Page 143 of 458 FirstFirst ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... LastLast
Results 2,841 to 2,860 of 9148

Thread: Xbox One

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    No way, mensieur muku!!! Εισαι foul να το υποστηριζεις ετσι αυτο το παιχνιδι κατα τη γνωμη μου.Και μονο που συγκρινεται με το current gen GT θα επρεπε να ντρεπονται.
    Μιλαω παντα βλεποντας πως ειναι τα τελευταια direct feed videos του Forza 5.Και με ποιο να το συγκρινουν να μου πεις? Ε, με κανενα. λολ Η να αρχισουν να γινονται συγκριτικα με τα racing sims του PC, σιγα σιγα μεχρι να ξεπεραστουν απο νεα pc racing sims Και μην ξεχναμε οτι η ιδια ξεφτίλα ηταν και στα συκριτικα του GT4 του PS2 με το τοτε forza του ΧΒΟΧ360...
    Το drivatar δε, αν εμενα οι φιλοι μου ειναι γιδες ολοι και κουτουλανε ολη την ωρα θα ειναι ετσι το single player μου?

Και φυσικα εμμέσως η δυναμη του cloud ειναι αυτη που αφηνει τους devs υποτιθεται να ασχοληθουν με τα γραφικα.Και αυτα τα γραφικα παραπανω ειναι current gen ALL THE WAY.Δεν 'πα να λενε οτι ειναι σε ULTRA HD αναλυση?Τα γραφικα ειναι εντυπωσιακα για current gen σε αυτο που βλεπω, οτι και να λενε στην Turn 10.
    Και μην εισαι ρε συ βιαστικος για το πως θα ειναι το single player του GT6. Αν και η πραγματικη συγκριση θα γινει με το Driveclub που ειναι και αυτο arcade οπως και το forza.
    Ρε κάπου με έχασες!! Δεν το σύγκρινα με κανένα gt. Forza έχω παίξει για 10 λέπτα σε xbox360 και δεν μου άρεσε ο τρόπος που οδηγούσες το αμάξι, φαινόταν ψεύτικο. Για το GT6 όσα έγραψα στο thread του παιχνιδιού είναι η γνώμη μου. Είμαι φανατικός της σειράς, την παίζω από το πρώτο GT σε japanese import αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει μείνει στάσιμο σε ορισμένες πτυχές του gameplay ενώ έχει φτάσει το ρεαλισμό, τη φυσική και τα γραφικά στο top level.

Τώρα για το Forza 5 το έχω δει και live το έχω δει και από τα video. Tα γραφικά δεν είναι άσχημα. Τα μοντέλα των αυτοκινήτων η αλήθεια είναι ότι είναι σχεδόν τέλεια στο GT5-6 οπότε στη νέα γενιά αν και θα έχουν περισσότερη λεπτομέρεια δεν νομίζω ότι θα φαίνεται τόσο εύκολα. Αυτό που θα ξεχωρίζει σίγουρα είναι ο φωτισμός και τα εφέ που εκεί θα καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για next gen. Και ευελπιστώ και στις πίστες να δούμε περισσότερη λεπτομέρεια στο background. Το Forza 5 για launch τίτλος είναι πολύ καλό. Να το συγκρίνεις με το driveclub είναι άστοχο όπως και να το χαρακτηρίζεις arcade γιατί δεν είναι. Μπορεί να μην τα καταφέρνει τόσο καλά όσο το Gran Turismo στον ρεαλισμό αλλά δεν πρόκειται για arcade παιχνίδι. Και φυσικά ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει για να δούμε τι βελτιώσεις θα έχουν κάνει στη φυσική του (αν έχουν κάνει ουσιώδη πράγματα και δεν λένε παπάτζες).

