κάνει. Όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο γι αυτούς.

Καλό θα ήταν για όλους μας να καθυστερήσουν να το βγάλουν έτσι ώστε να έχει προλάβει η Sony να βγάλει PS4 στην αγορά, αλλά εγώ προσωπικά δεν τους βλέπω να περιμένουν τόσο. Μακάρι
    Δεν βλέπω που είναι το καλό αν το καθυστερήσουν, ευννοεί εμάς τους απλούς gamers να μην υπάρχει ανταγωνισμός?

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Τα πάντα θα αλλάξουν όταν βγει το Kinect από το πακέτο. Η Microsoft δεν είναι ΤΟΣΟ χαζή για να αφήσει την Sony να αλωνίζει για το υπόλοιπο της γενιάς.
    απο τον φεβρουαριο περυσι και μετα εχω κουραστει ειλικρινα να ακουω το ιδιο και το ιδιο επιχειρημα, "δεν ειναι η MS χαζη να βαλει DRM εαν δεν εχει συμφωνησει η Sony", "Δεν ειναι η MS χαζη να δωσει στην sony τοση μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις" κ.ο.κ. οπως βλεπετε στην μεχρι τωρα πορεια της, μια χαρα ΧΑΖΗ μπορει να ειναι.

Οχι οτι θα εκπλαγω εαν βγαλει το kinect, αλλα απλα σε καποια πραγματα οι εταιριες ΔΕΝ εχουν τον ελεγχο, δεν γινεται επειδη το θελει πολυ η MS , να αρχισει να πουλαει κιολας, δεν ειναι θεμα χαζομαρας, απλα καποιες επιλογες κοστιζουν, ειτε βραχυπροθεσμα, ειτε μακροπροθεσμα.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Μηδενα προ του τέλους μακάριζε.
    λεγαμε για την φόλα το Wii και πούλησε τα κέρατα του.
    λεγαμε για την Sony ότι έχει καβαλήσει το καλάμι και ζητάει τα κέρατα της για το PS3 (do you remember the price - σε ρυθμό μουσικής MJ) και είναι πια δεύτερη σε αυτη την γενια και κυνηγάει την πρωτιά.
    οπότε μέχρι να φύγει η γενιά και να μπει η καινούργια όλα παραμένουν ρευστα...

παρόλα αυτά μέχρι τώρα τους εχει πάρει τα σωβρακα και οι οιωνοί για το μέλλον είναι θετικοί.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Δεν βλέπω που είναι το καλό αν το καθυστερήσουν, ευννοεί εμάς τους απλούς gamers να μην υπάρχει ανταγωνισμός?
    Νομίζω ότι μας συμφέρει καλύτερα να υπάρχουν περισσότερα PS4 και να φτιάχνονται τα παιχνίδια με βάση την πιο ισχυρή κονσόλα, παρά να είμαστε σε όλη τη γενιά "ε μωρέ, πάνω κάτω τα ίδια είναι". Αν πάνε και άλλοι χρήστες στην Sony, ίσως να δούμε και καλύτερη εκμετάλλευση της κονσόλας.

Εδώ λίγο έχει πάρα το προβάδισμα τώρα και βλέπουμε ήδη διαφορές στα παιχνίδια (πέρα από frames και ανάλυση), φαντάσου τι έχει να γίνει αν υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.

Βασικά δεν θέλω να πουν οι εταιρείες

- Ε, έχουμε ένα τεράστιο κοινό στην Xbox μεριά οπότε ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα προσχήματα. Μην τους ξενίσει κιόλας.
    - Good, fuck 'em!

Όταν με το καλό τους τελειώσουν τα cross-gen παιχνίδια και όταν φτάσει η εποχή που θα θέλουν καταργήσουν τα 60fps για να πιάσουν τα super-duper γραφικα και θα 'ρθουν αντιμέτωποι με το δίλημμα:

Τι κάνουμε; Μέτρια next-gen γραφικά στο Xbox στα 30fps και στα 60fps στο PS4 ή γαμάτα next-gen γραφικά στο PS4 στα 30fps και ασ' το Xbox να σέρνεται;

πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο πόση είναι η διαφορά της εγκατεστημένης βάσης της εκάστοτε κονσόλας.

Quote Originally Posted by Slay View Post
    απο τον φεβρουαριο περυσι και μετα εχω κουραστει ειλικρινα να ακουω το ιδιο και το ιδιο επιχειρημα, "δεν ειναι η MS χαζη να βαλει DRM εαν δεν εχει συμφωνησει η Sony", "Δεν ειναι η MS χαζη να δωσει στην sony τοση μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις" κ.ο.κ. οπως βλεπετε στην μεχρι τωρα πορεια της, μια χαρα ΧΑΖΗ μπορει να ειναι.

