Page 32 of 458 FirstFirst ... 222829303132333435364282132 ... LastLast
Results 621 to 640 of 9148

Thread: Xbox One

Banned Forum GOD psx3's Avatar

150 watts για το βασικό σύστημα (APU + southbridge + HDD + BD etc.), συν άλλα 50 watts για το XBOX360 SoC, σύνολο 200 watts. Δεν μου φαίνεται και τόσο απίθανο, δεδομένης της φήμης ότι θα έχει εξωτερικό τροφοδοτικό/power brick των 300 watts.

Όσο για το always online, αφήνω πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέλει να το παίξει η MS «σωτήρας» των gamers, διαψεύδοντας όλες αυτές τις φήμες με τις οποίες μας βομβαρδίζουν καιρό τώρα...

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    150 watts για το βασικό σύστημα (APU + southbridge + HDD + BD etc.), συν άλλα 50 watts για το XBOX360 SoC, σύνολο 200 watts. Δεν μου φαίνεται και τόσο απίθανο, δεδομένης της φήμης ότι θα έχει εξωτερικό τροφοδοτικό/power brick των 300 watts.
    ακομα και ετσι να ειναι αυτο εχει επιπτωση και στην θερμοκρασια του συστηματος, οχι μονο στο ποσο ρευμα τραβαει.

Όσο για το always online, αφήνω πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέλει να το παίξει η MS «σωτήρας» των gamers, διαψεύδοντας όλες αυτές τις φήμες με τις οποίες μας βομβαρδίζουν καιρό τώρα...
    Ισως, αλλα εγω δεν ειπα αυτο, ειπα οτι η πηγη ειναι αναξιοπιστη οταν λεει οτι ΔΕΝ περασε καν απο το μυαλο τους να κανουν κατι τετοιο, ενω εχουμε πριν 2 εβδομαδες την φασαρια με τον adam orth, αρα περισσοτερο σαν ενα post απο fanboy μου μοιαζει παρα σαν αξιοπιστη πηγη.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ρε παιδια αν "ουδεποτε τους περασε απο το μυαλο το always online" που στο καλο η δυσκολια να βγουν και να το πουν με οοοοολα αυτα που εχουν γραφτει/συμβει αυτες τις μερες? Ειναι ηλιθιο να μην εβγαιναν να το διαψευσουν.

Και να μην έχουν σκοπό να το κάνουν, χαζοί είναι να το διαψεύσουν.. Δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση..

Name
    Δημήτρης

στην προκειμενη περιπτωση πιστευω υπαρχει, το ps4 το λιγουρευονται πολλοι...

Αυτό που λες είναι τόσο πιθανό όσο το να αποκτήσουμε παγκόσμια κυβέρνηση/δικτατορία σύντομα. Όπως δεν πρόκειται να συμφωνήσουν όλα τα κράτη σε κάτι τέτοιο, έτσι δεν πρόκειται να συμφωνήσουν ΟΛΕΣ οι εταιρίες (και η Nintendo?) για always online DRM.
    Δεν λέω ότι είναι πιθανό να γίνει εξάλλου όλοι υποθέσεις κάνουμε το τι τελικά θα γίνει δεν το ξέρουν ούτε οι εταιρείες ακόμα αυτό που είναι σίγουρα πιθανό να γίνει, αν δεν γίνεται ήδη, είναι να το σκεφτούν και να το συζητήσουν μεταξύ τους.
    Όσο για το NeoGAF (το ps3forums δεν είναι παγκοσμίου φήμης forum), δες τι έχουν καταφέρει τα παιδιά εκεί πέρα, ακόμα και για επουσιώδη θέματα (όπως το UC3 SP aiming), πόσο μάλλον για κάτι το σημαντικό όπως το always online.
    Το ότι στο neogaf είπαν μια γνώμη για μια λεπτομέρεια σε ένα παιχνίδι και η ND τους άκουσε (και καλά έκανε) και το άλλαξε δεν σημαίνει ότι αν είναι να συμφωνήσουν όλες οι εταιρείες σε κάτι τόσο σημαντικό γι'αυτές θα ρωτήσουν το neogaf.

