Page 19 of 458 FirstFirst ... 91516171819202122232969119 ... LastLast
Results 361 to 380 of 9148

Thread: Xbox One

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Χθες το βραδυ περιμενοντας να τελειωσει ενα render, ειχα παει μια βολτα απο neogaf και επεσα πανω σε αυτο το θεμα... http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=532614 μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση πρωτον το ποσο απληστη ειναι η MS, καθως εμαθα οτι υπηρεσιες (περαν του online gaming) οπως το youtube app, η ακομα και ο web browser πρεπει να πληρωνεις gold συνδρομη για να τα χρησιμοποιεις. Και δευτερον μου εκανε μεγαλη εντυπωση ποσο μεγαλη ζημια εχει κανει στην εικονα της MS το PS+ , στο θεμα που γραφουν στην συντριπτικη τους πλειοψηφια αμερικανοι, περα απο 1-2 κολλημενους δεν εβρισκες ανθρωπο να πει καλο λογο για την τιμολογηση των υπηρεσιων του live, και αυτο κυριως γιατι το συγκριναν με το plus.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Και σκέψου ότι το PS+ είναι κατώτερο στο US store...

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Γι αυτο και απο εμενα δεν εχουν παρει φραγκο για Gold Subscription... εγω απορρουσα πως ολα αυτα τα χρονια μιλαγε ο κοσμος για το live λες και ηταν κατι το απιστευτο και τελειο μια φοβερα γαματη υπηρεσια.... πραγματικα αν μπορουσαν να σου φορολογησουν την κλανια στο xbox θα το εκαναν... δεν μπορεις να κανεις ΤΙΠΟΤΑ εαν δεν πληρωσεις. Fail εντελως και να χεσω μεσα στην νοοτροπια των gamers.

να τα τωρα τα αποτελεσματα απο τα διθυραμβικα σχολια για να... "πληρωνεις για να παιζεις".

"Σου αρεσει" σου λεει η MS?

ok αφου σου αρεσει, κατσε να δεις τι σε περιμενει στην επομενη κονσολα μου.... σκαβουμε μονοι μας τον λακο μας...

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Χθες το βραδυ περιμενοντας να τελειωσει ενα render, ειχα παει μια βολτα απο neogaf και επεσα πανω σε αυτο το θεμα... http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=532614 μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση πρωτον το ποσο απληστη ειναι η MS, καθως εμαθα οτι υπηρεσιες (περαν του online gaming) οπως το youtube app, η ακομα και ο web browser πρεπει να πληρωνεις gold συνδρομη για να τα χρησιμοποιεις. Και δευτερον μου εκανε μεγαλη εντυπωση ποσο μεγαλη ζημια εχει κανει στην εικονα της MS το PS+ , στο θεμα που γραφουν στην συντριπτικη τους πλειοψηφια αμερικανοι, περα απο 1-2 κολλημενους δεν εβρισκες ανθρωπο να πει καλο λογο για την τιμολογηση των υπηρεσιων του live, και αυτο κυριως γιατι το συγκριναν με το plus.
    Δεν νομιζω οτι εχει και ιδιαιτερη σημασια.Τα ''Αμερικανακια''(εκτος απο αυτα του neogaf) θα συνεχισουν να πληρωνουν για το 720 τετοιες συνδρομες
    Καλο ισως για μας αυτο,ωστε η sony να συνεχισει να χαριζει στο plus.
    .

Name
    Δημήτρης

^^ Bασικα πολλοι απο αυτους πλεον εχουν μπει και στο τρυπακι να πληρωνουν γιατι ολοι οι φιλοι τους ειναι στο λive. Εν μερει το καταλαβαινω αυτο... φαντασου να ειχες μια gaming παρεα 20+ ατομων που παιζατε συστηματικα μαζι... τι θα εκανες, θα αλλαζες συστημα? Ειναι λιγο δυσκολο η αληθεια να λεγεται.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Σιγουρα ειναι σημαντικο αυτο.

Τα δωρα(καθυστερηση κ.α) που εκανε η sony στην παρουσα γενια,θα τα πληρωνει και στην επομενη σε καποιον βαθμο.
    .

Αν πάει όλη η παρέα σου στο PS4, ναι, θα αλλάξεις σύστημα... και τελευταία το ακούω όλο και περισσότερο αυτό από Αμερικανούς.

