Page 18 of 458 FirstFirst ... 81415161718192021222868118 ... LastLast
Results 341 to 360 of 9148

Thread: Xbox One

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Φαίνεται έγκυρο το logo αφού ταιριάζει πολυ με την νέα flat αισθητική που λανσάρει η Microsoft με τα windows 8 σε όλες τις πλατφόρμες της.

Νομίζω ότι και το επόμενο Xbox θα ακολουθήσει την αισθητική αυτή.
    +1

Ακομα προσπαθω να καταλαβω γτ λειπει ενα κομματι απο το Χ. Στο σημα του Office το καταλαβαινω, ειναι η σκια της πορτας και καλα, εδω τι ειναι;

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Advanced Member zapee995's Avatar
    PSN ID
    Zapee9950
    Name
    Πέτρος

Τρομερο logo! Εγω πιστευω οτι αφεραισαν ένα κομματι απο το Χ για να κανει τη διαφορά. Οτι να ναι.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    Ps3: Zapee9950
    Xbox360: Zapee995

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Η φωτο απο οτι λενε ειναι fake. Εχει γινει και update στο link που εχει παραθεσει και ο psx3. Και περιμενετε να δουμε τι θα δειξουν. Πεσατε ολοι να τους φατε...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Μαλλον ειδαν ΠΟΛΛΕΣ αρνητικες αντιδρασεις των fans τους σχετικα με τα leaks σε σχεση παντα και με την παρουσιαση του PS4 , και προσπαθουν να κανουν κατι καλυτερο πιθανα, δεν εξηγειται αλλιως η καθυστερηση.

Paul Thurrott, who seemingly has some inside knowledge of Microsoft’s Xbox division, has stated that the Next Xbox announcement has been pushed back from its previous projected date of April. He was the very first to let us know about XboxEvent.com, a domain which had been registered in preparation of this rumored announcement.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Nαι συμφωνω, μαλλον προσπαθουν να κερδισουν χρονο, ολα αυτα τα leaks που βγηκαν μαζεμενα (no used games, always online κτλ) μονο τυχαια δεν ηταν απ οτι φαινεται. Οι αντιδρασεις που εκοψαν δεν ηταν και οι καλυτερες και λογικα πανε για full fledged ανακοινωση στην ε3. Τωρα αν θα τα αλλαξουν ολα αυτα η απλα θα βρουν αλλο τροπο να τα παρουσιασουν μενει να το δουμε. Meanwhile o ντορος για το ps4 δεν εχει κοπασει και μεχρι τον Μαιο θα εχει προωθηση απο ολα τα media χωρις αντιπαλο στην ουσια.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Tα νεα δεν καλυτερευουν, αν και δεν αποτελει επισημη θεση της microsoft , τουλαχιστον οχι ακομα, η αποψη που εκφραζεται απο ανθρωπο της Μicrosoft εμπλεκομενο αμεσα με το 360 , ειναι το λιγοτερο απογοητευτικη.

'Women are the new core,' says Microsoft narrative designer

"The world is changing, it has already changed, and we have not been doing a very good job of keeping up with it," says Tom Abernathy.
    A narrative writer for Microsoft Studios has said that "women are the new core" and that creating more diverse stories, including more female characters and ethnicities, will make for better games.

Speaking as part of a presentation at GDC 2013 (written up by GamesIndustry and Polygon), Tom Abernathy--who has worked on Halo: Reach, The Saboteur, and Destroy All Humans--said the games industry hasn't kept up with today's social culture and that the market for video games is changing at a pace that developers and publishers aren't keeping up with.

"Our audience is leaving us behind," Abernathy said. "The world is changing, it has already changed, and we have not been doing a very good job of keeping up with it."

Abernathy pointed to various studies that show the diverse makeup of modern gamers, including research by the Entertainment Software Association and casual game developer PopCap which states that adult women now make up 30 per cent of US gamers.

"Women are not a small special market on the fringe of the core," Abernathy said. "Women are the new core."

Abernathy also said that more diverse games would be good for the business of the games industry, because more diversity would bring in a wider audience and therefore generate more money. "But you need to persuade people that it's OK, and won't hurt sales but might help them," he said.

