Page 135 of 458 FirstFirst ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... LastLast
Results 2,681 to 2,700 of 9148

Thread: Xbox One

Και για να μην ξεχνιομαστε πατα και ενα Y για REWIND γιατι ετσι ειναι τα sim racing...εαν κανεις ενα λαθος απλα πατας Y και το διορθωνεις...τι να καθεσαι να γραφεις τον ενα γυρο μετα τον αλλο ψαχνοντας για τον τελειο(εαν τον κανεις...)

2. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

MajereMP44 (25-10-2013)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Εάν πατήσεις το rewind πάντως για perfect lap τρως "πρόστιμο" αφού καταγράφεται ως "παρατήρηση" και επηρεάζει την βαθμολογική σου θέση στο leaderboard. Δηλαδή εγώ πολλές φορές είμαι κάνα - δυο δεύτερα πίσω από φίλους μου σε χρονομέτρηση, αλλά σχεδόν πάντα είμαι πιο ψηλά στο leaderboard πολύ απλά γιατί δεν έχω ποινή από rewind/εξόδους/συγκρούσεις/κλπ καθώς κάνω πάντα (τουλάχιστον το τηρούσα πάντα στο FM3, λιγότερο στο FM4) καθαρούς γύρους άνευ επαφών, χωρίς να πατάω χορτάρι και όλα αυτά που επηρεάζουν την κατάταξη, μετά σαφώς επιδιώκω και τον τέλειο γύρο από πλευράς χρονομέτρησης που όμως για να επιτευχθεί θα πρέπει να έχω ξεκαθαρίσει με τους αντιπάλους ώστε να μην μου χαλάνε ταχύτητα και γραμμή πορείας. Αυτά από κάποιον που μάλλον είναι μέτριος στο Forza απέναντι σε άλλους που είναι κορυφαίοι και πάντα (σχεδόν) τρώω την σκόνη τους στα leaderboards.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Συγγνωμη εαν πατησεις δλδ χορταρι λιγο, ακομη και αν ο χρονος σου ειναι καλος δεν θα παρεις maximum ποντους για καταταξη?
    Satan has left his killing floor
    PS4

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Αν είσαι στο 1:32' με 100% καθαρό γύρο και ο φίλος σου στο 1:29' πατώντας εκτός πίστας (χορτάρι) έστω και μία φορά, εσύ θα είσαι πιο ψηλά στην κατάταξη. Δίπλα στον χρόνο του φίλου σου θα φαίνεται ένα συμβολο σαν μισός κύκλος αν θυμάμαι καλά που δείχνει ότι έχει πάρει "ποινή". Οι χρόνοι είναι ενδεικτικοί, ενώ για πιο σοβαρά παραπτώματα όπως συγκρούσεις - rewind κλπ έχει πλήρη κύκλο (δύο μισά δηλαδή), δεν ξέρω αν επηρεάζει περισσότερο τις βαθμολογίες ο πλήρης από τον μισό κύκλο. Εγώ συνήθιζα στο Forza Motorsport να πετυχαίνω πρωτίστως έναν απόλυτα καθαρό όσο πιο γρήγορο γύρο μπορούσα και μετά προσπαθούσα να τον βελτιώσω σε χρόνο, αλλά προείχε ο καθαρός 100%. Τιμωρίες έχει και για άλλα πιο περίεργα πράγματα εκτός το χορτάρι, όπως επαφή από αντίπαλο από πίσω κι ας μην φταις εσύ, ή ακόμη και να σου πάρει το slipstream νομίζω γιατί πολλές φορές εμφανιζόταν το σύμβολο σφάλματος (τριγωνάκι με θαυμαστικό μέσα) χωρίς να κάνεις κάτι εσύ αλλά σε επηρέασε κάποιος άλλος.

6. The Following User Says Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

MajereMP44 (25-10-2013)

Ολη η αληθεια!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Οσοι εχουν καλη συνδεση και power of TEH CLOUD θα παιζουν σε 1080ρ????

/s

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

10. The Following User Says Thank You to Nerven For This Useful Post:

pankal6 (27-10-2013)

12. The Following 3 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

Kkritikos (27-10-2013),Leon_DiZ (27-10-2013),SQP_GR (27-10-2013)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

The Xbox One requires a mandatory Day One update to remove all the check-in DRM capabilities, (as well as adding further features like Sony's update) if you do not install this update, or you simply cannot access an internet connection, then you are shit out of luck and cannot play your games. You've got a useless brick.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=704449
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

14. The Following 2 Users Say Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

DJTaurus (27-10-2013),psx3 (29-10-2013)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

κλαίω.

Θεέ μου, σε ευχαριστώ που από μικρό μέχρι σήμερα, μια εταιρεία -μεταξύ άλλων- μου προσφέρει γέλιο μέχρι δακρύων.

Name
    Δημήτρης

...καλα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτο!

Και μετα μου λετε να μην ανησυχουμε οτι στο μελλον δεν θα "αλλαξει" τιποτα...

Ενα μικρο τοσο δα "update" ειναι για την MS που τοσο καιρο δεν μπορεσε καν να περασει το firmware στις κονσολες χωρις να χρειαζεται να ξεφτιλιστει περαιτερω...

Εν τω μεταξυ ο Στηβ Μπαλμερ χοροπηδαει σαν πιθηκος ουρλιαζοντας οτι η MS ειναι η καλυτερη εταιρεια στον κοσμο και "we are going to deliver the next BIG THING"...

σιχαμα...

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Αυτο το ξεραμε απο το 180 και μετα, τωρα το πηρατε χαμπαρι?

18. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

Leon_DiZ (27-10-2013),psx3 (29-10-2013)

PSN ID
    Lefteris_X

όχι φυσικά: σαφώς και δεν το πήρα τώρα χαμπάρι (δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους κάποιου άλλου).

Αλλά όπως λέει και ένα παλιό λαϊκό ελληνικό τραγούδι (τρομάρα μου είμαι και άσχετος από δαύτα): Θέλω να σ΄ακούω, να σ΄ακούω, να το λέεεεεεεεεεεες! (σε = Microsoft)

κλαίω πάλι, τώρα που ξαναμπήκα στο θρέντ

Name
    Δημήτρης

εγω παντως τωρα το πηρα χαμπαρι...

Απο την αλλη το PS4 αν δεν κανει Update δεν παιζει τιποτα η κονσολα. Αυτο πως εξηγειται? ΟΕΟ??????

Μηπως ειχαν κανει το ιδιο συστημα και μολις την εφαγε στον κωλο η Microsoft, τα πηραν ολα πισω??? ΟΕΟ????

Αναρωτιεμαι για να σας πω την αληθεια. Πολυ υποπτο, αφου το ειχαν σχεδιασει απο την αρχη χωρις DRM, να μην κανει τιποτα αν δεν βαλω update πρωτα.

#
    Ειδικα το Activation του Online, για μενα βρωμαει απο χιλιομετρα. Αφου ειχαν Online και στο PS3, δε χρειαστηκε ποτε ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ με patch. Με το 4 τι εγινε? Εβγαλε φωνη το λογισμικο και τους ειπε οτι εγω δεν παιζω out of the box. Αρνουμαι. Προγραμματιστε με με patch αλλιως δεν εχει τιποτα.
    Last edited by Roy; 27-10-2013 at 21:31.

Elite GRZEUS's Avatar
    PSN ID
    NecegoR
    Name
    chris black

Αυτα δεν αλλάζουν σε μια μέρα........α να την πάτησε η ms σε 5 ώρες που είναι η δική μας παρουσίαση τα αλλάζουμε όλα........... Νομιζω είναι αυτονόητο.......... Η Σόνυ είχε αλλά σχεδια για την νέα γενιά και τα προγραμμάτισε πολυ καλά σχεδόν όλα......η ms απο την αλλη σου λέει είναι ευκαιρία να τα αλλάξω όλα και να κερδίσω πρισσοτερο χρήμα........γιατί πολύ απλα θέλω χρήμα.... Όχι games........ Θελω χρήμα.........

Οκ.. Και η Σόνυ θέλει χρήμα.... Ειναι φυσιολογικό.......... Αλλά γενικά οι αμερικάνικες εταιρείες έχουν μια πιο σκατο νοοτροπία..........

PSN ID
    Lefteris_X

διευκρίνηση: από το επίσημο Δελτίο Τύπου (στο εξωτερικό) της Sony, πουθενά δεν αναφέρεται ότι αν ΔΕΝ κάνεις το day-1 update = ΔΕΝ θα μπορείς να παίξεις offline. Αντιθέτως: ΔΕΝ θα μπορείς να παίξεις online multiplayer gaming.

Το κατεβάζεις (αν θες); Αποκτάς και online, μεταξύ άλλων feature.

Ενώ με το XboxOne, αν δεν έχεις Internet, απλά δεν παίζεις ΚΑΘΟΛΟΥ.

Στο PS4, το παιχνίδι που αγόρασες, μια χαρά θα μπορείς να το λιώσεις - αλλά μόνο offline.

Νομίζω ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά για το ποιος είχε εξ αρχής τα DRM εγκατεστημένα και ποιος ΔΕΝ τα είχε (τελειώς άλλο πράμα, με το αν η Sony όντως είχε τα DRM σαν Plan B στο μυαλό της, στην αμυδρή περίπτωση που η καριολιά της ΜS τελικά πετύχαινε).

Και επίσης, είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ αλητεία, να σκάσεις χρήματα για έναν/δύο/τρεις/ΧΧΧΧ τίτλους για το Xbone........και επειδή δεν έχεις εκείνη την στιγμή/ώρες που έφτασες σπίτι πρόσβαση στο Internet, απλώς παίρνεις τα @@ σου.

ΑΛΗΤΕΙΑ όσο δεν πάει.

Άλλο με λυπεί εμένα: το πόσο εύκολα το marketing τμήμα της MS, μπορεί να "κουλαντίζει" ΤΟΣΟ μαζικά τους καταναλωτές. ΟΚ, σαφώς και όχι όλους (ευτυχώς υπάρχουν ακόμα σκεπτόμενα άτομα)........αλλά το άκρως δυστυχές της υπόθεσης, είναι ότι ΠΑΡΑ πολλά άτομα είναι τα απόλυτα θύματα του marketing της ΜικροΑπαλής.

Απίστευτο το επίπεδο άκριτου "ρουφήγματος" της μαρκετινκγ-προπαγάνδας, από ανησυχητικά μεγάλη μερίδα καταναλωτών.

Κατ΄εμέ, όπως είχα τοποθετηθεί και κατά την παρουσίαση του Xbone, κανονικά οι καταναλωτές θα έπρεπε να καταδικάσουν ΤΟΣΟ σκληρά, άνευ οίκτου και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ την MS, ρίχνοντας ένας ΠΛΗΡΕΣ και ΜΟΝΙΜΟ "'άκυρο" ΕΝΤΕΛΩΣ στην εταιρεία. Είτε κράταγε τα DRM είτε τα έδιωχνε. Όταν λέω "μόνιμο" και "παραδειγματικά" αυτό ακριβώς εννοώ, δηλαδή, αν ο κόσμος είχε κριτική σκέψη (για το συμφέρον του) θα συνέχιζε να ρίχνει άκυρο στην MS, ακόμα και μετά την άρση των DRM.

- Θα σου κλείσω το σπίτι, θα τρώς κλωτσές στην μάπα.
    - Όχι δεν μου αρέσει αυτό, σε κόβω από φίλο.

- ΟΚ, επειδή σε αγαπάω και νοιάζομαι για εσένα, το ξανασκέφτηκα, επειδή ακριβώς σε αγαπάω, και άκουσα την επιθυμία σου. Δεν θα σου κλείσω το σπίτι, ούτε θα τρως κλωτσές στην μάπα.
    - Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ. Τώρα μπορούμε να ξαναείμαστε φίλοι.

mass lobotomy
    Last edited by Lefteris_X; 27-10-2013 at 22:28.

