Page 53 of 69 FirstFirst ... 34349505152535455565763 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 1370

Thread: PS3 Sales Archive

Advanced Member garrett156's Avatar
    PSN ID
    garrett156

παιδια εγω πηρα 360 αρχικα για το halo3,το τραγικα αστειο ειναι οτι επειδη ειμουνα ανενεργος gamer απο τοτε που ο ανηψιος μου μπερδευτικε στο καλωδιο του ps2 και εφυγε απο υψος και εσπασε και ετσι δεν ηξερα ουτε gears of war ουτε τπτ!Στο θεμα μας πηρα την κονσολα bundle halo 3 και επειδη ειχε προσφορα το πλαισιο τοτε το gears 20 ευρω του λεω ριχτο μεσα..ε επαιξα μια βδομαδα halo και απο τοτε gears και drive εγιναν κολητοι.με τον ερχομο του gears 2 πηρα το δευτερο 360 μου και πριν 3 μερες το πρωτο ps3 resistance2 bundle 80gb.

o λογος που πηρα 360 αρχικα δεν ηταν ουτε η διαφημιση ουτε το franchise halo ουτε τπτ.απλα ηξερα τι ηθελα,οταν πηρα το δευτερο 360 επισης ηξερα οτι το πρωτο ηταν στα τελευταια του και η microsoft με την τιμη της μου εδωσε τη δυνατοτητα να παρω δευτερη κονσολα και τωρα εχω μια στο σπιτι και μια στη γκομενα!!!το ps3 το πηρα για το blue ray και μελοντικα για το killzone αλλα αν περιμενετε η κονσολα να πουλισει ας πουμε για το resistance2 που το θεορω πολυ κοινο παιχνιδι η για το lbp ειστε γελασμενοι...ειναι παιχνιδια που εγω(πλεων)και εσεις που εχετε την κονσολα θα τα αγορασουμε και θα τα ευχαριστηθουμε αλλα αυτος που δεν εχει κονσολα σιγουρα δεν θα δωσει 400 ευρω για το lbp γιατι αν το κανει για μενα θα ειναι τουλαχιστον ανεπαρκης!

Για να καταληξω και να συνοψησω εμεις οι 500-600-700 του φορουμ και αλλοι τοσοι στο φορουμ του 360 και καμποσοι ακομα ειμαστε λιγο εως πολυ γνωστες επειδη εχουμε επιλεξει το gaming σαν βασικο μας χομπυ και οχι σαν κατι να σκοτωνουμε χρονο τις κυριακες,αυτο ομως δεν αντιπροσοπευει ουτε το 1/10 του αγοραστικου κοινου.η αληθεια ειναι οτι μεχρι να βγει το killzone θα συνεχισω να παιζω gears2 σαν τρελος γιατι με αυτο διασκεδαζω περισσοτερο(warhawk επισης τρελο fun)το resistance ομως με το που το τελειωσω μπηκε αγγελια!

δεν ειμαστε εμεις που διαμορφωνουμε τις πωλησεις αλλα τα εκατομυρια ανιδεων και ανυποψιαστων πατεραδων οπωτε μην τρωγεστε για το ποιος ειναι καλυτερος ποιος πεταει λασπη στην κονσολα μας(λες και την πηραμε τσαμπα η την φτιαξαμε μονοι μας)
    κρατηστε την διασκεδαση που σας προσφερει και αφηστε τις πωλησεις και τον ανταγωνισμο!

πριν λιγο καιρο εβαλα τον comodore64 και φορτωσα το creatures με το οποιο ας πουμε οτι διασκεδασα περισσοτερο απο οσο με το Halo(για να μην αναφερω τιτλο ps3 και φωναζετε)και επισης η comodore γενικοτερα πιστευω στον τομεα entertainment μηχανηματα προσεφερε πολλα περισσοτερα απο τη sony κ micro$oft μαζι!
    να αρχισω να φοναζω γιατι δεν δινει κανεις σημασια στην amiga μου τωρα?
    συνελθετε
    have fun
    παω να γραψω ενα βιβλιο

Last edited by garrett156; 18-12-2008 at 12:08.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by garrett156 View Post
    αλλα αν περιμενετε η κονσολα να πουλισει ας πουμε για το resistance2 που το θεορω πολυ κοινο παιχνιδι η για το lbp ειστε γελασμενοι...ειναι παιχνιδια που εγω(πλεων)και εσεις που εχετε την κονσολα θα τα αγορασουμε και θα τα ευχαριστηθουμε αλλα αυτος που δεν εχει κονσολα σιγουρα δεν θα δωσει 400 ευρω για το lbp γιατι αν το κανει για μενα θα ειναι τουλαχιστον ανεπαρκης!
    Ενταξει στα αλλα σε γενικες γραμμες συμφωνω,αλλα εδω διαφωνω.Δλδ εμενα που θα με εκανε να παρω κονσολα το LBP και οχι το GeoW ειμαι παραλογος;Δλδ μονο παιχνιδια με αιμα και βια ειναι καλα τελικα?

