Page 23 of 458 FirstFirst ... 131920212223242526273373123 ... LastLast
Results 441 to 460 of 9148

Thread: Xbox One

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

το θεμα στο neogaf ξεπερασε τις 4000 posts , και ακομα κοιμαται η αμερικη!!!
    @master οπως ειπαν και αλλοι πριν , ειναι ποιο πολυ ηθικο το θεμα .

Συγνώμη αλλά τα "θα έχω disconnect και δεν θα μπορώ να παίξω", "γιατί να πληρώσω σύνδεση", "θέλω να παίζω και στο χωριό" κλπ κλπ δεν έχουν καμία σχέση με το ηθικό κομμάτι.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Συγνώμη αλλά τα "θα έχω disconnect και δεν θα μπορώ να παίξω", "γιατί να πληρώσω σύνδεση", "θέλω να παίζω και στο χωριό" κλπ κλπ δεν έχουν καμία σχέση με το ηθικό κομμάτι.
    ειπα οτι ειναι ποιο ΠΟΛΥ ηθικο, δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν και πρακτικα προβληματα.

Επισης ενα recap του τι εχει γινει με το θεμα μεχρι τωρα...

• NeoGAF user Shinobi screen caps the tweets of Adam Orth, Creative Director at MSFT Studios.
    • These tweets contain the fallacious analogies you see in the OP -- in defense of an always-online console box.
    • In conjunction with the Kotaku thread about the always-online rumors, this thread blows up.
    • The story is picked up by popular gaming sites including CVG, Verge, Kotaku, and others.
    • David Jaffe attempts to defend the character of Adam (they were former coworkers) -- but particularly his comments regarding rural towns in the US and their online infrastructure.
    • Adam attempts to excuse the tweets as jokes and locks his twitter account.
    • Detective-GAF then finds an alleged dev on a separate forum claiming one should keep up with their ISP bills (implying some truth to the rumor).
    • Detective-GAF then confirms that alleged dev to be an actual developer working on next-gen games.
    • The story continues to blow up on reddit, reaching the front page with thousands of comments.
    • A user in the reddit thread claims Adam is an ass in person and he insists on being called 'sweet billy.'
    • Detective-GAF then confirms Adam is in fact, sweet billy, here on GAF. And his tweets confirm he is, in fact, an ass.
    • Aaron Greenberg claims to be unaware of the existence of Adam Orth. [Insert Sweet Billy joke]

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

κοιτα αμα εχει οσες αποσυνδεσεις οσες εχει και το πσ3 σημερα δε θα παιζεται...

πολυ αμφιβαλλω ομως για αυτο...

PSN ID
    Slay2012

LOL

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Με το "πως" εννοώ πχ το επί πληρωμή online του xbox.....τα λεφτά ΜΟΥ πήραν την απόφαση να πρέπει να πληρώσω για να παίξω οnline;;;;;.....ή τώρα τα λεφτά ΜΟΥ πήραν την απόφαση να είμαι πάντα online;;;;.....η εταιρεία δεν έκανε αυτό που γούσταρε;;;;

Πιστεύω να κατάλαβες τι θέλω να πω με το τι και πως.
    Ωραία, συνεννοούμαστε
    Οχι τα λεφτά σου δεν πήραν την απόφαση ουτε για το Xbox live ουτε για το always online. Τα λεφτά σου όμως θα καθορίσουν τι θα γίνει απο εδω και πέρα, αν αυτη η κατάσταση γίνεται αποδεκτή ή όχι. Το subscription για το live έγινε (συγχαρητήρια σε όσους τα σκάνε), μένει να δούμε τι θα γίνει τωρα. Εκει ειναι το ζουμί. Οι εταιρείες μια ζωή μαλακιες κάνανε με στόχο να αυξήσουν τα κέρδη τους. Οι δουλειά μας ειναι να έχουμε κριτική σκέψη και να βάλουμε τα όρια.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    LOL
    Το παλικαρι εχει παρα πολυ γελιο... τον παρακολουθω καιρο. Για οσους δεν τον ξερουν, ο Francis ειναι "character" τον οποιο υποδυεται, δεν μιλαει ετσι στην πραγματικοτητα και γενικα ολο αυτο ειναι acting. Δειτε και το βιντεο με την βlizzard και το error37 που εβγαζε το diablo iii... τρελο γελιο!

