Εγω ειμαι ο μεσος χρηστης:bgrin2: και με ποναει που δεν μπορω να παιξω παιχνιδια του 2 .
Το ps2 μου εχει φαει τα ψωμια του,τι θα τα κανω τοσα παιχνιδια θα τα φαω???
Το playstation ειναι 1,2 και 3, δεν βγηκε ξαφνικα το 3 και για μενα αυτο ειναι σημαντικοτερο
απο ολα τα wi-fi του κοσμου.
Πως θα ηταν για εμενα το ιδιο Γιωργο?Θα ηταν τελειως μα τελειως διαφορετικο , σε σημειο ισως να ΜΗΝ το αγοραζα καν εαν ηταν διαφορετικο.Εσενα μπορει να μην σε ενδιαφερουν οι ταινιες , εμενα ομως με ενδιαφερουν αμεσα.Χρησιμοποιω ολες τις λειτουργιες του PS3 και πραγματικα δεν μπορω να το φανταστω χωρις αυτες.Σιχαινομαι τα καλωδια , σιχαινομαι να μην εχω ακομα και το card reader , το οποιο οσο περιεργο και αν σου φαινεται χρησιμοποιω σχεδον παντα για μεταφορα δεδομενων ή για να δω φωτογραφιες.
Και δεν ειμαι καθολου εκτος θεματος.Η θεση μου στο θεμα ειναι ακριβως αυτη που εχεις κανει quote.Δεν με νοιαζει καθολου το ποσο θα πουλησει σε ακριβη νουμερα , με νοιαζει τα λεφτα που εδωσα εγω να εχουν υποστηριξη.Και μεχρι στιγμης εχουν επαρκη και τουλαχιστον αξιοπρεπη θα ελεγα υποστηριξη.
Θα μπορουσε να εχει μεγαλυτερες πωλησεις?Σιγουρα , αν πλασαρανε ενα διαφορετικο προιον.Ομως εγω χαιρομαι που το πλασαρανε οπως το πλασαρανε διοτι αυτο το προιον με εκφραζει , καθοτι ειμαι μεγαλος φαν και του gaming , αλλα και του home cinema και των multimedia δυνατοτητων.
Φιλε ,Narayan , καθεσαι και βριζεις την Sony για την "αθλια" αρθρογραφια της (να σου πω την αληθεια δεν θα διαφωνησω και ιδιαιτερα περι τουτου) , αλλα δεν σε βλεπω πουθενα να λες το ιδιο για την Microsoft που πριν καλα καλα βγει το PS3 , βγηκαν και εκαναν ολοκληρη διατριβη με βαση τα τεχνικα χαρακτηριστικα του , για το ποσο πιο δυνατο ειναι το 360 απο το PS3...
Ουτε επισης για τους εκπροσωπους της MS , των οποιων η "ποιοτητα" ειναι αμφιλεγομενη :
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=nKTnQYScpyk"]YouTube - Steve Balmer Crazy[/ame]
YG: Το θεμα με το backwards compatibility ειναι πολυπλοκο και ετσι οπως το παρουσιαζεις Narayan ειναι λαθος.Πρωτον εμενα το PS3 μου παιζει τα παντα.Σε αλλους οχι οκ.Αλλα οχι να μου λες οτι το 360 ειναι backwards compatible out of the box , μιας και ειναι compatible με συγκεκριμενους τιτλους μονο και οχι με ολους.
Last edited by Valkyre; 08-01-2009 at 15:58.
Εκεί ποντάρει η Sony ΙΜΗΟ. Δυστυχώς για αυτούς, ο "μέσος χρήστης" τείνει να κοιτά και το καρτελάκι της τιμής επομένως κάπως πρέπει να πεισθεί πως δεν είναι (;;?) τόσο τραγική η διαφορά τιμής.
