Page 194 of 458 FirstFirst ... 94144184190191192193194195196197198204244294 ... LastLast
Results 3,861 to 3,880 of 9148

Thread: Xbox One

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Τι εννοεί Ο ποιητής όταν λέει NATIVE 792p??? Εγώ ήξερα για native τα 720p και τα 1080p. Άντε εκεί να στριμώξεις και τα 1080i σαν HD native signal. Με τον καιρό μας σέρβιραν και συνηθίσαμε και τα sub HD 900(p). Αλλά να ονομάζουμε native ό,τι σκατά συχνότητα κατεβάσει η καρκάλα του καθενός, αυτό εμένα δεν μου φαίνεται σωστό. Άντε να το τραβήξω από τα αυτιά και να το πω και HD - Ready 768 αλλά τώρα να ονομάζουμε native ανάλυση το 792 και όλα τα sub HD, έλεος δηλαδή εκτός και εάν είμαι εγώ ο περίεργος στην τελική. Κατά τα άλλα έχει κάποιο ευχάριστα στοιχεία, αλλά παίζει μπάλα σε μία παραφορτωμένη κατηγορία και δεν ξέρω αν μπορεί με αυτά που προσφέρει να πιάσει την κορυφή (ή έστω near there).

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Είναι για την ακρίβεια 1080p - 288p=792p. Έτσι ακούγεται καλύτερα γιατί σου λέει ο άλλος "σιγά για 288p θα τα χαλάσουμε τώρα"? Ότι να ναι για μένα δεν έχει καμία σημασία η ανάλυση έχουν χάσει το νόημα. Ας βγάλουν βίντεο από το παιχνίδι κ να λένε" ορίστε το παιχνίδι μας γαμάει κ ας είναι χαμηλότερης ανάλυσης ". Καταλαβαίνω ότι new Gen κλπ αλλά οι αναλύσεις δεν πουλάνε παιχνίδια

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Εδω υπαρχει οδοντοκρεμα HD και το X1 ακομη σε sub HD παιζει

Satan has left his killing floor
    PS4

4. The Following 2 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Kkritikos (13-02-2014),nikon (13-02-2014)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

native το εννοεί υπό την έννοια "εγγενώς τρέχει σε 1600x900 ανάλυση" και όχι σε upscaled 900p (πχ από 720p σε 900p upscaled).

Για εμένα πάντα, ο χαρακτηρισμός native δεν είναι καθόλου παραπλανητικός. Απεναντίας είναι ειλικρινής και αυθεντικός: τρέχουμε το παιχνίδι στην τάδε ανάλυση.

Επίσης: δεν υφίσταται το πάντρεμα "native και 720p και 1080p". Το native εδώ και δεκαετίες αναφέρεται στην αληθινή ανάλυση που "σηκώνει" ο εκάστοτε τίτλος - και τίποτα άλλο. Οι αναλύσεις 720p (1280x720) και 1080p (1920x1080) σε διάταξη 16:9 (καθώς αλλάζουν τα νούμερα για άλλες διατάξεις, όπως πχ στις οθόνες υπολογιστών που είναι 16:10), είναι οι λεγόμενες "fixed" αναλύσεις των τηλεοράσεων HD. Γιατί τις λέω fixed (κλειδωμένες) ; Διότι οι κατασκευαστές των τηλεοράσεων, επειδή ΔΕΝ ήθελαν να πληρώνουν πολλά στην κατασκευή τους όπως παλιά, που οι οθόνες CRT είχαν πολλαπλά Hz (οι λεγόμενες multisync) και απεικόνιζαν όποια ανάλυση γούσταρε ο προγραμματιστής (μέχρι το ανώτατο όριο έκαστης οθόνης), οπότε αυτό που έκαναν είναι: έβαλαν σε ΟΛΕΣ τις LCD/Plasma/OLED πάνελ που αποδίδουν ΜΟΝΟ συγκεκριμένες αναλύσεις μέχρι την μέγιστή τους. Δηλαδή, η μέγιστη είναι 1080p, οπότε βάζουμε 576p, 720p, 1080p (το 1080i είναι απομεινάρι των CRT HD των 80ς, όπου στην ουσία είναι 960x540x2 interlaced fields = upscale x2 = 1080p).

