Επειδή έγινε quote στο μήνυμα μου και αναφέρθηκε το Skyrim και το Xbox360. Νομίζω θα μπορούσα να απαντήσω σχετικά. Είπε ο ίδιος οτι ήταν crapy ports, επί αυτού δεν συζητάμε παραπάνω. Απλά να πω από μερους μου οτι παιχνίδια με crapy ports στο PS3, έμμεσα για μένα ήταν σαν 360 exclusives και απλά χωρίς δεύτερη σκέψη τα έπαιζα εκεί, όπως Skyrim όπως τα Mass Effect και μάλιστα παρότι το ΜΕ3 υπάρχει διαθέσιμο φθηνά στο PS3, εγώ ακόμα ψάχνω να το βρω στο 360. Είναι αποτυχία των devs αλλά και της ίδιας της Sony που δεχόταν τέτοιες πατάτες στην κονσόλα της (βλ. Bayonetta) και σαφώς δεν είμαι διατεθιμένος να τα περάσω ξανά. Αυτή την φορά φαίνεται ότι το πλοίο γέρνει από την μεριά της Microsoft, που ανάμεσα σε πολλά άλλα εμένα με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα γενικότερα με την όλη κατάσταση, αφενός γιατί επέλεξα το PS4 για κονσόλα αυτής της γενιάς για μένα, αφετέρου γιατί το παραξύλωσε η Microsoft με τις παπαριές της στον χώρο του gaming και είναι σειρά της να φάει μία μικρή (ή μεγάλη ήττα) μπας και βάλει μυαλό (δείχνει γενικότερα να ακούει πάντως, αλλά για μένα too late).
Επειδή νοιώθω ότι είμαι στο 2006 όταν πρωτοπήρα το 360 κ έχω ένα ντεζαβου θα πω αυτά που έλεγα κ τότε. Η επιτυχία της κονσόλας δεν οφείλεται στα καλά multiplatform αγαπητοί. Ούτε στα ομολογουμενως καταπληκτικά exclusives (Lost Odyssey σαγαπω). Πρώτον πουλούσε σαν τρελή τα πρώτα χρόνια λόγω rrod. Καίγονταν κυριολεκτικά όλες οι κονσόλες αργά ή γρήγορα. Οι υπομονετικοί περίμεναν λίγο μέχρι να πάει κ να έρθει Γερμανία τα αρρωστακια αγόραζαν καινούρια κ έβαζαν αγγελία την επισκευασμενη. Δεύτερον απορώ γιατί κρυβόμαστε, το φλασαρισμα. Έπαιρνες μια arcade κ έπαιζες τζάμπα τα πάντα. Όσοι θέλανε ονλαιν είχαν δύο κονσόλες. Πάρε πωλήσεις.
Συνεχίζω. Οι τακτικές της moneysoft ήταν εμετικές από πάντα. 79€ για να πάρεις τον δικό τους wifi adapter, κάτι που δεν κάνει ούτε 15€. Θες έξτρα σκληρό γιατί τα 20 αρχικά gb ήταν λίγα; Πάρε έναν 120gb της moneysoft φυσικά, με εξωφρενικό κόστος, δεν θυμάμαι καν, την ίδια ώρα που είχα βάλει 500αρη στο ps3, με 70€. Πάρε κ ετήσια συνδρομή μετά για να παίζεις ονλαιν αλλά δήλωσε χώρα Ιρλανδία γιατί το ελλαντα δεν υπάρχει για αυτούς. Την ίδια ώρα οι απέναντι τζάμπα ονλαιν (καλό ή κακό δεν είμαι ειδικός να κρίνω) κ όταν σου ζητάνε συνδρομή plus σου δίνουν παιχνίδια σαν το Bioshock κ το uncharted.
Να συνεχίσω ;Ανακοινώνουν κ οι δύο νέες κονσόλες κ οι μεν έχουν τελευταίο exclusive το judgment (, ούτε θυμάμαι καν κ οι δε το Last of Us που είναι game of the generation.
