You Will Be Able To Trade Xbox One Games Online, Microsoft Says
Θέλω πολύ να δω πως θα λειτουργεί αυτό
You Will Be Able To Trade Xbox One Games Online, Microsoft Says
Θέλω πολύ να δω πως θα λειτουργεί αυτό
την ξερω την φημη, αλλα ποιο πιθανο μου κανει για πολλους λογους να ειναι τελικα στα 1,6, οσο για τα move engines πως δεν υπαρχουν, υπαρχουν για να αυξησουν τον αριθμο των τρανσιστορ , οπως και η esram βεβαια :-)
Υ.Γ. διαβαζα ασχετιδηδες σε αλλο ελληνικο forum, που ελεγαν οτι αφου εχει 5Bn transistors μηπως εχει καλυτερη GPU? βεβαια το ανεκδοτο ηταν απο καποιον αλλο που ελεγε οτι το One εχει 64bit λειτουργιο ενω το ps4 32bit , για εντελως LOL καταστασεις μιλαμε.
http://kotaku.com/you-will-be-able-t...cros-509140825
Here's how the system works: when you buy an Xbox One game, you'll get a unique code that you enter when you install that game. You'll have to connect to the Internet in order to authorize that code, and the code can only be used once. Once you use it, that game will then be linked to your Xbox Live account. "It sits on your harddrive and you have permission to play that game as long as you’d like," Harrison said.Αν η Sony δεν εφαρμόσει τέτοια πράγματα, νομίζω έχει το μεγαλύτερο μέρος των gamers με το μέρος της αυτή τη φορά.But what if you want to bring a game disc to a friend's house and play there? You'll have to pay a fee—and not just some sort of activation fee, but the actual price of that game—in order to use a game's code on a friend's account. Think of it like a new game, Harrison says.
Last edited by DarkUSS; 22-05-2013 at 01:50.
Μολις την ειδα κονσερβα.
Οkkkkkkkkkkkkkkkkk, εγω τωρα που δεν ειμαι Αμερικανος με τι ακριβως πρεπει να ενθουσιαστω?
Το περιμεναμε ολοι οτι οι multimedia λειτουργιες θα ηταν σε πρωτο πλανο αλλα νομιζω αυτο που ειδαμε ξεπερασε καθε φαντασια, και δωσε το ταδε καναλι, και δωσε το δεινα προγραμμα και παμε λιγο skype και ξαναδωσε λιγο Star Trek και ξαναματαδωσε λιγο NHL και NFL και NΒΑ και CBS και HIT και δεν ξερω γω τι αλλο.
Ενα acronym μου ηρθε παντως βλεποντας ολα αυτα, WTF.
Παμε και στο hardware, αν καταλαβαινω καλα χωρις να ειμαι ειδικος η γνωστης, μιλαμε για μια CPU και GPU παρομοια με του Ps4 με την τεραστια διαφορα να υπαρχει στην RAM οπου το ps4 εχει τεραστιο πλεονεκτημα με την GDDR5. Oποτε μνιε και απο εκει.
Σχεδιαση, ενταξει οσο horrible κι αν ειναι αυτο το κουτι που μοιαζει με VCR της δεκαετιας του 80, νομιζω πως αφενος σιγα τα αυγα για την σχεδιαση (σιγα μην επιλεξω κονσολα με βαση το ποσο ομορφη ειναι) αφετερου μπορει αυτη η κουμουτσα να εχει πολυ καλυτερο εξαερισμο και να ειναι παντελως αθορυβη. Οποτε σαφως και αν επαιξαν ρολο στην σχεδιαση αυτα πολυ καλα εκαναν και το εκαναν ετσι.
Για το χειριστηριο ομως δεν εχω τοσο large αποψη, θεωρω πως ειναι απλα μια βελτιωμενη εκδοση του 360 controller και ως εκει. Δεν εχει touchpad, δεν εχει speakers, δεν εχει την εκπληκτικη σχεδιαση του ds4.
Παιχνιδια? Αν βλεπαμε κανενα παιχνιδι μπορει και να ελεγα τιποτα, το κομματι της EA δεν με ικανοποιησε γιατι αν και ομορφα τα γραφικα, πιο πολυ μου εκανε με ενα promotional montage χωρις να δινει "μυρωδια" gameplay. To παιχνιδι της Remedy κι αυτο μονο λιγα δευτερολεπτα εμφανιστηκε και τι ακριβως να κρινω? Τα glimpses? οταν το παρουσιασουν ανθρωπινα θα πουμε την αποψη μας...Το COD ενταξει ουτως η αλλως παντελως αδιαφορο απλα τα γραφικα αν μπορουμε να κρινουμε απο αυτο που μας εδειξαν (ουτε εκει gameplay) δεν εχει ουδεμια επαφη με το Shadow fall αλλα ουτε και με το Battlefield. Το Forza ηταν το μοναδικο που μου αρεσε αν και απο κει δεν πηραμε "μυρωδια" gameplay.
Εxclusive stuff? Ενα mode στο FIFA14 και DLC στο COD( same old same old). Tιποτα φοβερο.
