Το 'πιασαthanks!
Δωρεάν Launch Car Pack DLC για το Forza Horizon 2:
https://store.xbox.com/en-GB/Xbox-On...9-a0b46c348bcd
Περιέχει τα ακόλουθα αυτοκίνητα:
2012 Cadillac Escalade ESV
1968 Abarth 595 esseesse
1956 Ford F-100
2003 Ford Focus RS
1997 Land Rover Defender 90
1987 Buick Regal GNX
1993 Renault Clio Williams
2015 Ford Mustang GT
(τα αυτοκίνητα αγοράζονται με in game credits αλλά νομίζω το πρώτο από το κάθε μοντέλο που γίνεται αγορά είναι με 0 CR).
spartan (08-10-2014)
Προσπαθώ από χθες να κατεβάσω το Project Spark το οποίο εκτός του γεγονότος ότι είναι F2P φαίνεται και αρκετά ενδιαφέρον σαν concept. Στην ουσία είναι μία game engine που δίνει στον χρήστη όλα τα απαραίτητα resources για να φτιάξει το δικό του παιχνίδι το οποίο μπορεί μετά να μοιραστεί με άλλους χρήστες (όπως π.χ. τα custom επίπεδα στο Little Big Planet) και ήδη υπάρχουν χιλιάδες έτοιμα μικρά games από την περίοδο που ήταν ακόμα σε beta. Αν δεν χαλάσει η ιδέα από τα πολλά microtransactions που αν και προαιρετικά, προσθέτουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες, μπορεί να βοηθήσει αρκετούς wannabe developers να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο.
Το πρόβλημα προς το παρόν είναι πως ενώ φαίνεται στο store να έχει μηδενικό κόστος (0.00 λίρες) δεν δέχεται κανέναν τρόπο πληρωμής, πιθανότατα με αγγλική πιστωτική να γίνεται δουλειά.
Το επίσημο release ούτως ή άλλως είναι αύριο, επομένως μπορεί να είναι προσωρινό το θέμα και να φτιάξει στις 10/10.
Οφτοπικ λιγο, αλλα ρε παιδες, αυτο το εργαλειο (abarth punto esseesse), το εχει συγγενικο μου προσωπο. Οk οχι 1968, αλλα 2012...
Κουκλα, δυνατο, μολις 1400 κυβικα και με επιλογη για 180 ή 200 αλογακια, αλλα να μην μπορεις να απενοργοποιησεις το esp? Τραγικο, αφου σε γνωστη επαρχιακη αναβαση-η χαρα της στροφης, πραγματικα γονατιζε και δεν σε αφηνε να διασκεδασεις οπως θελεις.
Xbox Super Secret 2015
A recent data leak from the chat app Slacker has revealed a number of private chat group names from a number of prominent companies. Among the companies whose chat groups has been exposed is Microsoft. A quick glance over the names reveal a lot of familiar names like OneNote, DX, OneDrive, Azure etc. But one group that may stand out in particular for gamers is one called “Xbox Super Secret 2015″![]()
εάν κάνει και βγάλει κανά Xbox One 2015 / Two, βασισμένο στην ίδια φιλοσοφία που έχω πει / αναλύσει εδώ και αρκετές σελίδες πριν, περί του ότι όλο το game part στην ουσία είναι ένα Virtual Machine κλπκλπ.......................και τελικά βγω σωστός, λαμβάνοντας στα τέλη του 2015, άντε πες το πολύ μέσα του 2016, ένα μηχάνημα με πιο δυνατά σπεκς για να τρέχει πιο γρήγορα/efficiently το VM.........θα πεθάνω στα γέλια. Αν και δεν θα μου φανεί περίεργο το γεγονός, να λανσάρει το Xbone 2015/16 η MS, ως τον αντικαταστάτη του PC, ο οποίος θα σερφάρει, θα γράφεις κείμενα, θα βλέπεις-ακούς ταινίες/μουσική, ίσως να μοιράζεσαι αρχεία μέσω OneDrive......και χωρίς όλα αυτά drivers και εγκαταστάσεις Windows.
Βέβαια, από την άλλη, αν το κάνει αυτό, θα μπει σε άμεσο πόλεμο με τους βασικούς συνεργάτες της, εδώ και 30 χρόνια: τους PC κατασκευαστές.
ΥΓ: έχει κιόλας υπόψη της να σταματήσει παντελώς την παραγωγή των ταμπλετών Surface...
Last edited by Lefteris_X; 10-10-2014 at 09:18.