Ναι λοιπόν αν έπρεπε να έχω μία από τις δύο θα διάλεγα τα crappy ports του ps3 όπως έκανα για όλα τα ΑΑΑ games (gta, Bioshock, Skyrim) κ άφησα τα υπόλοιπα για το 360.
Σορρυ γιατί την έλλειψη ειρμου αλλά γράφω από το Note κ δεν είναι εύκολο να κάνω review.
The point is ότι στην προηγούμενη γενιά η Sony κέρδισε τον σεβασμό μου ως gamer κ την βλέπω πιο σοβαρά. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Μακάρι να αλλάξει μυαλά η moneysoft τώρα που τρέχει, κ μακάρι να βγάλει exclusives που θα με αναγκάσουν να την αγοράσω γιατί αρρωστακι είμαι κ εγώ κ άμα βγάλει κανένα jrpg θα πουλήσω νεφρό κ θα το πάρω το One.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Oλοφρεσκα leaks....
- Forza Horizon: "Fall 2014, probably September. Super sexy weather system and... shit tons of co-op/social stuff. 1080P and open-world, so you can road trip with your bros."
- White Xbone incoming.
- Halo Anniversary 2 will be 1080p, iffy on the 60fps, maybe not.
- Quantum Break is Holiday 2014
- Multiplayer confirmed for HA2, same devs as Halo Anniversary.
- Sunset Overdrive is Fall 2014
- Black Tusk cancelled project was called "Shangheist." May have involved stealing stuff from the Chinese (though I think that may have been a reference to the name and maybe not the gameplay? Not sure...)
- Fable Legends is Summer 2015
- Halo 2 Anniversary includes beta for Halo 5
- Gears of War will probably need a 2.5 year dev time.
- First Titanfall DLC is 45 days from release, then another one 120 days from release.
- No Crackdown 3 news this year most likely, since it's a 2016 title.
- A list w/dates of the rest of the Tier 2 and Tier 3 countries that Xbone will release in this year.
- No info/idea on what Rare's up to, sadly.
- $399 XB1 this year? "Maybe one without an Optical Disc Drive."
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=760013
Αυτο το quantum break πρεπει να εχει φοβερο story.
Επισης στο fable legents εγινε πραγματικο remake... Aπο οσες εικονες εχω δει τα σπαει!
Γενικη εικονα της MS... εχει χασει τη μπαλα και θα δουμε πολλα περιεργα!
Xbox One: 1080p/60fps Not Happening Anytime Soon, Not Enough Power But Tools Will Improve
He also made sure to clarify that when it comes to graphics, “Cloud won’t help with rendering. Not for half a decade at minimum. As for 1080p/60fps – not anytime soon but tools will improve.” When asked if freeing up the GPU for more usage – as indicated by an 8 percent gain in usage for developers – helps, Dodd stated, “A little. Card is still weak. Worst decision they made making the box. Kinect is expensive so they went with a cheap gpu.”
Dodd did say that the problem isn’t the amount of RAM, as indicated by a user who believes the console should have had 12 GB DDR3 RAM to compete with the PS4′s 8 GB GDDR5 RAM. “The problem isn’t the amount, it’s the speed. Plenty of room to store 1080p textures, just not enough speed or power to output it.”
http://gamingbolt.com/xbox-one-1080p...s-will-improve
Nek_Food (30-01-2014),psx3 (30-01-2014),WolfRathmA (31-01-2014)
αχχααχαχχα θα ΠΕΘΑΝΩ στα γέλια........disc-less Xbone.......με 1ΤΒ σκληρό..........δηλαδή θα γεμίσει σε χρόνο DT.....και οπότε; άντε να αγοράσετε έναν M$-σκληρό δίσκο, γιατί τους απανταχού 2.5 ιντσών δεν δέχεται το Xbone (όπως τα PS3/4). Ε, ρε γλέντια που έχουμε να ζήσουμε.
