Page 55 of 69 FirstFirst ... 54551525354555657585965 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 1370

Thread: PS3 Sales Archive

PS3forums Addict vasses's Avatar

Quote Originally Posted by SQP_GR View Post
    oi plasma exun pleonektimata kai mionektimata se sxesi me tis lcd kene 60 tis 100 parapano reyma exun zoi 5 xronia kai meta xalai i piotita ton xromaton kai iperterusan stin antithesi apo tis lcd otan vgikan giati pleon exun exelixthi toso pu exun ftasi twra sta2000000 antithesi me stixia led kai oxi led nea texnologia
    θα σηκωθουν και θα μας βαρεσουν και οι πετρες με αυτα που γραφονται ειμαστε και off topic ριξε μια ματια εδω πληροφοριακα

http://www.google.com/translate?u=ht...F8&sl=en&tl=el

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Sony's PlayStation 3 up 60% in sales from last year

Posted on January 6th, 2009 at 04:25 EDT

It's becoming increasingly evident why Sony stands strong with the belief that their latest console venture has no need for a price cut. While analysts and would-be console owners alike continually demand for Sony to lower the price of PlayStation 3, recent sales data has revealed that such a move may not be necessary in order for the company to move consoles.

With the Wall Street Journal and other media outlets reporting doom and gloom for the black behemoth, sales data has indicated that PS3 sales are actually up 60 percent in comparison to 2008. That's quite the feat considering the system is often considers a little too pricey for the average consumer.

“We’ve had a solid holiday season and have delivered consistent growth throughout this year. [2008] was a pivotal year for PlayStation with the best software line up in the industry, a dramatic expansion of PlayStation Network including the launches of the video delivery service and the beta of the PlayStation Home,” said Ian Jackson, Vice President of Sales for Sony Computer Entertainment America (SCEA).

Furthermore, Jackson attributed the fact Sony had sold far less consoles in November 2008 compared to the same period in 2007 to ”an abnormally strong month due to a price cut (with) the introduction of the 40GB PS3.”
    Source

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

PS3 holiday sales increase 130%

So much for that anomaly that was November 2008. While the PlayStation 3 may have seen a decline in sales in November, it appears as though December was an entirely different story. According to Ian Jackson and internal sales data, the PlayStation 3 saw a 130% increase in sales over the holiday season (starting the day after Black Friday).

"Early internal data points to an increase of more than 130 percent of PS3 hardware sales for the holiday season--since Black Friday--and we're also seeing a growth of nearly 40 percent in total PS3 hardware sales for the calendar year," states SCEA sales exec, Ian Jackson.

This positive news comes on the heels of Microsoft declaring their feat of reaching 28 million consoles world wide. For those of you wondering where Sony ranks in it all, PlayStation 3 must ship four million total units from October to December 31 in order to match Microsoft's year-to-date sales -- something that isn't completely out of the questions with this recent announcement.
    source: PSU.com
    Spoiler!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Worldwide Chart for Week Ending 26th December 2008

2,031,546 (-8%)
    1,514,500 (-19%)
    747,284 (-15%)
    577,351 (-13%)
    451,770 (-7%)
    298,734 (-9%)

PlayStation press release breaks down the real price of consoles
    SCEA has just sent out a press release detailing what readers of this blog already know. Although PS3 is an expensive machine, it's a better value than the other competing systems. In a press release called "Keeping Entertainment Simple," the company showed this chart showing all the things you get in the PS3 that you can't in other systems. Yes, it's a biased chart, but it's the kind of information that SCEA should be spread in the first place. Imagine if they put this info in a retail store? Perhaps more consumers would think kindly of Sony's black box.
    http://www.ps3fanboy.com/2009/01/07/...e-of-consoles/

Ναι καλά.....αφού όλοι το λένε.....το ps3 είναι πανάκριβο.:ohthedrama:

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

gia mena pantos makari na min ixe wifi ke blu ray. tha erixne to kostos ke tha anevaze tis polisis. ke telika tha vlepame perisotera games
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Τι λες βρε Γιωργο...?Εγω διαφωνω με αυτο , το εχω πει και στο παρελθον.Δηλαδη να το κανουμε καρακιτσαριο το PS3?Αμα ειναι να βγαλουμε και wifi , να βγαλουμε και bluray , να βγαλουμε και Bluetooth , να βγαλουμε και ασυρματα χειρηστιρια να βγαλουμε και τον σκληρο δισκο, και στο τελος να μεινουμε με ενα προιον που θα κανει 150 ευρω και θα ειναι αναλογης ποιοτητας...