Για το drivatar αυτό που λες αν οι φίλοι σου είναι γίδες δεν λειτουργεί έτσι. Το εξηγεί κιόλας. Δεν μπορώ να ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς το σύστημα που έχουν φτιάξει όμως λογικά θα αναλύει με αρκετά πολύπλοκο τρόπο τη συμπεριφορά και αυτό που θα κοιτάει θα είναι διαφοροποιήσεις στον τρόπο που οδηγεί ο καθένας σε συγκεκριμένα συνθήκες και κομμάτια πίστας. Προφανώς θα έχει κάποιο όριο απόκλισης από μια συγκεκριμένη "νορμάλ" πορεία και θα ακυρώνει μετρήσεις από γίδια που βγαίνουν έξω από το όριο του φυσιολογικού. Aπλά θα κρατάει μόνο τις φυσιολογικές μετρήσεις για να συνθέσει την ΑΙ του drivatar.
    Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    μωρέ αυτό δεν είπα κι εγώ; αλλά με πολλές δόσεις ειρωνείας
    Ότι δηλαδή, ο κύριος παπάροβιτς ισχυρίζεται πως το 1080@60 το πετύχαμε χάρη στο cloud (όχι την δύναμη αυτή καθαευτή για το engine, αλλά για την πολυπλοκότητα/ρεαλιστικότητα της ΑΙ, κι έτσι εξοικονομήσαμε πώρους τους οποίους επενδύσαμε σε εργατοώρες στην δημιουργία του engine 1080@60). EDIT/ τώρα που ξαναδιάβασα το προηγούμενο ποστ μου, ναι μεν το είπα με δόσεις ειρωνείας, αλλά το διατύπωσα με κάπως περίεργη διάταξη και φαίνεται σα να ερμήνευσα άλλα αντί άλλων το άρθρο του παπάρα της MS. /EDIT.
    Με πιο απλά λόγια (το παραδέχεται πιο κάτω εκεί που λέει "Right. μπλα, μπλα, μπλα.."): αν δεν είχαμε την δύναμη του cloud να αναλάβει να "γεννά" ΑΙ της προκοπής (έτσι, ενδέχεται η default AI να είναι ΓΤΠ), δεν θα μπορούσαμε να βρούμε χρόνο για να προγραμματίσουμε engine με απόδοση 1080@60.

άρα; στο τέλος που καταλήγεις; στο σενάριο β) που είχα πει - την περίπτωση που δεν έχεις πρόσβαση στο Internet, δηλαδή, λαμβάνεις όχι "πλήρες" παιχνίδι, αλλά με μια "απλοική" (default) Τεχνητή Νοημοσύνη, που αν την περάσεις από την μετάφραση μπούρδας/marketingk BS talk, σημαίνει: επειδή ακριβώς ΔΕΝ επενδύσαμε χρόνο/εργατοώρες στην ΤΝ, για να μπορέσουμε να πετύχουμε 1080@60 ώστε να μην γίνουμε ρόμπα σε next-gen μηχάνημα, δυστυχώς η βασική / default ΤΝ (απλοϊκή όπως την λέω) είναι Κρετίνου Νοημοσύνη και θα παραμείνει έτσι, άπαξ ο χρήστης δεν έχει Internet στο Xbox One.

για εμένα "fair" δεν είναι η έμμεση υποχρέωση ύπαρξης Internet, ώστε να λάβεις μια "πλήρη" Τεχνητή Νοημοσύνη (δεν βρίσκω καλύτερο όρο αυτή τη στιγμή, ας πάμε παρακάτω ), ειδάλλως αν δεν έχεις φάε στην μάπα ρομποτικούς / last-gen αντιπάλους. Ναι μεν αρκετοί χρήστες έχουν πρόσβαση στο Internet, αλλά στον κόσμο δεν έχουν όλοι. Και ένα παιχνίδι, που είναι ΤΟΣΟ generic, δηλαδή τόσο "κλασική επιλογή" για τα απανταχού αγοράκια πάσης ηλικίας, όπως είναι ένας τίτλος "ραλλάκι" και σε κάθε γενιά κονσολών εδώ και 30 χρόνια, δεν θα έπρεπε ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά, όπως η εξυπνάδα (ΤΝ/ΑΙ) των αντίπαλων αυτοκινήτων, να προσφέρεται μόνο μέσω Internet.

