Παιχνίδια που σας ... "νίκησαν"!
Ήθελα να φτιάξουμε ένα topic για να μοιραστούμε εμπειρίες από παιχνίδια που είτε δεν καταφέραμε να τα τελειώσουμε. είτε μας εκνεύρισαν τόσο πολύ που τα παρατήσαμε, είτε μας κούρασαν και δε τα τελείωσαμε ποτέ, παιχνίδια που όπως λέει και ο τίτλος του topic μας νίκησαν. ;)
Προσωπικά έχω κακή προιστορία με χειριστήρια που φεύγουν από εδώ και απο κει όταν κάτι δε θέλει να μου πάει καλά... Όχι ότι είμαι νευρικός αλλά πολλές φορές έχω φτάσει σε σημείο να βλέπω χειριστήριο να πετάει προς το παράθυρο :p Έχω αγοράσει 2 καινούργια χειριστήρια xbox σε έναν φίλο που έχω σπάσει παίζοντας στο σπίτι του pes4 (πήγαινα κ εγώ να παίξω pes σε xbox... Δεν ήξερες δε ρώταγες. Έτρωγα κάτι γελία goal από τη σέντρα και τρελαινόμουν... :giggle:). Πάντως συμμορφώθηκα και πλέον μπορώ να συγκρατώ τον εαυτό μου.:rofl::rofl:
Τώρα πέρα από την πλάκα 2 παιχνίδια έχουν καταφέρει να με "νικήσουν"...
1. God of War , god mode
Αφού νικάς τον Άρη στην πρώτη του μορφή μεταφέρεσαι σε μία άλλη διάσταση με τους κλώνους του Kratos και προσπαθείς να τους σκοτώσεις προστατεύοντας την οικογένεια σου... Μετά από τουλάχιστον 100 φορές που έπαιξα το συγκεκριμένο σημείο προσπαθώντας πεισματικά να το νικήσω δε κατάφερα τίποτα και από την τσαντίλα μου το άλλαξα σε easy mode τους έσκισα και το τερμάτησα για 3η φορά το παιχνίδι. (Πάλι καλά να λέτε που δεν έφυγε πάλι κάνα χειριστήριο προς την tv... :rofl::rofl::rofl:).
2. Final Fantasy 10, Unalesca fight
Κι όμως όσο και αν σας φαίνεται παράξενο δεν κατάφερα να τερματήσω το FF10. Έφτασα μετά από γύρω στις αρκετές ώρες παιχνιδιού στην lady Unalesca χωρίς να έχω τίποτα πάνω μου (potions, deflects κλπ κλπ) μιας και είχε προηγηθεί μία πολύ δύσκολη μάχη αν θυμάμαι καλά. Προσπαθώντας να τη νικήσω έφτασα μέχρι την τρίτη μορφή της αλλά μετά από πολλές ώρες λιώσιμο συνειδητοποίησα ότι έτσι όπως είχα φτάσει εκεί δε μπορούσα να την νικήσω. Βέβαια σκέφτηκα να ξαναρχίσω το παιχνίδι από την αρχή αλλά δε το έκανα ποτέ γιατί βαρέθηκα... :p
Αυτά από μένα περιμένω και τις δικές σας εμπειρίες...
ΥΓ: Πάντως αυτό με το GOW ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω ότι δε μπορούσα να το περάσω... Έχω ακόμα το save στο PS3... Όποιος θέλει τον προκαλώ να μου το περάσει...