DJTaurus (10-10-2014)
Μπορεί απλά να συζητούν εκεί για νέα παιχνίδια, ημερομηνίες για price drops ή γενικά πλάνα για το 2015 και πως θα ανακτήσουν το χαμένο έδαφος. Το θεωρώ αδιανόητο η Microsoft να βγάλει αντικαταστάτη του One τόσο γρήγορα. Θα φάει τρελή κατακραυγή και θα χάσει τεράστιο ποσοστό από εξοργισμένους αγοραστές της τωρινής έκδοσης.
όπως είχα πει παλαιότερα (αν δεν σου κάνει κόπο, ανέτρεξε και διάβασε τα ποστ, γιατί είχα πεθάνει να το αναλύω όσο μπορώ περισσότερο), δεν θα είναι "αντικαταστάτης" αλλά συνεχιστής.
ήτοι, θα συνυπάρχουν τα δύο μηχανήματα, με μια ουσιαστική διαφορά: στο Xbox One το νέο τάδε παιχνίδι θα παίζει σε 720/900p@30fps, ενώ στο Xbox One 2015/2016 το ίδιο δισκάκι θα παίζει σε 1080p@60fps (και επειδή την ξέρω την MS, για να ρίξει δήθεν διαμάντια στα μάτια του κόσμου, θα πετάξει και κανά 4K@30fps, άσχετα αν δεν θα τα πετυχαίνει)........ενώ επίσης, το Xbox One θα έχει τις γνωστές λειτουργίες, ενώ το Xbox One 2015/2016 θα έχει ένα κάρο περισσότερες, προς την μεριά ενός full fledged PC.
Δεν μπορώ να ξανακάνω την κουβέντα, γιατί παίρνει πολύ γράψιμο, άλλωστε γι αυτό το είχα κάνει πριν καιρό. Μακάρι να βγω λάθος. Μακάρι. Αν βγω σωστός όμως, τότε κλαύτα Χαράλαμπε. Game over καθαρόαιμη βιομηχανία των videogame. Δεν θα πεθάνει per se, αλλά θα αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που πλέον, θα έχει αμυδρή σχέση με αυτό που εμείς οι παλιότεροι ονομάζαμε "vgame βιομηχανία". Me = out of here.
To θυμάμαι το ποστ σου. Δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες αλλά σκέψου λίγο τους εκατομμύρια κατόχους Xbox One πως θα νιώσουν όταν ένα χρόνο μετά θα υπάρχει μια έκδοση της κονσόλας που θα παίζει τα παιχνίδια πολύ καλύτερα. Θα είναι βλακεία από την μεριά της MS και νομίζω ότι ο Phil Spencer (λάθος όνομα νομίζω, δεν μου έρχεται πρωί πρωί χωρίς καφέ, διόρθωσε με) δεν είναι τόσο βλάκας. Άλλωστε σε φρέσκια συνέντευξη του δήλωσε σχετικά με το parity clause στα συμβόλαια των developers ότι το έκανε για να μην νιώθουν οι κάτοχοι του Xbox ότι έχουν προιόν β' διαλογής. Με μια αναβαθμισμένη κονσόλα αυτοαναιρείται αυτή η δήλωση. Για μένα είναι αδιανόητο και 100% λάθος. Νομίζω ότι μπορούν να εξαντλήσουν κάθε άλλο μαρκετινίστικο κόλπο, να ρίξουν λεφτά σε exclusives κοκ παρά να κάνουν μια κίνηση αυτοκτονίας.
Ήδη κάποιοι θα έπρεπε να αισθάνονται μλκς που πλήρωσαν 500+ ευρώ για αγορά κονσόλας με υποχρεωτικό το άχρηστο ουσαιστικά πια kinect 2.0. Αν σε ένα χρόνο έρθει πάλι και σου πει ότι ΟΚ, πέτα την κονσόλα αυτή που πήρες φρέσκια και σπαρταριστή και ουσιαστικά δεν έχει ακόμη δουλέψει τα λεφτά της και πάρε την νέα για να χαρείς αυτά τα αυτονόητα που περίμενες, αλλά και που σου υποσχεθήκαμε εν ολίγης μέσες άκρες, τότε νομίζω θα φάει ακόμη περισσότερο κράξιμο. Θα ήταν πιο διακριτικό από μέρους της να αφήσει να κυλίσει λίγο ακόμη η γενιά αυτή και στο μεταξύ να ετοιμαστεί να βγει πολύ νωρίτερα και με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις σε μία νέα εντελως γενιά που για δες, θα υποστηρίζει και backwards combatibility στα παιχνίδια με το Xbox One. Αυτό όμως υπολογίζω θα πρέπει να αφήσει ακόμη να περάσουν δύο με τρία χρόνια και να μην βγει στις αγορές πριν κλείσει τριετία.