Τέλος, περί fair και fairness, ας δούμε πρώτα τι θα προσφέρει η MS σε όσους ΔΕΝ έχουν συνδρομή στο Xbox LIVE και μετά θα μπορέσουμε να κρίνουμε άρτια. Γιατί από όσα διαβάζω, στο Xbox One και για να κλάσεις online, που λέει ο λόγος, θα πρέπει να έχεις Gold συνδρομή. Δεν είναι γνωστό (εκτός και αν είναι και δεν το έχω διαβάσει), αν του είδους οι προσβάσεις/υπηρεσίες/"βοήθειες" στα engine από το Cloud, θα είναι δωρεάν προς όλους τους χρήστες ή θα είναι διαθέσιμες μόνο στους Gold συνδρομητές.
    Περί αυτού του fairness μην περιμένεις και πολλά από την MS. Στο 360 για να παίξεις online πρέπει να είσαι gold? Αν ναι τότε κατά 101% θα πρέπει να είσαι gold για να παίξεις και στο One οπότε ναι για να δουλέψει το drivatar θες gold. Αλλά το drivatar δεν είναι η πλήρης τεχνητή νοημοσύνη που απουσιάζει από το παιχνίδι. Είναι απλά ένα feature. Συλλέγεις δεδομένα online, τα ρίχνεις σε ένα πολύπλοκο μοντέλο και παίρνεις ΑΙ για το single player. Εμένα μου ακούγεται αρκετά καλό. Γενικά πάντως το ΑΙ δεν είναι και ότι καλύτερο στα racers. Ελπίζω να είναι πιο βελτιωμένο σε αυτή τη γενιά.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μαλιστα.Σεβαστη η γνωμη σου!Γενικως, δεν κανουμε εδω διαγωνισμο ποιος ειναι περισσοτερο fan του Gran Turismo και δεν ειναι αυτο το θεμα μας.Ολοι με αυτο μεγαλωσαμε, ολοι προφανως γουσταρουμε ή τελοσπαντων, οι κατοχοι κονσολων της Sony.Και δεν ειναι και σωστο να κανουμε versus αυτο εδω το thread.Γνωριζουμε τα προβληματα του GT και σε ποια σημεια ειναι "σκουριασμενο".

Στα του XBOX λοιπον, καθαρα ετσι οπως το βλεπω εγω ειδικα με τα τελευταια βιντεακια που ειναι gameplay δεν μου κανει αισθηση ουτε αυτο το παιχνιδι, δεν το ζηλευω με λιγα λογια.Απο αυτα που ειχαν δειξει ψαρωσε πολυς κοσμος, μετα επεσαν θεωρω οι μασκες...To drivatar θα το δουμε στην πραξη προφανως και δεν μου φαιενται επαναστατικο για αρκετους λογους...Ο βασικοτερος ειναι, γιατι να εχεις μια εξομοιωση της AI των φιλων σου συνδεδεμενος στο ιντερνετ και να μην ευχαριστηθεις μια κοντρα με εναν φιλο σου σε ενα online room, που ειναι και το καλυτερο? Μονο και μονο για να καλυψεις την αδυναμια καλης ΑΙ του παιχνιδιου (να χαρω εγω next gen...)? Τσαμπα φασαρια μου ακουγεται εμενα.Μην πω και αποπροσανατολιστικο....Καθαρα η γνωμη μου βεβαια, ετσι?
    Satan has left his killing floor
    PS4

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Phil Spencer: "Play the games, not the resolution" "Power is a subjective term."

"Go look at the games," Spencer added. "Go play the games and tell us what you think about what they look. Right now, gamers don't have the games to go play. They can't walk into their local store and play the games.

"So, it doesn't really surprise me that they're going to focus on the specs that they can. I don't criticize anyone for doing that. In the end, we play the games, not the resolution.
    "In absence of me getting my own Xbox One or PS4 games, I'm going to focus on the meme of the day, which happens to be resolutiongate. But I think it'll blow over as people get to play the games."

Asked if he was worried that Xbox One might be 'less powerful' than the PS4, Spencer replied: "Power is a subjective term. We look at all of the capabilities we put in the box, our investment in cloud, Kinect, and all-in-one entertainment, and our investment in the operating system for fast task-switching.

