Page 185 of 458 FirstFirst ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... LastLast
Results 3,681 to 3,700 of 9148

Thread: Xbox One

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

To θεμα πλεον ειναι μην βγαινουν στο μελλον multiplatform παιχνιδια με toned-down γραφικα λογω χειροτερου Xbone hardware.

2. The Following User Says Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

psx3 (29-01-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

τα πρωτα παιχνιδια δειχνουν οτι οι devs αφηνουν τα μηχανηματα ελευθερα, ναι σε θεμα textures δεν θα δουμε τρελες διαφορες στο ιδιο παιχνιδι αλλα στο θεμα αναλυσης-fps-ΑΑ θα δουμε διαφορες

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Οπως ακριβως επιαναν το κωλαρακι σε καποιους που επι μια 5αετια μετα το launch,επαιζαν ακομα crappy ports αλλα και totally broken games aka skyrim??Αυτο βεβαια ξεφευγει πολυ απ τα ορια του πιασιματος αλλα τεσπα..
    το bold ειναι ολα τα λεφτα, και γιαυτον τον λογο βλεπεις τις αντιδρασεις στις "μειωμενες" επιδοσεις του Χ1, γιατι ακομα και ΣΗΜΕΡΑ , αποκαλεις τα παιχνιδια της τοτε εποχης για το ps3 "crappy ports" οταν οι τοτε διαφορες ωχριουν μπροστα στις διαφορες που βλεπουμε ΤΩΡΑ, και χωρις να εχει και πλεονεκτημα το ps4 ενος χρονου περισσοτερου development.

Oποτε θα μας συγχωρησεις που γελαμε λιγο εις βαρος του Χ1

Quote Originally Posted by Slay View Post
    το bold ειναι ολα τα λεφτα, και γιαυτον τον λογο βλεπεις τις αντιδρασεις στις "μειωμενες" επιδοσεις του Χ1, γιατι ακομα και ΣΗΜΕΡΑ , αποκαλεις τα παιχνιδια της τοτε εποχης για το ps3 "crappy ports" οταν οι τοτε διαφορες ωχριουν μπροστα στις διαφορες που βλεπουμε ΤΩΡΑ, και χωρις να εχει και πλεονεκτημα το ps4 ενος χρονου περισσοτερου development.

Oποτε θα μας συγχωρησεις που γελαμε λιγο εις βαρος του Χ1
    Εγω να σε συγχωρησω οχι μια αλλα 500 φορες και στην τελικη δεν με νοιαζει
    απλα επειδη ειχα και 360 και ps3(και οι φιλοι μου εδω το γνωριζουν αυτο)και μεσα σε 2 μηνες προλαβα να εχω και ps4 και xboxone,
    θα ηθελα να σου πω οτι οι διαφορες του τοτε ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερες απο αυτες του τωρα σ αυτο που βλεπεις στην οθονη σου κ ας επαιζαν τοτε τα παιχνιδια σε κοινες αναλυσεις.
    Απο κει κ περα δικαιωμα του καθενα να λεει και να εκφραζεται οπως γουσταρει απλα ας υπαρχει και ενα μετρο.
    Και να γελατε οσο θελετε αλλα μην μου λες για 1 χρονο περισσοτερο development οταν σου λεω για 5αετια..
    Τεσπα ο σκοπος μου δεν ειναι να κανω flame war αυτα που ηθελα να πω τα ειπα κ οποιοι καταλαβαν καταλαβαν.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

1080p ειπαμε ειναι το tomb raider?

PlayStation 4 users get a comfortably delivered 1080p presentation backed up with a post-process FXAA solution that has minimal impact on texture quality, sporting decent coverage across the scene, bar some shimmer around more finely detailed objects. Meanwhile the situation is more interesting on the Xbox One: the anti-aliasing solution remains unchanged, but we see the inclusion of what looks like a variable resolution framebuffer in some scenes, while some cut-scenes are rendered at a locked 900p,
    http://www.eurogamer.net/articles/di...t-gen-face-off

7. The Following 2 Users Say Thank You to djpar For This Useful Post:

Kkritikos (29-01-2014),psx3 (29-01-2014)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Γιάννη εσύ συμφωνείς με αυτά που λένε διάφοροι ότι «το PS4 θα ανοίγει μια φορά στα 5 χρόνια για κανά exclusive και τον υπόλοιπο καιρό θα πιάνει σκόνη»;

