Re Slay Exigise Mu Ti Egine Me To Wii Stin Ameriki ,tin Proigumeni Vdomada Itan 45 Kai Twra Pige 145,kati Den Pai Kala Me Ayta Ta Numera Pu Dinun .opos Kai I Psalida Tu Xbox Einai Kata Poli Diaforetiki Me To Ps3 Apo Tin Proigumeni Vdomada
European Hardware Sales:sell-thru 07!!
Electronic Arts announced preliminary financial results for its fiscal third quarter ended December 31, 2007. Net revenue for the third quarter was $1,503 billion Sales were driven by Need for SpeedPro Street, FIFA 08, Rock Band, The Simpsons Game, Madden NFL 08, The Sims 2 Castaway, and NBA LIVE 08.Gross profit for the quarter was $721 million. Net loss for the quarter was $33 million.Non-GAAP net income was $290 million as compared with $201 million a year ago.
http://investor.ea.com/phoenix.zhtml...936&highlight=
EA ,also, disclosed estimated hardware sell-thru (European market)
http://media.corporate-ir.net/media_...FY08SupSeg.pdf
EUROPE
HARDWARE SELL-THRU
Calendar year 2007
Consoles (Units in millions)
Nintendo Wii 4.8
Playstation2 3.8
Playstation3 2.8
Microsoft X360 1.9
Handhelds (Units in millions)
Nintendo DS 8.7
PSP 3.1
Σε αντιπαραθεση τα νουμερα του VGchartz, που ομως εχουν μεσα και αλλες pal περιοχες οπως η Αυστραλια, και οι αραβικες χωρες.
Wii 5,292,172
PS2 4,039,695
PS3 3,651,764
360 2,607,054
δεν θα με χαλαγε καθολου να καταστρεφοταν η εα.
Υπόψην, το VGcharts ΠΑΝΤΑ έχει (έστω και λίγο) μειωμένα νούμενα για ps3 και λίγο αυξημένα του 360 όταν το συγκρίνεις με μια πιο αξιόπιστη πηγή... το ίδιο έγινε και με τις πωλήσεις των Χριστουγέννων σε σχέση με τους αριθμούς της NPD.
Last edited by blizard; 01-02-2008 at 12:07.
poly kala paei paidia... apo oti fenetai, akoma k to ps2 poylaei parapanw apo to xbox360![]()
Το ότι πουλάει περισσότερο ΚΑΙ από το ps3 ΚΑΙ από το 360 εμένα μου φαίνεται τουλάχιστον παράλογο (και για αυτούς ανησυχητικό).
To ξέρεις πως υπάρχουν ακόμα άτομα που το προτιμούν για dvd player? Μισή τιμή από την φτηνότερη next gen συσκευή! Παιχνίδια με 10, 20, 30 ευρώ? Και παιχνίδια όπως FF12, GoW 1&2, Resident Evil 4, Dirge of Cerberus κλπ κλπ... Εγώ περιμένω να βγει το δεύτερης γενιάς σλιμ (με τον ενσωματωμένο μετασχηματιστή) γιατί το "βαρύ" μου είναι 6-7 ετών και θα ήθελα και ένα σλιμάκι.
Στις επίσημες πωλήσεις(shipments) για το 2007 το ps3 πούλησε 1.5 περισσότερες κονσόλες από το 360!!!
(βέβαια το xbox είχε γεμίσει υπερβολικά την αγορά το 2006 με απούλητα κομμάτια οπότε η πραγματική διαφορά σε πωλήσεις ίσως να είναι μικρή)
2007 - Sony PS3 sells 8.83 million, XBOX 360 sells 7.3 million
With all the negative news towards the PS3 in 2007, it just shows that at the end of the day, the numbers tell the real story.
Considering the PS3 didnt go on sale in the EU till 23rd March 2007, its quite an achievement for Sony to be ouselling the 360 by 1.5 million units in 2007
Το να πουλάει ακόμα οκ,το να πουλάει όμως τόσο πολύ,εμένα δεν μου φαίνεται λογικό.Τα χρόνια περάσανε και μαζί τους προχώρησε και η τεχνολογία.Δηλαδή,όταν στα ράφια υπάρχουν ps3 και xbox360,υπάρχουν τόσα μύρια λαού που τώρα θα πάρουν (και θα επενδύσουν) σε ένα ps2;Και τόσα χρόνια γιατί δεν το έπαιρναν;
Θα μου πείτε βέβαια (όπως προείπε ο Top) πως δεν είναι τα γραφικά το παν,πως έχει πλειάδα πολύ καλών τίτλων κτλ.Δεν διαφωνώ μαζί σας.Επιτρέψτε μου όμως να μην μπορώ πλέον να παίξω με τέτοια γραφικά.
Το πήραμε στην ώρα του,παίξαμε στην ώρα του.Πάμε για άλλα όμως τώρα.