Τουλάχιστον με το δισκάκι, όταν γεμίσει ο σκληρός του Xbone (και αποφασίσει μόνο του να κάνει delete, γιατί επιλογή να δεις την κατανάλωση του σκληρού ΔΕΝ υπάρχει - ακόμα).......μπορείς να βάλεις το δισκάκι σου και να παίξεις σαν άνθρωπος, αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Με disc-less όμως Xbone; Τι θα γίνεται όταν έχει γεμίσει το 1ΤΒ και αρχίσει τα delete το Xbox OS (x3 κιόλας) ;;;; Υποχρεωτικά θα πρέπει να ξάνα-κατεβάσεις όόόόόόόόόλο το παιχνίδι (ώώώώώώώωρες downloading), μετά εγκατάσταση και μετά gaming.
Εύγε. Πάνω εκεί που λέω "εντάξει, ΠΟΣΟ στόκο πια έχουν εκεί στο Ρέντμοντ; Ε, πιστεύω ότι έφτασαν στα "τέρματα" στοκαρίας.".................με διαψεύδουν περίτρανα, με το επόμενο "επεισόδιο" brain-στόκου.
Octomber 14 η Ελλάδα... οχι κακή σκέψη απο μεριάς MS... και το λέω διότι πλησιάζουν xmas τότε, σου λέει χωρίς τις υπηρεσίες που είναι μόνο για USA, και 1 χρόνος που θα έχουμε PS4 και θα το έχουμε "βαρεθεί" ίσως χτυπήσουν τους πωρωμένους ( όπως εμένα ) που θέλουν να έχουν και τις 2 κονσόλες...
κάτι μου λέει ότι θα φέρουν την disc-less έκδοση εδώ.......αν και δεν παίρνω όρκο είναι πολύ νωρίς.
Οκτώβριο λοιπόν, θα έχουμε γέλια (κακεντρεχή / καλοπροαίρετα).......πλέον και σε τοπικό επίπεδο.
Δε νομιζω οτι ειναι τοσο μαλ@κες. Ο Μ.Ο. του ADSL εδω ειναι 5mbit.
Κλαιω
psx3 (30-01-2014)
Αντί να βγάλουν το kinect και να το πουλάνε 100€/$ φθηνότερα, πάνε σε αυτή την τιμή βγάζοντας το Blu Ray; Θεωρητικά το κόστος του συγκεκριμένου είναι και μικρό, αλλά δεν ξέρω από δικαιώματα κλπ αν θα γλιτώσουν κάτι, πάντως πάνε δία της πλαγίας οδού να ρίξουν την τιμή και μου φαίνεται ότι με αυτή την τιμή θα μπαίνουν μέσα ανά κονσόλα. Δεν ξέρω, δεν μου καθεται και πολύ σόι σαν κίνηση, άσε που από ότι βλέπω το kinect 2.0 πάλι την ίδια χρησιμότητα εχει με το πρώτο στο 360, ήτοι gimmick & shovelware.
Ασε που ειναι το πρωτο βημα ''οχι μεταχειρισμενα games'' και μετα DRM.
psx3 (30-01-2014)
Nek_Food (30-01-2014),psx3 (30-01-2014),WolfRathmA (31-01-2014)
Όταν λέγαμε ότι άλλο DDR3 κ άλλο gddr5 μας λέγανε χαζούς...
psx3 (30-01-2014)
Εγώ πιστεύω ότι εσκεμμένα γίνονται leaked κάποιες πληροφορίες για να πάρουν το feedback. Αν πέσει κράξιμο δεν θα υλοποιηθεί η ιδέα. Εκτός αυτού είναι μεγάλη επικοινωνιακη ήττα να αλλάξει ροτα τόσο νωρίς. Θα το στηρίξει θα αγοράσει κάποια ip θα σπρώξει kinect κ μετά θα κάνει οποιαδήποτε κίνηση
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Axilleas_GR (30-01-2014),psx3 (30-01-2014)
Το θεμα ειναι πως δεν ακολουθουν την πολιτικη του steam/gog/gmg οι κονσολες, με 75% προσφορες στα Holidays ή special offers, οσο αναφορα τα Digital. Το αντιθετο μαλιστα, εχουμε δει απειρες φορες να ειναι πιο ακριβα τα digital απο τα physical!
psx3 (30-01-2014)
No comment...
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=760346
Bookmarks