DJTaurus (10-10-2014)
Αν μάθαμε κάτι από την προηγούμενη γενιά consoles, είναι αυτό: Δεν χρειάζεται να έχεις το καλύτερο hardware στην αγορά για να πετύχεις στην συγκεκριμένη αγορά, πόσο μάλλον όταν δεν έπαισαι του ανταγωνισμού κατά μεγάλο ποσοστό.
Το να βγει νέα έκδοση του One μέσα στο 2015 είναι άκρως απίθανο σενάριο, καθώς μία ενδεχόμενη νέα revision είτε θα έχει ελάχιστες (marginal που λέμε) διαφορές σε hardware από τη συγκεκριμένη υλοποίηση ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική από πλευράς τιμής, είτε μεγάλες βελτιώσεις στο hardware (4Κ capable) που όμως θα συνοδευτούν από μία αύξηση της τιμής τέτοια, που θα μιλάμε για τελείως διαφορετικό προϊόν σε άλλη κατηγορία τιμής από αυτή μιας απλής κονσόλας. Κοινώς, και τα δύο σενάρια είναι καταδικασμένα σε αποτυχία, χωρίς καν να υπολογίσουμε το χαμένο loyalty από τους αγοραστές του One.
Πιο πιθανό είναι να πέσουν περισσότερα χρήματα στην ανάπτυξη software και σε συνεργασίες με 3rd party studios για την ανάπτυξη exclusive τίτλων. Το οποίο θα είναι βεβαίως ευπρόσδεκτο από εμάς.
εμένα από την άλλη δεν θα με εκπλήξει με τέτοια κίνηση, καθώς πλέει απόλυτα με την φιλοσοφία της εταιρείας (πολλαπλοί χρήστες, διαφόρων οικονομικών "επιπέδων" + ποικίλες υπηρεσίες επί πληρωμή). Αν βάλω κιόλας την σκέψη ότι τα Win 10 θα παίζουν τα παιχνίδια τα παιχνίδια του Xbox One, τότε μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό το οικονομικό μοντέλο του brand name να μένει ίδιο (Xbox One) και απλώς να αναβαθμίζεται, ανά καιρούς. Ήτοι το στυλ των PC, απλά χωρίς να χρειάζεται να ξέρεις να επιλέγεις PC parts, χωρίς να ξέρεις να στήνεις Windows, χωρίς να ξέρεις να βάζεις drivers και κυρίως, χωρίς virus.
Αυτά τα 4 τελευταία στοιχεία να δώσεις στον μέσο PC/αμερικάνο gamer και του πήρες την ψυχή.
Σπάσε πλάκα κιόλας, που μαζί με την "βοήθεια" του MS marketing τμήματος και τα παραπάνω 4 στοιχεία, θα εκληφθούν από τους (προαναφερθέντες) καταναλωτές, ως η απόλυτη "ξήγα" από την εταιρεία (δήθεν επιλογές ανάλογα το πορτοφόλι). Διότι το Xbox One 2013 θα είναι στα 200 ευρώ (μην σου πω και 150 ευρώ) και το Xbox One 2015/16 στα 400 ευρώ. Και να η "ξήγα".
Δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε, γιατί είναι σε βάση υποθέσεων. Παραπάνω μελλοντολογία και θα γίνουμε Λιακόπουλοι (νεφελίμ).
ίδωμεν λοιπόν!
Το βασικοτερο ειναι οτι αν γινει κατι τετοιο, τοτε θα πρεπει να ειναι απλως αυτο. Δηλαδη ενα νεο ΧΒΟΧ που θα τρεχει τα ιδια παιχνιδια σε ανωτερη αναλυση και frames. Το οποιο βεβαια συνεπαγεται μετα οτι το original XBOXONE θα κραταει πισω το δυνατο νεο ΧΒΟΧΟΝΕ. Και θα επελθει διχασμος αναμεσα στην κοινοτητα του XBOX με πελατες πρωτης και δευτερης διαλογης. Εαν δε η MS πει οτι οκ, ξεζουμιστε το μηχανημα οσο μπορειτε, τοτε οι devs εχουν αλλη μια πλατφορμα που θα πρεπει να δουλευεουν εξτρα χρονο. Και φυσικα οι κατοχοι του πρωτου ΟΝΕ θα εξεγερθουν.
Και με τα exclusives τι γινεται? Καποια στιγμη, σε 2-3 χρονια η MS θα αναγκαστει να μην αλλαζει μονο την αναλυση και τα καρε, αλλα να σχεδιαζει εξολοκληρου τα παιχνιδια εκει και απλα το original one να παιρνει αθλια κουτσουρεμενα πορτ.