Mιλαμε για το καλυτερο παιχνιδι του 2008 για μενα(και οχι μονο).
    Αλλο το προσωπικο γουστο του καθενος και αλλο η πραγματικοτητα.
    .

PSN ID
    garrett156

ναι μιλησα και μονο για την γνωμη μου και επειδη σεβομαι την πορωση του καθε gamer ακομα και με παιχνιδια που εγω θεωρω αστεια ανεφερα τον comodore σε φαση με οτι περνας καλα και γουσταρεις!!!αν ακουστικε σαν κριτικη το ανεπαρκης το κανω edit και ζηταω συγνωμη!

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Ενταξει στα αλλα σε γενικες γραμμες συμφωνω,αλλα εδω διαφωνω.Δλδ εμενα που θα με εκανε να παρω κονσολα το LBP και οχι το GeoW ειμαι παραλογος;Δλδ μονο παιχνιδια με αιμα και βια ειναι καλα τελικα?
    ego pantos boro na katalavo to kino to gears of war. ine system seller gia sigekrimenus logus. proto ap ola to online. o kosmos endiaferete poli gia competitive online. ta shooter prosferonte gia kati tetio

to lbp den exi toso stathero online community

ke kserete oti den gustaro ti via
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by garrett156 View Post
    ναι μιλησα και μονο για την γνωμη μου και επειδη σεβομαι την πορωση του καθε gamer ακομα και με παιχνιδια που εγω θεωρω αστεια ανεφερα τον comodore σε φαση με οτι περνας καλα και γουσταρεις!!!αν ακουστικε σαν κριτικη το ανεπαρκης το κανω edit και ζηταω συγνωμη!
    Οχι βρε,τι edit να κανεις,σιγα
    Απλα δεν ειναι μονο θεμα γουστου.Δλδ το LBP δεν ειναι πατατα που απλα αρεσει σε καποιους.Αλλα θεωρειται εξαιρετικο και το καλυτερο της χρονιας απο μεριδα του τυπου.Μονο για αστειο παιχνιδι δεν μιλαμε λοιπον.Καποιοι μπορει να το θεωρουν μετριο,αθλιο κτλ,αλλα δεν σημαινει οτι ισχυει και στην πραγματικοτητα κατι τετοιο.
    .

PSN ID
    garrett156

+1 απλα εχω ξαναπει οτι χρονια τωρα δεν παρακολουθω κανενος ειδους τυπο για τα χομπυ μου που ειναι
    1)τα παιχνιδια
    2)το heavy metal

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

sinfono file mu sayta pu les oti giati to ps3 den exei akomi to game pu tha kani aposvesi ton xrimaton kai tha to liosis sto on line gia ka[pio xroniko diastima (san kapsimo)ektos tu call4 pu to liosame .apla to ps3 einai makran kalitero sta single games kai prototipa gia ola ta gusta + oti se enamisi mina tha exei kai ayto to killzone pu tha to lionis sto on line kati san to gears tu xbox, ma pilo kalitero+to gt5 pu thane megas kraxtis ,apla i ms ta evgale ola mesa se 3 xronia kai apo do kai pera tha trexi k den tha ftani oso anafora ta games ,eno to ps3 exei idi vgali pola kai etimazonte perisotera..

PSN ID
    garrett156

ακριβως οπως τα λες και για αυτο το λογο διαλεξα την δεδομενη χρονικη περιοδο και πηρα το μηχανημα!με στεναχωρει οταν βλεπω αντιπααθεσεις 360 vs ps3 μιας και ειναι 2 κονσολες απιθανες και απο οτι βλεπω η υπερπροσφορα σε αγαθα μας εχει βγαλει λιγο εκτος!ειμαι απο τους τυχερους που μπορω να τις απολαμβανω και τις 2!

υπαρχουν παιχνιδια οπως ας πουμε το warhawk το οποιο δεν το ηξερα και το ευχαριστηθικα απο το πρωτο λεπτο και το ace combat 6 στο 360 δεν ηταν ουτε καν κοντα και σε ολα αυτα σημαντικο ρολο επαιξε το motion sensor.τα ιδια μπορω να πω και για games του 360 με κοινο παρονομαστη σε ολες τις πλατφορμες το cod4 ου το εχω στο pc και στο 360 και τιμης ενεκεν θα το παρω και στο ps για την ανοθευτη διασκεδαση-πορωση-ξενυχτι και στην δουλεια χαλια που μου προσεφερε ενα χρονο τωρα!
    stick to the point που ειναι το gaming σε οποια μορφη και σε οποια κονσολα μπορουμε να το εχουμε,ο αγνος χαβαλες που ειναι πλεων καθημερινοτητα μεσω του live-psn-κλπ που καποτε για να παιξουμε ετσι επρεπε να καλεσουμε καποιον σπιτι και αυτος θα ηταν ενας(μια φορα ειχαμε εναν ανταπτορα στο psx για 4 χειριστηρια και παιζαμε pro 2vs2 νυχτες αξημερωτες)
    με επιασε φλυαρια παλι αλλα ειμαι εδω για το παιχνιδι και μονο,ειναι αυτο που με κανει να διαφερω απο την πλειοψηφια των γυρω στα 30 και ειμαι περηφανος που η ζωη δεν με νικησε να με ριξει στην μονοτονια της καθημερινοτητας-δουλειας-αγχος κλπ που εχουν οι ανθρωποι γυρω μου και παραμενω παιδι,γιατι οταν σου αρεσει να πολεμας με σπαθια δρακους και να κυνηγας τρομοκρατες με τις super δυναμεις σου εισαι παιδι και αυτο ειναι το νοημα
    keep it true και μακρυα απο διαμαχες

