Last edited by Giannis1979; 25-11-2016 at 14:50.
mihalis13 (25-11-2016)
mihalis13 (25-11-2016)
Christos33 (25-11-2016),Giannis1979 (25-11-2016),ntsmrtz (25-11-2016),spartan (26-11-2016)
Καλά αν σε μπερδευει αυτό που έβλεπες το παλιο.
Γενικα η κονσόλα είναι πολυ ωραία αν δεν κοιτας τόσο τα γραφικά σε μερικά θέματα θα σου φανεί καλυτερη απο το
Ps4,βέβαια υπάρχουν ακόμα πράγματα που είναι δύσκολα ας πούμε για να βγάλεις screenshots.
Το κοντρολ το θεωρώ ποιο καλό απο του ps4 και ας μην έχει ηχείο.
Πηρες νομίζω τα καλύτερα παιχνίδια γιαυτό τον καιρό το gears είναι το μοναδικό που δεν έχω παίξει απο τα αποκλειστικά του Xbox και εδωσες μαζί με το forza οσο ειχα αγοράσει εγώ μονο την κονσόλα και δικια μου είναι 500 gb, τρελο deal απο MS.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mihalis13 (25-11-2016)
mihalis13 (25-11-2016)
Μιχάλη άμα βάλεις και EAacces συνδρομή έχεις και καμία 30αρια επιπλέον παιχνίδια. Χώρια που μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια από άλλες χώρες σε τιμή πολύ χαμηλότερη από το psn. Βρίσκεις και κάποιον και κάνεις share και είσαι άρχοντας. Καλοριζικη και καλό κάψιμο.....
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mihalis13 (25-11-2016)
Ευχαριστώ πολύ Κώστα! Εσύ τελικά το πήρες;
χαχαχχα!! Πες username στο Xbox. Θα έχεις την τιμή να είσαι ο πρώτος φίλος μου![]()
![]()
Χάρη, το έχω υπόψιν μου για το EA Access αλλά όχι τώρα μιας και πέσανε μαζεμένα έξοδα αγόρασα και κάτι χαλιά για το δωμάτιο) λογικά τα Χριστούγεννα θα κάνω τη συνδρομη.
Μιχάλη αν σε ψήσει το halo για legendary coop πες μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οποίο θες!Δες όμως Άν αρέσει πρώτα.
Θα σου πρότεινα να παίξεις πρώτα μόνος σου να καταλάβεις και 5 πράγματα απ την ιστορία με την ησυχία σου.
Εγω τα έχω παίξει 50 φορες το καθένα έχω διαβαςει και βιβλία και μαθαίνω ακόμα.
Last edited by Giannis1979; 25-11-2016 at 19:10.
mihalis13 (25-11-2016)
jimspy (26-11-2016)
Καλορίζικο Μιχάλη! Είμαι βέβαιος ότι θα το ευχαριστηθεις, μια χαρά κονσόλα είναι με μπολικα ποιοτικα exclusives. Και με τα τελευταία updates έχουν βελτιωθεί αρκετά τα πράγματα στο ui, όταν το πήρα εγω περισυ τα Χριστούγεννα μου είχε φανεί λίγο μπερδεμα η κατάσταση ειδικά στο store, αλλά τώρα είναι σαφώς καλυτερο.
mihalis13 (26-11-2016)
Ευχαριστώ Κωστα!
Ήδη την ευχαριστιέμαι!! Έλιωσα σήμερα στο Forza Horizon.
Παρόλο που δεν ειμαι κανένας τρελός fan των racing το συγκεκριμένο μου ειχε κανει κλικ καιρό τώρα και ήταν ένας απο τους λόγους αγοράς της κονσόλας.
Μια ερώτηση σε όσους παίζουν Forza. Στα clubs ποτέ μπορώ να μπω; Δεν βρήκα τροπο να μπω στο club που εχω φτιάξει τα παιδιά από εδώ.
Επίσης στο GOW ειδα στο κουτί να γράφει πως δίνει κωδικό για τα προηγούμενα. Ισχύει κατι τέτοιο;
Αν ναι μια χαρα μου έκατσε να τα παίξω και αυτά μιας και δεν ειχα 360.
Σχετικά με το GOW ναι μπορείς να κατεβάσεις και τα 4 360 παιχνίδια. Νομίζω όμως ότι αυτά είναι ακριβώς τα παιχνιδια οπως βγηκαν στο 360, οποτε καλυτερα να παρεις την ultimate edition που τα έχει remastered με καλύτερα γραφικά. Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό, αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιωσει...
mihalis13 (26-11-2016)
Bookmarks