Page 50 of 458 FirstFirst ... 4046474849505152535460100150 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 9148

Thread: Xbox One

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Συμφωνώ με τον hakoo από πάνω. Μόνο ένας μπορεί να μας σώσει παιδιά:

2. The Following User Says Thank You to DarkUSS For This Useful Post:

Leon_DiZ (22-05-2013)

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Εντάξει, πιστεύω στην επόμενη γενιά σε 7-8 χρόνια με το καλό, αυτό με τις ΑΑ μπαταρίες θα το σταματήσουν. Καιρός να πάνε σε ΑΑΑ
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

4. The Following 2 Users Say Thank You to Gazof For This Useful Post:

hakoo (22-05-2013),psx3 (22-05-2013)

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

και η πλακα ειναι οτι στη παρουσιασει ειπαν οτι εχουν βαλει τις μπαταριες πιο εργονομικα μεσα...

αχαχαχα απλα λολ

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by the master View Post
    και η πλακα ειναι οτι στη παρουσιασει ειπαν οτι εχουν βαλει τις μπαταριες πιο εργονομικα μεσα...

αχαχαχα απλα λολ
    Βλέπω το στοκ τους να πιάνει κατσαρίδες.. από τις μεγάλες που μπαίνουν στα σπίτια και αναστατώνουν τον κόσμο.. χαχαχα μην το πάρεις σου λέω
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Εγω μαν δεν χαιρομαι καθολου παντως, και το λεω απολυτως ειλικρινα.
    Αντικειμενικα, δεν υπαρχει κατι για το οποιο μπορουμε να χαιρομαστε ως core gamers. Πρωτον, ολος αυτος ο αποπροσανατολισμος απο το gaming προς την interactive TV και τις ταμπλετες και τα smartphones μονο θετικος δεν ειναι, δευτερον τεχνικα ειναι χειροτερο απο το ps4 οποτε τα multi εχουν πιθανοτατα ταβανι λογω xbox και τελος ολες αυτες οι αηδιες με τα used games δημιουργουν κακο προηγουμενο και οι εκδοτριες θα χτυπησουν και την πορτα της Sony εκβιαστικα αν δεν το εχουν κανει ηδη δλδ.
    Τώρα μου φυγε... Έχεις δίκιο ναι αλλα δεν νομίζω ρε c να το υποστηρίξει ο κόσμος όλο αυτό γενικά..πιστεύω ακόμα όλα δοκιμάζονται...για αυτό που λες για την sony το είχα σκεφτεί και εγώ γιατί διάβασα και κάπου πως η EA θα σταματήσει να υποστηρίζει το WIIU γιατί δεν δέχτηκε σε συμφωνία να βάλει fee στα used games..από την άλλην όμως ρε c δεν νομίζω τώρα όλες η εταιρίες να έχουν την διάθεση εκτος από EA-Activision-ubisoft και άντε καμια capcom (που άρχισε να κάνει παρέα)μαζί τους τα τελευταία χρονια να ακολουθήσουν αυτήν την πολιτική..δεν θα το υποστηρίξει κανεις πιστεύω και το ελπίζω.ήδη το διαδίκτυο πήρε φωτιά..!
    Έλα μωρε μην το χαλάς πάμε να κάνουμε κανένα cheers..!victory!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Θα δουμε man, μην νομιζεις παντως οτι ολοι εμεις που γραφουμε στα fora αντιπροσωπευουμε την μαζα, αν πουλησει καλα στην Αμερικη δεν θελουν κατι αλλο...
    Κατι αλλο που σκεφτηκα ενω το εβλεπα στο τελος, ειπε it is coming later this year και οχι holiday, λετε να βιαστει για Φθινοπωρο?

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by Gazof View Post
    Βλέπω το στοκ τους να πιάνει κατσαρίδες.. από τις μεγάλες που μπαίνουν στα σπίτια και αναστατώνουν τον κόσμο.. χαχαχα μην το πάρεις σου λέω

δεν ειναι η καταλληλη στιγμη να μου λες για κατσαριδες...λολ

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Xbox 360 Kinect owners had some trouble today watching Microsoft's Xbox One reveal due to device's response to "Xbox" commands spoken during the livestream.

Several users took to Twitter to document their problems, which included pausing, opening Xbox Live or quitting the stream entirely. Polygon's own reviews editors Arthur Gies experienced similar problems with his Kinect while watching the stream.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

11. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

Leon_DiZ (22-05-2013)

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Xbox 360 Kinect owners had some trouble today watching Microsoft's Xbox One reveal due to device's response to "Xbox" commands spoken during the livestream.

Several users took to Twitter to document their problems, which included pausing, opening Xbox Live or quitting the stream entirely. Polygon's own reviews editors Arthur Gies experienced similar problems with his Kinect while watching the stream.

Χαχαχα πλάκα κάνεις τώρα; Inception!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ισως τα μοναδικα δευτερολεπτα (γιατι δευτερολεπτα ηταν) που αξιζαν απο την conference μαζι με το forza.