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Ωραία, συνεννοούμαστε
    Οχι τα λεφτά σου δεν πήραν την απόφαση ουτε για το Xbox live ουτε για το always online. Τα λεφτά σου όμως θα καθορίσουν τι θα γίνει απο εδω και πέρα, αν αυτη η κατάσταση γίνεται αποδεκτή ή όχι. Το subscription για το live έγινε (συγχαρητήρια σε όσους τα σκάνε), μένει να δούμε τι θα γίνει τωρα. Εκει ειναι το ζουμί. Οι εταιρείες μια ζωή μαλακιες κάνανε με στόχο να αυξήσουν τα κέρδη τους. Οι δουλειά μας ειναι να έχουμε κριτική σκέψη και να βάλουμε τα όρια.
    Αν κρίνουμε από το xbox live μάλλον αποδεκτή θα γίνει τελικά και αυτή η απόφαση αν βέβαια η ms κάνει κάποιες κινήσεις που θα κάνουν τον υποψήφιο αγοραστή του 720 να ξεχάσει το always online και είναι σίγουρο ότι κάτι θα κάνει.

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by the master View Post
    ηρεμησε λιγο...

ποσοι πια περνουν την κονσολα τους μαζι τους στο χωριο?
    αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις εκει? τεσπα

υπαρχει καποιος εδω μεσα που οταν ανοιγει να παιξει πσ3 δεν ειναι συνδεδεμενος στο psn?
    τι σας πειραζει τοσο λοιπον?

Ελα μου?...
    ναι βρε εχω και αλλες δουλειες να κανω εκει αλλα που και που θελω και να παιζω και κανενα παιχνιδακι, περιεργο ε?...

Name
    Δημήτρης

Αν κρίνουμε από το xbox live μάλλον αποδεκτή θα γίνει τελικά και αυτή η απόφαση αν βέβαια η ms κάνει κάποιες κινήσεις που θα κάνουν τον υποψήφιο αγοραστή του 720 να ξεχάσει το always online και είναι σίγουρο ότι κάτι θα κάνει.
    Μην βαζεις το χερι σου στην φωτια. Μονο το 40% των κατοχων του 360 εχουν συνδρομη στο Live. Και δεν μιλαμε για τους gold αλλα gold και silver μαζι.

Ε ναι αφού το υπόλοιπο 60% παίζει πειρατικά ......το ότι δεν πληρώνουν όμως για να παίξουν online (και καλά κάνουν) δεν σημαίνει ότι θα έχουν και πρόβλημα να είναι online.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Ούτε εγώ δέχομαι ψευτοδιλλήματα. Πάντα υπάρχουν και μέσες λύσεις, χωρίς να θιχτεί ο καταναλωτής.

Για παράδειγμα, για την Sony έχουν ακουστεί φήμες ότι τα PS4 games θα έχουν RFID tag. Αυτός είναι ένας τρόπος να καταπολεμηθεί η πειρατεία χωρίς να απαιτείται internet.

Η MS (ή κάποιοι φαντασμένοι υπάλληλοι της τελοσπάντων) θεωρούν ότι στην κοινωνία του 2013 το internet είναι τόσο ubiquitious όσο ο ηλεκτρισμός (τεχνολογία 100+ ετών)! Ρεαλισμός μηδέν.

Ε όχι, δεν είναι... ούτε καν στην Αμερική των 300 εκατομμυρίων. Εκατομμύρια Αμερικανοί που ζουν στις αγροτικές περιοχές των ΗΠΑ δεν έχουν always on/broadband internet και είναι καταδικασμένοι να έχουν dial up 56K modem.

