8)
loipon.. ti lete gia ena motorstorm simera to vradaki?
Printable View
8)
loipon.. ti lete gia ena motorstorm simera to vradaki?
κατά τι ώρα??????????????????? :D :D :D
MESA
as poume kata tis 11. to pithanotero einai na eimai mesa. an thelete mpeite pio noris, kai sas vrisko meta
οκ....εγώ κατα της 11 θα είμαι μέσα:) κ αν γουστάρετε μετά κ έχεται το FoM ρίχνουμε κ εκεί ένα online:)
Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ μέσα.
Noμιζω οτι αξιζει να γινει υπομνημα το συγκεκριμενο topic :)
οποιος κανει πιστα ας βαλει ονομα ps3forums!
*EDIT* θα προσπαθησω να ειμαι μεσα :?
ps3forums.gr mpeste osoi einai gia game:)
θα οργανώσουμε κανένα online το σ/κ παίδες????
Εγώ μέσα για R:FOM,Calling all cars (OMG τα σπάει...),Gripshift. Δεν έχω το motorstorm :P
κ για FoM μέσα είμαι :) κ όποιος έχει NBA 2k7 κ για εκείνο μέσα είμαι!soP1holi για εσένα το λέω το τελευταίο! :twisted:
paidia kante me add alaxa name twra ehw to SQP_GR giati ekana mal kai xexasa twn kodiko kai ekana neo .kamia f1 ha pexoyme to nba den me singini kai toso
Δυστηχώς F1 δεν έχω :x :x
ego goustaro Calling all Cars!!! pame?
pvinis πρέπει να το αγοράσουμε πρώτα ρέι!
paiksame me ton nonborn proxthes ligo online.. poli gelio! me 3-4 tha einai gamato
κάτι μου είπε ο nonborn οτι θα παίζαται 2-3 παιχνίδια κ παίζαται 2 ώρες σχεδών :P
λοιπόν θα κάνουμε τπτ για σήμερα το βραδάκι???τι λέτε για κανένα motorstorm?
χμμ, ειμαι μεσα αλλα λιγο αργα το ειδα.. τι λετε για τις 11:00 το βραδυ?
εγώ είχα δεί οτι δεν υπήρχαν κ πολλές συμμετοχές κ δεν έδωσα σημασία :wink:
Eίμαι μέσα και εγώ για κάνα live έχει σηκώσει κανεις κάνα server ?
Υπαρχει κανεις που να εχει το DEF JAM ICON για μια online αναμετρηση?
Σήμερα το βραδάκι θα σηκωθεί Server για CAC κατά τις 23.00 με όνομα ps3forums.gr.
Εγώ και ο pvinis θα είμαστε σίγουρα μέσα...Όσοι πιστοί...προσέλθετε...
mias kai einai to max 4 players, an eimaste parapano tha kanoume 2-3 servers :P!!
the more the merrier
Re paides 8a paiksoume metaksy mas kana online?
username Anakin_gr
Merged by NonBorn: Σε παρακαλώ να κοιτάς ή να κάνεις search πριν ανοίξεις καινούργιο thread...Υπάρχει ειδικά αυτό το θέμα για online gaming...Ευχαριστώ :)
eimai mesa gia CAC kai motorstorm
Παιδες τι λετε να κανουμε ενα πρωταθλημα F1 ¨
ΝΑ οριζουμε μερα διεξαγωγης αγωνα...να κραταμε βαθμολογιες....
:D :D :D
mesa egw tha eimai o alonso maclaren oleeee
Ειμαι μεσα αν και δεν το εχω αγορασμενο, οταν ειναι να το αρχισει το "tour" ανακοινωστε το, εδω! 8)
PS: Μπορει να το αγορασω και απο τον jimprav που το πουλαει, μολις βρω χρηματα :?
Παιδες οσοι εχουν το παιχνιδι και θελουν ας ποσταρουν να δουμε σιγα σιγα ποσοι ειμαστε.....Επισης ειμαι ανοιχτος και σε MOTOSTORM πρωταθληματακι στις 8 πιστες που εχει....Γενικα καντε και προτασεις τι θα θελατε
SQP_GR mesa to exw
Ειμαι μεσα στο motorstorm, το εχω το παιχνιδι!
Κατσε 1-2 μερες να δουμε σημμετοχη και να ορισουμε ημερομηνια εναρξης.
καλυτερα Motorstorm κατα την γνωμη μου επειδη οι περισσοτεροι μας εχουμε το motorstorm και οχι το formula
Μηπως να το ξεκινουσαμε μετα την 7η Ιουνιου που θα βγει το update και θα βελτιωσει δραστκα το online? Για το Μοτορ λεω.
Μπορουμε να ορισουμε καποιους αγωνες , ετσι ωστε να δουμε συμμετοχη και υστερα ξεκιναμε ενα πρωταθληματακι στις πιστες μετα το update...
Αρα
1.WORLDRIVERGR
2.SQP GR
3.TERMINATOR
4.SICKNESS
5.MARCUSS
EINAI MESA GIA MOTOSTORM
εγώ για σ/κ είμαι μέσα! κ δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα ....για τι ώρες μιλάμε??? για motorstorm ....f1 δεν έχω...κ κλασικά δεν πιστεύω να έχουν Nba 2k7 για online.
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 24, 2007 11:15 am Θέμα δημοσίευσης:
--------------------------------------------------------------------------------
Μπορουμε να ορισουμε καποιους αγωνες , ετσι ωστε να δουμε συμμετοχη και υστερα ξεκιναμε ενα πρωταθληματακι στις πιστες μετα το update...
Αρα
1.WORLDRIVERGR
2.SQP GR
3.TERMINATOR
4.SICKNESS
5.MaRkUs_
EINAI MESA GIA MOTOSTORM
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΤΗ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ????
εγώ είμαι μέσα κ για σήμερα....είτε για motorstorm είτε για nba 2k7 είτε για κανένα Pro 6 :)
motorstorm kai nba!
Ειμαι μεσα για αυριο Κυριακη.., απλα να πουμε τι ωρα. Προτεινω να μην ειναι βραδυ.. να ειναι κατα τις 5! τι λετε ? 8)