Όχι μόνο δεν με ενδιαφέρει η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στο οnline κομμάτι του 360 αλλά το διασκεδάζω και λιγο. Βέβαια θα πάψω να γελάω αν ακολουθήσει την ίδια τακτική και η Sony... Αν τελικά μας λυπηθεί ο θεός του gaming (όποιος μπορεί να είναι αυτός ) και δεν το κάνει, θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεχωρίσουν μια για πάντα οι δυο εταιρείες στα μάτια του κόσμου. Γιατί δεν θα είναι απλά δυο κουτιά/κονσόλες που θα πρέπει να διαλέξεις στη τύχη πολλές φορές σε ποια από τις δυο θα παίξεις παιχνίδια, αλλά δυο διαφορετικοί κόσμοι που θα αλλάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εμπειρία που θα έχεις.

Όλα αυτά βεβαία εφόσον η Sony δεν ακούσει τις σειρήνες του εύκολου κέρδους...

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Το θέμα είναι ότι θεωρητικά στην αρχή αυτής της γενιάς οι υπηρεσίες του XBL ήταν καλύτερες από αυτές της Sony. Προσωπικά δεν μπορώ να κρίνω καθώς δεν είμαι και τρελός φαν του Μulti όσο έπαιξα εμένα σχεδόν τα ίδια μου φάνηκαν αλλά αυτό ήταν και πόσα δυο - τρία χρόνια πίσω (το 360 το πήρα τέλη του 2007 αν θυμάμαι καλά ενώ το PS3 νομίζω 2 χρόνια μετά). Πλέον με όλα αυτά τα κέρατα που έχουν μπει αφενός στο XBL έχει προβλήματα (εμένα με πετάει πολύ συχνά έξω) και έχουν βελτιωθεί τα του PSN, οπότε η απόσταση έχει κλείσει για τα καλά. Βάλτε ότι μάλλον δεν θα υπάρχει το αβαντάζ του CGC/Party που είχε σε αυτή την γενιά το XBL έναντι του PSN αφού από ότι φαίνεται στην επόμενη γενιά θα το υποστηρίζει το PS4 και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να πληρώνω νταβατζιλίκι όχι μόνο για το online, αλλά και για τα αυτονόητα (browsing/youtube/twitter/facebook που δεν έχω/κλπ). Ουσιαστικά το μόνο που προσφέρει η MS στον απλό χρήστη (free member aka silver member κάποτε) είναι η πρόσβαση στο marketplace για αγορές και στο σύστημα των μηνυμάτων και one-on-one chat (νομίζω για το τελευταίο). Τα φωνάζω από καιρό για αυτά σε άλλα xbox related forums και ειλικρινά τον τελευταίο καιρό βλέπω όντως μία στροφή ακόμη και από σκληροπυρηνικούς που ναι μεν έχουν έως ένα βαθμό δίκιο ότι 32€ τον χρόνο (τόσο περίπου τις βρίσκεις από άλλες πηγές) η συνδρομή δεν είναι ίσως κάτι σπουδαίο, αλλά έχουν ενοχληθεί και θορυβηθεί με το σύνολο των φημών περί επόμενής xbox κονσόλας. Ωστόσο, δεν ξέρω αν αποτελεί ένδειξη, αλλά έχει πέσει η κίνηση και επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα θέματα (gears/bf/cod/some news) ενώ δεν υπάρχει καν η κάψα του what is coming όπως εδώ για το PS4, δεν ξέρω ίσως μετά από κάποια ανακοίνωση να ζεσταθούν και οι οπαδοί του xbox (μην καούν τελείως φοβάμαι αν επιβεβαιωθούν όλα αυτά που έχω αναφερθεί εγώ και άλλοι ανωτέρω).

Συμφωνώ με τον PSΧ3 όντως υπάρχει μία τάση μετακίνησης, ακόμη και με τις φήμες πόσο μάλλον αν επιβεβαιωθούν κάποιες ή όλες τους.

