Results 1 to 20 of 9148

Thread: Xbox One

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Πείτε με παιδί πείτε με fanboy πείτε δεν ξέρω και εγώ τι αλλα από τότε που τελειωσε η παρουσίαση σήμερα και φέρνω βόλτες στο διαδίκτυο είμαι μόνιμος με ένα bigsmile στην φάτσα μου... απαράδεκτος ξέρω...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Aparadektos View Post
    Πείτε με παιδί πείτε με fanboy πείτε δεν ξέρω και εγώ τι αλλα από τότε που τελειωσε η παρουσίαση σήμερα και φέρνω βόλτες στο διαδίκτυο είμαι μόνιμος με ένα bigsmile στην φάτσα μου... απαράδεκτος ξέρω...
    Εγω μαν δεν χαιρομαι καθολου παντως, και το λεω απολυτως ειλικρινα.
    Αντικειμενικα, δεν υπαρχει κατι για το οποιο μπορουμε να χαιρομαστε ως core gamers. Πρωτον, ολος αυτος ο αποπροσανατολισμος απο το gaming προς την interactive TV και τις ταμπλετες και τα smartphones μονο θετικος δεν ειναι, δευτερον τεχνικα ειναι χειροτερο απο το ps4 οποτε τα multi εχουν πιθανοτατα ταβανι λογω xbox και τελος ολες αυτες οι αηδιες με τα used games δημιουργουν κακο προηγουμενο και οι εκδοτριες θα χτυπησουν και την πορτα της Sony εκβιαστικα αν δεν το εχουν κανει ηδη δλδ.

3. The Following 5 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

DarkUSS (22-05-2013),Desmond (22-05-2013),MajereMP44 (22-05-2013),Nek_Food (22-05-2013),psx3 (22-05-2013)

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Εγω μαν δεν χαιρομαι καθολου παντως, και το λεω απολυτως ειλικρινα.
    Αντικειμενικα, δεν υπαρχει κατι για το οποιο μπορουμε να χαιρομαστε ως core gamers. Πρωτον, ολος αυτος ο αποπροσανατολισμος απο το gaming προς την interactive TV και τις ταμπλετες και τα smartphones μονο θετικος δεν ειναι, δευτερον τεχνικα ειναι χειροτερο απο το ps4 οποτε τα multi εχουν πιθανοτατα ταβανι λογω xbox και τελος ολες αυτες οι αηδιες με τα used games δημιουργουν κακο προηγουμενο και οι εκδοτριες θα χτυπησουν και την πορτα της Sony εκβιαστικα αν δεν το εχουν κανει ηδη δλδ.
    Τώρα μου φυγε... Έχεις δίκιο ναι αλλα δεν νομίζω ρε c να το υποστηρίξει ο κόσμος όλο αυτό γενικά..πιστεύω ακόμα όλα δοκιμάζονται...για αυτό που λες για την sony το είχα σκεφτεί και εγώ γιατί διάβασα και κάπου πως η EA θα σταματήσει να υποστηρίζει το WIIU γιατί δεν δέχτηκε σε συμφωνία να βάλει fee στα used games..από την άλλην όμως ρε c δεν νομίζω τώρα όλες η εταιρίες να έχουν την διάθεση εκτος από EA-Activision-ubisoft και άντε καμια capcom (που άρχισε να κάνει παρέα)μαζί τους τα τελευταία χρονια να ακολουθήσουν αυτήν την πολιτική..δεν θα το υποστηρίξει κανεις πιστεύω και το ελπίζω.ήδη το διαδίκτυο πήρε φωτιά..!
    Έλα μωρε μην το χαλάς πάμε να κάνουμε κανένα cheers..!victory!

Bookmarks

Bookmarks