ειμαστε ακομα εδω...
πιο δυνατοι απο ΠΟΤΕ!
Printable View
ειμαστε ακομα εδω...
πιο δυνατοι απο ΠΟΤΕ!
Μηνάς Γκέκος: «Η ΑΕΚ δίνει ένα ακόμα δύσκολο, όσο και κρίσιμο παιχνίδι. Για την Ένωση δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Πολλώ δε μάλλον, ότι θ’ αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών τον Πανιώνιο. Αναντίρρητα, το ζητούμενο για μας είναι να δείξουμε διάθεση στην άμυνα, ενθουσιασμό και συγκέντρωση και στην επίθεση να παρουσιαστούμε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι», είπα χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς της «Ένωσης», ενώ από την πλευρά του ο 18χρονος φόργουορντ, πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη, κάτι που θα επιτευχθεί αν παρουσιαστούμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι. Δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ ότι θα γευθούμε στο τέλος τους «καρπούς» μας».
meta thn bathmologikh anasa-nikh sta trikala h omada antimetopizei ton panionio ....pol dyskolo paixnidi..
aimatologiko problhma o guereiro....as elpizoume oti tden einai sobaro.... k epitelous na epistrepsei k kapoia stigmh na ton doyme na paizei.....
ΑΕΚ-Πανιώνιος 89-56
http://www.contra.gr/Basketball/Hell...os/262834.html
μεγαλη νικη!!! πολυ μεγαλη!!!
terastia h nikh sto mpasket....h omada deixnei oti mporei na antapekselthei para ta tosa problhmata .....
dystyxos omos h omada toy bolley exase me 3-0 sthn lamia se ena paixnidi poy theoritika htan eykolo......
nikh k sto handball sto derby me ton paok....
gia to podosafiro tora ....perimeno na do tis faseis ...h ksanthi diamartyrete goia to penalti k ena offsait....to mats den to eida alla apo osa ematha h emfanish k tostisimo ths omadas htan paly apogohteytika......
Στο θέμα που έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος ο Μπάγεβιτς ήταν όταν πήγε να γίνει η ερώτηση σχετικά με λάθη που γίνονται στην άμυνα και η ομάδα δέχεται αμέσως γκολ. Έτσι και σήμερα. Ο Μπάγεβιτς κατάλαβε από την πρώτη κουβέντα του δημοσιογράφου το... θέμα και πήρε άμεσα θέση: «Δεν υπάρχει ομάδα που να κάνει τέτοια λάθη όπως εμείς. Τα μισά γκολ που έχουμε δεχθεί είναι από να... μην πω τώρα. Όταν έχεις ένα τερέν τέτοιο και δεν έχεις και παίκτη να φορά κατάλληλα παπούτσια, παίζεις στατικά, στέκεσαι στο γήπεδο όπως ακριβώς θέλει ο αντίπαλος. Έρχεται και το λάθος, μετά. Εμείς μπήκαμε χαλαρά στο παιχνίδι. Δεν μαρκάρουμε και ο αντίπαλος έχει παίκτη παραπάνω στο κέντρο. Έπρεπε να περάσει όλο το πρώτο ημίχρονο για να παίξουμε λίγο δυνατά στο δεύτερο».
.....telika ektos apo ton thanopoulo, ton kozonh, toys paiktes ,tous misthous , thn dioikhsh , thn diaithsia, toys metoxous k tous organomenoys ftaine k ta papoutsia pou h AEK paizei thn xeiroterh mpala ths istorias ths.....mono o polynikhs den ftaiei....
αυτος ειναι σιγουρο οτι δεν φταιει...
εμεις φταιμε που τον ανεχομαστε...
.....den exeis adiko alla kalytera....tha erthei h ora k tha fygei opos toy armozei gia deyterh fora.....
Α1: «Κλείνει» Νέσοβιτς η ΑΕΚ
http://resources.sport-fm.gr/Imagina...1943.jpg?w=400
Κοντά στην απόκτηση του Αλεξέι Νέσοβιτς βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο Βόσνιος γκαρντ (1,89μ.), ο οποίος είχε απασχολήσει την «Ένωση» και πριν από ένα μήνα, αποτελεί τον εκλεκτό του Μηνά Γκέκου για την περαιτέρω ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής.