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ ότι ήταν τραγικά τα multiplatform του PS3 -ειδικά τα πρώτα χρόνια- και γι' αυτό το PS3 «στιγματίστηκε» για πολλούς XBOXάδες και το είχαν μόνο για κανά exclusive μια στο τόσο. Είναι αυτό που λέμε «μετράει η πρώτη εντύπωση». Τι κι αν βγήκαν ανώτερα multiplatform στο PS3 αργότερα λόγω αξιοποίησης των SPUs, σημασία έχει ότι το αρνητικό στίγμα παρέμεινε -δικαίως ή αδίκως-. Βάλε και την ακριβότερη τιμή της κονσόλας και το καθυστερημένο launch και έδεσε το γλυκό. Όλα αυτά σαφέστατα μέτρησαν αρνητικά για το PS3.

Τώρα όμως που η ψαλίδα ανοίγει εις βάρος του Xbone και μάλιστα χωρίς προοπτική ανάκαμψης (δυστυχώς δεν υπάρχει η "secret sauce" του misterxmedia), εσένα πως φαίνεται η δήλωση ότι «το PS4 θα ανοίγει μια φορά στα 5 χρόνια για κανά exclusive και τον υπόλοιπο καιρό θα πιάνει σκόνη»; Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή είναι υποκειμενική fanboyιστικη γνώμη;
    Last edited by psx3; 29-01-2014 at 21:35.

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Γιάννη εσύ συμφωνείς με αυτά που λένε διάφοροι ότι «το PS4 θα ανοίγει μια φορά στα 5 χρόνια για κανά exclusive και τον υπόλοιπο καιρό θα πιάνει σκόνη»;

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ ότι ήταν τραγικά τα multiplatform του PS3 -ειδικά τα πρώτα χρόνια- και γι' αυτό το PS3 «στιγματίστηκε» για πολλούς XBOXάδες και το είχαν μόνο για κανά exclusive μια στο τόσο. Είναι αυτό που λέμε «μετράει η πρώτη εντύπωση». Τι κι αν βγήκαν ανώτερα multiplatform στο PS3 αργότερα λόγω αξιοποίησης των SPUs, σημασία έχει ότι το αρνητικό στίγμα παρέμεινε -δικαίως ή αδίκως-.

Τώρα όμως που η ψαλίδα ανοίγει εις βάρος του Xbone και μάλιστα χωρίς προοπτική ανάκαμψης (δυστυχώς δεν υπάρχει η "secret sauce" του misterxmedia), εσένα πως φαίνεται η δήλωση ότι «το PS4 θα ανοίγει μια φορά στα 5 χρόνια για κανά exclusive και τον υπόλοιπο καιρό θα πιάνει σκόνη»; Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή είναι υποκειμενική fanboyιστικη γνώμη;
    Νομιζω οτι με trollareis αλλα θα σου απαντησω.Εχω πει σε ολους τους τονους και εδω και στο myxbox οτι το ps4 EINAI ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,απο κει κ περα προτιμησα το one για τελειως διαφορετικους λογους(friends list-gamertag-αγαπημενα exclusives).
    Επισης μακαρι να εχω λεφτα καποια στιγμη στο μελλον να το ξανααγορασω αφου δυσκολα θα την παλεψω οταν ξερω οτι εκει εξω κυκλοφορει ο drake και η ellie.
    Τωρα γ αυτο που με ρωτας φυσικα και απορριπτεται δια ροπαλου καθε τετοια fanboystikh προσεγγιση.(το σταδιο του fanboyσμου πιστευω οτι εχω καταφερει να το ξεπερασω)
    To φυσιολογικο σ αυτη τη γενια για καποιον που εχει κ τα 2 ειναι να παιζει το ps4 και να χει το one για exclusives.
    Στην προηγουμενη γενια ηταν το αντιστροφο(κατα την αποψη μου παντα).
    Last edited by Giannis1979; 29-01-2014 at 21:43.