Δεν έβρισα τη Sony ούτε αποκάλεσα "άθλιες" τις τακτικές του μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί. Επισήμανα πως α) είναι εσφαλμένα ορισμένα στοιχεία που αναφέρει και β) για τα υπόλοιπα παραλείπει για ευννόητουςκάποια στοιχεία που δεν είναι υπέρ του PS3.
Επίσης, το ότι θεωρώ πως η Sony είναι λάθος σε ένα σημείο δεν σημαίνει πως η M$ είναι σωστή σε όλα τα σημεία. Έτερον εκάτερον.
Το δικό σου PS3 παίζει PS2 games, όμως το πλήρωσες €650 και όποιος θέλει 60άρι σήμερα δύσκολα θα βρει ακόμα και μεταχειρισμένο. Η σύγκριση έγινε με το 80άρι, που στοιχίζει $399 και δεν παίζει κανένα PS2 game. Ναι μεν το 360 δεν παίζει όλους τους τίτλους του XBOX 1, ωστόσο παίζει κατά γενική ομολογία τους καλύτερους τίτλους αυτής της κονσόλας, out of the box. Ακόμα και 1 παιχνίδι του XBOX 1 να έπαιζε, 1>0.
Ναι βρε , οκ , αλλα γιατι εχεις αποκλεισει ολους τους κατοχους 60gb απο την συγκριση σου?Γιατι και εγω εαν συγκρινω οτι με συμφερει , τοτε 60gb PS3 > οποιουδηποτε Xbox360.
80GB PS3 < xbox360 ok συμφωνω.Αλλα το 60gb τα παιζει ΟΛΑ.Οταν κανουμε μια συγκριση την κανουμε εφολης της υλης.Ετσι πιστευω τουλαχιστον.
Επισης , απο την μια ο κοσμος παραπονιεται για τις παραπανισιες λειτουργιες του PS3 , απο την αλλη οταν κατι αφαιρειται , ξενερωνουν...δηλαδη ελεος κυριολεκτικα!
Μα φίλτατε η σύγκριση της Sony δεν απευθύνεται σε αυτούς που έχουν ήδη PS3... απευθύνεται σε αυτούς που θα αγοράσουν τώρα κονσόλα, αυτούς θέλει να πείσει, και η μόνη κονσόλα διαθέσιμη στην αγορά είναι το 80GB SKU με όλα τα μειονεκτήματά του.
Βέβαια για κάποιον που θέλει και BluRay player μαζί ακόμα και το 80άρι είναι ελκυστική πρόταση... αν βγάζανε και το BD-ROM από την κονσόλα όσο και να μείωνε το κόστος δεν νομίζω να υπήρχε πλέον σύγκριση με το 360.
Εχεις δικιο σε αυτο , πανω στο αρθρο της Sony εκανες την συγκριση , οποτε εχεις δικιο που δεν το συμπεριελαβες.Σωστος , εγω ξεχαστηκα.
Οπως και να εχει εγω θεωρω την τιμη του PS3 λογικοτατη και ελκυστικοτατη επι του παροντος.Οτι θελει ο καθενας περνει.Εγω θελω ολοκληρωμενα προιοντα , και δεν ειμαι φαν να εχω 5 διαφορετικες συσκευες και 5 διαφορετικα τηλεκοντρολ στον καναπε μου καθε φορα που θελω να δω κατι.
Καποιοι αλλοι δεν δινουν δεκαρα ουτε για ταινιες , ουτε για blu ray ουτε για Internet , ουτε για wifi , hdmi.Υπαρχουν επισης και καποιοι αλλοι που δεν δινουν δεκαρα για HDTV , ουτε για Online Υπηρεσιες , ουτε καν για videogames πιο πολυπλοκα απο Μαριο και Sonic (δεν κοροιδευω αυτα τα games , απλα λεω οτι καποιοι θελουν πολυ απλα πραγματα.)
Οκ δεκτα ολα αυτα , δεν αποτελουν ομως απαραιτητα και την μονη "λογικη" αποψη.