Ο 30χρονος άσος, που την περίοδο 2007/08 είχε αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πατρών, έπαιζε στην τουρκική Αλιάγκα Πέτκιμ, ενώ δεν θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη των «κιτρινόμαυρων» αφού θα αποκτηθεί κι ένας ψηλός. Υποψήφιοι για τη θέση είναι οι Παντελής Παπαϊωακείμ και Δημήτρης Μαρμαρινός.
http://www.sport-fm.gr/article/216576
h kakopoihsh toy podosfairoy apo thn fetinh AEK tha synexistei toylaxiston mexri to kalokairi bash ton legomenon toy mallon neou proedroy Adamidh....
asxhma ta nea gia ton gereiro.... perastika toy k syntoma piso....
Ο ποδοσφαιριστής Ρότζερ Γκερέιρο έχει προσβληθεί από ιό της ομάδας ιών της λοιμώδους μονοπυρήνωσης, με διαταραχές των ηπατικών δεικτών και συνοδό σπληνομεγαλία. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβάλλεται σε εβδομαδιαίο αιματολογικό έλεγχο. Μέχρι να επανέλθουν σε φυσιολογικές τιμές οι ηπατικοί δείκτες και σε φυσιολογικές διαστάσεις ο σπλήνας, ο αθλητής θα πρέπει να απέχει από αθλητικές δραστηριότητες.
Εκ του Ιατρικού Επιτελείου
aekfc.gr.
megalh k agxotikh nikh sto derby me ton panthrakiko......h omada eksakoloythei na einai mesa sto paixnidi gia thn epiteyksh toy stoxoy ths 5ths theshs poy exei thesei o polynikhs proponhths
aksizei na shmeiothei oti xarhs ston serboellhna koouts h omada katafere na parei thn proth nikh ths ektos attikh sto fetino protathlima alla k na kataripsei to rekor ths xeiroterhs amynas sthn istoria ths....ergo dusan
μας εγινε στοχος η 5η θεση...
καταντια...
megalyterh katantia apo thn yparksh toy serboellhna sta ths omadas den yparxei
h mallon yparxei .....oi gayropoihmenoi aekares ypostiriktes toy , me ta asteia k ''aklonita'' epixeirhmata ths 10etias toy 90....
paly ta idia sto mpasket......h omada na einai mprosta k me diafora k sthn 4rth periodo na katarrei k na xanoume oysistika sika mas paixnidia...bohthaei k ligo h diaithsia alla den einai dikaiologia ayth.....
......k sto bolley h omada exei parei thn katioysa tora teleytaia ...htta sthn htta.....sta play out pleon .....
eytyxos poy yparxei k to xantmpol ....
Α1: Κατέθεσε ένσταση η ΑΕΚ
15/02/2010, 00:19 | Διαβάστηκε 4473 φορές Αποστολή
Ένσταση κατέθεσε η ΑΕΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Περιστέρι, όπου η «Ενωση» γνώρισε την ήττα με σκορ 84-70 στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν πριν τον αγώνα, το γήπεδο εκκενώθηκε ώστε να αρχίσει το ματς.
Παρόλα αυτά, πάνω από 100 οπαδοί του Περιστερίου βρέθηκαν στις εξέδρες, παρά την εντολή των τριών διαιτητών για εκκένωση. Από την πλευρά του «Δικεφαλου», θεωρούν πως οι συγκεκριμένοι οπαδοί έπαιξαν σημαντικό ρόλο, ώστε η ομάδα των δυτικών προαστίων να φτάσει στη νίκη..........................!!!!!!
http://www.sport-fm.gr/article/217637
Ε όχι ρε παιδιά η ΑΕΚ ένσταση για να πάρει αγώνα.........Μόνο ο Κόκκαλης ο πράκτορας της Στάζι τα κάνει αυτά και παίρνει τους αγώνες....δεν είναι δυνατόν,δεν μπορεί,δεν μπορώ να το πιστέψω.......
Α χα χα χα χα χα χα χα χα.....όλα αυτά που λέγατε φίλοι Αεκτσήδες γυρίζουν εναντιον σας τώρα με αυτή την ένσταση......Αλλά είπαμε,με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω,έτσι???
ο,τι να΄ναι...
φιλε μου μην ανησυχεις... η ΑΕΚ δεν θα παρει Πρωταθλημα στα χαρτια ακομα και αν η ενσταση γινει δεκτη...
την καλησπερα μου...
