Results 1 to 20 of 1370

Thread: PS3 Sales Archive

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Αν επανέλθουμε στο hardware τώρα, παρόλο που το PS3 φαίνεται να κερδίζει έδαφος μήνα με μήνα έχει ακόμα πολυυυυ δρόμο για να ξεπεράσει το 360 και φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα το 360 να ξαναπεράσει μπροστά μετά την μείωση της τιμής του στην Αμερική αλλά και τα τελευταία γεγονότα που έγιναν στην Ε3.

Καλά για το Wii δεν μιλάω καν, δεν χρειάζεται νομίζω αφού μετά από τα σημερινά νούμερα πωλήσεων περνάει πλέον επισήμως μπροστά από το 360 στην Αμερική.

YTD (year-to-date) numbers
    Wii - 3,482,000
    DS - 3,187,000
    PS3 - 1,608,000
    PSP - 1,482,000
    360 - 1,354,000

LTD (lifetime-to-date) numbers

WII - 10.9 million
    360 - 10.5 million
    PS3 - 4.9 million
    Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε μία περίοδο όπου βγήκε το GTA4 το οποίο ήταν μεγάλο όπλο για την MS με το exclusive download content το MGS4 με το μισό install base έκανε καλύτερα νούμερα αν δε κάνω λάθος στην Αμερική!

Επίσης όπως και να χει το ps3 πέρασε για πρώτη φορά αν δε κάνω λάθος πάλι σε Αμερική το 360 και ακόμα και αν δεν έκανε τη διαφορά ίσως αυτό διαμορφώσει μία τάση! Βέβαια ρόλο θα παίξει και η μείωση τιμής του 360, αλλά δε ξέρω αν θα έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην αγορά μιας και το 360 φαίνεται να μην πουλάει πλέον τόσο πολύ.

Σημαντική στιγμή όσον αφορά την πορεία του 360 θα είναι και η κυκλοφορία του Gears2 και το πόσο θα μπορέσει να αυξήσει τις πωλήσεις του μηχανήματος τόσο σε Αμερική όσο και στον υπόλοιπο κόσμο!

Αυτά από μένα, νομίζω ότι ακόμη κ αν το ps3 είναι λίγο μπροστά όπως είπα κατ' εμέ αυτό θα διαμορφώνει μία τάση στην αγορά όπως είπα και πριν που πιστεύω ότι λόγω του line up που έχει η Sony για τα Χριστούγεννα (και μία πιθανή μείωση τιμής αν τα πάει λίγο καλύτερα το ps3?) θα μεγαλώσει....

ΥΓ: Νομίζω, νομίζω λέω ότι το 360 σταμάτησε να πουλάει τόσο γιατί δε χαλάει τόσο πολύ πια...:innocent::innocent::innocent: Πλάκα κάνω

ΥΓ2: Η Sony πρέπει να ρίξει την τιμή στο ps3... Νομίζω ότι το ξέρει και προσπαθεί να βρει πως θα το κάνει ή πότε θα το κάνει!
    Last edited by NonBorn; 18-07-2008 at 10:47.
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Bookmarks

Bookmarks