Name
    Δημήτρης

Δεν θα ρωτησει κανενας το neogaff αλλα πιστευω πολλοι θα γυρισουν και δεν θα δεχθουν αυτην την επιβολη τοσο ανωδυνα.

Σίγουρα πολλοί δεν το θέλουν και σίγουρα πολλούς δεν τους ενδιαφέρει αν θα γίνει ή όχι αυτούς που πιστεύω ενδιαφέρει πολύ να γίνει είναι η εταιρείες μπας και μειώσουν την χασούρα από την πειρατεία......ο χρόνος θα δείξει τι θα αποφασίσουν τελικά.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by nikon View Post
    αυτούς που πιστεύω ενδιαφέρει πολύ να γίνει είναι η εταιρείες μπας και μειώσουν την χασούρα από την πειρατεία......ο χρόνος θα δείξει τι θα αποφασίσουν τελικά.
    για αλλη μια φορα το θετεις σε λαθος βαση, μπορει ισως το προσχημα να ειναι η πειρατεια, αλλα μην γελιομαστε αυτο που πραγματικα τους ενοχλει ειναι οτι μπορει καποιος να πουλησει το παιχνιδι χωρις να τους δωσει ποσοστο, νοοτροπια νταβατζη καθαρα δηλαδη.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Βασικά είναι ηλίθιες οι εταιρείες. Στις "μεγάλες" κιόλας, χρόνια πριν (όταν ξεκίνησε το PS3 / Xbox360) τους είχα στείλει mail, προτείνοντας ως μια μέθοδο να βγάζουν και οι publishers χρήματα από την μεταπώληση των παιχνιδιών, το λεγόμενο online pass.

Δηλαδή: αγοράζεις ένα νέο παιχνίδι στα 40-50 ευρώ. Το παίζεις, το τερματίζεις και αποφασίζεις να το πουλήσεις. Πόσο το έδινες μέχρι τώρα (τότε που έγραψα το mail); 30-35 ευρώ; Ε, με τον τρόπο που πρότεινα, θα το πουλάς στα 20-25 ευρώ, διότι για να το παίξει ο χρήστης θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον 5-10 ευρώ (έβαλα αυτό το περιθώριο ώστε να υπάρξει ανταγωνισμός μεταξύ των publishers) για το online pass. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ εννοώ online pass = αν δεν πληρώσεις δεν παίζεις online - ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ δεν παίζεις ΚΑΝ (ούτε καν boot) αν δεν πληρώσεις το pass. Έτσι, βγάζουν χρήματα και ο 1ος αγοραστής (20-25 ευρώ) και ο publisher (5-10 ευρώ).

Όσο για το πρόβλημα που θα ανέκυπτε, είναι το γνωστό: δεν έχουν όλοι οι χρήστες Διαδίκτυο σπίτι τους. Πως θα λυνόταν αυτό; Όχι άμεσα. Στην αρχή θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά οι περισσότεροι θα μπορούσαν να αποκτήσουν το online pass, μέσω οποιουδήποτε net cafe, ή φίλου που έχει Internet - σαφέστατα, θα υπήρχαν αντιδράσεις στην αρχή, όμως στην πορεία, όπου όλο και περισσότεροι θα είχαν Internet, οι αντιδράσεις θα μειώνονταν.

Όμως οι εταιρείες, επέλεξαν να κάνουν πως δεν βλέπουν μπροστά τους, φοβούμενες τις αντιδράσεις των χρηστών.

Τώρα όμως, που έσφιξαν τα ζωνάρια (πολλοί οι λόγοι, εκτός θρεντ η ανάλυσή τους), οι publishers με Δούρειο Ίππο το always online της M$, επανέρχονται με δικτατορικές διαθέσεις.

