Page 81 of 458 FirstFirst ... 317177787980818283848591131181 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 9148

Thread: Xbox One

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Quote Originally Posted by kostasb13 View Post
    Το witcher3 θα ειναι exclusive ή multi?
    tilemaxx να ένα παράδειγμα γιαυτο που σου ειπα ότι ξεγελάει
    κώστα multiplat είναι

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Χωρις ιχνος fanboyισμου, γενικα καλη ηταν η παρουσιαση, ειχε ενδιαφεροντα πραγματα αλλα το Versus XIII απο μονο του την διαλυει πιστευω
    Προσωπικά σύμφωνο αλλα όπως και να το κανεις το versus είναι για συγκεκριμένο κοινό :/
    Last edited by Aparadektos; 10-06-2013 at 22:12.

Quote Originally Posted by Aparadektos View Post
    Δεν χρειάζεται και πολλά η sony... ένα NO drm να πει...
    Πάντως sorry που θα το πω η MS έπαιξε πολύ πούστικα... ειδικά με το mgs5 που το έβαλε και για εισαγωγή... πολύ βρώμικες τεχνικές...
    Παιδιά εγώ το έχω ξαναπεί.. Δεν βάλανε το πιστόλι στο κεφάλι του Kojima.. Για τέτοια πράγματα εγώ κατηγορώ μόνο τους developers!

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Aparadektos View Post
    tilemaxx να ένα παράδειγμα γιαυτο που σου ηπα ότι ξεγελάει
    κώστα multiplat είναι
    Α, μαλιστα...νομιζα οτι ηταν exclusivethanks!

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Παιδιά εγώ το έχω ξαναπεί.. Δεν βάλανε το πιστόλι στο κεφάλι του Kojima.. Για τέτοια πράγματα εγώ κατηγορώ μόνο τους developers!
    Αυτό που ειπα είναι οτι είναι βρώμικη τεχνική αυτήν... δεν ειπα ποιος φταίει κτλ... απλά όλο αυτό δεν είναι αντρίκιο... τώρα θα μου πεις μιλάμε για κολοσσό marketing και χρήμα δεν χωράνε τέτοια και θα συμφωνήσω... αλλα και πάλι δεν μου αρέσουν αυτά όπως και να το κάνουμε... δεν γουστάρω να τα στηρίζω με την τσέπη μου αυτά...
    Last edited by Aparadektos; 10-06-2013 at 22:06.

Εντάξει τα έχουμε ξαναπει.. Για μενα και για σενα το gaming είναι αγαπη.. Για αλλους είναι μόνο λεφτά. Στην τελική αυτό που θα πρεπει να μας νοιάζει είναι να μας ευχαριστεί το τελικό αποτέλεσμα.. Το τι γινεται απο πισω, πισωπλατες μαχαιριες και τέτοια παντα θα υπαρχουν.

6. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

Aparadektos (10-06-2013)

Για τα δικά μου γούστα μόνο το Quantum θέλω να παίξω. Οπότε ευχαριστώ την M$ που δεν θα αγοράσω xbox αυτή την φορά. Ξαναμιλάμε απο 2014 και μετά για την Slim έκδοση

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Τι, το Dead Rising θα είναι exclusive;
    Δυστυχως ναι!!!!!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

πόυ δυνατο το ξεκινημα με το MGSV που ηταν και το μονο που με εντυπωσιασε πραγματικα.

το dead rising ειλικρινα δεν ξερω γιατι αρεσε σε τοσο κοσμο... ουτε τεχνικα ουτε απο gameplay με ενδιεφερε... (βλεπε τα κανω ολα κιμα)

To quantum break μου φανηκε επισης ενδιαφερον.

Γενικα οντως εδειξαν πολλα παιχνιδια αλλα δυστυχως ελαχιστα με ενδιεφεραν...

ελπιζω η Σονυ να δειξει gameplay απο witcher 3 τι επος φανηκε αυτο???

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Δυστυχως ναι!!!!!
    Οχι πως με ενδιαφέρει το παιχνίδι αλλά ποντάρω 5 ολόκληρα ευρώ οτι θα αποδειχθεί time exclusive

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Λοιπον, τα ειδα σχεδον ολα, αναφερομαι μονο στα exclusives για τα third party τα λεμε στα αναλογα topics.

Ryse: Ωραια γραφικα, super boring QTE action
    Killer Instinct: Fanservice, προφανως δεν ειναι για ολους. Δεν ξερω καν αν υπαρχει το κοινο αυτο στους κολπους της MS για να το εκτιμησει, για τα δικα μου γουστα wasted resources απο ενα studio με μεγαλη ιστορια οπως η Rare.
    World of Tanks: Boom boom explosions, boom boom explosions
    Forza: Κλασσικο forza που θα ικανοποιησει οσους ακολουθουν το franchise, φαινεται solid.
    Dead Rising 3: Looks ok, δεν νομιζω οτι ειναι δα και κατι huge, εχει το κοινο του σιγουρα αλλα αυτο που ειδα δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε. Περιεργα animations, γενικα λιγο ατσουμπαλο, another mindless zombie game ετσι οπως το ειδα. Κατι μου λεει οτι δεν αναπτυσσεται και απο την Capcom internally ετσι πως το ειδα, περιμενω να ακουσω νεα πανω σε αυτο.
    Quantum Break: To καλυτερο footage που ειδαμε hands down απο first party, παρα πολυ ωραιο μονο που προκειται για in engine cutscene και οχι για gameplay, in engine cutscenes που ειναι απιστευτα οπτικα εχουμε και σε αυτη τη γενια απο ND, απο Quantic Dream κτλ. Οποτε περιμενω να δω actual gameplay.
    TitanFall : Boom boom explosions, boom boom explosions
    D4: Ενδιαφερον φαινεται σαν κατι εναλλακτικο.
    Sunset Overdrive: Boom boom explosions, boom boom explosions με artistic vibe και το κινητρο εκ μερους Insomniac να αποδειξει πραγματα μετα την λυση της συνεργασιας με την Sony.
    Project Spark: We want our own LittleBigPlanet! Αδιαφορο, βεβαια αδιαφορο μου ειναι και το LBP για να πω την αληθεια.
    Minecraft: Never got the hype anyway, νομιζω ομως οτι εχει το κοινο του που θα ενθουσιαστηκε λογικα.
    Crimson Dragon: Ομορφο αλλα δεν εχω καταλαβει αν παραμενει kinect game οπως ειχε ξεκινησει originally για το 360, αν ναι μακρια.

