Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο να ασχολούμαστε με τις πωλήσεις γενικά...
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο να ασχολούμαστε με τις πωλήσεις γενικά...
Πρωτον - αν καποιος βλεπει κατι επιλεκτικα, με συγχωρεις αλλα εισαι εσυ, που οπως μας ειχες μαθει με την εποχη PS3, οποτε μαθαινες κατι για MS φροντιζες να το διατυμπανιζεις. Τωρα εμαθες οτι το ΧΒΟΧ εκανε καποιες πωλησεις παραπανω απο το PS4 και εντυπωσιαστηκες απο αυτο το συγκλονιστικο γεγονος τοσο που καθεσαι και υπερασπιζεις κατι νουμερα τα οποια σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι τουλαχιστον αποκαρδιωτικα για την αγαπημενη σου κονσολα. Οποτε δεν ξερω ποιος χανει το νοημα και ποσο.
Δευτερον - προσωπικα δεν δινω δεκαρα για τις πωλησεις οχι τωρα, ποτε. Και οταν ηταν PS3 και οταν ειναι PS4. Και σε προκαλω αν θες να βρεις και τα μηνυματα μου απο τα αντιστοιχα θρεντ για να το επιβεβαιωσεις. I dont give a fuck ποσο πουλανε.
Τριτον - Θεωριες συνομωσιας σε συνδυασμο με τρελο φανμπουλικι, προσωπικα ριχνουν την οποια αξια της αποψης σου στα ταρταρα. "Μπορω να αποδειξω εγω ο Narayan οτι η Sony λεει ψεμματα και το vgchartz αληθεια. Γιατι τα εχω μετρησει ενα-ενα τα PS4". E αντιστοιχα κι εγω θα μπορουσα να πω "μπορω να αποδειξω οτι αυτα που λενε για το ΧΒΟΧ στην Αγγλια ειναι ψεμματα αλλα ειναι θεμα συζητησης για αλλο τοπικ..." ετσι απλα για να αναψω τις φωτιες χωρις ιχνος ρεαλιστικου αποδεικτικου υλικου. Βεβαια αν οντως λεει ψεμματα η Σονυ ειναι να αναρωτιεται κανεις γιατι αυτοι που λενε την αληθεια (vgchartz lol) αποφασισαν να αλλαξουν τα νουμερα τους στα ψευτικα?
Αυτα.
Last edited by Valkyre; 02-10-2014 at 13:33.
Μυγα? Εγω εχω την μυγα? Εγω απλα ειπα για το VGCHARTZ. Και δεν το ειπα μονο τωρα, το ελεγα και οταν μιλαγαμε για PS4 πωλησεις... και σταματησε τελικα το φορουμ να ασχολειται με το vgchartz, Επισης το αρχικο μου μηνυμα δεν ειχε πουθενα "lol"...
Τελος, δεν ηξερα οτι τα 700,000 κομματια που επεσε "εκτος" το vgchartz και μετα ετρεξε να συμπεριλαβει ή το γεγονος οτι το εχουν κανει μπαν σαν πηγη πληροφορησης γνωστα site του χωρου οπως Neogaf κ.α. δεν αποτελουν τις "δυο κουβεντες" που θα πληρουν τις προδιαγραφες που ζητας σαν δικαιολογηση. Υποτιθεται εισαι και πληροφορημενος ανθρωπος επι του θεματος. Γιατι τουλαχιστον εγω ειπα 2 κουβεντες σε αντιθεση με εσενα που ειπες "μπορω να αποδειξω οτι η Sony λεει φουμαρα"...
Απο εκει και περα δεν εχω κατι αλλο να πω, αλλωστε οπως ειπα δεν δινω δεκαρα για τις πωλησεις... (κατσε να βαλω κι εγω ενα cool εικονιδιο)
To λαθος κατα τη γνωμη μου ειναι να εχει κανεις το vgchartz ευαγγελιο, πρεπει καθε φορα που το τσεκαρει καποιος να εχει στο μυαλο του οτι τα νουμερα ειναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ και τιποτε παραπανω.
Μονο οι εταιρειες γνωριζουν και κανεις αλλος και 100% ακριβεις ειναι οι ενημερωσεις στυλ ΝPD sales κτλ.
Ο λογος που θελει καποιος να αχολειται με τις πωλησεις ειναι καθαρα ακαδημαικος, εμενα πχ με ενδιαφερει πολυ να κοιταζω πως κινειται η βιομηχανια απο αποψη πωλησεων, ειναι ο μονος ασφαλης και αξιοπιστος τροπος για να βλεπεις ποιες ειναι οι τασεις και προς τα που οδευουν τα πραγματα.
^^ το θεμα ειναι οτι με 700,000 αποκλειση (και δεν ειναι η πρωτη φορα τα ιδια εκαναν και με 360 και με Wii κλπ) παυεις να εισαι καν στο ευρος του "ενδεικτικου" και πλησιαζεις απειλητικα στο ευρος της "παραπληροφορησης".