Εχω βαρεθει να ακουω τον κοσμο (οχι εσενα , ξερω πως το λες) να παραπονιεται για το blu ray και για ολα τα εξτρα του PS3...ειλικρινα , απλα να μην σωσουν να το παρουν...ελεος δηλαδη.
    Και οχι οποιος ειναι του σκεπτικου "εγω θελω να παιζω παιχνιδια και οχι να βλεπω ταινιες" ,εγω του λεω "να μην σωσεις να το παρεις.Παρε ενα 360 , παρε ενα wii , απλα μην μου πρηζεις τον ερωτα ρε αδερφε!"

Λες και τους χαλαει να μπορουν να δουν blu ray , οπως τους χαλαγε να βλεπουν dvd στο ps2...αλλα κανεις δεν παραπονεθηκε για το dvd του ps2...Για να μην αναφερθω στα πλεονεκτηματα του blu ray σε gaming.(ναι μπορει να μην ειναι τοσο εντονα ακομη τα πλεονεκτηματα , αλλα ολο και πιο πολυ γινονται αισθητα πλεον ακομα και σε multiplatform.)

Εχουν γινει οι περισσοτεροι πολυ γραφικοι...μα πολυ γραφικοι...πανε και σκανε 600-700 ευρω σε κινητο τηλεφωνο και μετα παραπονιονται για ενα συστημα σαν το PS3 που σου προσφερει ΑΠΕΙΡΩΣ περισσοτερες λειτουργιες και ευχαριστηση.Ειλικρινα εγω αυτο το πραγμα δεν το καταλαβαινω.Με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε αυτοι οι ιδιοι ανθρωποι να πανε να παρουν ενα κινητο τσαμπα , το οποιο απλα θα περνει τηλεφωνο και τιποτα αλλο?

Ας χαιρονται λοιπον οσοι τα εχουν βαλει με το PS3 το 360 τους , το Wii τους , μαζι με το stand alone dvd/blu ray player τους , μαζι με το pc τους για να μπορουν να μπαινουν internet , μαζι με τις συνδρομες τους και τα καλωδια να περνανε μπροστα στα ποδια τους , εγω εχω ενα κωλοπροιον , "πανακριβο , εξωφρενικο για τα δεδομενα της εποχης" που μου προσφερει τα παντα με 2 καλωδια και τα παιζει ολα.

Α και που ειστε , αυτο το "αχρηστο" το blu ray , λεει κατι , δοκιμαστε το εχει φαση.(ξερω ξερω , "σιγα τα αυγα το θεμα ειναι να φαινεται η ταινια , τι κι αν ειναι πιξελιασμενη")

ΥΓ: Γιωργο δεν τα λεω αυτα για εσενα , απλα θεωρω οτι το PS3 ειναι ενα απο τα πιο ολοκληρωμενα συστηματα ψυχαγωγιας που κυκλοφορησαν ποτε.Και πραγματικα με αηδιαζει οταν ακουω τον κοσμο να παραπονιεται για την τιμη , την στιγμη που οπως ειπα παει και σκαει ΑΛΟΓΙΣΤΑ ποσα για να παρει το καινουργιο iphone και να ειναι "μουρατος".
    Ποσο μαλλον οταν ακουω να παραπονιονται Ελληνες , οι οποιοι εχουμε μαθει να διαμαρυτρομαστε το πρωι για την αυξημενη τιμη της ντοματας στην λαικη και το βραδυ να πηγαινουμε και να τα σπαμε στα μπουζουκια , δινοντας 15 ευρω για να πεταξουμε 10 γαρυφαλλα καθε φορα...τι να πεις πραγματικα...
    Last edited by Valkyre; 08-01-2009 at 12:04.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by georgios View Post
    gia mena pantos makari na min ixe wifi ke blu ray. tha erixne to kostos ke tha anevaze tis polisis. ke telika tha vlepame perisotera games
    Iσως να μην ειχαμε ομως τα μαλλον 2 καλυτερα παιχνιδια του 2008.LBP-MGS4.

.

