Ψηφιστε την! Poll δεν βαζω γιατι την προηγουμενη φορα μου λεγατε οτι ειναι δυσκολο ...
(συν οτι βαριεμαι επειδη προσπαθουμε να αναστησουμε το φορουμ! :D)
Printable View
Ψηφιστε την! Poll δεν βαζω γιατι την προηγουμενη φορα μου λεγατε οτι ειναι δυσκολο ...
(συν οτι βαριεμαι επειδη προσπαθουμε να αναστησουμε το φορουμ! :D)
Comedy
1.Seinfeld
2.Friends
3.Arrested Development
4.Scrubs
5.Entourage
6.It's Always Sunny In Philadelphia
Drama
1.The Sopranos
2.The Wire
3.X Files
4.Twin Peaks
5.Mad Men
6.24
^^Ενδιαφερον τροπος παρουσιασης θα τον ακολουθησω κι εγω ;)
Comedy (δεν βλεπω πολλες κωμικες σειρες λολ):
1) Friends
2)Simpsons
Drama:
1) Lost
2)Dexter
3)X-Files
4)The Wire (οσο εχω δει μου αρεσει πολυ)
Έβλεπα Prison Break, βλέπω Friends (καμιά φορά, όχι φανατικά) και φυσικά τα αγαπήμενα Simpsons και Futurama.
Comedy
1.Friends
2.The Big Bang Theory
3.Chuck
4.The simpsons
5.Familly guy
6.Cougar Town
Drama
1.LOST
2.Greys Anatomy
3.Bones
LOST
Chuck
Battlestar Galactica
Ξεκινησα με Lost (οπως παρα πολλοι), μετα αρχισα το Prison Break και μετα πηρα την κατρακυλα... Και εχω δει παααρα πολλες!
Αυτη τη στιγμη αγαπημενη ειναι το Dexter, ενω ακολουθουν HIMYM και Big Bang Theory.
Παραλληλα βλεπω καθε βδομαδα South Park, Family Guy, FlashForward, Lost, 90210 ενω οποτε κατσει βλεπω και 24, Chuck, Damages.
macgyver
x-files
the pinky and the brain(lol)
simpsons
the beauty and the beast (loool )
απο καινουριες δεν μαρεσει καποια. (μονο για χαρδαβελλα και μπαλιτσα ανοιγει η τηλεοραση)
House M.D. / Dexter / True Blood / Futurama
Το προσωπικό μου top-10:
1. Battlestar Galactica
2. The Wire
3. The Shield
4. Dexter
5. Rome
6. Sons of Anarchy
7. 24
8. Friday Night Lights
9. Damages
10. Deadwood
Και από κει και πέρα, για διάφορους λόγους (για να διευκολυνθώ εγώ δηλαδή) άφησα εκτός τα πολύ αγαπημένα Band of Brothers (δεν είναι απλά μια σειρά), Firefly, Alias, South Park, Friends, Arrested Development, ενώ και άλλες απολαμβάνω να τις βλέπω όπως Supernatural, Lost κ.λπ., αλλά δεν χωράνε τόσο ψηλά.
Με σειρα προτιμησης
1.Το απιστευτο, επικο Battlestar Galactica
2.Το ακαταλληλο για καρδιακους Prison Break
3.Tο House MD το οποιο δεν με εχει κανει ποτε να το βαρεθω
Friends
East Bound and Down
Bing Bang Theory
---------------
CSI Las Vegas/Miami/NY
Bones
Lost
Dexter
------
MacGyver
Miami Vice
X Files
απο αυτες που παιζονται τωρα και της βλεπω οποτε βγαινει καθε επεισοδιο
1.supernatural
2.fringe
3.the vampire diaries
4.lost
5.how i met your mother.
απο παλιες η καποιες που παιζουνται ακομα αλλα δεν παρακολουθω φανατικα
1.battlestar galactika (πολυ καλη και με μεγαλο βαθος)
2.my name is earl (δεν ποιανει μια μπροστα στο how i met your mother)
3.true blood
4.chuck
5.dexter
The Prisoner (1967)
Xθες τελείωσα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ "Rome".Απίστευτη παραγωγή με πάρα πολύ καλές ερμηνείες.Αποτελείται από δύο κύκλους των 12 και 10 επισοδείων αντίστοιχα.Καλύπτει την περίοδο από την επικράτηση του Ιούλιου Καίσαρα στην Γαλατία εως και την οριστική επικράτηση του Οκταβιανού επί του Μάρκου Αντώνιου.Φυσικά και έχει κάποιες ιστορικές ανακρίβειες οι οποίες δεν ενοχλούν σε καμία περίπτωση.Ότι καλύτερο έχω δει σε ιστορική δραματική σειρά τα τελευταία χρόνια.
http://www.imdb.com/title/tt0384766/
http://en.wikipedia.org/wiki/Rome_%28TV_series%29
24 jack bauer....
Comedy
Desperate Housewives (ALL TIME CLASSIC και #1 for me)
Ugly Betty (αυτή τελειώνει φέτος)
Weeds
GLEE!