Δεν σε τρολλάρω. Ειλικρινής ερώτηση ήταν, γιατί έχω διαβάσει και τέτοια «κουλά» (όχι ότι το PS3 έβγαζε αξιόλογα exclusives μια φορά στα 5 χρόνια, αλλά ας το δεχτούμε και αυτό χάριν της συζήτησης).

Δεν σε τρολλάρω. Ειλικρινής ερώτηση ήταν, γιατί έχω διαβάσει και τέτοια «κουλά» (όχι ότι το PS3 έβγαζε αξιόλογα exclusives μια φορά στα 5 χρόνια, αλλά ας το δεχτούμε και αυτό χάριν της συζήτησης).
    Παντως εγω δεν ανεφερα οτι το ps3 εβγαζε καλα exclusives μια φορα στα 5 χρονια.καλα exclusives ειχαμε ανεκαθεν απλα το 2009 εγινε το μπαμ με το uncharted 2 και τα γραφικα του.
    Τοτε να φανταστεις μου ειχε καει η fat και πηγα day1 και πηρα το bundle των 250gb μαζι με το παιχνιδι.
    Δεν μου εμειναν ουτε για τσιγαρα.

Ναι βρε, δεν είπα ότι το είπες εσύ. Και συμφωνώ μαζί σου ότι το μεγάλο μπαμ έγινε από το Uncharted 2/PS3 Slim κι έπειτα. Αν και για κάποιον περίεργο λόγο το TLOU είναι περισσότερο "PS3 system seller" για τους κατόχους XBOX360, παρά τα Uncharted.

Anyway, ας ελπίσουμε ότι η MS θα κάνει άμεσα κι άλλες διορθωτικές κινήσεις (φτηνότερη κονσόλα χωρίς Kinect, πολλά & ποικίλα exclusives και βελτιωμένο XBOX Live, στα πρότυπα του PS+ <-- ο ανταγωνισμός θα ωφελήσει και εμάς).
    Last edited by psx3; 29-01-2014 at 22:14.

Ναι βρε, δεν είπα ότι το είπες εσύ. Και συμφωνώ μαζί σου ότι το μεγάλο μπαμ έγινε από το Uncharted 2/PS3 Slim κι έπειτα. Αν και για κάποιον περίεργο λόγο το TLOU είναι περισσότερο "PS3 system seller" για τους κατόχους XBOX360, παρά τα Uncharted.

Anyway, ας ελπίσουμε ότι η MS θα κάνει άμεσα κι άλλες διορθωτικές κινήσεις (φτηνότερη κονσόλα χωρίς Kinect, πολλά & ποικίλα exclusives και βελτιωμένο XBOX Live, στα πρότυπα του PS+ <-- ο ανταγωνισμός θα ωφέλησει και εμάς).
    Φυσικα και θα σας βοηθησει.Ο ανταγωνισμος μονο καλο κανει.Αμην κ για το αλλο που ειπες.Να διορθωσει η ms τις μαλακιες της.

Moderator odytsak's Avatar

...ας ελπίσουμε ότι η MS θα κάνει άμεσα κι άλλες διορθωτικές κινήσεις (φτηνότερη κονσόλα χωρίς Kinect...
    Αν εξαιρέσουμε την αρχική φωνητική εντολή για να ανοίξει το xbone (κλάιν μάιν, το ανοίγεις κι από το controller)
    θα μπορούσε κάλιστα να δέχεται τις φωνητικές εντολές KAI από το headset στα πρότυπα του PS4 και η κονσόλα να πέσει αμέσως στα 400 ευρώ.

15. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

kostasb13 (29-01-2014),psx3 (29-01-2014)

Advanced Member memix's Avatar
    PSN ID
    memix74
    Name
    Μιχάλης

Να συμβάλω και εγώ λίγο στην συζήτηση ps4 vs xbox one , από την άποψη του άσχετου με console gaming τα τελευταία 10 χρόνια.
    Είναι φυσιολογικό για κάποιον που είναι έχει χρόνια την μια ή την άλλη κονσόλα ( PS3-XBOX360 ) στην επόμενη να θέλει να ακολουθήσει την ανάλογη λόγω των φίλων που έχει κάνει .
    Για έναν "παρθένο" όπως εμένα και πιστεύω αρκετούς ακόμα στο console gaming που δεν έχουν φίλους-παρέα η επιλογή είναι με βάση καθαρά τα χαρακτηριστικά της κάθε κονσόλας.