Μα εδώ δεν είναι το θέμα το πρωτάθλημα αλλά η εντιμότητα μιας ομάδας που κατα τα λεγόμενά σας είχε θιχθεί και το χτυπάτε ακόμα όταν ο Ολυμπιακός έκανε ένσταση (νομιμότατα) ενώ τώρα που το έκανε η ομάδα σας το κάνατε αβαβά.......Μετά λέτε εμάς πρόβατα του Κόκκαλή αλλά..............μάλλον δεν είμαστε μόνο εμείς πρόβατα-υπάλληλοι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.......
με αποστομωσες... ειδικα αυτο το "υπαλληλοι" δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω...
ειμαι σιγουρος βεβαια οτι μιλαμε για εναν αγωνα που αμφιβαλλω αν εχεις δει εστω και ΜΙΑ φαση...
γιατι αν ειδες εστω και ΜΙΑ θα καταλαβες και το ΓΙΑΤΙ της ενστασης...
και επειδη βαριεμαι να καθομαι να εξηγω απο το πληκτρολογιο το τι ΑΚΡΙΒΩΣ εγινε σε ενα κλειστο γηπεδο μπασκετ, εχεις δικιο...
η ΑΕΚ δεν ειναι εντιμη... εντιμος ειναι ο ολυμπιακος... ηταν εντιμο που εκανε ενσταση και κερδισε στα χαρτια εναν αγωνα που ειχε χασει στο γηπεδο... ηταν εντιμο που πηρε ενα Πρωταθλημα με αυτον ΑΚΡΙΒΩΣ τον τροπο... αν βεβαια στην θεση του ηταν η ΑΕΚ ας πουμε θα ηταν ανεντιμοι-προβατα-υπαλληλοι...
(η αληθεια ειναι βεβαια οτι μεσα μου το χαρηκα εκεινο το χαρτινο... δεν θα αντεχα να σηκωνε ο νικΩλαιδης κουπα Πρωταθληματος...)
μαζι σου λοιπον... με νικησες... καληνυχτα...
λαθος μου που ασχοληθηκα κιολας...
τελευταια φορα...
ανεντιμος-υπαλληλος-προβατο21
και μιας και το΄φερε και η κουβεντα...
ρε ντεμη ζεις???
μονη ξανα δεν θα σ΄αφησω τραγουδαγες ωρε!!!
Φίλε μου το ''υπάλληλοι'' και οι λοιποί χαρακτηρισμοί ειχαν χιλιοειπωθεί εδώ μέσα από αεκτσήδες για εμάς τους γαύρους όταν ειχε γίνει το σκηνικό με την ένσταση αλλά επειδή τα πράγματα γυριζουν μπουμερανγκ κάποιες φορές τώρα γύρισαν εναντίον σας και κανετε αυτά που κατηγορούσατε εμάς......Εξ'ου και το πείραγμα.......
Α και να μην ξεχάσω ναι κάνατε ένσταση γιατί είχαν μείνει 100 οπαδοί του Περιστερίου και επηρέασαν την ομάδα σας και έχασε με 14 πόντους........................................... .................................................. ..........................................τι να πω??????
ασε το internet και ψαξε λιγο καλυτερα γιατι σας αποκαλουν "υπαλληλους"...
φιλικα,
Πανος.
terastia nikh sto mpasket shmera...... o gkekoks exei dosei thetiko aera sthn omada.......h nikh ayth bohthaei poly gia thn synexeia....
k o guereiro poly kalytera sthn ygeia toy lene....poly kalo k ayto to neo gia ton paixth
''Εγώ είμαι πάντα ΑΕΚτζής.''
k prin merika xronia ......''Θα σας γ–ή-ω στον Πειραιά!”......htan apla ena dialeima sthn aekofrosynh toy....
353-002101-100324 - Alpha Bank
logariasmos gia thn enisxysh toy boley.....osoi thelete balte apo 5 eos 105.000 eyra
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αρναρ Γκρέταρσον για το πόστο του τεχνικού διευθυντή βρίσκεται η ΑΕΚ.
http://www.contra.gr/images/m/GRETARSON1603_m.jpgΣχετικά links
http://adfarm.mediaplex.com/ad/nb/67...1;CACHEBUSTER]
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισλανδός, πρώην άσος της ομάδας θα φτάσει στην Αθήνα τις επόμενες εβδομάδες για να έχει τις τελικές συζητήσεις με την ΠΑΕ ΑΕΚ και να πιάσει επισήμως δουλειά. Ο Γκρέταρσον, πολύ καλό χαφ στην ποδοσφαιρική καριέρα του, φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ σε 86 επίσημα παιχνίδια την τριετία 1997-2000. Στη συνέχεια και για έξι συνεχόμενες σεζόν αγωνίστηκε στο βελγικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Λόκερεν.
terastia anatroph k nikh 79-77 sto mpasket me ton panellhnio ........sygxarhtiria sthn omada....