Καμια αναφορα στο always on οποτε προφανως και τελικα ισχυει, αλλιως θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα ελεγαν. Τελος, απαραδεκτο το σκηνικο με τους στημενους cheerers, αν ειναι δυνατον δλδ τετοια ξεφτιλικια.
-"Xbox, go home!"
-"YEEEEEEAHHHHHHHHHHHHHHHH"
Ημαρτον.
Ελπιζω πραγματικα στην E3 να εχουν μια gaming παρουσιαση γιατι η σημερινη ηταν σκετη απογοητευση.
Last edited by hakoo; 22-05-2013 at 01:34.
Παιδια παντως το Kinect ειναι γαματο. Δεν εχω δει κανενα παιχνιδι που να με ενθουσιαζει στο παρελθον αλλα πλεον που θα ειναι standard πιστευω οτι θα δουμε καινουργιους και ενδιαφεροντες τροπους για να το εκμεταλλευτουν
Επισης με κανει ιδιαιτερα χαρουμενο το γεγονος οτι πλεον μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα οτι το PS4 ειναι καλυτερο απο αποψη specs.
Eιπα και πριν οτι το χειριστηριο απλα οκ χωρις ιδιαιτερες διαφορες, μολις αλλαξα γνωμη
XBox One controller uses AA batteries
Originally Posted by Wired.com:
The controller still takes AA batteries, but the humplike compartment is gone. So are the screwholes.
http://www.wired.com/gadgetlab/2013/.../?viewall=true
Καλα τωρα σοβαρα ισχυει αυτο η τρολαρουν?
ΑΑ μπαταριες παλι λες και εχουμε last last gen? Wow.
Το "5 billion transistors" για τα οποια βλεπω οτι γινεται κουβεντα στα φορουμς τι ειναι? τι σημαινει αυτο το νουμερο πρακτικα για την ισχυ του one?
Xbox One is REQUIRED to be online at least once every 24 hours
http://kotaku.com/xbox-one-does-requ...ay-o-509164109
Quote:
Kotaku: If I’m playing a single player game, do I have to be online at least once per hour or something like that? Or can I go weeks and weeks?
Harrison: I believe it’s 24 hours.
Kotaku: I’d have to connect online once every day.
Harrison: Correct.
Tι διαολο, τρολαρουν τον κοσμο σημερα αντι να παρουσιαζουν next gen κονσολα?
Kι έχει κι άλλο!
Kotaku: If I’m playing a single player game, do I have to be online at least once per hour or something like that? Or can I go weeks and weeks?
Harrison: I believe it’s 24 hours.
Kotaku: I’d have to connect online once every day.
Harrison: Correct.
Tελικά όλες οι φήμες που ακούγονταν βγήκαν αληθινές μου φαίνεται.
Last edited by DarkUSS; 22-05-2013 at 02:14.
Η πλάκα είναι ότι πολλοί Αμερικανοί στρατιώτες στην Μέση Ανατολή έχουν μαζί τους ένα XBOX360 με μερικά παιχνίδια για να σκοτώνουν την ώρα τους... ε τώρα θα φάνε κι αυτοί άκυρο.
Πείτε με παιδί πείτε με fanboy πείτε δεν ξέρω και εγώ τι αλλα από τότε που τελειωσε η παρουσίαση σήμερα και φέρνω βόλτες στο διαδίκτυο είμαι μόνιμος με ένα bigsmile στην φάτσα μου... απαράδεκτος ξέρω...
Εγω μαν δεν χαιρομαι καθολου παντως, και το λεω απολυτως ειλικρινα.
Αντικειμενικα, δεν υπαρχει κατι για το οποιο μπορουμε να χαιρομαστε ως core gamers. Πρωτον, ολος αυτος ο αποπροσανατολισμος απο το gaming προς την interactive TV και τις ταμπλετες και τα smartphones μονο θετικος δεν ειναι, δευτερον τεχνικα ειναι χειροτερο απο το ps4 οποτε τα multi εχουν πιθανοτατα ταβανι λογω xbox και τελος ολες αυτες οι αηδιες με τα used games δημιουργουν κακο προηγουμενο και οι εκδοτριες θα χτυπησουν και την πορτα της Sony εκβιαστικα αν δεν το εχουν κανει ηδη δλδ.
DarkUSS (22-05-2013),Desmond (22-05-2013),MajereMP44 (22-05-2013),Nek_Food (22-05-2013),psx3 (22-05-2013)
το μονο που μπορει να σημαινει ειναι, οτι το One ειναι αρκετα κατωτερο σε specs οποτε πεταξαν ενα νουμερο που ειχαν μεγαλυτερο για να πουν κατι. Ο αριθμος αυτος δεν λεει απολυτως τιποτε γιατι περιλαμβανει τα παντα, απο ενα ολοκληρωμενο για τον χειρισμο του I/O μεχρι την μνημη, και φυσικα την cpu/gpu. Ειναι σαν να προσπαθεις να βρεις ποιο σπιτι ειναι καλυτερο απο τον αριθμο των τουβλων.
kostasb13 (22-05-2013),MajereMP44 (22-05-2013),modecris (22-05-2013),psx3 (22-05-2013)
Bookmarks