Η τιμη του PS3 ξαναλεω , ΔΕΝ ειναι παραλογη.Οποιος δεν θελει αυτα που προσφερει , απλα δεν το περνει.Το να διαμαρτυρονται καποιοι και να λενε οτι το PS3 δεν θα επρεπε να εχει αυτο εκεινο και το αλλο , κανει εμενα που τα θελω ολα αυτα στο μηχανημα μου , να μην το αγορασω.
Θυμηθειτε με... ανεξαρτητα του τι θα συμβει σε αυτο το gen , αν το επομενο PS ειναι ετσι οπως το θελουν καποιοι , απλα ενα κουτι που θα παιζει μονο παιχνιδια και δεν θα κανει τιποτα αλλο , θα δειτε τι κραξιμο εχει να φαει η SONY...
"μα το PS3 εχει και αυτο και το αλλο , το PS4 τωρα δεν εχει τιποτα"
"Μετα το PS3 , αυτο ειναι το επομενο PS?"
Mε λιγα λογια και απλα... ο κοσμακης τα θελει ολα δικα του και τα θελει και τσαμπα...
meta apo ligi skepsi tha simfoniso mazi su. ine ke auto mia thesi. aporiptis ta numera san axristi pliroforia. ke epikrotis to ti prosferi mexri tora to ps3.
emena pantos me anxoni auto to thema, giati ke ego simfono oti to xbox ine xiroteri konsola ke thelo na iperisxisi to ps3 (xiroteri gia 2 logus. den exi standard sikso ke plironis gia to online)
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, νομίζω ότι επιλέγεις να αγνοήσεις κάποια πράγματα Valkyre.
Συμφωνώ σε όσα λες για το PS3, για το τι προσφέρει και για τους λόγους που το επίλεξες για αγορά κτλ. απλά σε ένα thread που έχει τίτλο "Sales Archive" είναι λιγάκι ειρωνικό να μπαίνεις και να βλέπεις όλα αυτά τα παινευτικά λόγια για την κονσόλα χωρίς καμμιά αναφορά στις φτωχές πωλήσεις που κάνει.
Προφανώς και για να έχεις αγοράσει PS3 σε καλύπτει, απλά εδώ προσπαθούμε να καταλάβουμε τι πάει στραβά και η κονσόλα δεν έχει την αποδοχή που θα περίμενε κανείς να έχει.
Ακριβως ετσι σκεφτομαι Γιωργο.Οι πωλησεις ειναι μια πληροφορια , που ναι μεν την κοιταω , δεν με αγχωνει απο την αλλη σε καμμια περιπτωση.
Το παν ειναι για εμενα τα λεφτα που εδωσα να πιανουν τοπο.Και μεχρι στιγμης η υποστιριξη του PS3 και σε τιτλους και σε υπηρεσιες ειναι πολυ καλη.Δεν λεω οτι ειναι υποδειγματικη , απλα λεω οτι ειναι πολυ καλη.
Οσο η υποστιριξη σε τιτλους και υπηρεσιες , παραμενει σε αυτα τα πολυ καλα επιπεδα , δεν εχω κανεναν μα κανεναν λογο πιστευω να αγχωνομαι για το ποσο καλα πουλαει το PS3 Και ποσα λεφτα βαζει στην τσεπη της η Sony.
Αν η κατσταση χειροτερεψει και ξαφνικα δεν βγαινουν τιτλοι για το PS3 , τοτε ναι , θα εχει ερθει η ωρα για αλλαγη.![]()
Προφανώς και για να έχεις αγοράσει PS3 σε καλύπτει, απλά εδώ προσπαθούμε να καταλάβουμε τι πάει στραβά και η κονσόλα δεν έχει την αποδοχή που θα περίμενε κανείς να έχει.
Eιναι πολυ απλο. ΔΕΝ παιζει αντιγραφα. Τhe end...
Στο απο πανω απαντησα.
Mισο λεπτο για να καταλαβω.Δηλαδη , επειδη ο τιτλος του θρεντ ειναι "πωλησεις PS3" , εγω πρεπει να βγω και να πω ή να αλλαξω γνωμη για το γιατι εγω επελεξα PS3?