Quantum Break appears to blend a live action TV show with a video game, with actions in one affecting the other. Microsoft's Xbox One press release calls it "a revolutionary entertainment experience... that blurs the line between gaming and TV by integrating drama and gameplay into one seamless, uniquely immersive experience. How you play the game impacts the show, and the show informs how you play the game." Defiance, anyone?

http://www.eurogamer.net/articles/20...-quantum-break

Τρείς λόγοι για τους οποίους μου είναι εντελώς αδιάφορο:

1) Τραγική σχεδίαση, και design αλά Οriginal Xbox (δεν το έβγαζαν καλύτερα στο ίδιο κουτί).

2) Always Kinect, που το θεωρώ επίσης τραγικό και εξαναγκαστικό (με ύποπτες πτυχές)

3) Ο όλος μηχανισμός για μεταχειρισμένα παιχνίδια και 1 install per account.

Προσωπικά εξοργίστικα με το Xbox και πλέον θεωρώ οτι η αλλαζονεία των εταιριών θα σταματήσει μόνο με ένα δεύτερο κράχ.

15. The Following User Says Thank You to Tilemaxx For This Useful Post:

psx3 (22-05-2013)

Διάφορα σχόλια απο ανθρώπους του χώρου:

So I guess it's called Xbox One because that's how many times you can use a game on it. All makes sense now.

First it needs to be online, then it doesn't, then it does but only once a day? This is like trying to get a straight answer on Newsnight.

Now I'm picturing Microsoft demanding to talk to Xbox and confirm it's still alive before they'll agree to pay the ransom

They're being evasive about clarifying the fee-for-preowned thing, too. You're trying to sell entertainment, guys, not a new tax policy

17. The Following 2 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

psx3 (22-05-2013),ramin231 (22-05-2013)

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Όλη η παρουσίαση σε 1,5 λεπτά.........νομίζω πως τα λέει όλα το βίντεο

19. The Following 4 Users Say Thank You to nickolas82 For This Useful Post:

hakoo (22-05-2013),Nek_Food (22-05-2013),psx3 (22-05-2013),vageladosgr (22-05-2013)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

διαβαζοντας αυτο μου μπηκε στο μυαλο μια φανταστικη ιστορια, που ομως μπορει να βασιζεται σε πραγματικα μελλοντικα γεγονοτα...

Το 14-χρονο παιδι παιζει μανιωδως το νεο Call of Duty στο xbox one, οταν μπαινει μεσα η μανα του και του λεει να το κλεισει...

Mom: That's enough for today, close the game and go to sleep
    Kid: but maaaaa , i'm owning my friends right now i can't stop
    Mom: I don't care, shut this thing off, and go to bed
    Kid: NOOO , i'll finish my game first
    Mom: all right then , (clears throat) XBOX OFF
    XBOX: Unable to comply, game in progress
    Kid: Haha you've got served by my console
    Mom: XBOX OVERIDE, AUTHORIZATION MAMA STT0FF
    XBOX: Shutting down
    Kid: NOOOOooooooooooo

21. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

psx3 (22-05-2013)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Παμε για το aftermath τωρα, της χθεσινης ημερας.
    Περιμενα πολλα... Ακαθοριστα στο μυαλο μου αυτα που περιμενα, αλλα περιμενα να μεινω jaw dropped. Οχι οτι εμεινα ετσι με το PS4, αλλα, να παρει, ειδα πραγματα που μου αρεσαν εκει. Εχτες;;; Τιποτα!!!! Ουτε, καν, τα λιγα δευτερολεπτα για τα οποια εκαναν λογο καποιοι συμφορουμιτες εδω μεσα.

Καταρχην η κονσολα... Ρε παιδια, οχι οτι εχει και ιδιαιτερη σημασια αν εχει σωστα παιχνιδια, αλλα τι μπαουλο ειναι αυτο;;;; Μπορει και να εχω προβλημα να το τοποθετησω εκει που εχω το παλιο. Δε θα χωραει πιθανοτατα...

Το σχεδιο... Ειλικρινα, δεν ειχε κανενας τους βιντεο τη δεκαετια του ’80;;; Δε τους θυμιζει τιποτα ολο αυτο;;;; Τι να πω... Μετα το χαος!!!!!!

Για μισο, ρε παιδες... Μπορειτε να μου πειτε αν αυτο που θα κυκλοφορησετε ειναι κονσολα ή ενα πολυ advanced media player;;;; Για να ξερω δηλαδη τι να κανω κι εγω ο gamer. Καταρχην, ξεκινατε μια παρουσιαση η οποια εχει διαφημιστει σε ολη την υφηλιο και παρουσιαζετε ενα μηχανημα αμερικανοκεντρικο. Δυο τινα εδω περα... Οπως ειπα και πιο πανω, θελω παιχνιδοκονσολα και οχι ενα διαστημικο remote control. Κι ας πουμε οτι μου αρεσουν ολα αυτα εμενα του Ελληνα. Οι υπηρεσιες αυτες θα προσφερονται στη χωρα μου;;; Σε αλλες χωρες εκτος συνορων (Αμερικης βεβαιως βεβαιως...); Δευτερον... Κι εγω που ειμαι ντιπ για ντιπ αμορφωτος και δε ξερω λεξη αγγλικα;;;; Πως θα δινω, ρε, τις εντολες;;;;; Αν υποθεσουμε οτι θα εχω στην Ελλαδα της υπηρεσιες, βεβαιως βεβαιως, να πω παλι....