PS4forums Fanatic tasioskis's Avatar
    PSN ID
    tasioskis1

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Λες και τους χαλαει να μπορουν να δουν blu ray , οπως τους χαλαγε να βλεπουν dvd στο ps2...αλλα κανεις δεν παραπονεθηκε για το dvd του ps2...Για να μην αναφερθω στα πλεονεκτηματα του blu ray σε gaming.(ναι μπορει να μην ειναι τοσο εντονα ακομη τα πλεονεκτηματα , αλλα ολο και πιο πολυ γινονται αισθητα πλεον ακομα και σε multiplatform.)

Α και που ειστε , αυτο το "αχρηστο" το blu ray , λεει κατι , δοκιμαστε το εχει φαση.(ξερω ξερω , "σιγα τα αυγα το θεμα ειναι να φαινεται η ταινια , τι κι αν ειναι πιξελιασμενη")

Βρε συ το θεμα ειναι οτι το blu ray δεν ειναι ακομα γνωστο, οταν βγηκε το ps2 , πολλα παιδια ειπαν στους γονεις αυτο παιζει και dvd,το dvd ηταν διαδεδομενο και πολυ της μοδας, και φυσικα το ηξεραν ολοι, το blu ray δεν το κερουν καο πολλοι, ισως το μονο που γνωριζουν οτι ειναι ενα φορμα που παιζει ταινιες, σιγα δηλαδη το ιδιο κανει και το dvd και ειναι και πιο φτηνο, αν ολοι αυτοι ηξεραν οτι το blu ray ειναι το μελλον και οτι καποτε το dvd θα σβησει απο μονο του τοτε οι πωλησεις(και οχι μονο της κονσολας) θα ηταν ανεβασμενες....

Άλλος μασάει, κι άλλος σωπαίνει
    Κι ο σκυφτός λαός να περιμένει
    Για τα δεσμά μας, δεν φταίει πάντα η σκλαβιά
    Μα η υποταγμένη μας καρδιά
    Μ’ ένα φανάρι ξαναγυρνάς τις νυχτιές
    Ψάχνεις γι’ ανυπόταχτες ματιές.

PSN ID
    georgios78

Τι λες βρε Γιωργο...?Εγω διαφωνω με αυτο , το εχω πει και στο παρελθον.Δηλαδη να το κανουμε καρακιτσαριο το PS3?Αμα ειναι να βγαλουμε και wifi , να βγαλουμε και bluray , να βγαλουμε και Bluetooth , να βγαλουμε και ασυρματα χειρηστιρια να βγαλουμε και τον σκληρο δισκο, και στο τελος να μεινουμε με ενα προιον που θα κανει 150 ευρω και θα ειναι αναλογης ποιοτητας...

Εχω βαρεθει να ακουω τον κοσμο (οχι εσενα , ξερω πως το λες) να παραπονιεται για το blu ray και για ολα τα εξτρα του PS3...ειλικρινα , απλα να μην σωσουν να το παρουν...ελεος δηλαδη.
    Και οχι οποιος ειναι του σκεπτικου "εγω θελω να παιζω παιχνιδια και οχι να βλεπω ταινιες" ,εγω του λεω "να μην σωσεις να το παρεις.Παρε ενα 360 , παρε ενα wii , απλα μην μου πρηζεις τον ερωτα ρε αδερφε!"

Εχουν γινει οι περισσοτεροι πολυ γραφικοι...μα πολυ γραφικοι...πανε και σκανε 600-700 ευρω σε κινητο τηλεφωνο και μετα παραπονιονται για ενα συστημα σαν το PS3 που σου προσφερει ΑΠΕΙΡΩΣ περισσοτερες λειτουργιες και ευχαριστηση.Ειλικρινα εγω αυτο το πραγμα δεν το καταλαβαινω.Με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε αυτοι οι ιδιοι ανθρωποι να πανε να παρουν ενα κινητο τσαμπα , το οποιο απλα θα περνει τηλεφωνο και τιποτα αλλο?

Ας χαιρονται λοιπον οσοι τα εχουν βαλει με το PS3 το 360 τους , το Wii τους , μαζι με το stand alone dvd/blu ray player τους , μαζι με το pc τους για να μπορουν να μπαινουν internet , μαζι με τις συνδρομες τους και τα καλωδια να περνανε μπροστα στα ποδια τους , εγω εχω ενα κωλοπροιον , "πανακριβο , εξωφρενικο για τα δεδομενα της εποχης" που μου προσφερει τα παντα με 2 καλωδια και τα παιζει ολα.