Ειναι σαν να λες σε εναν καπνιστη, "μα 10 χρονια καπνιζεις, τον 11ο σε πειραξε και το εκοψες?". Οσο πιστευαμε οτι το συγκεκριμενο site εδινε μια εικονα (αν και οχι ακριβη) των πωλησεων, το χρησιμοποιουσαμε. Απο την στιγμη που αποδειχτηκε περιτρανα με στοιχεια 3 μηνων απο αμερικη, οτι βαζει οτι του κατεβει, πλεον θεωρειται αναξιοπιστο και δεν το χρησιμοποιουμε πλεον. Τοσο απλο ειναι.
μπορεις να προσπαθησεις να το αποδειξεις στο καταληλο τοπικ.Τρίτον, μπορώ να αποδείξω πως όποτε η Sony δίνει αριθμούς "sold to customers" λέει φούμαρα, αλλά αυτό είναι θέμα συζήτησης για άλλο τόπικ και όχι για το συγκεκριμένο.
ΕΝΑ ειναι, μονο το Vgchartz, οι αλλες πληροφοριες προερχονται απο εταιριες που κανουν μετρησεις και ΔΕΝ δινουν δημοσια τα στοιχεια τους, παρα μονο σε οσους τους πληρωνουν. Απλα καποιες φορες οι πελατες δινουν και τα νουμερα, και ετσι τα μαθαινουμε και εμεις, αλλιως αρκουμαστε σε δηλωσεις οτι η ταδε κονσολα ηταν πρωτη σε πωλησεις αυτον τον μηνα.Αν βγει αύριο η MS και δηλώσει 10 million sold to customers δεν σημαίνει πως πρέπει όλα τα site να αλλάξουν τα νούμερά τους.
Axilleas_GR (02-10-2014),Narayan (02-10-2014)
OK man, το δέχομαι, στο κάτω-κάτω εδώ στο συγκεκριμένο φόρουμ το έμαθα το vgchartz, δεν το έχω και σε καμμιά ιδιαίτερη υπόληψη.
Εν ολίγοις το μόνο που ήθελα να πω από όλη την κουβέντα είναι πως όσο ζορίζεται η Sony από τις αυξανόμενες πωλήσεις του One τόσο περισσότερα exclusives θα βγάζει, και το αντίστροφο για την MS.
Το FH2 από μόνο του δεν πρόκειται να αλλάξει καμμία ισορροπία, το Sunset Overdrive από την άλλη... θα δείξει.
Oταν δεν εχουν επισημη ενημερωση σε περιοδους που κινειται πολυ πραγμα στην αγορα ειναι λογικο να γραφουν και χαζομαρες. Γι' αυτο λεω οτι εχει να κανει με το πως χρησιμοποιει ο καθενας το συγκεκριμενο site, προσωπικα μονο για reference για την γενικοτερη εικονα και για ΤΙΠΟΤΕ αλλο. Δεν θα κατσω να κοιταξω τα month to month ουτε τα week to week απο το vgchartz, ομως απο τη στιγμη που οταν βλεπουν τα επισημα νουμερα η οταν υπαρχει επισημη ανακοινωση (οπως της Sony με το +700.000) διορθωνουν τους αριθμους τους τουλαχιστον ειναι ενα καλο reference για την γενικη εικονα.
^^ Kαλα μην φανταστεις... τα διορθωσαν μετα απο 3 βδομαδες.![]()
Sure, δεν λεω οχι. Εχεις στο μυαλο σου οτι υπαρχει μια αποκλιση + - 500.000 κομματια και παιρνεις μια ιδεα.
Ακομα κι ετσι ειναι χρησιμο απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καποια αλλο συγκεντρωτικο reference site ως πηγη.
Θα δούμε man, δεν ξέρω.
Σκέψου το και έτσι, συγκρίνοντας καθαρά exclusive με exclusive, τι έχει να κοντράρει μέσα στις γιορτές σαν τίτλος που θα πουλήσει κονσόλες; Ένα Last Of Us Remastered.
Nek_Food (06-10-2014)
Παντως μια χαρα δειχνει και η εκδοση του 360. Δεν ειναι καθολου ασχημη.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
ακριβως, δεν καταλαβα το σχολιο οτι ειναι διαφορετικο παιχνιδι, ουτε και το DF λεει αυτο. Σιγουρα υπαρχουν ορατες διαφορες υπερ του Χ1, κυριως στα περιβαλλοντα, αλλα ειναι διαφορες που εχουμε δει σε πολλα cross-gen παιχνιδια. Μαλιστα στο show room για τα αυτοκινητα, η εκδοση του 360 επειδη ειναι σε κλειστο χωρο με ειδικες συνθηκες φωτισμου, εμενα μου φανηκε καλυτερη (στο ματι, γιατι τεχνικα σιγουρα δεν ειναι)
Bookmarks