"Nobody in the room admits to being against making characters female or nonwhite," he added. "But they're scared because they don't know how to defend that choice to their bosses."
    "Our industry, our art, and our business stand to gain in every sense simply by holding a mirror up to our audience and reflecting their diversity in what we produce," Abernathy said.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Αντε καλα...μετα εχουν σειρα οι γκεϊ? και μετα? τι θα πιασουν?τους μακαριτες? α οχι αυτοι δεν αγοραζουν.Τα σκυλακια ομως??τα γατακια??
    "Pets are the new core" κ ετσι. γουσταρω.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Εντάξει, κατανοητά όλα αυτά λόγω του political correctness/globalization που είναι της μόδας, αλλά τι σχέση έχουν με το XBOX720;

Οι γυναίκες/gays/έγχρωμοι κλπ. δεν θέλουν δυνατά specs;

PSN ID
    MajereMP44

Σαχλαμαρες ρε psx3 πραγματικα...εχει ξεφυγει το πραμα.Η μοδα με τα κοινωνικα μεσα δικτυωσης, η μοδα να πλησιασουμε οποιον μπορουμε κλπ ΔΛδ το gaming πρεπει να αλλαξει για να πουλησουμε?Διαφωνω εντελως με αυτην την κατασταση.Εν αμικρο παραδειγμα θα πω: θελω να σου δειξω το καινουριο μου σπορ αμαξι, ωραια?Το οποιο εχει 500 αλογα μπλα μπλα...ειμαι σοβαρος να σου πω, "χωραει το πορτ μπαγκαζ τα ψωνια απο το σουπερ μαρκετ" ? Μια τετοια ανουσια κατασταση μου θυμιζει ολο αυτο που γινεται...Και στην τελικη θελεις να προσελκυσεις και "αλλο¨κοινο στο gaming? Μην αλλαζεις ρε φιλε το gaming σπαζοντας τα νευρα σε ολους αυτους που τοσα χρονια σταχουν ακουμπησει...Λες και η γκομενιτσα η χ,ψ ξερει απο που κλ@νει το μπαρμπουνι...και θα παει να παρει και XBOX...
    PS4

Το ότι η αγορά ανοίγει και σε άλλες πληθυσμιακές ομάδες δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει η ταυτότητα του hardcore gaming και ότι θα γίνουν όλα τα games Hannah Montana.

Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα: στο Uncharted 3 Multiplayer έβαλαν έναν custom male* χαρακτήρα ο οποίος βγαίνει σε 3 παραλλαγές (καυκάσιος, αφρικανός, ασιάτης <-- οι 3 major φυλές για να καλύπτουν όλα τα γούστα). Δεν πρόκειται να σου πούνε ότι προσπαθούν να προωθήσουν την παγκοσμιοποίηση μέσω ενός δημοφιλούς μέσου διασκέδασης, ούτε θα σου πούνε ότι θέλουν να ανοιχτούν σε νέες/αναδυόμενες αγορές (βλ. BRICs) = περισσότερα $$$$$$$$. Αυτά τα πράγματα είναι αυτονόητα εν έτει 2013.

* Πολύς κόσμος (κυρίως γυναίκες) έχει ζητήσει και αντίστοιχο female χαρακτήρα, αλλά δεν είχαν χρόνο να το προσθέσουν γιατί ήθελε άλλα animations. Άρα ισχύει το ότι οι female gamers έχουν αυξηθεί σε σχέση με το παρελθόν και εφόσον ακουμπάνε τα λεφτά τους όπως όλοι μας, έχουν δικαίωμα να ζητάνε περισσότερη «εκπροσώπηση» μέσα στα παιχνίδια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτό.

Κάπως έτσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα...