Ίσως το 2050 να είναι τόσο διαδεδομένο όσο ο ηλεκτρισμός. Συνεπώς δεν καταλαβαίνω γιατί να γινόμαστε οι «απολογητές» τους. Κι εγώ έχω always on VDSL, αλλά δεν είναι όλοι στην θέση μου. Μην κρίνουμε από τον μικρόκοσμό μας.

Το μόνο που τους εύχομαι εκεί στην MS είναι να σπάσει το XBOX720 ASAP... μου θυμίζει τα Windows 8 που πήγαν ένα βήμα παραπέρα το activation. Τεράστια απληστία.

ΥΓ1: Η βιομηχανία των video games ανέκαμψε με το ... Nintendo NES στα μέσα των 80s. Έτσι για να μην λένε μερικοί ότι είμαστε Nintendo haters, χαχα!
    ΥΓ2: Ώρες-ώρες απορώ πως γίνεται ανίκανα άθλια ατομάκια σαν τον Orth να βρίσκουν καλοπληρωμένα πόστα και άλλοι πιο ταλαντούχοι άνθρωποι να είναι άνεργοι... άντε να παίρνει πόδι και από την MS σιγά-σιγά.
    Last edited by psx3; 05-04-2013 at 16:04.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Αυτα τα στατιστικά με την πειρατεία στο 360 τα έχουμε δει απο κάπου ή τα βγάζουμε απο το κεφάλι μας; Εψαξα αλλα δεν βρήκα κατι official.

Ισως, αλλα το live εχει αρχίσει να κουράζει. Ειδικά τωρα με την Sony να κόβει κ***ς με το plus μεγαλώνει το χάσμα. Δεν ειναι το ίδιο σκηνικό με το 2005. Ουτε πρώτο θα βγει για να πεις "τωρα το πήρα άρα θα πληρώσω", ουτε κατι παραπάνω προσφέρει ουτε τίποτα. Βάλε και το always online και όλα τα αρνητικά που θα επιφέρει αυτο (γτ θετικά δεν νομίζω να εχει), ε, θα πρεπει να σκιστουν στο marketing.
    Last edited by Leon_DiZ; 05-04-2013 at 16:03.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το μονο που με ανησυχει ειναι επειδη οι developers λατρευουν αυτην την antipiracy πολιτικη, μην εξασφαλισει γι αυτον τον λογο μεγαλη υποστηριξη και πολλα exclusive games η MS....

αυτο θα γμησει το gaming για παντα, γιατι αν γινει αυτο, τοτε ολοι αυτοι που λενε "δεν θα παρω".... θα παρουν.... και ετσι θα μας βαλουν σε αυτο το τρυπακι για τα καλα...
    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το μονο που φοβαμαι ειναι αυτο που ειπα οτι δηλαδη ισως οι devs εχουν μεγαλο οφελος και θελουν να βοηθησουν την MS σε αυτην την αισχρη πολιτικη με το να τους εξασφαλισουν αποκλειστικοτητες... εκει... ναι...

Aπο τις πρώτες αντιδράσεις και αν όντως ισχύει το "always online" φαίνεται οτι το Next Gen-Box δεν θα κάνει καθόλου καλές πωλήσεις. Πιστεύεις οτι ακόμα και αν πατώσει η νέα κονσόλα θα στραφούν πολλοί devs σε αυτήν μόνο και μόνο επειδή θα είναι μειωμένη η πειρατεία?

Που, αν και δεν ξέρω νούμερα, δεν νομίζω οτι και στο PS3 ήταν τόσο υψηλά τα "πειρατικά" νούμερα..

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Παιδια δεν καταλαβαινω γιατι κολλησε η βελονα με τις διακοπες και το χωριο, ειλικρινα. Ειμαι εγω στο σπιτι μου και γουσταρω να παιξω offline για τον Χ,Ψ λογο, θελω να κλεισω το ρουτερ για παραδειγμα οπως κανω πολλες φορες οταν δεν θα ξαναανοιξω υπολογιστη για να μην τρωω την ακτινοβολια χωρις λογο. Η συγκριση με τον υπολογιστη (το διαβασα και αυτο οτι δλδ στον υπολογιστη γιατι δεν μας πειραζει?) ειναι αλλη μια τραγικη αναλογια που γινεται ελλειψει επιχειρηματων, ο υπολογιστης απαιτει συνδεση οταν θελεις να χρησιμοποιησεις εφαρμογες του ιντερνετ (χελοου), δεν σου ζηταει συνδεση για να τρεξεις offlline εφαρμογες και εν γενει για τα μπουταρει οπως φημολογειται οτι θα κανει το 720.

