Page 30 of 458 FirstFirst ... 202627282930313233344080130 ... LastLast
Results 581 to 600 of 9148

Thread: Xbox One

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

lol για αυτη την δηλωση πραγματικα....οτι ναναι εντελως ομως

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

The cheapest version of the Xbox 720 will cost € 230 (301$)

Kmar writes: "It turns out that the company plans to offer two versions of its users will be able to buy the console at a price of 380 euros. If they decide to engage further with the contract then the price will drop significantly, reaching levels of 230 euros

- - - Updated - - -

The cheapest version of the Xbox 720 will cost € 230 (301$)

Kmar writes: "It turns out that the company plans to offer two versions of its users will be able to buy the console at a price of 380 euros. If they decide to engage further with the contract then the price will drop significantly, reaching levels of 230 euros

παντοσ αν κανει τοσο θα ειανι super

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Dealt with it: Why Microsoft will surely now shun an 'always-online' future

MONDAY MUSE: The Xbox firm is too smart to ignore community calls

I still outright refuse to believe that Microsoft will enforce an "always-online' policy for the next Xbox.
    That's not to say that Edge, Kotaku and Paul Thurrott reports are shoddy - all three clearly have inside contacts and, no doubt, have taken care before publishing their information. But there still remains the fundamental problem that "always online" - or at least the interpretation we have of that ambiguous phrase - would be a catastrophic and fundamentally deal-breaking curse of any games console.
    There's no hyperbole there. Stable and swift internet connections do not blanket the earth, and Microsoft would only be able to effectively sell its next gen system in select regions.
    That isn't just a haymaker on the chins of Xbox sales team in Redmond; it'd also hurt Microsoft's relationships with publishers and developers who, understandably, want to sell to the biggest global install base possible.
    Microsoft is simply too smart to let this happen. If there's one thing that defined the Xbox business of the past thirteen years, it is how dazzlingly fast this company learns best practices.
    By the time the 360 arrived, Microsoft had already understood that going first is immeasurably crucial, that superior system specs are not fundamentally important, that online identities and communities would define a generation, and that ease of use for customers and developers is paramount.

Microsoft was overtly cognisant of such conventions just five years into its business. That's incredibly quick considering it was still venturing into uncharted territories. In fact, it took Sony another eight years to show it had learned these lessons the hard way. This is why I don't expect the next Xbox will feature "online only" restrictions. Execs at Redmond are too perceptive and shrewd; they know this would split its customer base in even the most net-connected regions.
    Only this weekend, Xbox Live went down for about ten hours - a moment that gave everyone with an opinion and a Twitter account explain to Microsoft that even the most internet-connected company in the world needs to go offline every now and then.
    Sunny-side up

For those who don't live in the UK, allow me to explain: It's been bloody horrible weather for about five months. But it looks like it's finally coming to an end!
    You know what this means; increased guilt for staying indoors playing video games on a bright and warm day. Seriously though, get some of that fresh air and vitamin D while you have a chance!
    Oh, also, over the weekend CVG received separate confirmation that May 21 is the date for the next Xbox event. We'll dedicate the entirety of our resources to the event when it happens, as you can imagine.

This week we'll also be providing a first look at two new games - which I believe we're not allowed to mention just now. You'll find out soon enough.

http://www.computerandvideogames.com...online-future/

Name
    Δημήτρης

^^ Με λιγα λογια λεει αυτα που ελεγα κι εγω... οτι θεωρω πολυ κουλο να αγνοησουν ολη αυτη την κατακριτεα φημη για το always online... και οτι θα κανουν κατι για να διορθωσουν καπως την κατασταση... εκτος και αν σκοπευουν να αυτοκτονησουν.

Καποιο λογο εχουν παιδια, ειπαμε οκ αλλαζονια, αλλα αυτο αγγιζει τα ορια της νοητικης υστερησης... καποιο δυνατο χαρτι εχουν για να πονταρουν σε κατι τοσο extreme.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

off-topic

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Καλή φάση πάντως το επάγγελμα αναλυτής video games, where do i sign plz?
    Θυμομουν οτι υπηρχε αλλα το βρηκα στην τυχη τωρα. Σε περιπτωση που οντως σε ενδιαφερει

Could you get Pachter's job? (2:23)
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Name
    Δημήτρης

μηπως την.... γμησαμε?

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Καλα οτι οι εκδοτες πετανε τις σκουφιες τους για ολες αυτες τις γελοιοτητες ειναι το μονο σιγουρο. Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε.

Όταν σας έλεγα ότι μπορεί να πάνε και οι εταιρείες προς τα εκεί γιατί έχουν το ίδιο συμφέρον εσείς συνεχίζατε να κράζατε μόνο την MS και περιμένατε ότι θα φοβηθούν τις αντιδράσεις στο κάθε neogaf.

10. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

Dragonpaul (17-04-2013)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

χαχααχαχχα θα πεθάνω στα γέλια όμως! άντε κρατήθηκα στο gaming λόγω PS1 / PS-X, μετά έδωσα μια παράταση με το ζόρι λόγω PS2, είπα "άντε να πάει στο καλό" και πήρα και το PS3...........ε, αν το PS4 κάνει την παπαρια η Sony και μιμηθεί την M$ (πλέον το δολάριο το ξανα-κερδίζει μετά από χρόνια).............ε "άντε γεια σας" κύριοι.

Πάρτε το "gaming" μαζί με το νέο fremium οικονομικό μοντέλο και βάλτε τα στον απύθμενο πάτο σας. Με χάρη και μπρίο, αλλά στον πάτο σας.

Και πολλοί θα το πουν μαζί με εμένα. Οι υπόλοιποι, που θα υποκύψουν, ας φορέσουν και έναν κώδωνα με περιλαίμιο στο κεφάλι τους, όπως γίνεται στα κοπάδια των κτηνοτρόφων, ώστε να μην χαθούν τα "ζα".

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Και πολλοί θα το πουν μαζί με εμένα.
    Μου μιλησε κανεις??

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Όταν σας έλεγα ότι μπορεί να πάνε και οι εταιρείες προς τα εκεί γιατί έχουν το ίδιο συμφέρον εσείς συνεχίζατε να κράζατε μόνο την MS και περιμένατε ότι θα φοβηθούν τις αντιδράσεις στο κάθε neogaf.
    Πριν το πεις εσυ Νικο το ειχα ηδη πει εγω.... δεν ηταν εκει η διαφορα μας και εξακολουθει να υφισταται. Εγω δεν προκειται να "δικαιολογησω" τετοιες πρακτικες. Με τιποτα. Το οτι ολοι μπορει να πανε με τα νερα των καφρων, το μονο που λεει ειναι αυτο που εγραψα, οτι την γμησαμε. Γιατι εγω νταβατζιδες στο χομπυ μου δεν θελω.

Ειδα το επιπεδο των υπηρεσιων της MS με αυτα που εγιναν με το live αυτες τις μερες που ηταν down... και θελουν τωρα να μου πουλησουν always online κονσολα την στιγμη που ακομα και οι δικες τους παροχες εχουν προβλημα. Δεν νομιζω να τους κανω το χατιρι... με βλεπω για PC αν γινει αυτο προυποθεση στις κονσολες. Απλα και ομορφα. Δεν μπορω να διανοηθω οτι φτασαμε στο σημειο μια κονσολα να ΑΠΑΙΤΕΙ always online την στιγμη που ενας υπολογιστης οχι...

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Καλα και απο εμενα τρωνε ακυρο.Ενα ολοστρογγυλο @ θα παρουνε χωρις δευτερη σκεψη.Always online και το PS4 ? μπορειτε να το πιασετε, να το βουτηξετε σε καρφια και να το χωσετε ξερετε που.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Αλλο πραγμα να το κανει ομως μεμονωμενα μια εταιρια , οπου θα αναλογιστει αυτη το κοστος της οποιας μη αποδοχης, και αλλο να στο επιβαλει ο platform holder.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Πριν το πεις εσυ Νικο το ειχα ηδη πει εγω.... δεν ηταν εκει η διαφορα μας και εξακολουθει να υφισταται. Εγω δεν προκειται να "δικαιολογησω" τετοιες πρακτικες. Με τιποτα. Το οτι ολοι μπορει να πανε με τα νερα των καφρων, το μονο που λεει ειναι αυτο που εγραψα, οτι την γμησαμε. Γιατι εγω νταβατζιδες στο χομπυ μου δεν θελω.

Ειδα το επιπεδο των υπηρεσιων της MS με αυτα που εγιναν με το live αυτες τις μερες που ηταν down... και θελουν τωρα να μου πουλησουν always online κονσολα την στιγμη που ακομα και οι δικες τους παροχες εχουν προβλημα. Δεν νομιζω να τους κανω το χατιρι... με βλεπω για PC αν γινει αυτο προυποθεση στις κονσολες. Απλα και ομορφα. Δεν μπορω να διανοηθω οτι φτασαμε στο σημειο μια κονσολα να ΑΠΑΙΤΕΙ always online την στιγμη που ενας υπολογιστης οχι...
    Το θέμα δεν είναι ποιος το είπε πρώτος αλλά ότι όλοι έλεγαν για την MS και το μεγάλο κακό που έφερε χωρίς να πάει το μυαλό τους ότι αυτό το κακό βολεύει και τις εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών.