Οχι οτι θα εκπλαγω εαν βγαλει το kinect, αλλα απλα σε καποια πραγματα οι εταιριες ΔΕΝ εχουν τον ελεγχο, δεν γινεται επειδη το θελει πολυ η MS , να αρχισει να πουλαει κιολας, δεν ειναι θεμα χαζομαρας, απλα καποιες επιλογες κοστιζουν, ειτε βραχυπροθεσμα, ειτε μακροπροθεσμα.
    Ναι αλλά είδες πόσο γρήγορα τα γύρισε όλα τούμπα με το DRM και πως την συγχώρησαν όλοι αμέσως. Ούτε ρουθούνι, μέχρι αηδίας όμως! Ποιός θυμάται τώρα... "DRM"... πολύ πίσω με πήγες. Κάτι καινούργιο ήθελε να δοκιμάσει η Microsoft και εσείς μπουρτζόβλαχοι της το βγάλατε ξινό.

Σοβαρά τώρα, δεν έχουμε φτάσει σε σημείο να πεις "αυτοκτονεί το Xbox division", έχουν τρόπους να τα εξισορροπήσουν πολύ εύκολα τα πράγματα.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης
    Spoiler!

Advanced Member memix's Avatar
    PSN ID
    memix74
    Name
    Μιχάλης

Συγκριτικό video μεταξύ current gen και next gen για το MSG V

To xbone ειναι πιο κοντα στις PS360 εκδοσεις παρα στου PS4 .

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

παντος οι διαφορες δεν φαινονται με την πρωτη για μενα...τρομερη μηχανη last gen αλλα περιμενω να την δω και στην νεα γενια

10. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

DJTaurus (20-02-2014)

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Βλέπουμε μεγάλες διαφορές μεταξύ ps4 / xbox φανταστείτε τι έχει να γίνει σε παιχνίδια που θα βγουν αποκλειστικά για next gen και εφόσον οι προγραμματιστές θα έχουν lead platform το Playstation.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Ήδη φαίνεται στο killzone

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Σωστος... η πρωτη πιστα στο δασος ηταν επος... μετα πολυ κλειστα πραγματα και corridor shooting... αλλα στο δασος μενεις με το στομα ανοιχτο πραγματικα. Και μιλαμε για game που ειναι day one!

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Ναι οκ αλλά αναφέρομαι σε multiplatform με αφορμή το Metal gear πιο πάνω.

- - - Updated - - -

Last edited by Nerven; 20-02-2014 at 12:25.

PSN ID
    dlevel

Διάβαζα χτες σε ξένα φορα ( nutral όπως το brokenforum ) για το Titanfall και είναι όλοι ενθουσιασμένοι, ότι και να λέμε το παιχνίδι είναι system seller μέχρι ένα επίπεδο, θα ήταν περισσότερο αν ήταν μόνο xbox one και οχι και PC ( προχτές που παραλίγο να πάρω xboxone δε θα το ακύρωνα και θα το έπαιρνα αν δεν ήξερα οτι ΟΚ θα το παίξω στο PC ).

Βλέπω twitch.tv τα βράδια και πιάνω τον εαυτό μου να χαζεύει Titanfall αρκετή ώρα... ( το οποίο Titanfall είναι ψηλα σε view list κάθε βράδυ, μετά τα κλασικά Dota-LoL ) απο την άλλη ίσως έχω hypαριστεί με το συγκεκριμένο γιατί δε θα βγει στο PS4, και το οτι θα το έχω στο PC δεν είναι το ίδιο... γιατί άλλο στην 55άρα αραχτός, και άλλο στο PC ( και το PC στην TV είναι αλλά αν παίζεις με controller με άλλους που παίζουν με keyboard-mouse δεν έχεις ελπίδα )...

Κατα τα άλλα ούτε το Forza με τρελαίνει ( btw θα δουλεύει η τιμονιέρα του 360 στο one? γιατί την έχω έτοιμη να αραχνιάζει με βάση ) ούτε τα Ryse - Dead nation 3....

just thoughts....

16. The Following User Says Thank You to dlevel For This Useful Post:

FotisGRC (21-02-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Προσωπικα απεχθανομαι παιχνιδια τυπου Titanfall... COD φαση ειναι με mechs.

Δεν υπηρχε περιπτωση οχι να παρω κονσολα, ουτε ντεμο να επαιζα και στο PS4 να κυκλοφορουσε.

Καταλαβαινω πολυ καλα γιατι γινεται ο χαμος με πολλους, αλλα προσωπικα δεν με αγγιζει.

Παντως εχε υποψην σου οτι η MS εχει exclusivity για τον πρωτο τιτλο. Δηλαδη του χρονου τετοιες μερες θα κυκλοφορει το Titanfall 2 και θα ειναι μultiplatform.

18. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (21-02-2014)

PSN ID
    dlevel

Εγώ ειμαι noob με FPS, και το BF4 που έχω το τερμάτισα στο easy λολ ( θέλω να κάτσω να ασχοληθώ κάποια στιγμή πάντως πιο σοβαρά )... απλά αυτό όπως έχω ξαναπεί μου φαίνεται noob-friendly και γι αυτό θα τραβήξει και κόσμο σαν εμένα, κ βασικά φαίνεται διασκεδαστικό...

Ναι το έχω διαβάσει εδω μέσα για το titanfall 2 οτι λογικά θα είναι multiplatform... πάντως αυτό που βλέπω απο τα views κλπ κλπ είναι οτι το παιχνίδι έχει τραβήξει τα βλέμματα και γι αυτό θα είναι και λόγος που θα πάρει xbone αρκετός κόσμος, όχι οτι είναι κάτι φοβερό.

Advanced Member phaerun's Avatar
    PSN ID
    PhaerunGR

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    Διάβαζα χτες σε ξένα φορα ( nutral όπως το brokenforum ) για το Titanfall και είναι όλοι ενθουσιασμένοι, ότι και να λέμε το παιχνίδι είναι system seller μέχρι ένα επίπεδο, θα ήταν περισσότερο αν ήταν μόνο xbox one και οχι και PC ( προχτές που παραλίγο να πάρω xboxone δε θα το ακύρωνα και θα το έπαιρνα αν δεν ήξερα οτι ΟΚ θα το παίξω στο PC ).

Βλέπω twitch.tv τα βράδια και πιάνω τον εαυτό μου να χαζεύει Titanfall αρκετή ώρα... ( το οποίο Titanfall είναι ψηλα σε view list κάθε βράδυ, μετά τα κλασικά Dota-LoL ) απο την άλλη ίσως έχω hypαριστεί με το συγκεκριμένο γιατί δε θα βγει στο PS4, και το οτι θα το έχω στο PC δεν είναι το ίδιο... γιατί άλλο στην 55άρα αραχτός, και άλλο στο PC ( και το PC στην TV είναι αλλά αν παίζεις με controller με άλλους που παίζουν με keyboard-mouse δεν έχεις ελπίδα )...

Κατα τα άλλα ούτε το Forza με τρελαίνει ( btw θα δουλεύει η τιμονιέρα του 360 στο one? γιατί την έχω έτοιμη να αραχνιάζει με βάση ) ούτε τα Ryse - Dead nation 3....

just thoughts....

το Τitanfall θα ήταν παιχνιδάρα αν είχε campaign στυλ halo reach. τότε yours truly που έιχε λιώσει στο reach θα είχε αγοράσει το one για να τελειώσει το campaign και μετά να παίζει χαρωπά καθημερινά online μέχρι να βγει το θεικό επικό και υπερwuwu destiny.

αλλα επειδη με πούλησαν που δεν έχει campaign και η τιμή για ένα παιχνίδι που έχει μόνο online δεν αντιστοιχεί σε τιμή online pass... κριμαααααααααα. και κριμα πραγματικά γιατι αν και δεν είμαι φίλος του ψαριού που λέγεται modern combat warfare αγαπώ και λατρεύω διαστημο pewpew warface στυλ halo etc
    Last edited by phaerun; 21-02-2014 at 11:41.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ακόμη και έτσι πιστεύεις ότι είναι system seller? Είναι δηλαδή το παιχνίδι που σαν gamer σε κάνει να το σκέφτεσαι και να κάνεις το σκατό σου παξιμάδι να πάρεις την κονσόλα? Θυμάμαι στο πρώτο xbox είχα πάθει τέτοιο σοκ όταν ειδα τους φωτισμούς στο splinter cell που είπα στον εαυτο μου "πρέπει να παρεις xbox τελεία και παύλα". Στο xbox360 με το που βγηκε το oblivion Μάιο νομιζω του 2006 , κοιμόμουν και εβλεπα ονειρα με αυτο ωσπου ενα πρωι μπηκα σε ενα μαγαζι και πηρα 360 . Αυτό εννοω system seller. Καλο παιχνιδι μπορει να ειναι (γουστα ειναι αυτα) αλλά system seller ειναι?

Spoiler!

Moderator odytsak's Avatar

Κάνεις την ερώτηση αλλά ταυτόχρονα στην παρένθεση δίνεις και την απάντηση,
    γούστα είναι, στον καθένα αρέσουν διαφορετικά πράγματα και το κυριότερο, ο καθένας κάνει τα δικά του λεφτά ότι γουστάρει και αγοράζει ότι γουστάρει.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Επειδή δεν μπορώ να αγνοήσω για τρίτη φορά την επιθετική σου γραφή επί προσωπικού , λέω για τελευταία φορά ότι κάνουμε συζήτηση κ θέλω να δω κ άλλες απόψεις, ο οποίος είναι κ ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ. Αν έχεις κάτι με μένα, pm, για να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας. Κριτική στο τι γράφω κ ανάλυση των ποστ μου, δε χρειάζομαι, ευχαριστώ πολύ.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks