ότι πιο μαλακία έχω δει στην ζωή μου η λειτουργία Snap. Έχοντας κιόλας μεγάαααλη διαφορά από την Νο 2 μαλακία που έχω βιώσει (MS IPTV - τέλη 90ς).

Αλήθεια:

Πόσοι έχουμε επιθυμήσει να παίζουμε....και ταυτόχρονα να βλέπουμε ποδόσφαιρο / μπάσκετ / τηλεοπτική σειρά; ΟΥΔΕΙΣ.

Πόσοι θα μπορούν να σερφάρουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ παίζοντας.......και να μπορέσουν να διαβάσουν τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας σε ένα παράθυρο-κωλοτρυπίδα, την ίδια στιγμή που παίζουν; Επίσης ΟΥΔΕΙΣ.

Αλήθεια: πόση μαλακία μπορεί να χωρέσει μέσα στα κεφάλια υπευθύνων της MS; Άπειρη...

και ένα ανεκδοτάκι από το μακρινό 1995, όπου γέλαγε ο κόσμος (ο σοβαρός, με γνώσεις και ήδη προ-υπάρχουσα εμπειρία σε μή-PC υπολογιστές):

- Πόσοι προγραμματιστές της Microsoft χρειάζονται για να βιδώσουν μια λάμπα;
- Απάντηση: κανείς! Διότι πολύ απλά, ανακοινώνουν το σκότος ως το νέο στάνταρντ.

εύγε MS, σταθερή στις αξίες σου.

Γύρνα πάλι τώρα στα γραφεία, γιατί πόσα χρόνια θες να καταλάβεις ότι με τον "κόσμο" και το "σπίτι" ΔΕΝ το έχεις; Ούτε το είχες ποτέ, ούτε και θα το αποκτήσεις.
ΟΥΣΤ / ΟΥΡΤ.

Ας μείνει χώρος, να εισέλθει άλλος σοβαρός παίκτης στην αρένα, μπας και έχουμε ξανά υγιή ανταγωνισμό.
Διότι ανταγωνισμός, όπου το ένα μέλος του (Xbone) είναι τραγικό, σαφέστατα δεν "σπρώχνει" τον δυνατό αντίπαλο (PS4) να βγάλει τρανταχτά αποτελέσματα - καθώς δεν θα τα έχει ανάγκη, επειδή ήδη θα είναι η Νο 1 προτίμηση των καταναλωτών.