Ήρθαν λοιπόν και οι "δημοσιογράφοι" του ass, για να "'βοηθήσουν" την βιομηχανία και τι έκαναν; "Έπεισαν" τον κοσμάκη, πως native λέμε μόνο δύο αναλύσεις: τις 720p και 1080p. Μόνο που δεν είναι έτσι. Βασικά, ποτέ δεν ήταν έτσι. Τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι το 1990 μπορούσαμε να σηκώσουμε native ανάλυση 2048x1024 έτσι για "πλάκα"; Ω, ναι, φυσικά και μπορούσαμε (βεβαίως, όχι σε PC/Mac, αλλά σε σοβαρά μηχανήματα/λογισμικά όπως IRIX, Workbench κλπ). Τέτοιες οθόνες και αναλύσεις native ΠΑΝΤΑ υπήρχαν. Απλά, ΤΩΡΑ δεν υπάρχουν. Όπου "τώρα" = τα τελευταία 8-10 χρόνια, δηλαδή την χρονική περίοδο που βιομηχανία/δημοσιογράφοι προσπάθησαν, και εμφανώς τα κατάφεραν, να μας πείσουν ότι μόνο δύο "native" αναλύσεις υπάρχουν, οι 720p/1080p.

6. The Following 6 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Akrida79 (13-02-2014),aopanos72 (18-02-2014),dismal (13-02-2014),DJTaurus (13-02-2014),Kane (13-02-2014),Nek_Food (13-02-2014)

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Περί Titanfall....

Το παιχνίδι φαίνεται cod with mechs και είναι απόλυτα λογικό , αφου η εταιρεία που το φτιάχνει(respawn entertaiment) είναι ή παλιά καλή Infinity ward .

Τους βγάζω το καπέλο πάντως που επιλέγουν τα 60fps απο τα καλύτερα γραφικά και την μεγαλύτερη ανάλυση κάτι που το έκαναν και στην προηγούμενη γενιά.

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Είδα το Titanfall από πάρα πολλά βίντεο και blogs (από κάτω βάζω και το δικό μου) και χωρίς να ξέρω από πρώτο χέρι, οι περισσότεροι μεν ήταν ενθουσιασμένοι άλλα μιλούσαν και ότι τους θυμίζει πολύ COD. Τώρα προσωπικά έτσι που το είδα, όσο το είδα, δεν νομίζω να μου λείψει επειδή δεν έχω Xbox... Θα προτιμούσα εφόσον είναι ένα νέο IP να μην μου θυμίζει κανέναν προηγούμενο τίτλο. Δεν ξέρω όμως απόλυτα για το παιχνίδι, οπότε αυτά τα λέω βάση με ότι είδα και άκουσα.