Η Ιστορία δυστυχώς, επιδεικνύει την "γιδο-νοοτροπία" όσων κατέχουν αγαθά (ψηφιακά, οικονομικά κλπ), να γράφουν στα @@ τους ή να μην αντιλαμβάνονται ΚΑΝ, σε τι καθεστώς / ποιότητα ζωής βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι. Έτσι, ανέκαθεν οι εταιρείες (και ΔΗ της "ψυχαγωγίας") σε αυτά τα κοινωνικά στρώματα απευθύνονταν. Αυτά λοιπόν, τα άνετα οικονομικά και παράλληλα γίδια, μη-αντιλαμβανόμενα τις συνέπειες της άκριτης αποδοχής τους σχεδόν στα πάντα, αναδεικνύουν τις δικτατορικές επιλογές της εκάστοτε εταιρείας (εν προκειμένω της M$) ως "καθαρά προσωπική επιλογή του χρήστη: αν θέλει ακολουθεί - αν δεν θέλει όχι".

Μπα; Αλήθεια; Δηλαδή αν δεν έχω Internet, αυτόματα μεταφράζεται σε "δεν θέλω". Μάλιστα.
    Δεν είναι καμιά νέα νοοτροπία. Είναι ο κλασικός καπιταλισμός, που απευθύνεται σε έχοντες και κατέχοντες - και ΚΑΘΟΛΟΥ στους υπόλοιπους.

Έχεις; You are already in the club.
    Δεν έχεις; You "chose" not to be a member.

3η επιλογή (δική μου): τάβλι / σκάκι, σουβλάκι και ένα καφάσι μπύρες με καλή παρέα. Εναλλακτικά DLC: πάρτυ με πολλούς φίλους, γλέντι με φαγητά ωραία πλήρως ελληνικά και gaming με τις παλιές κονσόλες και όσο αντέξουμε.

4η επιλογή (ψιλο-κατάντιας αλλά ημι-αναγκαστικής): PC-ίλας και με καπέλο πειρατικό με emblem μια νεκροκεφαλή (συνίσταται και παπαγάλος στον ώμο).

Με τι προφορά λέει ένας Αμερικάνος την Αρκαδία; Arca-dia (αρκ-ά-ντια = εν ολίγοις, @@ - ε, αυτά θα πάρουμε όσοι δεν θα έχουμε always-online)

Σόρρυ, αλλά ο Νίκος μια χαρά τα λέει (nikon). Άλλο τι κρίνουμε εμείς και άλλο τι θέλουν τα μεγάλα κεφάλια των δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ιστορικά, πάντα ότι ήθελαν οι τελευταίοι γίνεται.

Δυστυχώς.

έχω μια μικρή ελπίδα (χωρίς όμως λογική από πίσω, απλά ως "ρομαντική ελπίδα")..........πως δεν θα βιώσουμε το always-online.........αλλά δεν κρατώ και την αναπνοή μου κιόλας.

Name
    Δημήτρης

Δεν αμφισβηττει κανενας αυτο που λεει ο Νικος, οτι δηλαδη οι εταιρειες ΘΕΛΟΥΝ να υφισταται μια τετοια κατασταση. Εννοειται οτι θα κανουν παρτυ για κατι τετοιο. Η διαφορα εγκειται στο οτι εγω δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου σε τετοιες πρακτικες και να λεω "ναι καταλαβαινω γιατι το κανουν αυτο οι εταιρειες και λογικο ειναι κλπ κλπ". Οχι επειδη δεν ειναι λογικο, αλλα επειδη εμενα με ενδιαφερει να εχω εγω τον ελεγχο του χομπυ μου και οχι να μου βαζει ολοενα και περισσοτερα λουκετα ο εκαστοτε νταβατζης.

Συνειδητοποιω τους λογους που θα ηθελε κατι τετοιο μια εταιρεια, δεν τους συμμεριζομαι ομως. Και οντως μπορει να ειναι καταντια, αλλα για πρωτη φορα θα σηκωσω πειρατικη σημαια (και παπαγαλακι!) θα φωναζω ΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡ και θα το κανω με περιφανεια.

