ναι βρε..χαβαλε κανω μιας και θυμαμαι δικες μου ιστοριες με τα δικα σου λεγομενα!
ναι βρε..χαβαλε κανω μιας και θυμαμαι δικες μου ιστοριες με τα δικα σου λεγομενα!
Καλά εμένα μου λες;;; Το τι μπινελίκια και κλάμα έριχνα ταυτόχρονα κάθε φορά που άνοιγε μόνο του και έκανε restart επανειλημμένα χωρίς σταματημό, ενώ εγώ με ραγισμένη την καρδιά μου έπρεπε να το βγάλω από την πρίζα για να σταματήσει; Ακόμα το θυμάμαι![]()
Συμφωνώ στο ότι υπάρχει τεράστια πιθανότητα να πάρει κάποιος και δεύτερο προβληματικό στη συγκεκριμένη περίπτωση γι'αυτό και θέλει σκέψη πριν κάνεις την κίνηση... αλλά να σου πω την αλήθεια (προσωπικά) ό,τι ηλεκτρονικό "gadget" και να πάρω, θα υπάρχει μία επιστροφή στο ιστορικό του... Πάντα! Την γκαντεμιά δύσκολα την αποχωρίζεται κανείς![]()
Dragonpaul (24-09-2014)
Forza Horizon 2 review
It's going to be a busy season for racing games, with sim hopeful Project Cars, ambitious online "CarPG" The Crew and the social score-attack of DriveClub all jostling for attention. Horizon 2 sets an intimidatingly high bar for those games to meet on every front, but in one aspect it seems unbeatable. I can't imagine any of them are going to feel this happy.
9 / 10
"What happened for developers not using the Kinect is that there was a slight boost in CPU power that we got to take advantage of. This game really does push the limits when it comes to the number of enemies on screen, so it was useful for us to have more CPU juice to help with physics, navigation and AI. We’re running at 900p and 30 fps native. This is a game with a lot on the screen and we made the choice to be at 900 because we wanted to push the level of detail, action, the size of the city and the views you can experience as move around. What’s great about Sunset Overdrive is if you can see it, you can go there."
http://www.ign.com/articles/2014/09/...?+main+twitter
Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι το παιχνιδι ειναι πολυ ομορφο ακομα και στα 900p, απλα το εβαλα για καποιους που βλεπουν το "χασμα" να κλεινει. Μαλλον κατι τετοιο δεν γινεται οταν ουτε καν τα αποκλειστικα παιχνιδια δεν εχουν εγγυημενο το 1080.
DJTaurus (25-09-2014)
Eνα δωρεάν παιχνίδι (indie) για τον Οκτώβριο στο xbone, από δύο που έδινε κάθε μήνα.
http://news.xbox.com/2014/09/games-g...ot-battlefield
* Chariot: Available from October 1-31 on Xbox One
* Battlefield: Bad Company 2: Available from October 1-15 on Xbox 360
* Darksiders II: Available from October 16-31 on Xbox 360
Dragonpaul (27-09-2014),WolfRathmA (27-09-2014)
Το demo το έπαιξα και το καταευχαριστήθηκα. Γραφικά, ήχος, χειρισμός όλα υψηλότατου επιπέδου. Και μη ξεχνάμε πως είναι ανοιχτού κόσμου. Δείχνει απλά υπέροχο... Αυτό και το Driveclub θα τα ευχαριστηθώ όσο δε πάει το καθένα για διαφορετικούς λόγους...
Προχτες ημουν ενα βημα πριν παω κ το παρω. Με κρατησε το γεγονος οτι δεν μου αρεσαν τα παιχνιδια του πακετου(watchdogs και ryse) και οτι σε 40 μερες περιπου θα βγει σιγουρα bundle με master chief collection. Σιγουρα σκεφτηκα κ την πιθανοντητα να φαω φολα με κανενα που θα κανει θορυβο.
Τελος παντων το forza ποτε δεν με ειχε κερδισει οποτε ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Ενα bundle με forza horizon και τα 400 ευρω θα φυγουν απο την τσεπη μου...βγαινει και το sunset overdrive σε λιγο καιρο, μια χαρα. Και δεν πειραζει ας ειναι 900p, θα ειναι παιχνιδαρα ετσι και αλλιως. Και Halo μετα...Το καλο ειναι οτι θα εχω να παιξω και καποια δυνατα exclusives μεχρι τον επομενο χρονο, κατι που η sony δεν μπορει να μου προδφερει αυτη τη στιγμη.
Narayan (29-09-2014)
Πιστευω οτι με λιγη υπομονη μεχρι την περιοδο των γιορτων θα βρουμε καλυτερη τιμη και σιγουρα καλυτερο bundle . Ηδη τα σεβεν το εδιναν με watchdogs και ryse . Εγω βλεπω -20€ μεχρι τα χριστουγεννα παντως, ειναι δεδομενο οτι δεν φευγει με καλους ρυθμους απο τα μαγαζια.
![]()
Το έχω βάλει πιο πίσω.. ο Pachter είπε ότι η Microsoft ετοιμάζει bundle για τις γιορτές και όποιος είναι να το πάρει ας περιμένει.
Άσχετα από αυτό όμως, το θεωρώ λίγο χαζό να πάρει κάποιος Οκτώβρη μήνα καινούργια κονσόλα όταν τον Νοέμβριο σκάνε όλες οι Χριστουγεννιάτικες προσφορές.
Μπα εμενα δεν με εχει πεισει για αγορα με την καμια μεχρι στιγμης το one!καλο το forza αλλα γενικα δεν εχει αυτο το κατι που λεμε...σε σχεση με Driveclub δεν το συζητω !καλα τα γραφικα και ο 'φωτισμος' του αλλα το δευτερο ειναι ενα σκαλι πανω ! μου εξιταρει περισσοτερο το ενδιαφερων αλλο ενα παιχνιδι του PS4!νομιζω σε αυτη τη γενια θα εχω μονο Ps!
Μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες του Sunset.
Spoiler!
muku (30-09-2014)
Οι moderator στο επίσημο forum της MS κλείδωσαν το topic (72 σελίδες) με το θέμα του θορύβου και έχουν αρχίσει εδώ και 2 ημέρες να διαγράφουν ότι σχετικό τοπικ ανοίγει... 6 άτομα πόσταραν ότι το θέμα του περίεργου ήχου έφυγε με το τελευταίο beta update. Απ΄'οτι φαίνεται όμως δεν θα πάρουμε απάντηση περί τίνος πρόκειται, αν έγινε καμουφλάρισμα με το update και γιατί η MS δεχόταν αντικατάσταση των ελαττωματικων.
Axilleas_GR (02-10-2014),chronohill (30-09-2014),djpar (30-09-2014),Dragonpaul (30-09-2014),Kapa (30-09-2014),modecris (30-09-2014),muku (30-09-2014),Nerven (30-09-2014),odytsak (30-09-2014),Slay (30-09-2014)
Bookmarks