PSN ID
    MajereMP44

Ναι ενταξει δεν ειμαι καθετος στην αποψη μου.Αλλα πολυ το κουραζουμε (οχι εμεις γενικα μιλαω)....ειναι αυτονοητο για εμενα οτι υπαρχουν παιχνιδια κοριτσιστικα/πιο light/για παρεα/για χαβαλε κλπ.Παρα πολυ ωραια.ΑΛλα να βρισκεσαι στο παρα πεντε να δειξεις την κονσολα σου που καιγεται ολος ο gaming κοσμος να ακουσει χαρακτηριστικα, να ακουσει ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, να ακουσει πραγματακια που θα σε πορωσουν...Εσυ τι κανεις?Αφηνεις κατι υπονοουμενα, κατι σαχλαμαρες, κατι διαφημιστικα κολπακια κατι σαργους κατι σε γρηγορους λολ ανοιγω εκει περα να διαβασω ενα νεο, μια ειδηση για την οποια κονσολα και βλεπω κατι πραγματα που με διαολιζουν.Με αυτην την εννοια το λεω περισσοτερο.
    PS4

Καλημέρα,

Δες και το BF4, όπου βάλανε στρατιώτη γυναίκα και μάλιστα Κινέζα. Αν δεν είναι αυτό απόδειξη ότι θέλουν να ανοιχτούν προς το γυναικείο κοινό, αλλά και στην αναδυόμενη αγορά της Κίνας, τότε τί άλλο μπορεί να σημαίνει; Δεν νομίζω ότι κινδυνεύει το BF4 να γίνει καζουαλιά.

Με λίγα λόγια αυτά που λέει ο designer της MS τα εντάσσω σε ένα γενικότερο πλαίσιο του πως λειτουργεί πλέον η βιομηχανία και όχι ειδικά η MS...

Δεν πιστεύω πως θα δω γυναίκες που δεν πήραν ποτέ σοβαρά το videogaming να παίρνουν τα gamepad και να αρχίσουν να πυροβολούν κινέζους, κορεάτες η Αφγανούς δεξιά και αριστερά . Εδώ δεν το κατάφεραν με ηρωίδες σαν τη Lara croft, ούτε στην ράμπο εκδοχή της πρώτης περιόδου αλλά ούτε και στη πιο ανθρώπινη , και καλα ,σημερινή εκδοχή . Κάτι προσπάθησε να κάνει η nintendo με το Wii σε ένα γενικότερο πλαίσιο, αλλά είχε πρόσκαιρα οφέλη όπως δείχνουν τα πράγματα .

Δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ στοχευμένη διαφημιστική εκστρατεία για κάτι τέτοιο ,αλλά από την άλλη δεν έχω δει γυναίκα να παραπονιέται ότι της αρέσει πολύ σαν χόμπι αλλά δεν υπάρχουν κατάλληλα παιχνίδια γι αυτήν. Η ασχολείται παίζοντας πάνω κάτω ότι παίζουν οι περισσότεροι η το σνομπάρει τελείως. Μπορεί να κάνω και λάθος.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Δεν πιστεύω πως θα δω γυναίκες που δεν πήραν ποτέ σοβαρά το videogaming να παίρνουν τα gamepad και να αρχίσουν να πυροβολούν κινέζους, κορεάτες η Αφγανούς δεξιά και αριστερά . Εδώ δεν το κατάφεραν με ηρωίδες σαν τη Lara croft, ούτε στην ράμπο εκδοχή της πρώτης περιόδου αλλά ούτε και στη πιο ανθρώπινη , και καλα ,σημερινή εκδοχή . Κάτι προσπάθησε να κάνει η nintendo με το Wii σε ένα γενικότερο πλαίσιο, αλλά είχε πρόσκαιρα οφέλη όπως δείχνουν τα πράγματα .
    Απο το design της και μόνο μπορείς να καταλάβεις οτι η Lara δεν απευθυνόταν σε γυναικείο κοινό, το οτι ειναι γυναίκα δεν σημαίνει αυτομάτως κατι.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