ΥΓ: Γιωργο δεν τα λεω αυτα για εσενα , απλα θεωρω οτι το PS3 ειναι ενα απο τα πιο ολοκληρωμενα συστηματα ψυχαγωγιας που κυκλοφορησαν ποτε.Και πραγματικα με αηδιαζει οταν ακουω τον κοσμο να παραπονιεται για την τιμη , την στιγμη που οπως ειπα παει και σκαει ΑΛΟΓΙΣΤΑ ποσα για να παρει το καινουργιο iphone και να ειναι "μουρατος".
    Ποσο μαλλον οταν ακουω να παραπονιονται Ελληνες , οι οποιοι εχουμε μαθει να διαμαρυτρομαστε το πρωι για την αυξημενη τιμη της ντοματας στην λαικη και το βραδυ να πηγαινουμε και να τα σπαμε στα μπουζουκια , δινοντας 15 ευρω για να πεταξουμε 10 γαρυφαλλα καθε φορα...τι να πεις πραγματικα...
    ego den ton vlepo katholu etsi dimitri. i logiki "ego to exo ke mu aresi" ine telios akiri gia to melon tu ps3. ego leo "ego to exo ke tha thela na ine kalitero, ke an bori, na gini kalitero akoma ke tora"

o kosmos kitati ton antagonismo ke kala kani. den idan oloi auto to sigritiko. o alos den ine gnostis. pai sto magazi ke ta vlepi dipla dipla ke psonizi to pio ftino

episis min berdevume tin piotita me diafora extra pu den aforun tus gamer

telos den ta petan oloi ta xrimata tus. min krinume apo ton kiklo mas dimitri. iparxun pitsirikia pu mazevoun to xartziliki ke tus ftanun isa isa. iparxun nees ikogenies pu ta fernun diskola volta ke ta xrimata peftun sta pedia tus

nomizo oti autes i alages tha voithusan tis polisis. emena san xristi tu ps3 me endiaferi auto. ke endiaferi ke auto to thread pistevo

Ναι βρε Τάσο αλλά με αυτή την λογική (αν δεν είχε αυτά που έχει) ναι ok θα είχε 150 ευρώ αλλά θα το έλεγαν ps2 όχι ps3.

PS4forums Fanatic tasioskis's Avatar
    PSN ID
    tasioskis1

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Ναι βρε Τάσο αλλά με αυτή την λογική (αν δεν είχε αυτά που έχει) ναι ok θα είχε 150 ευρώ αλλά θα το έλεγαν ps2 όχι ps3.

μα δε με καταλαβες, εγω το θελω πληρες, λαι οχι μαζεμενο, απλως θελει λιγο χρονο, πρεπει να γινει πιο γνωστο στον κοσμο τι δυνατοτητες εχει το blu ray, και οτι δεν ειναι ιδιο με το dvd, ετσι πιστευω εγω,τα παιδια των 12-14 χρονων δεν νομιζω να ξερουν τι ειναι το 1080p/i η οι gamers των 45 χρονων,εχω παραδειγμα απο τον θειο μου.

Άλλος μασάει, κι άλλος σωπαίνει
    Κι ο σκυφτός λαός να περιμένει
    Για τα δεσμά μας, δεν φταίει πάντα η σκλαβιά
    Μα η υποταγμένη μας καρδιά
    Μ’ ένα φανάρι ξαναγυρνάς τις νυχτιές
    Ψάχνεις γι’ ανυπόταχτες ματιές.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by tasioskis View Post
    Βρε συ το θεμα ειναι οτι το blu ray δεν ειναι ακομα γνωστο, οταν βγηκε το ps2 , πολλα παιδια ειπαν στους γονεις αυτο παιζει και dvd,το dvd ηταν διαδεδομενο και πολυ της μοδας, και φυσικα το ηξεραν ολοι, το blu ray δεν το κερουν καο πολλοι, ισως το μονο που γνωριζουν οτι ειναι ενα φορμα που παιζει ταινιες, σιγα δηλαδη το ιδιο κανει και το dvd και ειναι και πιο φτηνο, αν ολοι αυτοι ηξεραν οτι το blu ray ειναι το μελλον και οτι καποτε το dvd θα σβησει απο μονο του τοτε οι πωλησεις(και οχι μονο της κονσολας) θα ηταν ανεβασμενες....
    To dvd ΔΕΝ ηταν διαδεδομενο οταν κυκλοφορησε το PS2.Το PS2 ηταν ενας απο τους κυριοτερους λογους που το dvd εγινε τελικα διαδεδομενο και αντικατηστησε το VHS.Kαι οπως ειπα και πριν Τασο , αν αυτοι οι ανθρωποι ψαχνουν τον φτηνοτερο τροπο για να βλεπουν ταινιες , ας παντε να αγορασουν VHS να βλεπουν.Γιατι δεν το κανουν?Επισης οι ιδιοι ανθρωποι ας αγορασουν ενα κινητο τηλεφωνο που απλα θα περνει τηλεφωνο.