Δηλαδη επειδη ξαφνικα οι πωλησεις δεν ειναι οι αναμενομενες , ξαφνικα πρεπει να γυρισω και να πω "δεν θελω blu ray"?
Βρε παιδια μισο λεπτο γιατι θα με κουφανετε... εγω στην τελικη πρεπει να χαρω αυτα που μου προσφερει το PS3 μου ,μονο υπο την προυποθεση οτι πουλαει καλα??!?Δηλαδη αν δεν πουλαει καλα , πρεπει αυτοματως εγω να βγω και να πω οτι τελικα δεν μου αρεσει το blu ray επειδη δεν πουλαει καλα?Συγνωμη αλλα δεν το καταλαβαινω αυτο.
Και ποιος κανει παινευτικα σχολια για τις πωλησεις?Εγραψα εγω πουθενα οτι το PS3 πουλαει μια χαρα?Ειπα μηπως πουθενα οτι κακως πιστευετε οτι το PS3 δεν πουλαει καλα?Υπερασπηστικα τις πωλησεις του και δεν το καταλαβα?Νομιζω το αντιθετο ειπα για τις πωλησεις του στο παρελθον.Να τα λεμε οπως εχουν τα πραγματα.
Το μονο που ειπα εγω ειναι οτι , δεν θα κατσω να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο που το PS3 δεν πουλαει οπως θα επρεπε, διοτι δεν εχω μετοχες στην Sony.Θα με χαροποιουσε αν πουλαγε καλυτερα?Πιθανον.Ισως ενιωθα πιο ασφαλης για το μελλον.Ομως μεχρι στιγμης δεν εχω λογω να ανησυχω για την υποστηριξη του προιοντος αυτου.
Το αν θα το χαρουν 120 εκατομμυρια χρηστες ή μοναχα 20 εκατομμυρια , δεν μου λεει τιποτα απολυτως.Το MGS4 θα ειναι το ιδιο ακριβως παιχνιδι ειτε το χαιρομαι μονος μου , ειτε με 120 εκατομμυρια ατομα παρεα.
Δεν νομιζω οτι ειμαι παραλογος.Το γιατι δεν πουλαει , ειναι πανω κατω γνωστο.Εγω απλα διαφωνω με το σκεπτικο που το απορριπτουν αρκετοι.Δεν εχει να λεει κατι αυτο ομως.Εγω χαιρομαι το προιον αυτο , καποιοι αλλοι χαιρονται ενα αλλο.Δεν θα αλλαξω γνωμη επειδη ειμαι η μειοψηφια, και το κυριοτερο : δεν θα κατσω να προσπαθησω να πεισω καποιον οτι πρεπει να αγορασει PS3 αντι για 360!Ουτε και να βρω που εκανε λαθος η Sony.Αυτο ειναι δικη τους δουλεια.![]()
Last edited by Valkyre; 08-01-2009 at 17:19.
Mα ακριβως επειδη δεν παιζει αντιγραφα.
Απο εκει ξεκινανε ολα. ΔΕΝ παιζει αντιγραφα, λιγοτερος κοσμος αγοραζει (γιατι ολοι θελουν τσαμπα, εστω και 50 λεπτα να κανει ειναι πιο ακριβο απο το τσαμπα) οποτε λιγοτερα παιχνιδια για το PS3 γενικα. Το μπαμ στην κονσολα θα γινει ΟΤΑΝ και ΑΝ σπασει.
Η πειρατεια ειναι το Α και το Ω στις κονσολες. Ολοι το ξερουν, η σονυ το ξερει η microsoft το ξερει, ολοι... Η σονυ κραταει ακομα πριν το βγαλει γιατι μαλλον κερδιζει. Οταν δει τα σκουρα ή κατι αλλο θα το ριξει στην αγορα και θα αλλαξουν τα δεδομενα.