^^Εννοείτε οτι δεν ηταν σχεδιασμένη για το γυναικείο κοινό , οπως άλλωστε κανένα "μεγαλο" παιχνίδι. Απλα λεω οτι αν υπηρχε μια περίπτωση να κερδίσουν έστω και δια της πλαγίας οδου αυτο το κοινο, δεν θα ηταν μια καλή ευκαιρία? Βαζω το σεξιστικό στοιχείο στην ακρη, μπορει και λανθασμενα , γιατι δεν πιστευω πως θα απασχολουσε κατι τετοιο τη συγκεκριμένη ηλικία. Φυσικά αν πάμε σε μεγαλύτερες ηλικίες αλλάζει το θέμα.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Δεν ξέρω τί κάθεστε και αναλύετε αλλά είναι μάλλον προφανές ότι μετά το Kinect και την απροσδόκητα και κατ εμέ ανεξήγητα μεγάλη επιτυχία που είχ,ε η Microsoft το έχει γυρίσει περισσότερο σε casual καταστάσεις έχοντας και τρεις - τέσσερις HC ναυαρχίδες για τους αμετανόητους πιστούς οπαδούς ακόμη, παρά το αντίθετο του να είναι mainHC console με κάποια casual. Προφανώς έχει πάρα πολλούς τίτλους ακόμη και σήμερα για τους HC οπαδούς της - αλλά multiplatform πια έτσι, αν δεν υπήρχαν και οι third party εταιρείες, θα μιλούσαμε μόνο για τρία δυνατά exclusives σε milking καταστάσεις. Επιμένω να αναφέρω ότι δεν την ενδιαφέρει τόσο η υπόλοιπη αγορά όσο προφανώς η μεγάλη Αμερικάνικη και σίγουρα "διαβάζει" τα μηνύματα που λαμβάνει από εκεί, τα οποία δυστυχώς από ότι φαίνεται, μετά τα Safe Sex και δεν ξέρω τί άλλο, δείχνει μια αγορά όπου η πλειοψηφία ασχολείται με Online δικτυακές και κάτσε να δεις πως το λένε, λοιπές social υπηρεσίες και όλο και λιγότερο με πραγματικά gaming οπότε ακόμη λιγότερο με hc gaming. Όταν η ίδια η εταιρεία μέσω του XBL παρακολουθεί και βλέπει την στροφή του κοινού της, προφανώς θα επενδύσει σε αυτό και η κονσόλα θα γίνει multiκουτί του σαλονιού από καθαρόαιμη κονσόλα. Εγώ δεν ξέρω το έχω πάρει απόφαση και τα μηνύματα που λαμβάνω την τελευταία διετία από την MS αυτό μου λένε δηλαδή. Ελπίζω τουλάχιστον η Sony (που κακά τα ψέματα και αυτή κάνει στροφή σε αυτό το κοινό - social networking - friends - sharing κάμερα και μπιχλιμπίδια etc) να είναι πιο καθαρή HC gaming εμπειρία στο main κομμάτι της και τα υπόλοιπα να λειτουργήσουν συμπληρωματικά και όχι το αντίθετο που βλέπω να έχει στραφεί η MS. Δεν λέω ότι δεν θα βγάλει exclusive HC τίτλο η MS στην επόμενη της κονσόλα, αλλά πόσοι θα είναι, ποιοι θα είναι και πόση / τί φρεσκάδα θα έχουν, γιατί αν είναι να βγάλει το Halo 5 (μόνο στον αριθμό γιατί ουσιαστικά έχει σχεδόν πιάσει διψήφιο ήδη wars/reach/odst/κλπ) και Gears ΟΚ, δεν με ενδιαφέρει κιόλας.

Last edited by Nek_Food; 31-03-2013 at 20:37.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ θα δουμε παιδια, μην βγαζουμε απο τωρα συμπερασμα. Δεν νομιζω οτι η MS θα γυρισει ετσι 180 μοιρες προς αντιθετη εντελως κατευθυνση. Δεν την βλεπω να γινεται casual και το WiiU ειναι εδω για να την κανει να καταλαβει οτι αν σκεφτεται κατι τετοιο θα εχει σοβαρο προβλημα.

Ειναι παρα πολυ αφελες να γυρισουν πλατη στο βασικο πελατολογιο τους... το οποιο ειναι hardcore. Ειναι βασικα εντελως χαζο.

Οποτε δεν νομιζω οτι θα παρουν τετοιο δρομο. Ας περιμενουμε να το δουμε. ελπιζω να ειναι κοντα σε τεχνικες προδιαγραφες και υφος με το PS4 διοτι αυτο και μονο θα εξασφαλισει καλυτερα παιχνιδα για εμας λογο του ανταγωνισμου.

