Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
όπως είχα πει παλαιότερα (αν δεν σου κάνει κόπο, ανέτρεξε και διάβασε τα ποστ, γιατί είχα πεθάνει να το αναλύω όσο μπορώ περισσότερο), δεν θα είναι "αντικαταστάτης" αλλά συνεχιστής.

ήτοι, θα συνυπάρχουν τα δύο μηχανήματα, με μια ουσιαστική διαφορά: στο Xbox One το νέο τάδε παιχνίδι θα παίζει σε 720/900p@30fps, ενώ στο Xbox One 2015/2016 το ίδιο δισκάκι θα παίζει σε 1080p@60fps (και επειδή την ξέρω την MS, για να ρίξει δήθεν διαμάντια στα μάτια του κόσμου, θα πετάξει και κανά 4K@30fps, άσχετα αν δεν θα τα πετυχαίνει)........ενώ επίσης, το Xbox One θα έχει τις γνωστές λειτουργίες, ενώ το Xbox One 2015/2016 θα έχει ένα κάρο περισσότερες, προς την μεριά ενός full fledged PC.

Δεν μπορώ να ξανακάνω την κουβέντα, γιατί παίρνει πολύ γράψιμο, άλλωστε γι αυτό το είχα κάνει πριν καιρό. Μακάρι να βγω λάθος. Μακάρι. Αν βγω σωστός όμως, τότε κλαύτα Χαράλαμπε. Game over καθαρόαιμη βιομηχανία των videogame. Δεν θα πεθάνει per se, αλλά θα αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που πλέον, θα έχει αμυδρή σχέση με αυτό που εμείς οι παλιότεροι ονομάζαμε "vgame βιομηχανία". Me = out of here.
To θυμάμαι το ποστ σου. Δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες αλλά σκέψου λίγο τους εκατομμύρια κατόχους Xbox One πως θα νιώσουν όταν ένα χρόνο μετά θα υπάρχει μια έκδοση της κονσόλας που θα παίζει τα παιχνίδια πολύ καλύτερα. Θα είναι βλακεία από την μεριά της MS και νομίζω ότι ο Phil Spencer (λάθος όνομα νομίζω, δεν μου έρχεται πρωί πρωί χωρίς καφέ, διόρθωσε με) δεν είναι τόσο βλάκας. Άλλωστε σε φρέσκια συνέντευξη του δήλωσε σχετικά με το parity clause στα συμβόλαια των developers ότι το έκανε για να μην νιώθουν οι κάτοχοι του Xbox ότι έχουν προιόν β' διαλογής. Με μια αναβαθμισμένη κονσόλα αυτοαναιρείται αυτή η δήλωση. Για μένα είναι αδιανόητο και 100% λάθος. Νομίζω ότι μπορούν να εξαντλήσουν κάθε άλλο μαρκετινίστικο κόλπο, να ρίξουν λεφτά σε exclusives κοκ παρά να κάνουν μια κίνηση αυτοκτονίας.