South Park
Dirty Sexy Money (πάει η καημένη! Θα την θυμάμαι για πάντα ήταν η ένοχη απόλαυσή μου)
Pushing Daisies (επίσης πολύ ξεχωριστή που έφυγε νύχτα)
Drama
LOST
Dexter
Tru Blood (αυτό μόνο το pilot έχω δει, αλλά θα ήθελα να το συνεχίσω κάποια στιγμή)
Alias (τέλειωσε!)
Η καλυτερη σειρά που έχω δει τελευταια και κόλλησα είναι το The IT crowd
Έχει geeky humor και μικρά επεισόδια γιατί τις τραβηγμένες από τα μαλλιά σειρές με τα 1+ ωρες επεισόδια τις βαριεμαι μετά το μισάωρο
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ALZZx1xmAzg"]YouTube- The IT Crowd - Series 2 - Episode 3: Piracy warning[/ame]
To FRIENDS είναι σίγουρα πρώτο στη λίστα μου. Μετά είναι τα Chuck, Smallville, Supernatural, Big Bang Theory, Heroes, House M.D. και Dexter.
Η σειρά είναι τυχαία.
Supernatural
24
Lost
Big Bang Theory
Alias
Prison Break (μέχρι και την 2η σεζόν μετά έχασα το ενδιαφέρον μου)
Παιδια, οσες φορες προσπαθησα να δω το Big Bang Theory, απλα ΔΕΝ....
Απορω τι το ιδιαιτερο εχει αυτη η σειρα. Εμενα μου φαινεται πολυ μετρια.
^^
Και εγώ έτσι πιστεύω, ένα δύο επισόδεια έχω δει και δεν πολυεντυπωσιάστικα.
Βλέποντας την δική μου λίστα απορώ πως ξέχασα να αναφέρω την αγαπημένη μου κωμωδία....Seinfeld!!!!!
Ηθελα να ρωτησω.... Το 30 ROCK δεν το βλεπει κανεις? Το θεωρω πολυ καλη σειρα!!!!!
Mια σειρα που συστηνω σε οσους παρακολουθουν sitcoms, ειναι το "Two and a half men".
Exουν γυριστει 7 seasons. Εγω ειμαι ακομα στη δευτερη, αλλα μπορω να πω οτι η σειρα ειναι πολυ καλη. Ο Charlie Sheen ειναι απολαυστικοτατος, οπως και οι αλλοι χαρακτηρες. Προσωπικα την προτεινω ευκολα!!!!!
^^ Eχω δει μερικα επισοδεια απο την τηλεοραση και μου φανηκε μνιεεε....
βεβαια προφανως ηταν σε προχωρημενο σταδιο η σειρα και δεν ειχα σαφη εικονα ουτε για τους χαρακτηρες ουτε για τις καταστασεις. Λες να ξεκινησω?Γιατι θελω μια καλη κωμικη σειρα να ξεκινησω και μην μου πειτε για το Big bang Theory δεν με γεμιζει το ματ...
To entourage το εχω ακουσει απο αρκετους... το αλλο οχι.Λες να παω για entourage? Thnks by the way ;)
Δες Entourage. Είναι μια σειρά που δύσκολα την μισείς, όταν θα την δεις θα καταλάβεις.
Πάρε και μία μικρή γεύση.
[youtube]LCy6gWSmG68&hl[/youtube]
o Ari Gold απλα δεν υπαρχει σαν χαρακτηρας.. Τρομερος ο piven σε αυτο το ρολο..
Δημητρη μπορεις να κοιταξεις και το arrested development ,απο τις καλυτερες κωμικες σειρες ever.
Aμα δεν εχεις δει το californication αξιζει και αυτο..
Απο φετινες το community ειναι μια που περναει πολυ ευχαριστα η ωρα οταν το βλεπεις..
Πολλες προτασεις, πολυ λιγος χρονος! Σας ευχαριστω παντως, απο οτι φαινεται θα παω για entourage ;)
Ακου Δημητρη....
Μου το προτεινε ανεπιφυλακτα ενας φιλος. Ξεκινησα να το βλεπω και η πρωτη μου εντυπωση ηταν οπως και η δικη σου. Προσεξε ομως... Απο τα μισα της δευτερης season η σειρα ανεβαινει, για να μη σου πω απογειωνεται. Συμφωνα με το φιλο μου, απο την τριτη season η σειρα απλα δεν υπαρχει. Εχτες το βραδυ που ειδα μερικα επεισοδια, γελαγα τοσο δυνατα που παιζει να ξυπνησα κοσμο.
Δεν ειναι τυχαιο που η σειρα εχει 7 seasons. Πηγαινε full για ογδοη, αλλα ο Charlie Sheen απαιτησε πολλα παραπανω χρηματα απο τους αλλους πρωταγωνιστες και δεν....
Chuck
How I Met Your Mother
Big Bang Theory
Prison Break
Fringe
24
Lost
Greys Anatomy
Αυτά τα λίγα! :P
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
True Blood Season 3 countdown!!!!!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=__GX6pz9Hlo&feature=player_embedded"]YouTube- True Blood: Season 3 Countdown - TONIGHT (HBO)[/ame]
Χαχα!Lol με τον ενθουσιασμό σου ρε Παύλο!
prison break
lost
fringe