Results 1 to 20 of 9148

Thread: Xbox One

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by Slay View Post
    ακου και το επιχειρημα της αλλης πλευρας τωρα, σε μια κονσολα οπου μπορω να πουλησω ενα παιχνιδι οταν δεν μου αρεσει, εχω κινητρο να αγοραζω πολυ ποιο ευκολα ακομα και μετρια παιχνιδια , αφου εχω την προοπτικη να τα πουλησω μετα. Σε μια κονσολα οπου αυτο δεν θα γινεται θα διαλεγω πολυ ποιο προσεκτικα τι αγοραζω, με αποτελεσμα να αγοραζω πολυ λιγοτερα παιχνιδια. Μην το δενεις λοιπον οτι αφου επιτρεπει μια κονσολα τα μεταχειρισμενα θα πουλιουνται λιγοτερα παιχνιδια, γιατι μπορει καλιστα να γινει το αντιεθετο.
    Ναι αλλά αυτό δεν θα είναι αποκλειστική απόφαση της Sony. Πίεση θα υπάρχει και από τους publishers που θα βλέπουν να έχουν λιγότερα έσοδα από το ps4. Σκέψου ότι αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε καν πως θα διαμορφωθεί η αγορά, ποιος θα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο. Οπότε γιατί η EA πχ να ποντάρει στο γεγονός, ότι ΑΝ το ps4 πουλήσει παραπάνω κονσόλες, τότε τα κέρδη θα έρθουν στα ίσα από τις πωλήσεις παραπάνω παιχνιδιών στο ps4? Νομίζω είναι λίγο δύσκολο να ποντάρουν εκεί οι εταιρειες και να μην πιέσουν τη Sony για ανάλογο μηχανισμό. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της Sony αν θα πάρει την απόφαση αυτή. Και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να έχουμε ανακοίνωση στην Ε3 πάνω σε αυτό. Πιο πιθανή βλέπω καμιά διπλωματική απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου και ξαφνικά όταν θα διαβάσεις τους όρους χρήσης θα δεις ότι πήρες τα 3. <---- Edit : To δεύτερο ενικό δεν απευθύνεται σε σένα Slay, μην παρεξηγηθώ!

Μακάρι ξαναλέω να μην είναι έτσι. Σε τέτοια περίπτωση πάντως, θα υποστηρίξω full πειρατεία στην επόμενη γενιά

Last edited by muku; 22-05-2013 at 14:16.

Bookmarks

Bookmarks