Το καλύτερο ανέκδοτο που άκουσα τις τελευταίες ημέρες είναι ότι ο Μπάγεβιτς δεν εγκρίνει, λέει, την έλευση Γκρέταρσον στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ! Από πότε ο υπάλληλος έχει λόγο στην πρόσληψη του προϊσταμένου του, ένας Θεός το ξέρει. Ημαρτον! Με κάτι τέτοια κινδυνεύουν να μας καούν τα εγκεφαλικά κύτταρα και δεν κυκλοφορούν και ανταλλακτικά για να κάνουμε αντικατάσταση...
Το επόμενο που μένει να ακούσουμε είναι ότι ο Μπάγεβιτς δεν εγκρίνει τον... Αδαμίδη και επιθυμεί την άμεση αντικατάστασή του. Και το μεθεπόμενο, που θα έχει και μια λογική, είναι να γίνει –επιτέλους- ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς για να κάνει τα κουμάντα δίχως... γραφειοκρατία.
Φανταστείτε, δηλαδή, τους πολυμετοχικούς να ρωτάνε τον Νιόπλια ποιον θέλει για διάδοχο του Αντωνίου ή τον Κόκκαλη να ζητάει, για παράδειγμα, από τον Βαλβέρδε να επιλέξει τεχνικό διευθυντή στον Ολυμπιακό. Κακόγουστο χιούμορ! Ακόμη και ο Ζαγοράκης, που είναι φίλος με.. τον Σάντος και τον θεωρεί μέντορά του και γκουρού της προπονητικής, εννοείται πως δεν είχε ρωτήσει τον Πορτογάλο αν του έκανε ή όχι ο Βρύζας. «Αυτός θα είναι ο τεχνικός διευθυντής», είχε πει στον Σάντος και εκείνος, φυσικά, είχε γνέψει καταφατικά. Διότι και αυτός, όπως και το 99,9% των προπονητών στον κόσμο, αντιλαμβάνονται ότι δεν δικαιούνται να μπαίνουν στα χωράφια της διοίκησης. Πολλώ δε μάλλον να την υποκαθιστούν.
Η δουλειά τους είναι να εισηγούνται –και όχι να διατάσσουν και να διενεργούν- αλλαγές στο ρόστερ και οι αρμοδιότητές τους εξαντλούνται εντός γηπέδου και αποδυτηρίων (εκτός αν μιλάμε για πρότζεκτ τύπου Βενγκέρ ή Φέργκιουσον, τα οποία όμως απέτυχαν όταν επιχειρήθηκε να εφαρμοστούν στην Ελλάδα – βλέπε Σέρα Φερέρ). Απλώς υπενθυμίζω τα αυτονόητα, διότι στην ΑΕΚ τα είχαν ξεχάσει τον τελευταίο περίπου ενάμιση χρόνο, με αποτέλεσμα ο προπονητής να ασκεί ουσιαστικά και καθήκοντα προέδρου, διευθύνοντος συμβούλου, τεχνικού διευθυντή, τιμ μάνατζερ και γενικού διευθυντή της ΠΑΕ. Αυτό το πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά «μοντέλο» είναι ήδη γνωστό πού ακριβώς οδήγησε την ΑΕΚ και δεν χρειάζονται περαιτέρω υπομνήσεις.
Στο ερώτημα αν αποτελεί ρίσκο για την ΑΕΚ η επιλογή Γκρέταρσον, η απάντηση είναι σαφώς θετική. Οσο ρίσκο ήταν για την ΑΕΚ η πρόσληψη Ιβιτς ή για τον ΠΑΟΚ η πρόσληψη Βρύζα. Αμφότεροι φόρεσαν το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή αμέσως μόλις σταμάτησαν τις ποδοσφαιρικές καριέρες τους. Το όπλο τους δεν ήταν η πείρα τους στον τομέα του μάνατζμεντ, αλλά το ποδοσφαιρικό μυαλό και η όρεξη για δουλειά. Γι’ αυτό πέτυχαν (ο Ιβιτς, μάλιστα, επανέλαβε την επιτυχία και στον Ολυμπιακό). Η διαφορά του Γκρέταρσον είναι ότι λείπει αρκετά χρόνια από εδώ και δεν έχει τη γνώση της σημερινής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας στην Ελλάδα (σε αντίθεση με τις περιπτώσεις Ιβιτς και Βρύζα). Ομως, πέραν του ότι δεν μιλάμε για… πυρηνική φυσική (και ως εκ τούτου δεν απαιτούνται δα και... χρόνια μέχρι να πάρει χαμπάρι ένας ευφυής άνθρωπος τι «παίζει» και τι κυκλοφορεί στα μέρη μας), για την ελληνική αγορά υπάρχει ήδη στην ΑΕΚ ο ιδανικός άνθρωπος. Τόνι Σαβέβσκι ονομάζεται, για όσους –εντός και εκτός ομάδας– το(ν) είχαν ξεχάσει, και μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά και να «κουμπώσει» εξαιρετικά με τον Γκρέταρσον.
Από το 2004 και μετά, ο αθόρυβος Σαβέβσκι έχει οργώσει όλα τα γήπεδα της επικράτειας, έχει σκαρφαλώσει σε κάθε κατσάβραχο και ξέρει απέξω κι ανακατωτά όλους όσοι κλοτσάνε το τόπι από… 10 ετών και άνω. Μιλάμε για ένα εντιμότατο και ικανότατο στέλεχος της ΑΕΚ, το οποίο έχει αξιοποιηθεί ελάχιστα όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως με ευθύνη της διοίκησης Νικολαΐδη (διότι από τους Θανόπουλους τι απαίτηση να είχε κανείς…). Μοναδική εξαίρεση ήταν η περίοδος Φερέρ, ο οποίος πράγματι ασχολιόταν με τις υποδομές.
Σ’ ένα γραφειάκι… 1Χ1 τον έχουν στριμωγμένο τόσα χρόνια τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών, Τόνι Σαβέβσκι, την ώρα που διάφοροι περαστικοί απολάμβαναν και απολαμβάνουν… πριβέ ανέσεις. Ωστόσο, ουδέποτε δυστρόπησε, ουδέποτε εξέφρασε το παραμικρό παράπονο (κι ας είναι «σημαία» της ΑΕΚ) και πάντα –ως ταπεινός εργάτης του συλλόγου– πάλευε για το καλύτερο. Αν έχει όντως φτάσει η ώρα να αναβαθμιστεί ο αγαπημένος Τόνι των φίλων της Ενωσης, να ληφθεί σοβαρά υπόψη και να μετρήσει αποφασιστικά ο λόγος του, τότε αυτή θα είναι μία από τις καλύτερες ειδήσεις που θα έχω ακούσει για την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.
Το δίδυμο Γκρέταρσον-Σαβέβσκι, δύο πρώην συμπαικτών που μοιάζουν αρκετά και ως χαρακτήρες (ειδικά όσον αφορά την πραότητά τους και τους χαμηλούς τόνους που κρατούν στη ζωή τους), μπορεί να αποκτήσει «χημεία» και να αποδειχτεί αποδοτικό. Ακριβώς επειδή εκπέμπουν στο ίδιο μήκος ποδοσφαιρικού κύματος, αποπνέουν καθαρότητα και είναι μακριά από συμφέροντα, «υποχρεώσεις», νταραβέρια και… κουμπαριές. Εργατικοί, άφθαρτοι και αδιάφθοροι!
Κι αυτό είναι, εν τέλει, που έχει σημασία. Να αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ με συνέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό όλα τα στελέχη της. Σε μία εποχή που οι (σοβαρές) ΠΑΕ θα πρέπει να μάθουν ότι το break even είναι (πλέον) όρος επιβίωσης και όχι ροκ συγκρότημα, οι ομάδες θα πρέπει να προσέχουν ποιους βάζουν στη δούλεψή τους και να υπολογίζουν και το τελευταίο ευρώ. Κατανοητόν;...
Γιώργος Κοσμάς
http://www.exedrasports.gr/blogs/art...d=57781&cid=77
Πιστεύω κατά 90% η νέα χρονιά θα είναι χωρίς Μπάγεβιτς για την ΑΕΚ.
makari.....
Η σοκαριστική αλήθεια του μυθιστορήματος!!!
.fullpost{display:inline;} http://4.bp.blogspot.com/_gNPKcOIhfr...evable-man.jpg
ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.. - ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..!
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ο Βασίλης Σαμπράκος, ο Ζιγκι Σίγκρουντ είναι ο Άρναρ Γκρέταρσον, ο Γαβριήλ Μιχαλάκης είναι η Αγγελική Αρκάδη, ο Φιλιππάκος είναι ο Μακης Ψωμιάδης..!!!