"We think we've built a very powerful system. I don't think there's any one vector of power that you can focus on and say we win because this number is bigger than that number. It's like a car. Is it horsepower? Is it torque? There's a bunch of things that you look at to see what it's capable of.
    Shacknews via CVG

4. The Following 6 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

MajereMP44 (10-11-2013),Nek_Food (10-11-2013),Nerven (10-11-2013),odytsak (10-11-2013),psx3 (10-11-2013),spartan (10-11-2013)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Πιστευω οτι το gif τα λεει ολα!

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Elite Stefanos's Avatar
    Name
    Στέφανος

Ειναι αυτο που λενε "οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!"
    " H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
    (By Stefanos to Simple People)

7. The Following 2 Users Say Thank You to Stefanos For This Useful Post:

odytsak (10-11-2013),psx3 (10-11-2013)

Advanced Member Deathtrick's Avatar
    PSN ID
    orion_4
    Name
    Savvas

Καιρό είχαμε να δούμε κάτι τέτοιο, γι αυτό ετοίμασα ένα
    Click image for larger version. 

Name:	xbox-one.jpg 
Views:	182 
Size:	76.8 KB 
ID:	3471

ΕDIT: Ακόμα καλύτερα!!

Name:	xbox-one2.jpg 
Views:	210 
Size:	60.0 KB 
ID:	3473
    Last edited by Deathtrick; 10-11-2013 at 02:32.
    Spoiler!

9. The Following 20 Users Say Thank You to Deathtrick For This Useful Post:

DJTaurus (10-11-2013),Dragonpaul (10-11-2013),enstikto (25-11-2013),Gazof (10-11-2013),hakoo (10-11-2013),Kkritikos (10-11-2013),kostasb13 (10-11-2013),MajereMP44 (10-11-2013),modecris (10-11-2013),muku (10-11-2013),Nek_Food (10-11-2013),Nerven (10-11-2013),odytsak (10-11-2013),psx3 (10-11-2013),sattal (10-11-2013),spartan (10-11-2013),SQP_GR (10-11-2013),Stefanos (10-11-2013),Valkyre (10-11-2013),WolfRathmA (10-11-2013)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

"η δύναμη είναι υποκειμενική"

άρα; να βγάλω από την αποθήκη το Atari VCS;

και multiplayer είναι (1-4 παίκτες), και πολλούς τίτλους έχει, και συνδέεται σε όποια τηλεόραση θες και λειτουργεί άνετα offline.

Ε, και όπως λένε τα στελέχη του Xbone, τα παιχνίδια θα παίξω, όχι την ανάλυσή τους. Jungle Hunt και Pitfall και τα μυαλά στα κάγκελα. Yes κυρία MS; Καλά κατάλαβα τα λεχθέντα σου;

11. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

psx3 (10-11-2013)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Deathtrick View Post

ΕDIT: Ακόμα καλύτερα!!

Name:	xbox-one2.jpg 
Views:	210 
Size:	60.0 KB 
ID:	3473
    Επος.... επος.... απλα... ΕΠΟΣ! χαχαχα!

13. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Deathtrick (10-11-2013)

Τότε μετρούσε εφόσον τους σύμφερε. Κλασσικοί αμερικανοί... Ο λαός που έχει ταμπού με τη βία και κλαίγεται κάθε φορά που συμβαίνει ένα τρομοκρατικό χτύπημα εκεί, την ίδια στιγμή που αυτοί αιματοκυλίζουν ολόκληρα κράτη και το αιτιολογούν ως: "για το καλό της δημοκρατίας". Eνα απ' τα πολλά παραδείγματα της ιδιοσυγκρασίας-κωλοτούμπας που διακατέχει αυτή τη χώρα.
    Last edited by Tilemaxx; 10-11-2013 at 18:03.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Τότε μετρούσε εφόσον τους σύμφερε. Κλασσικοί αμερικανοί... Ο λαός που έχει ταμπού με τη βία και κλαίγεται κάθε φορά που συμβαίνει ένα τρομοκρατικό χτύπημα εκεί, την ίδια στιγμή που αυτοί αιματοκυλίζουν ολόκληρα κράτη και το αιτιολογούν ως: "για το καλό της δημοκρατίας".
    Το πήγες πολύ μακριά νομίζω.

