παιδια εγω πηρα 360 αρχικα για το halo3,το τραγικα αστειο ειναι οτι επειδη ειμουνα ανενεργος gamer απο τοτε που ο ανηψιος μου μπερδευτικε στο καλωδιο του ps2 και εφυγε απο υψος και εσπασε και ετσι δεν ηξερα ουτε gears of war ουτε τπτ!Στο θεμα μας πηρα την κονσολα bundle halo 3 και επειδη ειχε προσφορα το πλαισιο τοτε το gears 20 ευρω του λεω ριχτο μεσα..ε επαιξα μια βδομαδα halo και απο τοτε gears και drive εγιναν κολητοι.με τον ερχομο του gears 2 πηρα το δευτερο 360 μου και πριν 3 μερες το πρωτο ps3 resistance2 bundle 80gb.
o λογος που πηρα 360 αρχικα δεν ηταν ουτε η διαφημιση ουτε το franchise halo ουτε τπτ.απλα ηξερα τι ηθελα,οταν πηρα το δευτερο 360 επισης ηξερα οτι το πρωτο ηταν στα τελευταια του και η microsoft με την τιμη της μου εδωσε τη δυνατοτητα να παρω δευτερη κονσολα και τωρα εχω μια στο σπιτι και μια στη γκομενα!!!το ps3 το πηρα για το blue ray και μελοντικα για το killzone αλλα αν περιμενετε η κονσολα να πουλισει ας πουμε για το resistance2 που το θεορω πολυ κοινο παιχνιδι η για το lbp ειστε γελασμενοι...ειναι παιχνιδια που εγω(πλεων)και εσεις που εχετε την κονσολα θα τα αγορασουμε και θα τα ευχαριστηθουμε αλλα αυτος που δεν εχει κονσολα σιγουρα δεν θα δωσει 400 ευρω για το lbp γιατι αν το κανει για μενα θα ειναι τουλαχιστον ανεπαρκης!
Για να καταληξω και να συνοψησω εμεις οι 500-600-700 του φορουμ και αλλοι τοσοι στο φορουμ του 360 και καμποσοι ακομα ειμαστε λιγο εως πολυ γνωστες επειδη εχουμε επιλεξει το gaming σαν βασικο μας χομπυ και οχι σαν κατι να σκοτωνουμε χρονο τις κυριακες,αυτο ομως δεν αντιπροσοπευει ουτε το 1/10 του αγοραστικου κοινου.η αληθεια ειναι οτι μεχρι να βγει το killzone θα συνεχισω να παιζω gears2 σαν τρελος γιατι με αυτο διασκεδαζω περισσοτερο(warhawk επισης τρελο fun)το resistance ομως με το που το τελειωσω μπηκε αγγελια!
δεν ειμαστε εμεις που διαμορφωνουμε τις πωλησεις αλλα τα εκατομυρια ανιδεων και ανυποψιαστων πατεραδων οπωτε μην τρωγεστε για το ποιος ειναι καλυτερος ποιος πεταει λασπη στην κονσολα μας(λες και την πηραμε τσαμπα η την φτιαξαμε μονοι μας)
κρατηστε την διασκεδαση που σας προσφερει και αφηστε τις πωλησεις και τον ανταγωνισμο!
πριν λιγο καιρο εβαλα τον comodore64 και φορτωσα το creatures με το οποιο ας πουμε οτι διασκεδασα περισσοτερο απο οσο με το Halo(για να μην αναφερω τιτλο ps3 και φωναζετε)και επισης η comodore γενικοτερα πιστευω στον τομεα entertainment μηχανηματα προσεφερε πολλα περισσοτερα απο τη sony κ micro$oft μαζι!
να αρχισω να φοναζω γιατι δεν δινει κανεις σημασια στην amiga μου τωρα?
συνελθετε
have fun
παω να γραψω ενα βιβλιο

)και επισης η comodore γενικοτερα πιστευω στον τομεα entertainment μηχανηματα προσεφερε πολλα περισσοτερα απο τη sony κ micro$oft μαζι!

Reply With Quote

Kotaku writes: Sales were up at Take-Two Interactive, thanks to sales of games like Grand Theft Auto IV and Midnight Club: Los Angeles, but the publisher saw losses also increase to the tune of $15 million. 

Bookmarks