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

850°
    Take-Two Reports PS3 Biggest Revenue Generator

158
    Kotaku writes: Sales were up at Take-Two Interactive, thanks to sales of games like Grand Theft Auto IV and Midnight Club: Los Angeles, but the publisher saw losses also increase to the tune of $15 million.

The company pointed to two other titles, NBA 2K9 and Carnival Games as leaders for the quarter, laying out its fiscal 2009 game plan. That includes two batches of Grand Theft Auto IV downloadable episodes due by October 31, 2009, one of which has already been announced and dated. The company boasted that more than 3 million games in the Carnival Games series have been shipped.

Take-Two list the PlayStation 3 as its biggest revenue generator on the publishing side, with 35% of the quarterly take. That beats out the Xbox 360, which brought in 28% of its publishing dollars, and the Wii, at 11%.

For the entire fiscal year, Take-Two brought in $1.5375 billion in revenue, with $97.1 million in net revenue. That's much better than the company's 2007, when it raked in $981.8 million, resulting in a loss of over $138 million.
    pantos to kalo einai oti meta ti ae tin ubisoft twra kai i take vgeni kai lei oti ta fraga mas ta vgazume pio poli apo tus ps3 kiden asxeta an to xbox pai aera me tin miosi nane kala ta rrod 30%kai ta tsipakia alo ena 10% me liga logi apo ta 24 mira xbox ta 18 tha iparxun ekei exw .thathela na do to ps3 meta tin miosi kai to killzone ti tha pulai kai ti tha lene oi companies ?idomen

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

kai palh lew,den mas endiaferei an poulaei h sony alla AN OI ETAIRIES POULANE POLLA ME TO PS3 GIATI ETSI THA EXOUME KALHTERA GAMES GIA TO PS3...

PSN ID
    garrett156

μαζι σου!

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Πάντως δεν είναι τυχαίο που σιγά σιγά βγαίνουν εταιρείες και υποστηρίζουν το ps3. Τον τελευταίο καιρό βγαίνουν όλο και περισσότεροι που υποστηρίζουν ότι το ps3 τους αποφέρει σημαντικά κέρδη. Το θέμα είναι η Sony να καταφέρει να κερδίσει και τις πωλήσεις σε μεγάλους multiplatform τίτλους όπως είναι το fallout 3 και το COD5 και όχι το TRU!
    Last edited by marzel19; 18-12-2008 at 20:20.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Advanced Member Narayan's Avatar
    PSN ID
    Narayan64

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές τόσο "σαρώνουν" τα Wii και DS.

Κάπου είχα διαβάσει πως το DS θα είναι το πιο επιθυμητό παιδικό δώρο αυτά τα Χριστούγεννα στην Αμερική και απ' ό,τι φαίνεται είναι αλήθεια...

Advanced Member Babis_ECE's Avatar
    PSN ID
    babis200sx

Πω πω, η Nintendo λογικά δεν θα προλαβαίνει να φτιάχνει κονσόλες να καλύψει την ζήτηση..

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

που να προλάβουν κι αυτοί,σε κάθε μέτρηση απλά κοντράρεται η ms με τη sony,όλοι έχουν δεδομένο τον πρωτοπόρο.

Η Λίρα έπεσε κι άλλο, σε λίγο θα πέσει κάτω από το ευρώ rayer:rayer:rayer:

1 British pound = 1.05771166 Euros

Member Enas's Avatar

Τι έχει αυτό το wii kai πουλάει σαν τρελό; Έβγαλε κανένα φοβερό τίτλο τώρα τελευταία και πούλησε τα 4πλάσια σχεδόν από το ps3?

PS4forums Fanatic tasioskis's Avatar
    PSN ID
    tasioskis1

Quote Originally Posted by Enas View Post
    Τι έχει αυτό το wii kai πουλάει σαν τρελό; Έβγαλε κανένα φοβερό τίτλο τώρα τελευταία και πούλησε τα 4πλάσια σχεδόν από το ps3?

ολα δειχνουν οτι δεν χρειαζεται να εχεις super ουαου τιτλο για να μοσχοπουλησεις , η τιμη που το πουλας αρκει....

¶λλος μασάει, κι άλλος σωπαίνει
    Κι ο σκυφτός λαός να περιμένει
    Για τα δεσμά μας, δεν φταίει πάντα η σκλαβιά
    Μα η υποταγμένη μας καρδιά
    ΜΆ ένα φανάρι ξαναγυρνάς τις νυχτιές
    Ψάχνεις γιΆ ανυπόταχτες ματιές.

Bookmarks

Bookmarks