Φανταστειτε απλα ενα Forza 9 να δειχει τοσο τραγικα διαφορετικο οπως δειχνει τωρα το Horizon 2 στο 360 σε σχεση με αυτο του ΟΝΕ. Ειναι κινηση αυτοκτονιας για εμενα αυτη.
Πάντως εγώ θα προτιμούσα να δίνω μια 400αρα άμα τριετία για νέο και δυνατότερο hardware παρά να τα σκάω επίσης ένα διετία η τριετία για να παίρνω ακριβώς το ίδιο σύστημα με αυτο που έκαψα η μου χάλασε και ειναι εκτός εγγύησης.
2 360 έκαψα στην προηγούμενη γενιά και ένα PS3.
Και όλα τα αντικατέστησα άμεσα με καινούργια.
Με το σύστημα που αναφέρετε πιο πάνω θα ειχα νέες κονσόλες με σχεδόν τα ίδια λεφτά!
Συν ότι αν τα παλιά μου μηχανήματα ήταν σε λειτουργική κατάσταση θα τα πουλούσα και θα έβγαζα λεφτά και απο κει μειώνοντας κ άλλο το κόστος αφου ούτως η άλλος θα μου ήταν άχρηστα πλέον!
Last edited by Giannis1979; 10-10-2014 at 12:14.
Εδώ μετά από πόσα χρόνια και χρήματα ερευνών έβγαλε - όπωςε έβγαλε το Xbox One, τι θα μας έκανε να πιστέψουμε ότι σε πολύ λιγότερο χρόνο όσα λεφτά και να ρίξει θα κάνει κάτι καλύτερο ή θα καταλήξει πάλι σε ένα νέο μηχάνημα χωρίς συγκεκριμένη προσωπικότητα και με ό,τι κάτσει κομμάτια το ένα πάνω από το άλλο. Ωστόσο, με τα βίας υποστηρίζει το 360, σιγά μην βγάλει νέα κονσόλα και θα συνεχίσει να υποστηρίζει την προηγούμενη. Να κινηθεί σε μία εντελώς νέα ας πούμε αγορά πιο ανταγωνιστική ως προς τα PC/HTPC/Steam Machines/etc να το καταλάβω, αλλά νέα κονσόλα εντός της επόμενης χρονιάς δεν το βλέπω, άσε που λογικά (γιατί οι gamers δεν έχουν πάντα λογική) θα πιάσει πάτο πρωτίστως από τους xbox loyal fans. Οι κονσόλες δεν είναι ταμπλέτες και κινητά κάθε χρόνο να βγάζουν νέα μηχανήματα, τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ, νομίζω η 5ετία ίσως να είναι το sweet spot.
γιατι ρε παιδια δεν θα βγαλει η nindendo νεο 3ds με λειτουργιες που δεν υποστηριζονται απο τα τρεχοντα μοντελα?και αποκλειστικα παιχνιδια που θα παιζουν μονο στην νεα?Δεν ειδα και πολλες αντιδρασεις παντως...και αποτι διαβασα επειδη μου εκανε εντυπωση το ιδιο το εκανε και με το DS...Ναι αποτι καταλαβα δεν ηταν τοσα πολλα τα παιχνιδια που υποστηριζοντουσαν απο την "αναβαθμισμενη" εκδοση του DS αλλα το επαναλαμβανει η Nindendo...
Ναι και γω θεωρω οτι ισως να ειναι ακραιο το σεναριο που περιγραφει ο Λευτερης αλλα εαν δεχεται η M$ πιεσεις απο τους developers και βλεπει κιολας οτι δεν πουλαει οσο θελει δεν θα διστάσει να ριξει αλλη μια ακομη κολοτουμπα...
Spoiler!
Νταξ η Nintendo ειναι και σαν να παιζει μονη της στη κατηγορια που εχει επιλεξει να ακολουθησει. Ειναι πιο απλα τα πραγματα εκει νομιζω.
Η λογικη λεει πως το νεο 3ds θα βγαλει ελαχιστα ''exclusives'' , οπως και το DSi, αλλα μην ξεχναμε πως η κονσολα ειχε κυκλοφορησει το Μαρτιο του 11, οποτε πανε περιπου 4 χρονια τωρα.
Παιδιά η ms δεν χρειαζεται να βγαλει νεο one και δεν την συμφερει ακομα γιατι
α) κανεις developer μεχρι στιγμης δεν εχει ξεζουμισει τα ps4-xbox one.
β) αυτη η γενια θα κρατήσει γυρω στα 5 ετη. Προσωπικα θεωρω οτι αν τα επομενα playstation και xbox one ειναι κανονικες κονσολες ( δηλαδη διχως streaming και λοιπες αηδιες) τοτε λογω της x86 αρχιτεκτονικης θα υπαρχει και backwards compatibility.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks