-
Λοιπον, τα ειδα σχεδον ολα, αναφερομαι μονο στα exclusives για τα third party τα λεμε στα αναλογα topics.
Ryse: Ωραια γραφικα, super boring QTE action
Killer Instinct: Fanservice, προφανως δεν ειναι για ολους. Δεν ξερω καν αν υπαρχει το κοινο αυτο στους κολπους της MS για να το εκτιμησει, για τα δικα μου γουστα wasted resources απο ενα studio με μεγαλη ιστορια οπως η Rare.
World of Tanks: Boom boom explosions, boom boom explosions
Forza: Κλασσικο forza που θα ικανοποιησει οσους ακολουθουν το franchise, φαινεται solid.
Dead Rising 3: Looks ok, δεν νομιζω οτι ειναι δα και κατι huge, εχει το κοινο του σιγουρα αλλα αυτο που ειδα δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε. Περιεργα animations, γενικα λιγο ατσουμπαλο, another mindless zombie game ετσι οπως το ειδα. Κατι μου λεει οτι δεν αναπτυσσεται και απο την Capcom internally ετσι πως το ειδα, περιμενω να ακουσω νεα πανω σε αυτο.
Quantum Break: To καλυτερο footage που ειδαμε hands down απο first party, παρα πολυ ωραιο μονο που προκειται για in engine cutscene και οχι για gameplay, in engine cutscenes που ειναι απιστευτα οπτικα εχουμε και σε αυτη τη γενια απο ND, απο Quantic Dream κτλ. Οποτε περιμενω να δω actual gameplay.
TitanFall : Boom boom explosions, boom boom explosions
D4: Ενδιαφερον φαινεται σαν κατι εναλλακτικο.
Sunset Overdrive: Boom boom explosions, boom boom explosions με artistic vibe και το κινητρο εκ μερους Insomniac να αποδειξει πραγματα μετα την λυση της συνεργασιας με την Sony.
Project Spark: We want our own LittleBigPlanet!
Αδιαφορο, βεβαια αδιαφορο μου ειναι και το LBP για να πω την αληθεια.
Minecraft: Never got the hype anyway, νομιζω ομως οτι εχει το κοινο του που θα ενθουσιαστηκε λογικα.
Crimson Dragon: Ομορφο αλλα δεν εχω καταλαβει αν παραμενει kinect game οπως ειχε ξεκινησει originally για το 360, αν ναι μακρια.
Black Tusk και Halo αναμενομενες ανακοινωσεις με teasers, δεν υπαρχει κατι να σχολιαστει εκει.
Γενικα ειχε παρα πολλα παιχνιδια, αλλα κατι μου λεει οτι αυτα που εδειξε σημερα η MS ειναι pretty much everything they've got. Δεν μπορω να πω οτι υπαρχει κατι exclusive και ειναι OMG material.
Solid line up αλλα για συγκεκριμενα κοινα.
Tα καλυτερα κομματια μακραν το MGSV και το The Witcher που ειναι multi.
Η τιμη θεωρω επισης οτι ειναι υψηλη και αυτο θα ειναι ενα επιπλεον προβλημα για την MS.
Tελος το πιο σημαντικο, τι τουμπεκι ψιλοκομμενο ηταν αυτο για το DRM και το always online shit? Νομιζει οτι θα το ξεχασουμε ξερω γω?
LOL
Last edited by hakoo; 10-06-2013 at 22:43.