Black Tusk και Halo αναμενομενες ανακοινωσεις με teasers, δεν υπαρχει κατι να σχολιαστει εκει.

Γενικα ειχε παρα πολλα παιχνιδια, αλλα κατι μου λεει οτι αυτα που εδειξε σημερα η MS ειναι pretty much everything they've got. Δεν μπορω να πω οτι υπαρχει κατι exclusive και ειναι OMG material.
    Solid line up αλλα για συγκεκριμενα κοινα.
    Tα καλυτερα κομματια μακραν το MGSV και το The Witcher που ειναι multi.

Η τιμη θεωρω επισης οτι ειναι υψηλη και αυτο θα ειναι ενα επιπλεον προβλημα για την MS.
    Tελος το πιο σημαντικο, τι τουμπεκι ψιλοκομμενο ηταν αυτο για το DRM και το always online shit? Νομιζει οτι θα το ξεχασουμε ξερω γω?
    LOL
    Last edited by hakoo; 10-06-2013 at 22:43.

12. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

tsakali GR (11-06-2013)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Tελος το πιο σημαντικο, τι τουμπεκι ψιλοκομμενο ηταν αυτο για το DRM και το always online shit? Νομιζει οτι θα το ξεχασουμε ξερω γω?
    LOL
    Eγω το ξεχασα ηδη.....

ΝΟΤ

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Συμφωνω σχεδον σε ολα οσα ειπες, απο τα exclusives μονο το quantum μου κανει κλικ, αν και ειπε οτι θα ειναι video game και τηλεοπτικη σειρα? μαζι? και θα αλλαζει το σεναριο της σειρας αναλογα με το τι κανεις στο παιχνιδι.
    Και εγω πιστευω οτι εδειξαν οτι καλυτερο ειχαν, και δεν ηταν αρκετο, φενεται και απο το poll στο neogaf αυτο, δεν περιμενα να πουν κουβεντα για τα drm, γιαυτο εβγαλαν την press relase για να μην χρειαστει να πουνε τιποτε On stage, βεβαια οπως ειπα απο αυτα που ειδα δεν δικαιολογειται απο το hardcore κοινο η αγορα του.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quantum Break: To καλυτερο footage που ειδαμε hands down απο first party, παρα πολυ ωραιο μονο που προκειται για in engine cutscene και οχι για gameplay, in engine cutscenes που ειναι απιστευτα οπτικα εχουμε και σε αυτη τη γενια απο ND, απο Quantic Dream κτλ. Οποτε περιμενω να δω actual gameplay.
    Αν λες για το Heavy Rain, όλα γίνονται render σε real time. Δεν έχει prerecorded cutscenes όπως το Uncharted.

Moderator odytsak's Avatar

opoios to h8ele day1 kalo 2014 twra lol

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

LOL
    Ακριβως.Παρασυρθηκαμε απο τα παιχνιδια αλλα δεν θα ηρεμησω αν δεν δω την πολιτικη της Sony πανω σε αυτο.Δεν μου εκανε ορεξη ακομη και το Metal Gear που εσπειρε πραγματικα, εβλεπα μεναν φιλο την παρουσιαση και λεγαμε, οκ , παιχνιδαρα αλλα αν θελει συνεχεια ιντερνετ τι να το κανω?Εκει μας καταντησανε...
    Satan has left his killing floor
    PS4

Advanced Member Deathtrick's Avatar
    PSN ID
    orion_4
    Name
    Savvas

Ένα θα πω. RIP Insomniac

- - - Updated - - -

Επισης αν ειδατε, το FOrza5 θα εχει ενα ειδος cloud ΑΙ, ειναι σαν να σου λενε always Online... Τες πα. Ωραια παιχνιδια, οχι κατι να τρελαθω απο τα exclusive

Advanced Member INDIGO's Avatar
    Name
    Παντελής

20. The Following User Says Thank You to INDIGO For This Useful Post:

hakoo (11-06-2013)

22. The Following 2 Users Say Thank You to psx3 For This Useful Post:

AgentPrinny007 (11-06-2013),Leon_DiZ (11-06-2013)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Ελα ρε, εχουμε και τετοια; Περιμενα οτι θα το ηξεραν μεταξυ τους.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

First Xbox One Consoles Come With Fancy Controllers, Achievement

Achievement που εχεις λεφτα και θα το παρεις; Achievement που εισαι αρκετα θυμα για να το παρεις; *FACEPALM*

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

25. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Valkyre (11-06-2013)

Bookmarks

Bookmarks