1. Το PS4 είναι πιο δυνατή κονσόλα απο το XBOX . Και φαίνεται από την αρχή σε όλα τα multiplatform παιχνίδια , όχι βέβαια οτι το XBOX είναι για τα μπάζα
    2. Σχεδόν όλα τα έξτρα που μπορεί να προσφέρει το XBOX είναι σχεδιασμένο για τους Αμερικάνους ( Fantasy baseball - Cable TV μεσω XBOX - Προγραμμα τηλεόρασης κτλ ) με εξαίρεση το snap .
    3. Το all in one της MS προϋποθέτει το γεγονός οτι πρέπει να είσαι συνδρομητής του XBOX LIVE ειδάλλως η κονσόλα δεν κάνει απολύτως τίποτα παραπάνω από offline gaming . Ούτε καν ο browser η youtube δεν παίζουν χωρίς συνδρομή πραγμα απαράδεκτο σε αντιθεση με το PS4 που δεν έχεις online gaming , όποτε για all in one αυξάνεται και το κόστος - 60 € το χρόνο .( 50 € PSN )
    4. Ειναι πιο φτηνο το ps4 κατα 100€ .
    5. Η SONY σε αντιθεση με την MS βλέπει την Ελλάδα διαφορετικά φέρνοντας την κονσόλα ενω με την MS ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα έρθει . Υποθέτουν Μάρτιο ( δεν είναι σιγουρο ) και αν τυχόν φέρεις απο εξωτερικό κονσόλα και σου χαλάσει την έκατσες γιατι δεν την αναγνωρίζει την εγγύηση η Ελληνικη αντιπροσωπία εφόσον δεν έχει έρθει στην Ελλάδα ακόμα επισήμα ( Επίσημη θέση της MS Ελλάδος ) .
    Προσωπικά για εμένα αυτή την στιγμη είναι μονόδρομος σε σχέση επιλογής μεταξύ των δυο ειδικά έδω στην Ελλάδα.
    Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με , όπως είπα και πιο πριν είμαι "παρθένος" στο console gaming . Μανιακός PC gamer τα τελευταια 10 χρόνια ειδικα με BF.

17. The Following 6 Users Say Thank You to memix For This Useful Post:

Dikakom (30-01-2014),Giannis1979 (29-01-2014),kostasb13 (29-01-2014),Nek_Food (30-01-2014),Nerven (30-01-2014),psx3 (29-01-2014)

Quote Originally Posted by memix View Post
    Να συμβάλω και εγώ λίγο στην συζήτηση ps4 vs xbox one , από την άποψη του άσχετου με console gaming τα τελευταία 10 χρόνια.
    Είναι φυσιολογικό για κάποιον που είναι έχει χρόνια την μια ή την άλλη κονσόλα ( PS3-XBOX360 ) στην επόμενη να θέλει να ακολουθήσει την ανάλογη λόγω των φίλων που έχει κάνει .
    Για έναν "παρθένο" όπως εμένα και πιστεύω αρκετούς ακόμα στο console gaming που δεν έχουν φίλους-παρέα η επιλογή είναι με βάση καθαρά τα χαρακτηριστικά της κάθε κονσόλας.