http://pixelfuzz.blogspot.gr/2014/02...jackfrags.html

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Ήρθαν λοιπόν και οι "δημοσιογράφοι" του ass, για να "'βοηθήσουν" την βιομηχανία και τι έκαναν; "Έπεισαν" τον κοσμάκη, πως native λέμε μόνο δύο αναλύσεις: τις 720p και 1080p. Μόνο που δεν είναι έτσι. Βασικά, ποτέ δεν ήταν έτσι. Τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι το 1990 μπορούσαμε να σηκώσουμε native ανάλυση 2048x1024 έτσι για "πλάκα"; Ω, ναι, φυσικά και μπορούσαμε (βεβαίως, όχι σε PC/Mac, αλλά σε σοβαρά μηχανήματα/λογισμικά όπως IRIX, Workbench κλπ). Τέτοιες οθόνες και αναλύσεις native ΠΑΝΤΑ υπήρχαν. Απλά, ΤΩΡΑ δεν υπάρχουν. Όπου "τώρα" = τα τελευταία 8-10 χρόνια, δηλαδή την χρονική περίοδο που βιομηχανία/δημοσιογράφοι προσπάθησαν, και εμφανώς τα κατάφεραν, να μας πείσουν ότι μόνο δύο "native" αναλύσεις υπάρχουν, οι 720p/1080p.
    Ωραία όλα αυτά όπως τα λες, αλλά πλέον οι τηλεοράσεις έχουν ως δική τους native ανάλυση το 1080p. Οπότε αν έρθει ο δημιουργός και μου πει ότι εμένα το παιχνίδι είναι native 792p δεν μου λέει τίποτα γιατί θα πρέπει να γίνει upscaled με διάφορες μεθόδους μάλλον στην κονσόλα (στο Xbox One με τον upscaler που έχουμε δει τι κάνει σε άλλα παιχνίδια) σε αυτό που δείχνει η τηλεόραση. Όλες αυτές οι μέθοδοι upscale όσο καλές και τέλειες και να είναι, εμένα μου ακούγονται ως λύσεις απωλεστικές του αρχικού σήματος και μάλλον οδηγούν σε χειρότερα αποτελέσματα από ότι κέρδος. Οπότε native ανάλυση προβολής είναι αυτή που δίνει το προβολικό μέσο που έχει κατακλείσει την αγορά και υπάρχει σαν πρότυπο στον πλανήτη, ήτοι το Full HD @ 1080p, όλα τα άλλα native από τον καθένα δεν μου λένε τίποτα, άμα είναι έτσι native είναι και τα 480x240 που έβγαζαν κάποια arcades κλπ άσχετες αναλύσεις. Native δηλαδή ο καθένας ονομάζει ό,τι θέλει και μετά στο προβολικό μέσο (τηλεόραση εν προκειμένω) γίνεται το έλα να δεις. Μιλώντας λοιπόν για τηλεοράσεις και κονσόλες, προσωπικά αναγνωρίζω σαν pure native αναλύσεις μόνο αυτές που βγάζουν χωρίς επιπλέον επεξεργασία οι τηλεοράσεις και για next gen πολύ περισσότερο τα 1080p σαν απόλυτο πρότυπο που θα πρέπει να καθιερωθεί οπωσδήποτε και όχι 792/900/etc αναλύσεις.
    Last edited by Nek_Food; 13-02-2014 at 13:21.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Είναι για την ακρίβεια 1080p - 288p=792p. Έτσι ακούγεται καλύτερα γιατί σου λέει ο άλλος "σιγά για 288p θα τα χαλάσουμε τώρα"? Ότι να ναι για μένα δεν έχει καμία σημασία η ανάλυση έχουν χάσει το νόημα. Ας βγάλουν βίντεο από το παιχνίδι κ να λένε" ορίστε το παιχνίδι μας γαμάει κ ας είναι χαμηλότερης ανάλυσης ". Καταλαβαίνω ότι new Gen κλπ αλλά οι αναλύσεις δεν πουλάνε παιχνίδια

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Εχεις δικιο, αλλα το marketing πουλαει!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Ωραία όλα αυτά όπως τα λες, αλλά πλέον οι τηλεοράσεις έχουν ως δική τους native ανάλυση το 1080p. Οπότε αν έρθει ο δημιουργός και μου πει ότι εμένα το παιχνίδι είναι native 792p δεν μου λέει τίποτα γιατί θα πρέπει να γίνει upscaled με διάφορες μεθόδους μάλλον στην κονσόλα (στο Xbox One με τον upscaler που έχουμε δει τι κάνει σε άλλα παιχνίδια) σε αυτό που δείχνει η τηλεόραση. Όλες αυτές οι μέθοδοι upscale όσο καλές και τέλειες και να είναι, εμένα μου ακούγονται ως λύσεις απωλεστικές του αρχικού σήματος και μάλλον οδηγούν σε χειρότερα αποτελέσματα από ότι κέρδος. Οπότε native ανάλυση προβολής είναι αυτή που δίνει το προβολικό μέσο που έχει κατακλείσει την αγορά και υπάρχει σαν πρότυπο στον πλανήτη, ήτοι το Full HD @ 1080p, όλα τα άλλα native από τον καθένα δεν μου λένε τίποτα, άμα είναι έτσι native είναι και τα 480x240 που έβγαζαν κάποια arcades κλπ άσχετες αναλύσεις. Native δηλαδή ο καθένας ονομάζει ό,τι θέλει και μετά στο προβολικό μέσο (τηλεόραση εν προκειμένω) γίνεται το έλα να δεις. Μιλώντας λοιπόν για τηλεοράσεις και κονσόλες, προσωπικά αναγνωρίζω σαν pure native αναλύσεις μόνο αυτές που βγάζουν χωρίς επιπλέον επεξεργασία οι τηλεοράσεις και για next gen πολύ περισσότερο τα 1080p σαν απόλυτο πρότυπο που θα πρέπει να καθιερωθεί οπωσδήποτε και όχι 792/900/etc αναλύσεις.
    Η διαφορά σε αυτό που λέτε εσύ και ο Λευτέρης είναι ότι λέξη χρησιμοποιείται σε διαφορετικό context.