PS:Όλα αυτά είναι πιθανόν λάθος,μια και με διαψεύδουν οι πωλήσεις του ps2.Κανείς δεν είναι άλλωστε ...άσφαλτος![]()
Φιλε μου σαφως και σεβομαι την αποψη σου και να πω την αληθεια δεν την βρισκω παραλογη.
Ομως ,ταυτοχρονα, δεν ειναι παραλογο οτι το PS2 πουλαει τοσο πολυ.Λες οτι πλεον δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδι με τετοια παλια γραφικα.Σιγουρα ξινιζει , συμφωνω , ομως τα γραφικα δεν κανουν παντα το παιχνιδι.Σιγουρα βοηθανε να σε βαλουν στην ατμοσφαιρα και αυτο ειναι πολυ σημαντικο , καθοτι σε αυτο το gen αυτο που κανει τη διαφορα ειναι το immerssion, δηλαδη το ποσο "σε βαζει" μεσα στο παιχνιδι η ολη ατμοσφαιρα.
Το PS2 ομως εξακολουθει να προσφερει κατι που κανενα συστημα δεν προσφερει αυτη τη στιγμη.Την πιο φτηνη και με τη μεγαλυτερη γκαμα παιχνιδιων κονσολα.Και οχι μονο αυτο , αλλα ταυτοχρονα συνεχιζει να υποστηριζεται ακαθεκτα.Ουτε η ιδια η Sony δεν περιμενε να κρατησει τοσο το PS2.Οταν λοιπον βλεπεις οτι το συστημα συνεχιζει να υποστηριζεται , και μαλιστα με καλους τιτλους , δεν εχεις λογο να πεις οτι ειναι "πεταμενα λεφτα".Ασε που οι περισσοτερες πωλησεις PS2 αυτη τη στιγμη ειναι μια πολυ ευκολη και οικονομικη λυση για δωρο απο πολλους σε πολλους.Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ενα τεραστιο ποσοστο πωλησεων PS2 ειναι δωρα απο θειους , σε πιτσιρικαδες.
Οσο για το PS3 , δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα τι πουλαει και ποσο , μου αρκει που βλεπω οτι υπαρχει τεραστιο ενδιαφερον απο το αγοραστικο και developing κοινο, πραγμα που σημαινει οτι το μελλον ειναι καλο και ευοιονο.Θα ανυσηχουσα εαν εβλεπα οτι κανενας δεν εχει ορεξη να φτιαξει παιχνιδια για το συστημα.Τωρα το ποσο θα πουλησει και αν θα πουλησει περισσοτερο απο το Wii360 δεν νομιζω οτι πρεπει να με νοιαζει , ουτε και κανεναν απο εμας , εκτος και αν καποιος εχει επενδυσει σε μετοχες της εκαστοτε εταιριας.
Αυτα τα "ολιγα" lol
i sony kapoia stigmi tha aposirei to ps2 kai ti ypostirixi tis gia na sproxei peraitero to ps3 na eiste sigouroi kapoio megalo komati tis vasis xriston tou ps2 tora tha metapidouse sto ps3.
An kai kata tin gnomi mou kakos exei akoma to ps2 prepei siga siga na tou dosei porta etsi kai allios einai epitiximeno me katholiki anagnorisi
Εδώ ρε συ ξεσκίζεται στις πωλήσεις το Wii, το PS2 θα κολλήσει. Υπάρχει μια γενιά λίγο μεγαλύτερων ανθρώπων που τώρα μπαίνουν στον κόσμο των παιχνιδιών και ακόμα και το τελευταίο παιχνιδάκι τους φαίνεται θεικό. Ξέρεις τι απήχηση έχει το Singstar? Το Buzz? Για να μην πω πως γραφικά όπως του GoW και του FF12 δεν είναι και του πεταματού. Αυτοί που αγοράζουν τώρα PS2 είναι οι ίδιοι που θα αγοράζουν το PS3 στα 250 ευρώ για να έχουν Blu-Ray και όλα αυτά τα ωραία παιχνιδάκια και θα μιλάνε και στο ίντερνετς! Άνθρωποι που θέλουν καλό bang for the buck και χεστήκανε πατόκορφα αν έχει ΑΑ, Τριπλ ΑΑ ή ΑαΑαΑαΑαΑαΑα ο Ταρζάν, αν πούλησε 2 ή 3 ή 13 εκατομμύρια. Άνθρωποι στα 25 με 40 τους που προλάβανε τα Space Invaders αλλά λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων χάσανε τα χρόνια του SNES, του PS1 και τα πρώτα του PS2, αυτό πιστεύω πως πρέπει να είναι το κύριο αγοραστικό κοινό του PS2 σήμερα! Κρίνοντας από 2-3 γνωστά μου άτομα που τελευταία πήρανε PS2!
Bookmarks