Μη λες μεγάλες κουβέντες ο πραγματικός και χρόνια τώρα gamer δεν νομίζω ότι θα σταματήσει το χόμπι τόσων ετών επειδή θα πρέπει να είναι online εγώ τουλάχιστον δεν θα το σταματήσω γι'αυτό το λόγο για σένα δεν μπορώ να ξέρω αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα υποχωρήσεις.

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Αλλο πραγμα να το κανει ομως μεμονωμενα μια εταιρια , οπου θα αναλογιστει αυτη το κοστος της οποιας μη αποδοχης, και αλλο να στο επιβαλει ο platform holder.
    Μεμονωμένα τώρα κάτσε να δούμε τι θα κάνουν και οι υπόλοιπες εταιρείες γιατί κάτι μου λέει ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα θέλω να πω ότι αν πουν "MS όλοι μαζί σου" δεν θα το επιβάλει πλέον μόνο ο platform holder.
    Last edited by nikon; 17-04-2013 at 14:10.

Name
    Δημήτρης

^^ Δεν θα σταματησω το χομπυ μου, σου ειπα, θα παρω PC. Πολυ δυσκολα θα με πεισουν να φαω και αυτην την σφαλιαρα.

Στο pc δεν έλεγες ότι σου επιβάλουν (ή κάπως έτσι) να αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι hardware;;;;.....επιβολή δεν είναι και αυτό;;;

Name
    Δημήτρης

^^ σε ταξη μεγεθους καμμια σχεση Νικο... δεν μου επιβαλλει κανενας να αλλαξω το hardware για να μπορω να παιξω ενα παιχνιδι. Μπορει να μου το επιβαλλει για να το παιξω στις καλυτερες δυνατες συνθηκες. Οχι απλα για να το παιξω. Και συν τοις αλλοις μπορω να παιζω ακομα και αν δεν εχω ιντερνετ, και δεν θα μου βγαλει μυνημα να φτιαξω την συνδεση μου μεσα σε 3 λεπτα, αλλιως να παρω πουλο.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Το οτι τις εκδοτριες εταιρειες τις βολευει το always online και οτι πιθανοτατα θα το υποστηριξουν το εχουν γραψει αρκετα παιδια πει σε αυτο το thread (νομιζω ο Prinny το ανεφερε πρωτος) και ειναι κατι με το οποιο δεν διαφωνει κανεις, οποτε δεν καταλαβαινω προς τι το I told you so. Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε και εκει υπηρξε ολη η διαφωνια νομιζω, για το αν πρεπει να αντιδρασουμε και αν ειναι big deal η οχι.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ σε ταξη μεγεθους καμμια σχεση Νικο... δεν μου επιβαλλει κανενας να αλλαξω το hardware για να μπορω να παιξω ενα παιχνιδι. Μπορει να μου το επιβαλλει για να το παιξω στις καλυτερες δυνατες συνθηκες. Οχι απλα για να το παιξω. Και συν τοις αλλοις μπορω να παιζω ακομα και αν δεν εχω ιντερνετ, και δεν θα μου βγαλει μυνημα να φτιαξω την συνδεση μου μεσα σε 3 λεπτα, αλλιως να παρω πουλο.
    Θα προτιμήσεις δηλαδή να πας εκεί που μέχρι τώρα κατέκρινες και στην ουσία να μην ευχαριστιέσαι το χόμπι σου (αφού αν το ευχαριστιόσουν το ίδιο πιστεύω θα είχες πάει ήδη) επειδή δεν θες να είσαι online;;;;;.....δικαίωμα σου και σεβαστό αλλά μου κάνει εντύπωση.

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Το οτι τις εκδοτριες εταιρειες τις βολευει το always online και οτι πιθανοτατα θα το υποστηριξουν το εχουν γραψει αρκετα παιδια πει σε αυτο το thread (νομιζω ο Prinny το ανεφερε πρωτος) και ειναι κατι με το οποιο δεν διαφωνει κανεις, οποτε δεν καταλαβαινω προς τι το I told you so. Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε και εκει υπηρξε ολη η διαφωνια νομιζω, για το αν πρεπει να αντιδρασουμε και αν ειναι big deal η οχι.
    Δεν το έγραψα για το i told you so δεν διεκδικώ κανένα copyright μη κολλάτε όλοι εκεί το είπα γιατί στις προηγούμενες συζητήσεις όπως έγραψα όλοι πίστευαν ότι μόνο στην ms θα αρέσει αυτή τη μόδα και όλοι αυτήν έκραζαν, γελούσαν, ήταν σίγουροι ότι θα φάει τα μούτρα της και και και την ώρα που εγώ έλεγα ότι δεν θα είναι τόσο κακό για όλους και ειδικά για τις εταιρείες γραμμένα είναι όποιος θέλει μπορεί να τα βρει.

Bookmarks

Bookmarks