Άλλο πράγμα ποια είναι η native ανάλυση της οθόνης, άλλο πράγμα ποια είναι η native ανάλυση του υλικού. Απλά πρέπει να προσέξεις πως το χρησιμοποιεί ο καθένας.

Και συμφωνώ ότι είναι πολύ πιο τίμιο να λένε επιτέλους ποια είναι η native ανάλυση ενός τίτλου. Εγώ θα το ήθελα και πάνω στο κουτί να πω την αλήθεια.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

καλά Λεωνίδα τώρα "χέστηκες" που λέμε (και μαζί σου κι εγώ, καθώς μου αρέσει η technical ειλικρίνεια)!

Δεν υπάρχει περίπτωση να αυτο-ξεμπροστιάζονται οι devs, και κατ΄ επέκταση οι publishers, αναφέροντας ρητά στο οπισθόκουτο "native 900p - upscaled to 1080p" ή ακόμα χειρότερα, να λένε έτσι σκέτα "native resolution 900p", την στιγμή που οι next-gen κονσόλες θα έφερναν αυτό που υποσχέθηκαν, αλλά περίτρανα αποδείχτηκε ψέμα, ότι θα φέρουν οι προηγούμενες κονσόλες, ήτοι η αύξηση της ανάλυσης της οθόνης.

Ανέκαθεν, οι αναλύσεις και η επερχόμενη αύξησή των, αναδείκνυε την τεχνολογική υπεροχή των νέων προϊόντων. Είτε λέγονταν home computers, είτε consoles, αυτό ήταν το μέτρο σύγκρισης (μεταξύ άλλων όπως από 32 χρώματα σε 256 και ακολούθως σε 16-bit χρώμα και σε 24-bit χρωματική παλέτα). Αργότερα προστέθηκαν και άλλα μέτρα σύγκρισης (ελέω 3D PC GPUs, μετά το 1996, βλέπε PowerVR, Riva128, 3Dfx Voodoo), όμως ΠΑΝΤΑ η ανάλυση της οθόνης παρέμενε το Νο1 κριτήριο για να καταλάβει ο απλός κοσμάκης, την μετάβαση από τωρινό hardware σε μεταγενέστερο. Γιατί;

Διότι, τα παλιά χρόνια, όταν λέγαμε "το τάδε παιχνίδι τρέχει στα πχ. 800x600" αυτό ακριβώς εννοούσαμε: ότι ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ δεν γίνεται να παίξει στα 640x480, ούτε και στα 1024x768. Μια ήταν η ανάλυση, και ήταν native (δεν μιλώ για PC). Οπότε, κάθε αύξησή της, σήμαινε αυτόματα και δυνατότερο μηχάνημα. Από τότε όμως που οι PC άρχισαν να "πουλάνε τρέλα" και να το παίζουν gaming machines, μας "έφεραν" και τα σκατά τους: πάρε το τάδε παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί στα 800x600, αλλά μπορείς να το τρέξεις σε όποια μεγαλύτερη ανάλυση "σηκώνει" το PC σου. Τα χρόνια πέρασαν, και ο κοσμάκης "πείστηκε" ότι το PC του, μπορεί να σηκώνει αναλύσεις τρελές και απίστευτες, απλά και μόνο επειδή ο χρήστης επέλεξε την τάδε/δείνα ανάλυση. Ε, πίπες και μάλιστα τρικούβερτες.