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Αν πάει όλη η παρέα σου στο PS4, ναι, θα αλλάξεις σύστημα... και τελευταία το ακούω όλο και περισσότερο αυτό από Αμερικανούς.
    Nαι υπάρχει αυτή η αίσθηση στα forum όχι από την στιγμή που ανακοινώθηκε το ps4 αλλά τα τελευταία 2 χρόνια που χτυπάνε το κεφάλι τους από την ανυπαρξία exclusive στο xbox σε αντίθεση με την παρέλαση τίτλων στο ps3. Αν τελικά τα studio που αγόρασε η Microsoft είναι για next gen kinect τίτλους σίγουρα θα χάσει την hardcore εγκατεστημένη βάση της... αλλά ποιος ξέρει τι κονσόλα θα παρουσιάσουν και σε τι κοινό στοχεύουν με το home entertainment σύστημα που ετοιμάζουν.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Αυτο ναι εννοειται, μιλαγα καθαρα για τα παιδια που ανανεωναν Λive συνδρομη στο 360 τα τελευταια χρονια ενω στην ουσια δεν το ηθελαν παρα μοναχα για να εχουν τις παρεες τους. Τωρα που εχουμε μεταβατικη περιοδο με νεα συστηματα, ναι η ελπιδα ειναι οτι αν η πολιτικη της MS παραμεινει ιδια (που λογικα οχι μονο θα παραμεινει αλλα θα γινει και χειροτερη δυστυχως) ε θεωρω οτι ενα μεγαλο νοημον κομματι του κοινου θα αλλαξει στρατοπεδο...

Αλλα ρε σεις ειλικρινα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι η MS αγνοει ολο αυτο το ανρνητικο hype pου ακουγεται με το 720 με τις διαφορες φημες... δεν νομιζω οτι θα βγαλουν ετσι τα ματια τους... ισως απλα αφησαν να διαρευσουν αυτες οι φημες για να δουν τις αντιδρασεις του κοσμου.

Ειναι υπερβολικα ηλιθιο να πιστεψουν οτι θα καταφερουν να πεισουν τον κοσμο να "παιζει" ετσι.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Bασικα πολλοι απο αυτους πλεον εχουν μπει και στο τρυπακι να πληρωνουν γιατι ολοι οι φιλοι τους ειναι στο λive. Εν μερει το καταλαβαινω αυτο... φαντασου να ειχες μια gaming παρεα 20+ ατομων που παιζατε συστηματικα μαζι... τι θα εκανες, θα αλλαζες συστημα? Ειναι λιγο δυσκολο η αληθεια να λεγεται.
    εκει ακριβως βασιζεται η MS και ζηταει ακομα λεφτα για το online, βεβαια αγνοει οτι με την νεα γενια μπορει να αλλαξουν και τα δεδομενα, δεν ειναι καθολου απιθανο δηλαδη απο την παρεα που λες των 20+ οι 5 να ειναι early adopters και να προτιμησουν το ps4, και κατα συνεπεια να παρασυρουν μελλοντινα και τους αλλους προς τα εκει.

EDIT:
    με προλαβε ο psx3 ,αν και δεν ηξερα οτι το συζηταν ηδη στην αμερικη.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μα και η Sony δεν εχει ξεκαθαρισει καποια πραγματακια με το ποιες υπηρεσιες θα χρεωνει και τι θα γινει με τοσες συνδρομες plus...Και επισης το XBOX360 επαιζε σπασμενα παιχνιδια οποτε πολλοι εχουν ΧΒΟΧ για τα single player και PS3 για το online.Μην το ξεχναμε αυτο.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Έχουν πει ότι το PS+ θα συνεχίσει να υπάρχει κανονικά.

PSN ID
    MajereMP44

Α δλδ οποιοι ειναι plus στο PS3 θα εξακολουθησουν να ειναι plus και στο PS4?? WOW ουτε που το ειχα παρει χαμπαρι!
    PS4

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Αλλα ρε σεις ειλικρινα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι η MS αγνοει ολο αυτο το ανρνητικο hype pου ακουγεται με το 720 με τις διαφορες φημες... δεν νομιζω οτι θα βγαλουν ετσι τα ματια τους... ισως απλα αφησαν να διαρευσουν αυτες οι φημες για να δουν τις αντιδρασεις του κοσμου.

Ειναι υπερβολικα ηλιθιο να πιστεψουν οτι θα καταφερουν να πεισουν τον κοσμο να "παιζει" ετσι.
    θελεις προσφατο παραδειγμα αλαζονειας? παρε τα Windows 8, σχεδον συσωμος ο τυπος ελεγε οτι δεν ειναι βολικα σε σχεση με τα 7, και η MS ελεγε κατι παπατζες του τυπου οτι εαν τα δουλεψεις ειναι ποιο ευχρηστα και κατι τετοια, τι εγινε τελικα? αγνοησε τον κοσμο και ο κοσμος με την σειρα του αγνοησε τα windows 8.

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Μα και η Sony δεν εχει ξεκαθαρισει καποια πραγματακια με το ποιες υπηρεσιες θα χρεωνει και τι θα γινει με τοσες συνδρομες plus...Και επισης το XBOX360 επαιζε σπασμενα παιχνιδια οποτε πολλοι εχουν ΧΒΟΧ για τα single player και PS3 για το online.Μην το ξεχναμε αυτο.
    αυτο που λες εχει νοημα μονο για τον μικροκοσμο της ελλαδας.