Εαν θελουν να με κανουν υποχοιριο τους, δεν θα τους κανω το χατιρι. Θα παρω την κονσολα τους και θα την σπασω, θα παρω PC, οτι και να κανω θα σταματησω να δινω λεφτα πλεον (εκτος απο εκει που αξιζει) και θα κοιταξω κι εγω να κανω με την σειρα μου τον "νταβατζη" και τον "επαναστατη" στις επιβολες που επιθυμουν να μου περασουν.

Ειναι παραλογο κατα την γνωμη μου εποχες που ζουμε να προσπαθω να δικαιολογησω τις πρακτικες μεγαλοεταιρειων και οχι πρωτα απο ολα τον εαυτο μου και το τι συμφερει εμενα.

PSN ID
    Lefteris_X

μαζί σου! και να κάνουμε και ακόρντα ο ένας στον άλλον "ΧΑΡ ΧΑΡ" και Aaaargh! (btw, υπήρχε ένα παλιό παιχνίδι με τίτλο Aaaarrgh! - άσχετο)

σιχτήρι δηλαδή. (προς τους publishers)

"κύριοι καραμήτροι, παραδεχτείτε ότι είστε άθλια στελέχη. Έχετε χάσει πάσα επαφή με τους καταναλωτές, ΔΕΝ έχετε ιδέα πως να χειριστείτε την δυναμικότητα της σύγχρονης ρευστής οικονομίας, νομίζοντας πως για ΠΑΝΤΑ θα παραμείνει όπως στα 90s. Τώρα που καταλαβαίνετε ότι πάμε για ένα industry crash - λέγε με 1983 - προσπαθείτε να "σωθείτε" με πρακτικές δικτατορίας".

Για να σας δούμε, που θα το πάτε το καράβι.

(Φήμες κάνουν λόγο, πως έγινε μια συνάντηση στρογγυλή τραπέζης, όπου οι CEO των publisher και της M$, επινόησαν την "διάσωσή" τους και της βιομηχανίας εν γένει, με το always-online. Εισηγητής της σωτήριας ιδέας και καθοδηγός για την άρτια υλοποίησής της, ήταν ο ΓΑΠ. Τώρα δεν σας φαίνονται όλα λογικά; Εμένα ναι. Το καράβι ξέρω πλέον που πηγαίνει. ΛΟΛ)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Βασικα επειδη οπως παει το πραμα , για να καταλαβω, οι γνωστες μπαζο-εταιρειες θα βαλουν always online στα παιχνιδια τους ακομη και αν ξερω γω το Ps4 σαν κονσολα δεν το εχει απαραιτητη προϋποθεση? Ισως τοτε να αγορασω τα exclusive στην περιπτωση που δεν θελουν always online.Ουτως ή αλλως με ενα GT θα την περασω ουσιαστικα και την αλλη γενια με ορισμενες 10ωρες διακοπες απο Uncharted, GoW, Killzone.Δεν ειναι κακο....
    Παντως αν σαν κονσολα το PS4 ειναι always online δεν θα το αγορασω.Εχουμε κιαλλα χομπυ ευτυχως.Ασε που στο ps3 εχω καμια 10αρια τιτλους που θα ηθελα να παιξω...Μακαρι να μην μας το "κοψουν" παντως το playstation ...τοσα χρονια το συνηθισαμε να το εχουμε στο σαλονι μας....
    Satan has left his killing floor
    PS4

Name
    Δημήτρης

^^ Μολις σπασει θα το αγορασω. Αλλωστε με χασουρα θα το πουλανε στην αρχη και τα λεφτα τα βγαζουν απο το software το οποιο οπως ειπα θα το παρω απο τον Τζακ Σπαροου

PSN ID
    MajereMP44

Δεν θα σπασει θα δεις.Θα περασουνε 2-3 χρονια μεχρι να σπασει.Ε οκ.Αν κοψω το playstation τοσον καιρο, ε γμσε τα.Θα τα παρατησω.
    PS4

Name
    Δημήτρης

Μπααα.... αν ειναι ετσι η κατασταση το βλεπω να σπαει μεσα στους πρωτους μηνες.... φυλλο και φτερο θα το κανουν αμα θελουν να επιβαλουν τετοια πραγματα...