Σε 1 ανάλυση φτιάχνονται τα παιχνίδια (το engine τρέχει 1 ανάλυση στην πραγματικότητα, ενώ τα διάφορα textures και το 3D modeling έχουν δημιουργηθεί υπό 1 και μόνο ανάλυση), αλλά τα PC μπορούν να τα τρέχουν στην ανάλυση που "αντέχουν". Fast forward στο σήμερα (τα προηγούμενα είναι 90ς) και έχουμε τα μπερδέματα με τα "συμφραζόμενα" (context όπως τόνισε ο Λεωνίδας) στην φράση "native resolution" και η αποδοχή ότι τα PC παίζουν έως και 4Κ αναλύσεις. Πραγματικότητα του σήμερα, αληθινή όμως: έκαστος τίτλος έχει την δική του native ανάλυση. ΟΛΟΙ οι τίτλοι έτσι είναι.

Και πάμε: ανάλογα την οθόνη/TV που έχεις και ανάλογα την δύναμη του PC που έχεις, μπορείς να κάνεις downscale/upscale την ανάλυση του παιχνιδιού, ώστε να "φας την μούφα" ότι το PC σου είναι uber-technology που βγάζει τέρατα αναλύσεις. Το "κακό" ξεκίνησε όπως είπα από τα μέσα 90ς, όταν οι devs "ανακάλυψαν" την μαγεία του upscaling μέσω των RAMDAC των καρτών γραφικών για PC. Και εν συνεχεία το "κακό" αυτό κληρονόμησαν και τα X360/PS3. Ε, πλέον τα μυαλά των καταναλωτών έχουν γίνει κυριολεκτικά "Βαβυλώνα": κακή χρήση τεχνικών όρων, σύγχυση στην ερμηνεία τους (native), αποχή από την αληθινή μούφα που μας ταίζουν.

Άλλο native ανάλυση του τίτλου και άλλο οι fixed αναλύσεις 720/1080p των τηλεοράσεων. Οι τελευταίες δεν λέγονται "native", απλά fixed HD Ready και Full HD. Αντίστοιχα το 4K για τις τηλεοράσεις εστί 3840x2160 (16:9), ενώ στα monitor είναι 4096x2160 (16:10) και σε 4:3 είναι 4096x2048. Fixed αναλύσεις και τίποτα άλλο (και για την ιστορία Ultra HD είναι το 3840x2160 και 4K είναι το 4096xXXXX).

Καλό το τουρλομπούκι για τα μυαλά των καταναλωτών; Μια χαρά το βλέπω.

Όπως βλέπω και τους δημοσιογραφίσκους που γράφουν review για παιχνίδια, μια χαρά να τα εξηγούν όλα αυτά περί αναλύσεων, περί τι εστί native του παιχνιδιού και TV/monitor (not), έτσι ώστε ο απλός κοσμάκης να ξέρει τι διαβάζει για την τεχνική απόδοση ενός τίτλου (not x 2), την τεχνική δύναμη ενός μηχανήματος (not x 3) και εν τέλει, να ξέρει τι αγοράζει (not x 4). Σκορ 4 δηλαδή (όπως ένα παλιό παιχνιδάκι)! Pathetic καταστάσεις. Και βέβαια: στους ώμους του καταναλωτή πάντα. ΠΑΝΤΑ.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Leon_DiZ (13-02-2014),Nek_Food (13-02-2014)

Ανεβηκε σήμερα σε Ελληνικό site τεχνολογίας.. (techgear)

Titanfall: 45 λεπτά gameplay videos από το καλύτερο FPS που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα

Μας κάνουν πλάκα τώρα έτσι?? Ειλικρινα.. Οσο καλό και να είναι ενα παιχνίδι, οταν γραφεις τετοια άρθρα αρνουμαι να σε πάρω σοβαρά ρε φίλε..
    Κυριε Βασίλη Ανανιάδη..
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

15. The Following 9 Users Say Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

AgentPrinny007 (13-02-2014),Akrida79 (13-02-2014),DJTaurus (13-02-2014),hakoo (13-02-2014),Kapa (13-02-2014),Kkritikos (13-02-2014),nickolas82 (13-02-2014),psx3 (13-02-2014),Valkyre (13-02-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Kλαιω απλα....

χαχαχαχα

νασαι καλα ρε συ....

17. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

FotisGRC (13-02-2014)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

αχαχαχαχαχαχαχαχα

somebody's hyped

Member sattal's Avatar
    PSN ID
    Sattal1980
    Name
    Stefanos

Plaka kani tora den mpori na einai alithia. Exei ksefigi to palikari.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

20. The Following User Says Thank You to sattal For This Useful Post:

Akrida79 (13-02-2014)

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Τι λετε ρε παιδια;
    Μιλαμε για το γκαλυτερο των καλυτεροτερων παιχνιδιων που εχει ματαδει ολακερο το συμπανε... Αφου βρασουν στο ζουμι τους (σε πανω απο 175 βαθμους κελσιου) για 30 ολοκληρες ημερες οι παιχτες μεχρι να κυκλοφοροσει, εφοσων οι υπολοιποι κατοχοι PS4 θα παρουν καραβοσχοινα και καναβατσους για να κρεμαστουν, αφου γινει συναντηση των G20 με θεμα το Titanfall, και βγει και παγκοσμια νομοθετικη ρυθμηση περι τι ειναι το καλυτερο παιχνιδι - Titanfall, τοτε απλα θα μιλαμε για επιτυχια!

Ετσι επρεπε να ηταν το αρθρο... Απλο...

Sent from my iPad using Tapatalk

22. The Following 7 Users Say Thank You to Akrida79 For This Useful Post:

Dikakom (13-02-2014),DJTaurus (13-02-2014),FotisGRC (13-02-2014),hakoo (13-02-2014),kostasb13 (13-02-2014),Nek_Food (13-02-2014),psx3 (13-02-2014)

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Oταν διαβαζω τετοιες βαρυγδουπες δηλωσεις σκεφτομαι... ειμαι εγω χαζος που διαβαζω που ασχολουμαι τοσα χρονια με φορουμ και γενικα ιντερνετικες σχεσεις η ο τυπος με το καλυτερο FPS που εχει δει η ανθρωποτητα αυτοματως ανακηρυσσεται και ως ο μαλακας της δεκαετιας.

24. The Following 2 Users Say Thank You to corsaopc3071r For This Useful Post:

Akrida79 (13-02-2014),FotisGRC (13-02-2014)

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

γενικότερα απ ότι βλέπω είναι η φάση του τέτοια και ψιλό κάνει πλάκα... αυτο που κατάφερε είναι να τον γράψουμε εδώ, οπότε καλά μαρκετάρει τον εαυτό του...

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter:@vananiadisView all posts by Vasilis Ananiadis →

Last edited by dlevel; 13-02-2014 at 16:18.

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

#klaiw

Δεν παιζεστε μερικοι με τα σχολια σας χαχαχα!

Στάλθηκε από το LG-D605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Παιδια σηκωνει πολυ χαβαλε η φαση αλλα ας αφησουμε τους χαρακτηρισμους γιατι ξεφευγει απο αυτα τα ορια και πηγαινει αλλου το πραγμα.
    Χαβαλε επι αυτων που ειπε και ας αφησουμε το ονομα του, τι ειναι και πως ειναι ο ιδιος κτλ.

28. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

Akrida79 (13-02-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Tα Παθη του Ανανιαδη!!!

30. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

psx3 (13-02-2014)

Bookmarks

Bookmarks