24. The Following 5 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Nerven (28-10-2013),odytsak (28-10-2013),psx3 (29-10-2013),spartan (28-10-2013),Valkyre (28-10-2013)

Για μενα το ιδιο ειναι Lefteris_X

Το οτι η Microsoft αποφασισε οτι το DRM της κλειδωνει τα παντα, δεν παει να πει οτι και το DRM της Sony θα συμπεριφεροταν αναλογα. Εγω απλα κοιταω την ταση και την προθεση. Και αφου στις προηγουμενες κονσολες δε χρειαζοταν να κατεβασεις τιποτα για να παιξεις online και τωρα ενω ξερεις οτι η Microsoft ειχε DRM, βλεπεις οτι σου ζηταει ενα patch για να σταματησει να υφισταται καταλαβαινεις οτι αν δεν ειχε DRM δε θα ζηταγε καθολου/κανενα patch, οπως ακριβως το Xbox 360.

Αντιστοιχα βλεπεις οτι και η Sony απο εκει που στο PS3 δεν ηθελε PATCH τωρα θελει. Αρα τι λειπει στην εξισωση? Το δικο της DRM(με οποια μορφη το ειχαν εισαγει) αλλιως δε θα ηθελε patch, οπως δε θα ηθελε το Xbox One patch αν δεν ειχε drm. Δε θα ειχαν μπει στη διαδικασια ακυρωσης του, αρα δε θα υπηρχε διορθωτικο patch day 1

Ο χρονος που ειχε η Microsoft για να ακυρωσει το drm ηταν 10 μερες και το εκανε. Ο χρονος που ειχε η Sony ηταν 3 βδομαδες μετα το Event της Microsoft(αρκετος για να το ακυρωσει και να το διορθωσει αργοτερα με patch, οπως ακριβως η Microsoft). Επισης, βλεπω οτι στα ξεκλειδωματα του PS4 ειναι οι blu ray ταινιες. Ποιος μου λεει οτι δεν ειχαν κλειδωσει τις ταινιες με το drm? Αφου και το PS3 ειχε blu ray και δεν ηθελε ξεκλειδωμα. Το PS4 ξαφνικα γιατι χρειαζεται ξεκλειδωμα? Τι ηταν αυτο που το κλειδωνε αρχικα(για να το πω ετσι απλα).

Και για να γινω πιο κατανοητος, χρειαζεται ξεκλειδωμα κατι που πριν ηταν κλειδωμενο. Δραση-αντιδραση. Χωρις αυτη την παραδοχη θα ημασταν σε μια κοινωνια χαους.
    Last edited by Roy; 28-10-2013 at 02:20.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Να για να μπορείς να παίξεις online κατάλαβα οτι κανεις το update αν δεν το κανεις παιζεις μια χαρα το παιχνίδι σου αλλα offline(στην ουσία οτι ακριβώς γίνεται και στο PS3)

Spoiler!

PSN ID
    Lefteris_X

Καλημέρα!

Μάλλον εγώ δεν γίνομαι κατανοητός.

Σαφέστατα μετά από δεκαετίες στον χώρο βρε συ, γνωρίζω τις εξισώσεις ότι κλειδώνει/ξεκλειδώνει, ότι είναι ήδη κλειδωμένο/πρέπει να ξεκλειδωθεί και περί δράσης/αντίδρασης.

Αυτό που εμφανώς σου διαφεύγει, είναι ότι από τα PS360, τα OS που είχαν μέσα τους....ΔΕΝ ήταν ολοκληρωμένα, όπως στις προηγούμενες γενιές (τώρα το γιατί συμπεριφέρονται τοιουτοτρόπως οι εταιρείες, είναι τελείως άλλο θέμα συζήτησης).

Αντιθέτως, τα OS είναι BETA μορφής ή αν θέλουμε έναν καλύτερο χαρακτηρισμό, είναι "incomplete". Και το 360 και το PS3, είχαν "τάξει" παπάδες ότι θα έκαναν τα OSs τους, εντούτοις day-1 πολλές λειτουργίες δεν υφίσταντο, τις οποίες λάβαμε αργότερα μέσω update (ενώ κάποιες άλλες, που είχαν υποσχεθεί - περισσότερο η Sony, δεν ήρθαν ποτέ: και δεν αναφέρομαι στο cross Game chat, καθώς αυτό δεν το είχε υποσχεθεί ποτέ - ας μην πλατιάσουμε όμως, γιατί θα χαθεί το point που θέλω να τεμηριώσω και που δεν έγινε κατανοητό στο προηγούμενο ποστ μου).