Εχουμε καταληξει να μιλαμε για το PS3 λες και ειναι , τι να πω ρε γαμωτο, εργο του Σατανα, προιον της κολασεως κατι εξωφρενικα παραλογο να επενδυσει καποιος...τι να πω δηλαδη, ιδιως σε μια χωρα , στην οποια η νοοτροπια της αλογιστης σπαταλης παει συννεφο και η εννοια της αποταμιευσης ειναι αγνωστη για την συντριπτικη πλειοψηφια.
    Last edited by Valkyre; 08-01-2009 at 12:42.

Quote Originally Posted by tasioskis View Post
    μα δε με καταλαβες, εγω το θελω πληρες, λαι οχι μαζεμενο, απλως θελει λιγο χρονο, πρεπει να γινει πιο γνωστο στον κοσμο τι δυνατοτητες εχει το blu ray, και οτι δεν ειναι ιδιο με το dvd, ετσι πιστευω εγω,τα παιδια των 12-14 χρονων δεν νομιζω να ξερουν τι ειναι το 1080p/i η οι gamers των 45 χρονων,εχω παραδειγμα απο τον θειο μου.
    Δεν νομίζω να μην το ήξεραν αυτό απλά έβγαλαν μια κονσόλα που κοιτάει μπροστά, που θα είναι το "καλούπι" για τις επόμενες κονσόλες.
    Όταν βγάζεις κάτι για πρώτη φορά στην αγορά δεν περιμένεις οι πωλήσεις σου να είναι οι μεγαλύτερες μέχρι να το μάθει ο κόσμος.

Name
    Δημήτρης

ego den ton vlepo katholu etsi dimitri. i logiki "ego to exo ke mu aresi" ine telios akiri gia to melon tu ps3. ego leo "ego to exo ke tha thela na ine kalitero, ke an bori, na gini kalitero akoma ke tora"
    Mα πως θα γινει καλυτερο βρε Γιωργο , αν βγαλεις το blu ray , βγαλεις το Wifi , βγαλεις το bluetooth?!?

Το PS3 σου θα ηταν καλυτερο αν ειχε λιγοτερες λειτουργιες?Τα οικονομικα της SONY δεν με ενδιαφερουν το εχω ξαναπει.Δεν με νοιαζει ιδιαιτερα ποσα εκατομυρρια θα βγαλουν αυτοι.Πιο πολυ με νοιαζουν τα δικα μου οικονομικα.

Το θεμα ειναι το εξης: Υποστηριζεται με ποικιλο και αρκετο software η κονσολα μου?Η απαντηση ειναι ενα εκωφαντικο ΝΑΙ , ιδιως αν κοιταξεις το lineup του 2009 με τοσα exclusives και multiplatforms να ερχονται. (περισσοτερα απο τα αλλα συστηματα).Φετος ειχαμε ενα καταπληκτικο -αν οχι το καλυτερο- lineup απο games?Οταν λοιπον εχω και πολλα παιχνιδια να παιζω και πολλες δυνατοτητες , γιατι θα γινει καλυτερο το PS3 μου εαν αφαιρεσω τα μισα πραγματα απο μεσα του?

Ετσι οπως το βλεπω εγω , χειροτερο θα γινει εαν μου αφαιρεθουν ολες αυτες οι λειτουργιες/ευκολιες.

PSN ID
    georgios78

Το PS3 σου θα ηταν καλυτερο αν ειχε λιγοτερες λειτουργιες?Τα οικονομικα της SONY δεν με ενδιαφερουν το εχω ξαναπει.Δεν με νοιαζει ιδιαιτερα ποσα εκατομυρρια θα βγαλουν αυτοι.Πιο πολυ με νοιαζουν τα δικα μου οικονομικα.
    to ps3 apla tha itan, gia polus, to idio an den ixe olas autes tis liturgies .