Εννοείται ότι ο Χέλτσερν είναι ο Μπάγεβιτς και ο Πυρσός είναι η ΑΕΚ!
Διαβάστε τώρα ξανά την ιστορία και "αποκωδικοποιήστε" την..
Διαβάστε τώρα, παρακάτω το απόσπασμα από το βιβλίο και ΒΑΛΤΕ τα ΣΩΣΤΑ ονόματα, ΑΡΑΞΤΕ και ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ..
"...Ο επαγγελματικός του εγωισμός που είχε θιγεί, ο θυμός που τον είχε κυριεύσει και ο πληγωμένος ψυχισμός του για την συμπεριφορά του Χέλτσερν απέναντι στον αγαπημένο του Πυρσό μετέτρεψαν τον Αλέξανδρου σε αντιθαυμαστή του Γερμανού.
Το καλοκαίρι του 2001 του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να τον απομυθοποιήσει πλήρως.
Ο Χέλτσερν είχε επιστρέψει, ύστερα από περιπλάνηση ετών, στον Πυρσό.
Ο Δημήτρης ήταν ακόμη ρεπόρτερ του Πυρσού σε εφημερίδες και ραδιόφωνο. Κι ένα πρωινό του Ιουνίου δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Ζίγκι Σίγκρουντ, τον Φινλανδό διεθνή μέσο που είχε περάσει από τον Πυρσό πριν από μερικά χρόνια. «Ζίγκι, καλέ μου φίλε, πόσο χαίρομαι που σ' ακούω. Σε ποια χώρα είσαι; Ακόμη στην Ολλανδία;» τον ρώτησε με χαρά.
«Δημήτρη, κι εγώ χαίρομαι. Μάντεψε πού είμαι! Στην Κηφισιά! Να σε περιμένω για καφέ στο πεντελικόν;», ήταν η απάντηση που τον αιφνιδίασε ευχάριστα.
Μιάμιση ώρα αργότερα βρισκόταν στο λόμπι του ξενοδοχείου και αγκάλιαζε τον Φινλανδό ποδοσφαιριστή, που βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με την οικογένεια του. «Το συνδυάσαμε με αυτό που θα σου πω, και ήρθαμε όλοι μαζί για διακοπές. Λοιπόν, άκου, είναι πιθανό να επιστρέψω στον Πυρσό, θέλω την βοήθειά σου!» ήταν ο δεύτερος αιφνιδιασμός για τον Δημήτρη.
«Είναι ένας φίλος, ο Γιάννης τον θυμάσαι; τον θυμάσαι; τον αστυνομικό που συνόδευε την ομάδα συχνά με το περιπολικό; Αυτός γνωρίζει τον Γαβριήλ Μιχαλάκη, τον συνεργάτη του Γιόχαν Χέλτσερν. Του μίλησε για μένα και ο προπονητής ενδιαφέρθηκε, έχω ραντεβού το απόγευμα μαζί του στο γήπεδο».
Ο Δημήτρης άκουγε με ενθουσιασμό την ιστορία. Άλλη μια αποκλειστική πληροφορία για την εφημερίδα. Δεν ήταν όμως γι' αυτό που χαιρόταν. Ήταν για την προοπτική να ξαναπερνά ώρες με τον Φινλανδό, συζητώντας για ποδόσφαιρο. Ο Σίγκρουντ ήταν ο ποδοσφαιριστής με την μεγαλύτερη αντιληπτική ικανότητα που είχε συναντήσει. «Και για πες μου, σημαίνει ότι σε θέλει, ότι έχει πει στη διοίκηση να σε πάρουν;» ρώτησε.
«Εδώ θέλω τη βοήθεια σου. Έχω ακούσει ότι ο τύπος που έχει τώρα τον Πυρσό, ο Φιλιππάκος, δεν είναι αξιόπιστος. Αυτός που σου είπα, ο Μιχαλάκης, είπε στον Γιάννη ότι αν του βάλουμε τριάντα χιλιάδες γιούρο σε ένα λογαριασμό, ο προπονητής θα με προτείνει στον Φιλιππάκο. Και αν ο Φιλιππάκος πει το ναι και με πάρει στην ομάδα, τότε θα πρέπει να δώσουμε άλλα εβδομήντα χιλιάδες γιούρο στον Μιχαλάκη».