1. Το PS4 είναι πιο δυνατή κονσόλα απο το XBOX . Και φαίνεται από την αρχή σε όλα τα multiplatform παιχνίδια , όχι βέβαια οτι το XBOX είναι για τα μπάζα
    2. Σχεδόν όλα τα έξτρα που μπορεί να προσφέρει το XBOX είναι σχεδιασμένο για τους Αμερικάνους ( Fantasy baseball - Cable TV μεσω XBOX - Προγραμμα τηλεόρασης κτλ ) με εξαίρεση το snap .
    3. Το all in one της MS προϋποθέτει το γεγονός οτι πρέπει να είσαι συνδρομητής του XBOX LIVE ειδάλλως η κονσόλα δεν κάνει απολύτως τίποτα παραπάνω από offline gaming . Ούτε καν ο browser η youtube δεν παίζουν χωρίς συνδρομή πραγμα απαράδεκτο σε αντιθεση με το PS4 που δεν έχεις online gaming , όποτε για all in one αυξάνεται και το κόστος - 60 € το χρόνο .( 50 € PSN )
    4. Ειναι πιο φτηνο το ps4 κατα 100€ .
    5. Η SONY σε αντιθεση με την MS βλέπει την Ελλάδα διαφορετικά φέρνοντας την κονσόλα ενω με την MS ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα έρθει . Υποθέτουν Μάρτιο ( δεν είναι σιγουρο ) και αν τυχόν φέρεις απο εξωτερικό κονσόλα και σου χαλάσει την έκατσες γιατι δεν την αναγνωρίζει την εγγύηση η Ελληνικη αντιπροσωπία εφόσον δεν έχει έρθει στην Ελλάδα ακόμα επισήμα ( Επίσημη θέση της MS Ελλάδος ) .
    Προσωπικά για εμένα αυτή την στιγμη είναι μονόδρομος σε σχέση επιλογής μεταξύ των δυο ειδικά έδω στην Ελλάδα.
    Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με , όπως είπα και πιο πριν είμαι "παρθένος" στο console gaming . Μανιακός PC gamer τα τελευταια 10 χρόνια ειδικα με BF.
    Kατ αρχην καλως να ερθεις στο console gaming.
    Kατα δευτερο σκεφτεσαι σωστα και τα κριτηρια σου ειναι απολυτως λογικα.
    Και γω στη θεση σου το ιδιο θα κανα

19. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

memix (29-01-2014)

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by memix View Post
    5. Η SONY σε αντιθεση με την MS βλέπει την Ελλάδα διαφορετικά φέρνοντας την κονσόλα ενω με την MS ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα έρθει . Υποθέτουν Μάρτιο ( δεν είναι σιγουρο).
    Κάτσε πρώτα να κυκλοφορήσει στις Σκανδιναβικές χώρες, στις Ρωσίες, Ολλανδίες, Βέλγια κλπ χώρες που είχαν συμπεριληφθεί στο αρχικό launch
    (και τελικώς φάγανε άκυρο)
    και μετά βλέπουμε και για Ελλάδα, από Σεπτέμβριο και βάλε δηλαδή.

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Η κονσόλα που την είδα μου φάνηκε huge σε σχέση με το PS4, μεγαλύτερη σε μήκος, πάχος, ύψος. Όντως την βλέπεις και νομίζεις ότι είναι απορροφητήρας Το νέο χειριστήριο, οπτικά δείχνει να το πω έτσι πιο κυριλέ και μοντέρνο, έχει πιο matte υφή σε αντίθεση με την semi glossy του 360. Στην αφή δεν έχει διαφορές μεγάλες με του 360, είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Το αριστερό analog stick είναι ελάχιστα πιο πάνω, μόνο στο πιάσιμο το καταλαβαίνεις αυτό, αλλά η διαφορά υπάρχει. Επίσης, η διάμετρος των stick έχει μειωθεί και αυτή ελάχιστα, νομίζω πως του 360 βόλευαν περισσότερο καθώς οι αντίχειρες βρίσκουν καλύτερη εφαρμογή. Γνώμη μου πάντα. Τώρα, από γραφικά.. εκεί που το είδα και υποτίθεται πως είναι για promo λόγους, έπαιζε απλώς ένα βίντεο loop, ανάλυσης 100 επί 50. Δεν πρέπει να ήταν παραπάνω..
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Εγω το βρηκα σε καταστημα στα 600 ευρω μαζι με το "κόλοφ-ντιούτι". Πολυ καλη ευκαιρα. Λεω να το αγορασω.

Last edited by WolfRathmA; 30-01-2014 at 05:32.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το τρεναρουν μηπως και βγει κανα game στα 1080-60fps

25. The Following 11 Users Say Thank You to djpar For This Useful Post:

criter (30-01-2014),DJTaurus (30-01-2014),FotisGRC (30-01-2014),Kkritikos (30-01-2014),MajereMP44 (30-01-2014),modecris (01-02-2014),Nek_Food (30-01-2014),Nerven (30-01-2014),Stefanos (30-01-2014),Valkyre (30-01-2014),VoleMaulder (31-01-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ lol με εκανες και γελασα πρωι πρωι!

Bookmarks

Bookmarks