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με συγκεκριμένες εθνικότητες η συμφεροντολογία... την ίδια νοοτροπία έχει και η Nintendo, γι' αυτό είπα καλύτερα να πάρω Wii U.

ΥΓ: Ένα παιχνίδι μόνο μου τράβηξε το ενδιαφέρον (Quantum Break) και έκτοτε δεν έχουμε ξαναδεί τίποτα από δαύτο. Ποιός ξέρει αν ήταν CGI bullshit ή όχι...

Μιλάω για την κωλοτούμπα σε σχέση με το 2005. Τότε μετρούσε το performance ενώ τώρα όχι. Δεν θυμάμαι αντίστοιχου βεληνεκούς γκάφα απ' τη Nintendo, γιατί η τελευταία κονσόλα που έβγαλε με ανταγωνιστικά specs το Gamecube. Μετά άλλαξε εντελώς φιλοσοφία.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

^Και μενα το quantum break με εντυπωσιασε.Δεν ξερω αν το gif ειναι κανουριο

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Μιλάω για την κωλοτούμπα σε σχέση με το 2005. Τότε μετρούσε το performance ενώ τώρα όχι. Δεν θυμάμαι αντίστοιχου βεληνεκούς γκάφα απ' τη Nintendo, γιατί η τελευταία κονσόλα που έβγαλε με ανταγωνιστικά specs το Gamecube. Μετά άλλαξε εντελώς φιλοσοφία.
    Το ίδιο πράγμα λέμε. Η MS πλέον υιοθέτησε την ίδια φιλοσοφία/νοοτροπία (υποτιμούν την χρησιμότητα ενός δυνατού/future-proof hardware).

Αυτά παθαίνεις όταν αφιερώνεις το 1/3 του budget μιας κονσόλας σε περιφερειακά...

Advanced Member Deathtrick's Avatar
    PSN ID
    orion_4
    Name
    Savvas

Spoiler!

20. The Following 3 Users Say Thank You to Deathtrick For This Useful Post:

Dikakom (11-11-2013),hakoo (11-11-2013),Nek_Food (11-11-2013)

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Spoiler!

22. The Following 2 Users Say Thank You to Dikakom For This Useful Post:

Deathtrick (11-11-2013),Kkritikos (11-11-2013)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Είπαμε, δεν μετράει το performance. Το λέει και ο Major Nelson:

http://majornelson.com/2005/05/20/xb...3-part-1-of-4/

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Πάντως περί του resolutiongate φαινομένου που μας απασχολεί και σηκώνει πολύ πλάκα ομολογουμένως.. φαίνεται πως πρόκυπτει από την ανωριμότητα και προχειρότητα της Microsoft ως προς των εργαλείων ανάπτυξης που υπάρχουν διαθέσιμα στους developers σε συνδυασμό με την χρήση ESRAM κατά το launch. Γι' αυτό περιρορίζονται στα 720p προς το παρόν. Απαράδεκτη η MS κατά τη γνώμη μου.

Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Το πραγματικο παρτι (κηδεια βασικα) θα γινει ομως αν και το δευτερο κυμα major third party τιτλων μεινει σε αυτη την αναλυση. Αυτη τη στιγμη υπαρχει φυσικα τρελο κραξιμο αλλα και μια πισινη στο μυαλο ολων οτι ενταξει ειναι αρχη και επειδη ξακαθαρα βιαστηκαν να βγαλουν το μηχανημα στην αγορα δεν προλαβαν οι devs να το δουλεψουν.
    Αν ομως παμε σε resolutiongate round 2 τοτε θα ειναι και ταφοπλακα νομιζω.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Όπως αποδείχτηκε και στο PS3 δεν είναι πρόβλημα απαραίτητα αν μπορεί το ίδιο το μηχάνημα, αλλά αν έχουν την διάθεση και οι ίδιοι οι προγραμματιστές να δουλέψουν λίγο παραπάνω, αν αυτό χρειάζεται.

Και να μπορεί το hardware, άμα δεν μπορεί το software (DirectX), είναι δώρον άδωρο.
    Last edited by psx3; 11-11-2013 at 17:40.

Bookmarks

Bookmarks