PSN ID
    MajereMP44

Τοχω συζητησει με Γερμανους φιλους στο psn απο το Gran turismo.3 ατομα στο room και ενας Aγγλος τωρα που το θυμαμαι αυτο λεγανε.XBOX για σπασμενα και PS3 για online.Τωρα να με γλεντουσανε?Ξερω κ γω?Το οτι ειμαστε σε πολλα θεματα στο gaming "μικροκοσμος" συμφωνω.Αλλα νομιζω οτι η πειρατεια στο XBOX ηταν αρκετα μεγαλη.Δεν εχω στατιστικα κλπ.Με το τσαμπα τα παμε και εμεις καλα και οι ξενοι!
    PS4

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    θελεις προσφατο παραδειγμα αλαζονειας? παρε τα Windows 8, σχεδον συσωμος ο τυπος ελεγε οτι δεν ειναι βολικα σε σχεση με τα 7, και η MS ελεγε κατι παπατζες του τυπου οτι εαν τα δουλεψεις ειναι ποιο ευχρηστα και κατι τετοια, τι εγινε τελικα? αγνοησε τον κοσμο και ο κοσμος με την σειρα του αγνοησε τα windows 8.

αυτο που λες εχει νοημα μονο για τον μικροκοσμο της ελλαδας.
    Tι να πω... εαν ειναι ΤΟΣΟ στοκοι, τοτε οκ... οπως στρωσουν θα κοιμηθουν.

Απλα δεν θα ειναι οτι καλυτερο να παιζει το PS4 μονο του σε αυτην την γενια χωρις αντιπαλο. Θελω να υπαρχει ανταγωνισμος. Να ειναι μπροστα το PS4 αλλα να τρωγονται μεταξυ τους οι devs και τα στρατοπεδα για να βλεπουμε καλυτερα παιχνιδια. (οταν λεω να τρωγονται δεν εννοω την αηδια με τα fanboys, το καταλαβαινετε πιστευω)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Θα επαναλαβω αυτο που λεω καθε φορα που συζηταμε το συγκεκριμενο θεμα. Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το πως εχει καταφερει η MS να χρεωνει τα παντα που στο PS3 ειναι free (ακομα και τα demos χρεωνουν οι αθεοφοβοι) και οχι μονο να μην το συζηταει κανεις, αλλα να λενε οτι το Live ειναι ανωτερο απο το PSN. Και στην περιπτωση των δημοσιογραφων να το καταλαβω, οι ανθρωποι πληρωνονται για να κανουν το ασπρο μαυρο ως επι των πλειστων αλλα για τους χρηστες ειναι πραγματικα insane αυτο το πραγμα. Και προσωπικα δεν με ξεγελαει ενα thread στο neogaf η αλλα δεκα σε καποια φορουμ ξερωγω, οι αντιδρασεις γενικα ειναι απο παααααααρα πολυ χλιαρες εως ανυπαρκτες.
    Τι να πω, I guess ο εφευρετης του marketing rests happily in his grave που λεει και ο Chandler.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Γεγονός είναι ότι η επιτυχία του wii έστω και αν θεωρείται σήμερα "πρόσκαιρη" χωρίς συνέχεια ίσως σε άλλη γέννα, και την αντίστοιχη επιτυχία του kinect, ότι είχαν κάνει τα πλάνα τους για την νέα κονσόλα. Προλαβαίνουν αυτά λοιπόν αν είναι όπως τα λέμε να αλλάξουν μέσα σε ένα εξάμηνο, άντε χρόνο ακόμη και μετα την αρνητική αυτη ατμόσφαιρα που υπάρχει στους χρήστες; Δεν νομίζω, άλλο να αλλάξεις την ταχύτητα της CPU/gpdu ή το συνολικό μέγεθος μνήμης ή σκληρού, αλλά τα συνολικά σου πλάνα καμσχέδια για την επόμενη γενιά να τα αλλάξεις μέχρι το launch δύσκολα. Μετα ναι θα μπορει αν δεν παει καλά να κάνει προσαρμογές, να αγοράσει ή να βάλει στούντιο να φτιάξουν κάτι καλό αλλά τώρα, ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ωστόσο περι υπεροψίας, άλλο πράγμα νομίζω...

Bookmarks

Bookmarks