Ο Δημήτρης έπεσε σοκαρισμένος πίσω στον καναπέ. «Κάτσε.κάτσε, τι είπες τώρα; Ποιος; Γιατί; Γιατί παίρνει λεφτά ο Μιχαλάκης;» ρώτησε παλεύοντας να συνειδητοποιήσει αυτό που είχε μόλις ακούσει.
«Ποιος Μιχαλάκης, Δημήτρη; Ο Χέλτσερν τα παίρνει τα λεφτά. Ο λογαριασμός είναι του Μιχαλάκη, για να μην υπάρχει πρόβλημα, να μην βρεθεί εκτεθειμένος. Και η κατάθεση δεν θα γίνει από μένα, δεν γίνεται από τους ποδοσφαιριστές, ούτε από τους FIFA agents, μόνο από τρίτους», του είπε με ύφος που δεν πρόδιδε ενόχληση ο Σίγκρουντ.
«Εντάξει, ποδόσφαιρο είναι, μπίζνες, τι περίμενες; ότι δεν θα μου κόστιζε αυτή η ιστορία; Δεν είχες ακούσει δηλαδή ότι ο Χέλτσερν τα παίρνει; Εγώ ζω σε άλλη χώρα ή εσύ, Δημήτρη;» τον πείραξε ο Φινλανδος.
«Κάτσε, περίμενε, Ζίγκι, θα βάλεις δηλαδή αυτά τα λεφτά σε λογαριασμό του Μιχαλάκη;» ρώτησε ο Αλεξάνδρου.
«Ναι, αύριο το πρωί. Γι' αυτό σε ήθελα. Πες μου, πιστεύεις ότι ο Φιλιππακος ακούει τις εισηγήσεις του Χέλτσερν; Δεν έχω λεφτά για πέταμα, Δημήτρη. Και ήθελα να ξέρω: αξίζει να βάλω αύριο τριάντα χιλιάδες σε αυτό το λογαριασμό; Διότι, αν δεν με πάρει ο Φιλιππάκος, τα χάνω τα λεφτά, είναι κανόνας αυτό, τα παίρνει μόνο και μόνο για να με προτείνει». Το πρόσωπο του Δημήτρη άστραψε.
«Κοίτα, φίλε, μέχρι τώρα τις κάνουν μαζί τις μεταγραφές. Δες λοιπόν πως θα πάει το ραντεβού σήμερα, τι θα ακούσεις, και το συζητάμε το βράδυ». Στον δρόμο για την εφημερίδα, ο Δημήτρης ευχόταν να πάνε όλα κατ' ευχήν, να μπουν τα χρήματα και να πάρει το αποδεικτικό της κατάθεσης από τον Σίγκρουντ. Η αποκάλυψη της δεκαετίας. Με αποδείξεις. Επιτέλους, θα κατάφερνε να αποδείξει πόσο σάπιο, πόσο fake είναι το προφίλ του Γερμανού- το προφίλ που του έχτισαν οι Χελτσερνολάγνοι δημοσιογράφοι-, πόσο λαμόγιο είναι ο «πολυνίκης τεχνικός», όπως τον αποκαλούσαν τα media. Όσα άκουσε το βράδυ τον απογοήτευσαν. «Δεν μπορεί να με περάσει στον Φιλιππάκο, αυτό είπε ο Μιχαλάκης στον Γιάννη. Θέλει να πάρει άλλο παίκτη ο Φιλιππάκος. Ο Μιχαλάκης μάς είπε να μην βάλουμε τα λεφτά στον λογαριασμό», απογοητευμένος ο Φινλανδός.
Η μεγάλη ευκαιρία είχε χαθεί...."
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=fiAzi48aHqo"]YouTube- paok aek 0-1 (21-3-10)[/ame]
O ΜΠΑΟΚ προόδευσε!!! Σκοράρει ο Μπλάνκο και του ρίχνουν μόνο πλαστικά και ένα καπνογόνο.......Παλιά ρίχναν τσιμεντόλιθους, σιδερόβεργες κλπ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα πλάγιο που πήγαινε να εκτελέσει πριν μερικά χρόνια ο Άλβες ή ο Ασουνσάο και του σκάει μια κοτρώνα δίπλα. Πραγματικά μπράβο στους φιλάθλους του zbaouk!!!
Το μόνο κακό της χτεσινής ημέρας ήταν ότι η μέτρια ΑΕΚ δεν κατάφερε να ρίξει 4-5 γκολάκια έτσι για να μην μιλάνε κιόλας αυτοί που έχουν την ψευδαίσθηση ότι διεκδικούσαν και πρωτάθλημα.
Τσιμεντόλιθους, σιδερόβεργες και τις μαλαματίνες τις κρατάνε για εμάς :P.....πάντως με την πορεία που είχατε στον β' γύρο χτυπούσατε πρωτάθλημα αν δεν είχατε τόσο άσχημο α' γύρο.
Εννοείτε πως αυτό είναι έργο Μπάγεβιτς... εεεε Μήτσο ???
ergo diaithsias htan to xthesino paixnidi....eytyxos poy eixe symplhrosei kitrines o anantikatastatos makos(logo manager ) k eytyxos pou o kermit katalabe oti o allos anantikatastatos jahic (k aytos logo manager ) tha efeyge me kokkinh lian syntomos k ebale ton gkentsoglou k krathse ligo mpala h omada.....
ergo mpagiebits einai o apokleismos apo ton thrasyboulo ....h omada exei paiksei fetos san AEK se tria paixnidia.....benfica olympiako k kabala....
Πρέπει να παραδεχθείς ότι είναι μεγάλος προπονητής......πήρε πρωτάθλημα χωρίς καν να είναι στον πάγκο της ομάδας που το πήρε.:P
tragikh h diaithsia paly shmera.....epishs h omada epaikse paly xalia ......
o polynikhs leei entopise paly ta idia lathh poy entopizei edo k,5 xrono .ti exei kanei gia ayta den mas eipe akoma.... alla entaksi den ftaiei aytos.....opos panta ftaine oi paixtes, h dioikhsh, oi thrakomakedones , oi opadoi, ta papoutsia ktl ...
μηνυμα η δαιιατησια στον αδαμιδακο οτι εινα ιανυπαρκτος. καλα αυτος ο νεος-αιωνιος καθε φορα μας τη φοραει με τα κορακια. χωρις τιγρη δυστυχως δεν υπαρχει προκοπη
οσο θα παραμενει ο τραγικος μπινες στον παγκο...
το ολο θεμα δεν αντεχει σε σχολιασμο...
Μετά τον Άρναρ Γκρέταρσον, όπου απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, άλλος ένας πρώην ποδοσφαιριστής της, ο Ντανιέλ Μπατίστα, αναμένεται να αναλάβει πόστο στην ομάδα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, στο ημίχρονο του φιλικού των παλαίμαχων της Ένωσης με αυτούς του Ιωνικού που έγινε στη Νεάπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο «Ντανιέλο» θα αναλάβει το ρόλο του υπεύθυνου των ακαδημιών της «Ένωσης».
Πάντως, ο Μπατίστα δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα, αλλά μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. «Πρόσφατα με πήραν τηλέφωνο από την ΑΕΚ και μου είπαν για συνάντηση μετά το.. Πάσχα. Δεν ξέρω για ποιο πόστο. Θα δούμε στην συνάντηση» είπε ο Μπατίστα στην κάμερα του «ΤΗΛΕΑΣΤΥ», ενώ αναφέρθηκε και στον Αρναρ Γκρέταρσον, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην ΑΕΚ. «Ηταν πολύ σωστός επαγγελματίας, πολύ καλός άνθρωπος, πολύ μορφωμένος και ξέρει ποδόσφαιρο. Ηταν πολύ φίλος μου όταν παίζαμε μαζί στην ΑΕΚ. Όμως θεωρώ ότι ιδανικός άνθρωπος για αυτό τον ρόλο στην ΑΕΚ ήταν ο Στέλιος Μανωλάς. Δεν ξέρω όμως γιατί έφυγε».
Στο φιλικό που έγινε για τις χαμένες πατρίδες για δέκατη συνεχή χρονιά, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και του Ιωνικού ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο της Νεάπολης με σκόρερ της «Ένωσης» τον Στέλιο Μανωλά.
Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης
sport-fm.gr
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BzHg_3pHSBA"]YouTube- The voice of Crete (ΞΞ―ΞΊΞΏΟ ΞΟ Ξ»ΞΏΟΟΞ·Ο)[/ame]
.................................................. .................................................. .................................
κι αν κάποια μέρα ΑΕΚάρα θα πεθάνω, στον ουρανό πουτάνα θα τα κάνω, με το Θεό θα γίνω φιλαράκι, θα του μιλάω για το Δωματιάκι...
.................................................. .................................................. .................................
καλο ταξιδι μητσαρα