Το θεμα ειναι το εξης: Υποστηριζεται με ποικιλο και αρκετο software η κονσολα μου?Η απαντηση ειναι ενα εκωφαντικο ΝΑΙ
    to thema ine oti ise ektos thematos

to thema tu thread ine oi polisis. pistevete oti borusan na ixan pai kalitera? pos? borun na pane kalitera? pos?
    Last edited by georgios; 08-01-2009 at 13:32.

Cool Member fanis86's Avatar
    PSN ID
    fanis86
    Name
    Fanis

to thema tu thread ine oi polisis. pistevete oti borusan na ixan pai kalitera? pos? borun na pane kalitera? pos?

Αν τσιπαριστει το ps3 και υπαρξουν πειρατικα παιχνιδια πιστευεις οτι θα ειναι ιδιες πωλησεις???
    Εγω οπως και αλλοι μεσα στο φορουμ εχουμε η ειχαμε xbox καθαρα και μονο για τα πειρατικα παιχνιδια και για το τσαμπε της ολης υποθεσης παραυτα αρκετοι το πουλησαμε.

Ειναι λογικο με αυτα τα δεδομενα να εχει υψηλοτερες πολησεις το xbox.

Και κατι αλλο...
    Ποσοι απο εμας εχουμε 2 ps3???
    Υπαρχει λογος να εχουμε 2 ps3???
    OXI.

Στο forum του xbox οι μισοι εχουν 2 xbox.
    Το ενα για πειρατικα το αλλο για ονλινε και γενικα να εχουνε και μια καβατζα με τοσα RROD που κυκλοφορουν.
    Και δεν νομιζω να ειναι οι μονοι που το κανουν αυτο.

Για βαλε λοιπον και στις πωλησεις και αυτους που εχουν διπλα xbox.

Αυτη ειναι η δικια μου αποψη οσο αφορα τις πωλησεις.
    Στα αλλα με καλυψε ο Δημητρης

PSN ID
    georgios78

prota ap ola den boro na diaforniso katheta mazi su giati exis ti fatsa tu gardeli eki

se genikes grames simfono gia tis polisis konsolon tu 360(an ke den pulise ta anamenomena tis fetines giortes to ps3)

ala ta pramata periplekonte an dis tis polisis pexnidion. to 360 tha prepe na pulai xalia afu exi tosi piratia. ki omos...
    Last edited by georgios; 08-01-2009 at 15:28.

Advanced Member Narayan's Avatar
    PSN ID
    Narayan64

Talking

Quote Originally Posted by nikon View Post
    PlayStation press release breaks down the real price of consoles
    http://www.ps3fanboy.com/2009/01/07/...e-of-consoles/

Ναι καλά.....αφού όλοι το λένε.....το ps3 είναι πανάκριβο.:ohthedrama:

Ξέχασαν να βάλουν +$100 στο PS3 για back compatibility (τόσο κάνει ένα... PS2 :giggle, το οποίο το 360 έχει out-of-the-box.

Κατά τα άλλα:

1) Αν κάποιος θέλει και σκληρό δίσκο συμφέρει να αγοράσει ένα SKU που τον περιέχει. Π.χ. το Elite έχει 120άρη με $100 επιπλέον αντί για $150 που ισχυρίζεται η Sony (και έχει και HDMI στο κουτί που δεν έχει το PS3). Πρώτο φάουλ.

2) Αν κάποιος θέλει σώνει και καλά να δώσει $100 για το επίσημο Wi-Fi της Μ$ από τη στιγμή που μπορεί να κάνει τη δουλειά του με ένα μεταχειρισμένο wireless router και 10' από τον χρόνο του τότε ναι, τόσο θα στοιχίσει. Δεν είναι όμως η μόνη λύση, ούτε υποχρεωτική λύση αν το 360 συνδέεται απευθείας στο router με LAN. Δεύτερο φάουλ.

3) Συνδρομή στο Live υπάρχει και φθηνότερη από την "προτεινόμενη" τιμή της Μ$. Τρίτο φαούλ.

Γενικά μου δίνει την εντύπωση πως πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα όσον αφορά την πεισματική άρνησή τους να μειώσουν την τιμή του PS3.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Νaravan ωραια ολα αυτα.Αλλα ο μεσος χρηστης δεν τα γνωριζει.
    .

Bookmarks

Bookmarks