Όχι απλά δεν είναι το σωστό thread εδώ για να πεις ότι σου αρέσει το Blu-Ray πιστεύω.
Παινευτικά λόγια για την κονσόλα εννοούσα, όχι για τις πωλήσεις της.
Εγώ κρατάω απλά ότι δεν σε νοιάζουν οι πωλήσεις από την στιγμή που το PS3 έχει την υποστήριξη που πρέπει να έχει.
Ε τώρα το γυρίζεις σε θεωρίες συνωμοσίας και μου το χαλάς.
Έστω αν δεχτούμε ότι τα πράγματα είναι έτσι, τότε το Dreamcast γιατί ναυάγησε που ήταν μια κονσόλα που έπαιζε αντίγραφα χωρίς κανένα περίεργο modification?
Η πειρατία δεν οφελεί όσο νομίζεις, δες τι γίνεται με το PSP. Μπορεί να πουλάει hardware αλλά δεν έχει την υποστήριξη που θα μπορούσε να έχει αν πούλαγε και software σε ικανοποιητικούς αριθμούς.
Ακόμα κι αν σπάσει κάποια στιγμή το PS3, δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι τραγικά. Μην ξεχνάς πως πλέον έχουμε τις online υπηρεσίες που ελάχιστοι θα θυσιάσουν για να παίξουν κάποια παιχνίδια φθηνότερα.
Last edited by DarkUSS; 08-01-2009 at 17:35.
Val ο Daskuss θέλει να πει πως παινεύεις το ps3 σε αυτό το thread για όλους τους λάθους λόγους.
Εδώ μιλάμε σαν πωλήσεις, και εσύ προσπαθείς με κάθε τρόπο να δικαιολογήσεις την αγορά σου.
Καλά κάνεις που είσαι τόσο περήφανος και φανατισμένος με το ps3, αλλά εδώ δεν κολλάει.
To psp δεν εχει live ομως.Εγω πιστευω οτι καποιοι χρηστες 360 λειτουργουν ως εξης...θα κατεβασουν καποια παιχνιδια που ετσι και αλλιως δεν θα αγοραζαν και θα αγορασουν τελικα αυτα που θα παιξουν στο Live.
Η δυνατοτητα του να μπορεις να παιξεις παιχνιδια για τα οποια δεν θα εδινες χρηματα(τουλαχιστον οταν κυκλοφορουν),διοτι θα προτιμουσες να τα δωσεις για αλλα games ,ισως κανει την διαφορα τελικα.
.
Περηφανος και φανατισμενος με ενα κουτι δεν ειμαι.Οπως δεν χαρακτηριζω , ετσι δεν θα ηθελα να με χαρακτηριζουν.Λιγο-πολυ με αποκαλεις fanboy με οτι αυτο συνεπαγεται οταν μιλαμε για fanboys και τις υπερβολικες και παραλογες αποψεις τους.
Εαν καπου στο σκεπτικο μου ειμαι λαθος πειτε το μου.
Δεν υπερασπηστικα ποτε το PS3 στην συζητηση μας , για τις πωλησεις , απλα επειδη ακουσα να λεμε οτι το PS3 θα ηταν καλυτερα εαν δεν ειχε blu ray , το σχολιασα λεγοντας οτι ειμαι κατα του σκεπτικου "δεν θα επρεπε να ειχε εκεινη την λειτουργεια και την αλλη" , για να ικανοποιησουν καποιοι την επιθυμια τους να πουλαει σαν χρυσο το PS3.
Τους λογους δε για τους οποιους δεν πουλαει το PS3 τους εχω αναφερει πολλακις , με ιδιαιτερη μνεια σε κατι που ελαχιστοι απο εσας εχουν αναφερθει "περαν της ακριβης τιμης του" , και αυτο ειναι το μαρκετινγκ , που η Sony εκει εχει αποτυχει παταγωδως.
Last edited by Valkyre; 08-01-2009 at 19:00.
Bookmarks