ποσοι πια περνουν την κονσολα τους μαζι τους στο χωριο?
    αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις εκει? τεσπα
    Συγνωμη κιολας που δεν σε ρωτανε αν τους αφηνεις να παιξουν στο χωριο/τουαλετα/γκαραζ/δεντροσπιτο ετσι? Δεν θα επαναληφθει.

υπαρχει καποιος εδω μεσα που οταν ανοιγει να παιξει πσ3 δεν ειναι συνδεδεμενος στο psn?
    τι σας πειραζει τοσο λοιπον?
    Εεεεε ναι. Εγω. Και παρα πολλοι αλλοι υποθετω που παιζουμε offline η online αναλογα με τα κεφια μας. Απο τη στιγμη που θα μπω να παιξω Bioshock Infinite και Skyrim για πιο λογο ακριβως πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος στο PSN?

Name
    Δημήτρης

Μεχρι να παρω το bioshock infinite και να μπω στο store να αγορασω το season pass, ειχα να κανω sign in στο PSN μηνες.... ουτε καν ειχα δει το facelift που ειχε δεχθει η υπηρεσια...

Σορρυ παιδια αλλα δεν ειμαστε ολοι τοσο θετικοι στο να παιζουμε παιχνιδια και να κανουμε sign in. Εγω προσωπικα με εκνευριζει κιολας εκει που παιζω να πρεπει να βλεπω ποιος μπαινει ποιος βγαινει, να μου στελνουν μηνυματα κλπ. Στην αρχη απενεργοποιησα τα notifications, μετα ειπα "ε ποιος ο λογος" και για πολυ καιρο ουτε κανω sign in εκτος και αν θελω να κατεβασω κατι. Να στειλω μηνυμα μεσω PSN πρεπει να εχω πανω απο χρονο να το κανω... και παιζει να λεω και λιγο.

Προσπαθώ να να καταλάβω τι έχει στο μυαλό της η MS. θα πάρω λοιπόν μια μια τις εκδοχές . Βέβαια δεν ξέρουμε όλα τα δεδομένα ακόμα. Πχ θα πρέπει να είσαι καθ όλη τη διάρκεια που παίζεις παιχνίδι συνδεδεμένος στο ιντερνετ η μόνο στην αρχή? Υποθέτουμε επίσης ότι δεν θα μπορείς να παίζεις μεταχειρισμένα.
    Το πρώτο όπως είπε και ο slay είναι οτι καβάλησε το καλάμι και είναι μόνη της στο παιχνιδι. Είναι το πιο απλό, διασκεδαστικό και το πιο ακίνδυνο , για εμάς τους υπόλοιπους, απ όλα τα σενάρια. Το έπαθε η Sony στις αρχές με το PS3. Επειδή όμως τώρα είμαστε πιο υποψιασμένοι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι . Δεν πιστεύω πως πρόκειται να επηρεάσει την υπόλοιπη βιομηχανία γιατί θα είναι μια πολιτική χωρίς σοβαρό σχεδιασμό με μοναδικό σκεπτικό ότι μπορώ πολύ εύκολα να πάρω μαζί μου και τα 70 εκατομμύρια που με προτίμησαν τη προηγούμενη φορά κάνοντας ότι γουστάρω.

Η άλλη εκδοχή και η πιο σοβαρή, είναι αυτή που δεν πάει ξεβράκωτη στα αγγούρια αλλά έχει πίσω της τη στήριξη μεγάλων εταιρειών του χώρου. Η επίσημη δικαιολογία για το always online είναι ότι αυτό επιτάσσει η μόδα των facebook κτλ και ότι έτσι καταπολεμάς τη πειρατεία. Με το πρώτο δεν θα ασχοληθώ γιατί είναι ένα θέμα εντελώς ξένο προς έμενα και δεν θα είμαι καθόλου αντικειμενικός… Τώρα όσο αναφορά το θέμα της πειρατείας δεν με πείθει και τόσο. Δεν είδα να την απασχολεί και ιδιαίτερα στο 360 ώστε να φτιάξει ένα μηχάνημα που δεν θα έσπαγε τόσο εύκολα. Άρα πεταει το μπαλάκι στον καταναλωτή και του λέει να κόψει το λαιμό του να έχει σουπερ ντουπερ γραμμή είτε μένοντας σε αστικά κέντρα είτε πληρώνοντας πολλά, γιατί είμαι ανίκανος η δεν θέλω να φτιάξω μια πιο αξιόπιστη κονσόλα. Στη ουσία λοιπόν θα νοικιάζεις τη κονσόλα και θα νοικιάζεις τα παιχνίδια ,δεν θα σου ανήκουν, γιατί για αν σαρανταπεντε δισεκατομμύρια λογούς δεν έχεις ιντερνετ η αν δεν βγάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι τα ιδία κέρδη με το COD , εγώ πολύ απλά θα κατεβάζω τους σερβερ η όποιο άλλο μηχανισμό βρουνε και παπαλα…

Μεταχειρισμένα υπάρχουν παντού. Ότι πωλείτε σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει και το αντίστοιχο μεταχειρισμένο του. Εντάξει όχι σε όλα. Δεν έχω δει πουθενά άλλου τόση μεγάλη φασαρία για τα κέρδη που χάνονται. Πουθενά όμως. Αν τα κόστη έχουν εκτιναθει τόσο που είναι ασύμφορο πια να χάνουν λεφτά δεν θα μου πετάξουν και πάλι το μπαλάκι ώστε να βγάλω εγώ το φίδι από τη τρύπα. Δεν τους είπε κανένας να σπαταλανε τόσα εκατομμύρια στο μάρκετινγκ ούτε ότι πρέπει να βγάζουν 3 φορές το κόστος για να θωρείται ένα παιχνίδι επιτυχημένο. Αυτά είναι νέα κόλπα. Αν και ο Πατσερ ( καλά τον είπα?) στο gametrailers είπε μια ιδέα να μπορεί κανείς να πουλήσει παιχνίδι μετά τους 3 πρώτους μήνες από τη στιγμή που κυκλοφόρησε ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Δεν ξέρω αν όντως ήταν δική του ιδέα η είναι κάτι που συζητιέται αλλά φαντάζομαι ότι θα το δούμε σύντομα. Βέβαια το κακό είναι να γίνει η αρχή αφού οι 3 μπορούν άνετα μετά από λίγο να γίνουν 5 και 8 και 18.

Κέρδη, κέρδη ακόμα περισσότερα κέρδη. Τίποτα δεν λειτουργεί μόνο του από τα παραπάνω και όλα είναι μια αλυσίδα .Με το always online ισως είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιοριστούν τα μεταχειρισμένα αλλα ταυτόχρονα και ενας μηχανισμός για να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη τους μεσα από DLC και ότι άλλο σκεφτει το μυαλο τους. Απλα δεν θα πρεπει να ξεχναμε ότι στη τελικη το μαρμαρο θα το πληρώσουμε εμεις …

Συγγνωμη για τον τοιχο.

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Δεν έχω δει πουθενά άλλου τόση μεγάλη φασαρία για τα κέρδη που χάνονται. Πουθενά όμως. Αν τα κόστη έχουν εκτιναθει τόσο που είναι ασύμφορο πια να χάνουν λεφτά δεν θα μου πετάξουν και πάλι το μπαλάκι ώστε να βγάλω εγώ το φίδι από τη τρύπα. Δεν τους είπε κανένας να σπαταλανε τόσα εκατομμύρια στο μάρκετινγκ ούτε ότι πρέπει να βγάζουν 3 φορές το κόστος για να θωρείται ένα παιχνίδι επιτυχημένο. Αυτά είναι νέα κόλπα.
    Πολύ σωστός! Τι είναι πια αυτό, ειδικά στα παιχνίδια?? Τι κόλλημα έχουν φάει ντε και καλά με τα μεταχειρισμένα? Ας το κάνουν και στις ταινίες και τα CD Μουσικής. Να συνδέω το DVD Player και το CD Player με το Internet και αν είναι μεταχειρισμένο να μην το ανοίγει! Ελεος με τα κολπα τους!