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Βασικα επειδη οπως παει το πραμα , για να καταλαβω, οι γνωστες μπαζο-εταιρειες θα βαλουν always online στα παιχνιδια τους ακομη και αν ξερω γω το Ps4 σαν κονσολα δεν το εχει
    αν και ειμαστε στο θεμα για το 720, να σου πω οτι εξαρταται καθαρα απο την πολιτικη της εταιριας, οπως δεν αφηνει η sony να βγαινουν παιχνιδια εντελως αναξια στην κονσολα της μεσω του ποιοτικου ελεγχου, ετσι καλιστα μπορει να απαιτησει οτι κανενα παιχνιδι δεν θα απαιτει online για το single player.

PSN ID
    MajereMP44

Α, να πει η ΣΟνυ ξερω γω, ξεχαστε το κυρια Ubisoft στην κονσολα μας θα ειναι "παραδοσιακα" τα πραγματα.Πραγματικα μακαρι.Χαλαει την (καινουρια) πιατσα ομως.Εχει τη δυναμη να το κανει?ΣΙγουρα κατι παιζει απο πισω που δεν το ξερουμε.

Σορρυ που ποσταρω σε αυτο το thread καταρχην αλλα εδω υπαρχει η μεγαλυτερη κινηση σχετικα με το καταραμενο always online και ενδιαφερει και αυτους που θελουν ΧΒΟΧ αλλα και PS...

@Valkyre δεν παιζει τοσο νωρις πραγματικα.Οτι και να κανουν οι χακεραδες, θα το φτιαχνουν με update οι εταιρειες, μεχρι να βρουνε τον ιδανικο τροπο να το σπασουν μια και καλη.

Να πω και κατι ακομη γενικα?Αν ας πουμε το επομενο Mass Effect θελει always online (ας μιλησουμε για παιχνιδια και οχι για κονσολες γτ μαλλον εκει θα γινει το μπαμ), ωραια? Καποια στιγμη δεν θα κλεισουν οι servers του παλιου? Δλδ το παιχνιδι δεν θα ειναι ουσιαστικα για τα σκουπιδια σε καποια φαση (αργα η γρηγορα)?
    PS4

PSN ID
    Lefteris_X

ακριβώς. Κάτι σα να έχεις το παιχνίδι με leasing: όσο πληρώνεις τον ISP σου, θα το έχεις. Σταματάς να πληρώνεις; Τέλος.

Και βέβαια, κλείσαμε τους servers; Πάλι τέλος.

Δίνω μια μόνο "πλάγια" λύση, που μπορεί να σκαρφιστούν οι publishers: κλείνουμε τους server, οπότε από εκείνη την ημέρα και μετά, ο συγκεκριμένος τίτλος δεν απαιτεί πλέον always-online. Μόνο που, τέτοια "παραθυράκια", μέσα σε μια καθολική επιχειρηματική στρατηγική, δεν αφήνονται "ανοιχτά" σε καμία βιομηχανία...

Τέλος πάντων, τσαντίστηκα πάλι. (btw στην Δάφνη ακούω εκρήξεις όσο γράφω το ποστ. Ή άρχισαν τα βεγγαλικά ή γίναμε Βοστόνη ή Τέξας. Το Αμέρικαν Μπαρ πότε θα έρθει; )

Quote Originally Posted by Slay View Post
    για αλλη μια φορα το θετεις σε λαθος βαση, μπορει ισως το προσχημα να ειναι η πειρατεια, αλλα μην γελιομαστε αυτο που πραγματικα τους ενοχλει ειναι οτι μπορει καποιος να πουλησει το παιχνιδι χωρις να τους δωσει ποσοστο, νοοτροπια νταβατζη καθαρα δηλαδη.
    Και στις 2 περιπτώσεις το αποτέλεσμα το ίδιο είναι....η λάθος βάση που είναι δεν κατάλαβα;;;.....δεν θα χτυπήσουν και την πειρατεία αν τελικά το κάνουν;;;;

Bookmarks

Bookmarks