Παιχνιδια.... Κατηγορησατε τη Sony οτι δεν εδειξε την κονσολα. Μαζι σας, ουτε εμενα μου πολυαρεσε αυτο, αλλα, τουλαχιστον, κατι με κραταει να παρακολουθησω την Ε3. Εσεις δε δειξατε παιχνιδια... Και πιο ingame footage και μαλακιες του COD: GHOSTS μου τσαμπουνατε;;; Τι ηταν αυτο;;;; Για να μην πιασω την ΕΑ τωρα. Ασε που οτι ειδα δε μου εκανε καμια μα καμια εντυπωση, ουτε, καν, το Forza που σε καποιους φανηκε εντυπωσιακο και δεν εχει να κανει με το οτι δεν ειμαι racing τυπος. Και βγαινετε και λετε οτι δε στοχευτετε σε high end graphics στα παιχνιδια. Μας δουλευετε;;;; Να παρω Wii U τοτε!!!!!! Α... Και μη πιάσω το θέμα με τα μεταχειρισμένα... Αφήστε, αυτο κάνει τζιζ!!!!!!

Τελοσπαντων, για να κλεισω με τον ατέρμων βερμπαλισμο που με εχει πιασει, να πω οτι περιμενα/ηθελα τοσο πολυ να μου αρεσει το Xbox One. Γενικα ειμαι τυπος που παιρνει και τις δυο κονσολες, ασχετως αν το ποσοστο μοιρασματος ωρας παιχνιδιου ειναι 95% υπερ του Playstation. Το Χ το εχω για τις αποκλειστικοτητες του, οπως GeOW και αλλα. Βασταω μια πισινη, ομως, γιατι μπορει να με τρελανουν καποια παιχνιδια του. Προς το παρον, πληρης απογοητευση....

Last edited by Dragonpaul; 22-05-2013 at 09:33.

Point οσον αφορα την παρουσιαση:
    Η Σονυ μετα την παρουσιαση είχε (γενικοτερα αποδεκτο είναι αυτο) θετικο αντικτυπο για διαφορους λόγους.
    Εξέπληξε κυριως όσον αφορα τη μνημη που ολοι περίμεναν 4GB και πεταξε στη μουρη 8GB DDR5. Ειχαν πεσει εξω ολα τα leaks οσον αφορα αυτο το κομματι των specs και ο κοσμος εξεπλαγη θετικα. Βαλε και το gaikai με το cross play
    Αντιθετα η MS με το να μη κανει καμια έκπληξη δεν μας έδειξε κατι θετικό περαν του leak οτι δεν εχει used games
    Παιχνιδια δεν έδειξε. Τι έμεινε τελικα απο την παρουσιαση ως bottom line? Το multimedia η TV και το skype?

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Η αλήθεια είναι πως λίγο πολύ περιμέναμε πώς δεν θα δείξει παιχνίδια αφού το σχέδιο ήταν να παρουσιάσει την κονσόλα λίγες μέρες πριν την Ε3 έτσι ώστε εκεί να επικεντρωθεί σε αυτά. Το κακό όμως είναι πως αυτό που παρουσίασαν, το vision για την next gen (tvκονσολα και όχι παιχνιδοκονσολα) σε συνδυασμό με τα leaks για τα μεταχειρισμένα παιχνίδια και τα once a day online μόνο ενθουσιασμό δεν φέρνουν (μάλλον το ακριβώς αντίθετο). Περιμένω με ενδιαφέρον την Ε3 να δω τουλάχιστον τι παιχνίδια θα παρουσιάσουν μπας και το μαζέψουν λίγο το πράγμα αλλιώς αν και τότε δεν κάνουν κάτι αξιόλογο δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον ειδικά την στιγμή που οι κονσόλες θα κυκλοφορήσουν μαζί και δεν θα έχει το πλεονέκτημα του heads up ένα χρόνο πριν όπως είχε γίνει στην προηγούμενη χρονιά
    Last edited by nickolas82; 22-05-2013 at 09:43.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

400 lires ida se arthro sto joystiq, an den kano lathos. vlepo na kataligume 500ari i ligo kato gia na min tromazi

epsisi ida se ena site gia 1.2tflops gpu. den ksero poso akrives vevea ine auto
    Last edited by georgios; 22-05-2013 at 10:20.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

27. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

psx3 (22-05-2013)

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

29. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

vageladosgr (22-05-2013)