Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
Συμφωνώ σε όλα που λες. Και τόσα χρόνια με ψευτοπροσφορες τη βγάζουν. Για να δούμε και μεθαύριο τι θα βγάλουν. Ο Γερμανός πχ στη διαφήμιση λεει μέχρι 60% και εγω φαντάζομαι θήκες κινητών απο 10€ στα 4€. Η προσφορά του public με το Xbox ήταν καλή. Αμα κανει και άλλες αντίστοιχες θα εχει ενδιαφέρον.
Αλλά αυτο με τα φυσικά καταστήματα γινεται σε όλο τον κόσμο.
Και ο λόγος ναι ειναι να τσιμπήσεις και αλλα πράγματα αλλα και να φανεί πως εχει πολυ κόσμο το κατάστημα.

Edit: Η ίδια προσφορά παίζει και στα υπόλοιπα καταστήματα (Πλαίσιο, Media, Κωτσόβολο) το οποίο μου λέει πως δεν είναι προσφορά καταστημάτων, αλλά της Microsoft εδώ στην Ελλάδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Μιχαλη οσον αφορα τις προσφορες μονο σε φυσικα καταστηματα θα σου πω τα εξης:

Στην Αμερικη πχ τετοιες περιοδους οι τιμες ειναι πραγματικα στον πατο.
Δεν ειναι απλες προσφορες, ο κοσμος στηνεται εξω απο τα μαγαζια ωρες ισως και ημερες πριν ανοιξουν, γινονται ουρες
και οταν ανοιγουν τρεχουν ολοι/ες σαν παλαβοι μεσα στο κατ/μα, μεχρι και ξυλο παιζουν για το ποιος θα προλαβει το εκαστοτε τεμαχιο.
Εχω δει ξεμαλιασματα/μπατσες μεταξυ γυναικων για ενα νυφικο που ΙΣΩΣ ΘΑ φορεσουν στο μελλον,
αλλα η τιμη του ηταν μερικες εκατονταδες δολλαρια οταν λιγες ημερες πριν κοστιζε μερικες χιλιαδες δολλαρια.
Σε τετοιες χωμα τιμες (δεν επικροτω) καταλαβαινω τον παροξυσμο που πιανει τον κοσμο.

Οταν λοιπον η καθε αλυσιδα στην Ελλαδα βαλει "προσφορες" μονο σε καταστηματα και το κερδος ειναι μερικες δεκαδες ευρω,
συγγνωμη αλλα εχω πιο σημαντικα πραγματα να κανω στην ημερα μου.
Βαση εμπειριων/γνωσεων σε μερικες εβδομαδες/μηνες οι τιμες προσφορας αυτη την περιοδο θα ειναι κανονικες τιμες τοτε.
Υπομονη & εγκρατεια θελει για να αγορασεις τα ιδια προιοντα λιγο αργοτερα στις ιδιες τιμες μεσω internet κιολας,
χωρις συνωστισμο, χωρις να τρεχεις σαν ακεφαλο κοτοπουλο απο εδω & εκει προσπαθωντας να αδραξεις τις "ευκαιριες".