Έτσι, φτάνοντας στο σήμερα, λογικό είναι ΠΟΛΛΑ feature να μην έχουν προστεθεί στα OSs, είτε λέγεται Xbone είτε PS4, την στιγμή που "τυπωνόντουσαν" τα chip στις αλυσίδες παραγωγής.

Όμως: κάνει καρα-μπάμ ποιος είχε ήδη προγραμματίσει (και αντίστοιχα δώσει εντολές στα εργοστάσια, οι πρώτες κονσόλες να το έχουν μέσα τους) τα DRM και ποιος ΔΕΝ τα είχε προγραμματίσει....ΤΟΝΙΖΩ ----> για το offline gaming.
    Και αυτή είναι η MS.
    ΌΧΙ η Sony.

Ακολούθως, η μεγαλύτερη ΑΛΗΤΕΙΑ στα 35 χρόνια σχεδόν που είμαι στον χώρο, προς την τσέπη/νοημοσύνη του καταναλωτή είναι αυτή που (θα) κάνει η MS σε λίγες εβδομάδες, και που ΔΕΝ έχει ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ: να αγοράζεις κονσόλα, να αγοράζεις παιχνίδι/α.......να ΜΗΝ έχεις Internet.........και τελικά ΟΛΑ ΜΑΖΙ να τα βάζεις στον κwlo σου.

Επαναλαμβάνω: 35 χρόνια δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Και δεν αφορά ατάκες "οι εποχές άλλαξαν" ή "δεν είχαν οι κονσόλες παλαιότερα Internet", γιατί αυτό σημαίνει ότι το τμήμα marketing της MS κάνει καλά την δουλειά του: ουσιαστικά έχει "πείσει" τον κόσμο να υιοθετήσει τις προαναφερθείσες ατάκες-δικαιολογίες-δήθεν-αιτιολογίες, να τις αναπαράγει μεταξύ του = στην πραγματικότητα ο κόσμος, χωρίς να το καταλαβαίνει, "εργάζεται" για το τμήμα μάρκετινγκ της MS.

Αντιθέτως, η Sony, ότι και να είχε στο μυαλό της σαν Plan B, 1.000.000% ΔΕΝ ήταν DRM στο offline.

ΑΥΤΟ και ΜΟΝΟ καυτηριάζω.

MS = Αλήτης, με προ-αποφασισμένο DRM σε online ΚΑΙ offline.

Sony = Επιχειρηματική στρατηγική, ΧΩΡΙΣ DRM offline, με ανακοινωμένη οικονομική (και μη-αλλαγμένη) για το online (υποχρεωτικό PS Plus). Με την διαφορά, ότι άπαξ και γίνει PS Plus, σου προσφέρει η εταιρεία ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ της για ΟΛΕΣ τις κονσόλες της.

Κοινώς, ότι βίωνα επί 35 χρόνια (αγοράζω κονσόλα, αγοράζω game/s, πάω σπίτι, βάζω στην πρίζα = παίζω), το ίδιο μπορώ να κάνω και με το PS4.
    Με το Xbone καθαρά και ξάστερα: ΟΧΙ. Τα βάζω ΟΛΑ εκεί που δεν πρέπει (στον ass μου δηλαδή), επειδή δεν έχω Internet.

Τράβα γαμήσου MS, αξίζεις όσο και οι οπαδοί σου - τους οποίους ποτέ λυπόμουν και φυσικά, δεν θα λυπηθώ και τώρα. (απευθύνομαι στην πλειοψηφία τυφλών γιδιών της αμερικανικής καταναλωτικής μάζας)
    Last edited by Lefteris_X; 28-10-2013 at 10:48.

28. The Following 8 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

DJTaurus (28-10-2013),Kkritikos (28-10-2013),Nek_Food (28-10-2013),Nerven (28-10-2013),odytsak (28-10-2013),spartan (28-10-2013),Stefanos (28-10-2013),Valkyre (28-10-2013)

Bookmarks

Bookmarks