Αυτην την γενια δεν θα ειχε την μορφη που εχει το ΚΖ και το Uncharted αν δεν ειχε ανεβει ο πηχης με το Gears. Και αντιστοιχα δεν θα υπηρχε Halo 4 αν δεν ειχε ανεβει τοσο ο πηχης με τα γραφικα του ΚΖ. Και φυσικα δεν θα ειχε αλλαξει αρδην η βιομηχανια γενικα εαν δεν ηταν τοσο εξωφρενικα καλο το Uncharted.

Ειναι αλυσιδα τα πραγματα αυτα και μας συμφερει ολους να υπαρχει εντονος ανταγωνισμος. Και επειδη το WiiU ειναι ανεκδοτο εντελως, τελευταια μας "ελπιδα" ειναι ενα ανταγωνιστικο νεο xbox.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Η ίδια η MS είναι από καιρό ήδη casual (από το launch του Kinect oyσιαστικά), αφού ότι hardcorίλα της έχει μείνει είναι προφανώς τα τρία βαριά χαρτιά της (Gears/Halo/Forza) και τα third party games που κανείς δεν είπε ότι δεν θα υπάρχουν και μελλοντικά. Αλλά αν είναι όντως έτσι τα πράγματα και δεν υπάρχει στην επόμενη γενιά το πρόβλημα ανάπτυξης των third party games που υπήρχε στο PS3 (aka Skyrim/Mass Effect 3/Bayonetta/etc) γιατί κάποιος να πάρει κονσόλα MS χωρίς κάποιο δυνατό στα γούστα μας exclusive και όχι την κονσόλα της Sony; Βάλε και το τσάμπα online, άσε αν ισχύσουν και τα περί always online / όχι μεταχείρες / κλπ κόλπα που λένε και ΟΚ για πολλούς από εμάς (αν έχουμε λεφτά για αγορά next gen κονσόλας) τα πράγματα μάλλον θα είναι απλά στο θέμα της επιλογής. Κάνω λάθος;

Επίσης, προσωπικά είμαι hater της Nintendo όχι γιατί την μισώ στα αλήθεια αλλά αφενώς γιατί δεν μου "ταιριάζουν" τα παιχνίδια της (αν και έχει κάτι διαμάντια που δεν βγήκαν αλλου), αλλά κυρίως γιατί μέσω του Wii εν μέρει αλλοίωσε την "καρδιά" του gaming στρέφοντας και τις άλλες εταιρείες προς το casual gaming, και αν η MS την δάγκωσε γερά την λαμαρίνα με το Kinect και νομίζω ότι αλλοτριώθηκε σε τεράστιο βαθμό, ευτυχώς η Sony είτε επειδή είναι πιο "δυσκίνητη", είτε επειδή είχε επενδύσει ήδη πολλά σε exclusive στούντιο παραγωγής τίτλων, είτε επειδή το move δεν είχε τόση απήχηση, είτε (μακάρι να ισχύει) όντως αγαπούν το gaming όπως το αγαπάμε και εμείς επηρεάστηκε ευτυχώς λιγότερο.

Πάντως η MS θεωρώ ότι αν και το 360 ήταν από τις all time αγαπημένες μου κονσόλες, ήταν παράλληλα ένας δούρειος ίππος για πολλά δεινά που μας χτυπάνε τώρα, όπως paid online, dlcs με το κιλό, season passes, vip passes, paid themes - icons - avatar staff (premium κλπ) κλπ που μπορεί να μοιάζουν πολλά να πηγάζουν από τις άλλες εταιρείες (EA/Activision/κλπ) αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν δεν ήταν η MS και τα κόλπα/πλάτες της, δεν θα είχαν τόση επιθετικότητα και τόσο άμεση και προκλητική εφαρμογή. Οπότε, ναι μπορεί να λατρεύω το 360 αλλά αν ισχύουν όσα περιμένω για την επόμενη κονσόλα της MS, μέχρι ένα βαθμό θα χαρώ πολύ περισσότερο να φάει τα μούτρα της η MS παρά το (υπερτιμημένο για αυτά που προσφέρει) Wii-U.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Πανω στα 2-3 τελευταια posts.