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Μεταχειρισμένα υπάρχουν παντού. Ότι πωλείτε σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει και το αντίστοιχο μεταχειρισμένο του. Εντάξει όχι σε όλα. Δεν έχω δει πουθενά άλλου τόση μεγάλη φασαρία για τα κέρδη που χάνονται. Πουθενά όμως. Αν τα κόστη έχουν εκτιναθει τόσο που είναι ασύμφορο πια να χάνουν λεφτά δεν θα μου πετάξουν και πάλι το μπαλάκι ώστε να βγάλω εγώ το φίδι από τη τρύπα. Δεν τους είπε κανένας να σπαταλανε τόσα εκατομμύρια στο μάρκετινγκ ούτε ότι πρέπει να βγάζουν 3 φορές το κόστος για να θωρείται ένα παιχνίδι επιτυχημένο. Αυτά είναι νέα κόλπα. Αν και ο Πατσερ ( καλά τον είπα?) στο gametrailers είπε μια ιδέα να μπορεί κανείς να πουλήσει παιχνίδι μετά τους 3 πρώτους μήνες από τη στιγμή που κυκλοφόρησε ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Δεν ξέρω αν όντως ήταν δική του ιδέα η είναι κάτι που συζητιέται αλλά φαντάζομαι ότι θα το δούμε σύντομα. Βέβαια το κακό είναι να γίνει η αρχή αφού οι 3 μπορούν άνετα μετά από λίγο να γίνουν 5 και 8 και 18.
    Καλα αυτόν θα έκανα quote. ειχε αναλύσει γιατι δεν κάνουν τόση φασαρία (κάνουν απλα όχι τόση) οι άλλες βιομηχανίες για τα μεταχειρισμενα. Ο βασικός λόγος ειναι οτι στα παιχνίδια η αγορά μεταχειρισμένων ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε σύγκριση με την μουσική ή τις ταινίες και τέλος, τα παιχνίδια ειναι και μικρότερη αγορά και ακριβότερα αγαθά. Καμία ταινία δεν κάνει 60-70€. Ξαναδές το αν θες το τελευταίο επεισόδιο, το εξηγεί ωραία αυτο το κομμάτι.

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Πολύ σωστός! Τι είναι πια αυτό, ειδικά στα παιχνίδια?? Τι κόλλημα έχουν φάει ντε και καλά με τα μεταχειρισμένα? Ας το κάνουν και στις ταινίες και τα CD Μουσικής. Να συνδέω το DVD Player και το CD Player με το Internet και αν είναι μεταχειρισμένο να μην το ανοίγει! Ελεος με τα κολπα τους!

Παιδια μην το γελάτε, προς τα εκει το πανε και τις ταινίες.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Ο μόνος λόγος που έχουν φάει σκάλωμα με τα video games είναι γιατί δεν κάνουν τις πωλήσεις των ταινιών και μουσικής...

Αν ας πούμε ένα παιχνίδι μπορούσε να πουλήσει 50 εκατομμύρια αντίτυπα (κατά αντιστοιχία με τα εισιτήρια στις ταινίες), τότε δεν θα τους ένοιαζε και πολύ αν είχαν και 5 εκατομμύρια μεταχειρισμένα. Πλέον με το ζόρι πουλάνε 5 εκατομμύρια νέα αντίτυπα (βλ. Square Enix) και είναι αμφίβολο αν βγάζουν τα έξοδα παραγωγής τους.

Πρέπει να γίνουν τα video games πιο μαζικό entertainment medium...

Bookmarks

Bookmarks