http://www.gametrailers.com/videos/g...cks---he-says-

Απο το 3:00 και μετα. Food for thought.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Η ίδια η MS είναι από καιρό ήδη casual (από το launch του Kinect oyσιαστικά), αφού ότι hardcorίλα της έχει μείνει είναι προφανώς τα τρία βαριά χαρτιά της (Gears/Halo/Forza) και τα third party games που κανείς δεν είπε ότι δεν θα υπάρχουν και μελλοντικά. Αλλά αν είναι όντως έτσι τα πράγματα και δεν υπάρχει στην επόμενη γενιά το πρόβλημα ανάπτυξης των third party games που υπήρχε στο PS3 (aka Skyrim/Mass Effect 3/Bayonetta/etc) γιατί κάποιος να πάρει κονσόλα MS χωρίς κάποιο δυνατό στα γούστα μας exclusive και όχι την κονσόλα της Sony; Βάλε και το τσάμπα online, άσε αν ισχύσουν και τα περί always online / όχι μεταχείρες / κλπ κόλπα που λένε και ΟΚ για πολλούς από εμάς (αν έχουμε λεφτά για αγορά next gen κονσόλας) τα πράγματα μάλλον θα είναι απλά στο θέμα της επιλογής. Κάνω λάθος;

Επίσης, προσωπικά είμαι hater της Nintendo όχι γιατί την μισώ στα αλήθεια αλλά αφενώς γιατί δεν μου "ταιριάζουν" τα παιχνίδια της (αν και έχει κάτι διαμάντια που δεν βγήκαν αλλου), αλλά κυρίως γιατί μέσω του Wii εν μέρει αλλοίωσε την "καρδιά" του gaming στρέφοντας και τις άλλες εταιρείες προς το casual gaming, και αν η MS την δάγκωσε γερά την λαμαρίνα με το Kinect και νομίζω ότι αλλοτριώθηκε σε τεράστιο βαθμό, ευτυχώς η Sony είτε επειδή είναι πιο "δυσκίνητη", είτε επειδή είχε επενδύσει ήδη πολλά σε exclusive στούντιο παραγωγής τίτλων, είτε επειδή το move δεν είχε τόση απήχηση, είτε (μακάρι να ισχύει) όντως αγαπούν το gaming όπως το αγαπάμε και εμείς επηρεάστηκε ευτυχώς λιγότερο.

Πάντως η MS θεωρώ ότι αν και το 360 ήταν από τις all time αγαπημένες μου κονσόλες, ήταν παράλληλα ένας δούρειος ίππος για πολλά δεινά που μας χτυπάνε τώρα, όπως paid online, dlcs με το κιλό, season passes, vip passes, paid themes - icons - avatar staff (premium κλπ) κλπ που μπορεί να μοιάζουν πολλά να πηγάζουν από τις άλλες εταιρείες (EA/Activision/κλπ) αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν δεν ήταν η MS και τα κόλπα/πλάτες της, δεν θα είχαν τόση επιθετικότητα και τόσο άμεση και προκλητική εφαρμογή. Οπότε, ναι μπορεί να λατρεύω το 360 αλλά αν ισχύουν όσα περιμένω για την επόμενη κονσόλα της MS, μέχρι ένα βαθμό θα χαρώ πολύ περισσότερο να φάει τα μούτρα της η MS παρά το (υπερτιμημένο για αυτά που προσφέρει) Wii-U.
    Συμφωνω πραγαμτικα σε ολα με το ποστ σου. Δεν με βρισκεις να διαφωνω καπου. Ετσι ειναι τα πραγματα και για εμενα. Απλα ελπιζω να ειναι πιο αισιοδοξα τα πραγματα οσον αφορα τον ανταγωνισμο.

ΥΓ: Η ζημια που εκανε η Νιντεντο στο θεμα hardcore ειναι πραγματικα αξιοσημειωτη γι αυτο και το ειπα κι εγω στα ποστ μου οπως το λες κι εσυ Νεκταριε.

Bookmarks

Bookmarks