-
Marvel's Guardians of the Galaxy
-
Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε αυτό που είδα. Το κόβω για την ιδια πατάτα με το avengers.
-
Eμενα σιγουρα μου αρεσει περισσοτερο αυτο που βελπω απο το Avengers χωρις να ειναι κατι super wow.
Τουλαχιστον εχει πιασει το υφος και το χιουμορ.
-
Εγώ να πω την αλήθεια με κέρδισε το πρώτο trailer, κυρίως γιατί φαίνεται να είναι πολύ πιστό στον κόσμο της σειράς καθώς και τους χαρακτήρες.
Σίγουρα είναι πίσω όσον αφορά τον τεχνικό τομέα αλλά προσωπικά ενθουσιάστηκα με το παιχνίδι. Το περιμένω με ανυπομωνησία αν και θέλω να δω και reviews πριν πω οτι το αγοράζω.
Αλλά ήταν η ευχάριστη έκπληξη σε όλα όσα είδα εχτές!
-
Μόνο εμένα μου θυμίζει Monster Hunter με Marvel skin;
Για όσους δεν ξέρουν τι εστί Monster Hunter μιλάμε για grind on steroids η gameplay λούπα του... σκοτώνεις συνέχεια τέρατα για να ξεκλειδώνεις νέο gear. Και δεν τελειώνει ποτέ αυτό.
Σίγουρα θα τραβήξει κόσμο (και λόγω theme), αλλά δεν είναι για όλους. Καλύτερα είναι να ξέρει ο κόσμος τι να περιμένει.
-
Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω και το περιμένω να βγει καλό.
https://youtu.be/szsW6vCWCI8
-
-
Παίδες ξέρουμε / έχουμε λινκ αν θα έρθει Ελλάδα η Cosmic Edition ή κάτι τέτοιο;
-
Έχει έρθει, αλλά για ps4. Εγώ την πήρα το Σάββατο απο ένα μαγαζί που έσπασε την ημερομηνία αλλά δεν έπαιξα πολύ γιατί το upgrade για ps5 δεν είναι live και δεν ήθελα να προχωρήσω την ps4 version.
ΜΟυ άρεσε πολύ όμως όσο έπαιξα.
Η έκδοση είναι πολύ όμορφη!
-
-
πολύ καλά νεα! την ομαδα που το έκανε την γουστάρω από τα Deus Ex, human revolution & mankind divided, αλλά και το shadow of the tomb raider που ανέλαβαν μου αρεσε αρκετά οπότε και το είχα στο ραντάρ μου καιρό τώρα.
Μετά το Kena θα το πιάσω.
-
Αν τυχόν ενδιαφέρεται κάποιος για PS5 Cosmic Edition τώρα που φαίνεται ότι είναι καλό :D
https://www.germanos.gr/product/gami...uctId=20406956
-
Δεν θα έδινα σημασία σε αυτό αλλά κατάφερε να μου τραβήξει την προσοχή. Φαίνεται όμορφο.
-
Είναι πολυ καλό για marvel!
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
-
Λοιπόν, έπαιξα μέχρι το Chapter 6 το ΣΚ.
Γενικά τα θετικά σχόλια που έχει πάρει θα έλεγα ότι είναι δικαιολογημένα (και ας είμαι πριν την μέση, οπότε δύσκολο να χειροτερέψει η φάση).
Προσωπικά δεν το είχα παρακολουθήσει καθόλου το παιχνίδι (άρα δεν είχα hype) αλλά είπα μετά από καιρό να παίξω και ένα παιχνίδι day one.
Δεν ενθουσιάστηκα από τον τεχνικό τομέα, χωρίς να είναι κακός ή μέτριος βέβαια (απλά δεν είπα ρε παιδί μου ουάου αυτό είναι next gen σε κάθε texture κλπ κλπ).
Κατά τ' άλλα πολύ κοντά στο ύφος των ταινιών - χωρίς να αντιγράφει απαραίτητα πάντως, απλά φαίνεται πολύ οικείο για όσους έχουν δει τις ταινίες. Έχει δικές του ιδέες στο στορυ, φαίνεται καλοδουμένο στους χαρακτήρες πχ και γενικά είναι στα υπέρ του και αυτό.
Η όλη παρουσίαση του παιχνιδιού είναι στα πολύ πολύ θετικά, με την μουσική σαφώς να ξεχωρίζει. Οι τύποι εκτός ότι έχουν τρομερό licensed soundtrack (μιλάμε για τραγουδάρες) και original score, γράψανε και από την αρχή έναν metal δίσκο!
Περισσοτερα εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=DQuJH98PnB0
Τώρα, έχει στοιχεία Mass Effect/Deus Ex/Telltale όσον αφορά τους διαλόγους και το σενάριο, κάποιες επιλογές απλά δίνουν backstory, κάποιες επηρεάζουν την συμπεριφορά των υπολοίπων guardians, κάποιες επηρεάζουν την έκβαση του σεναρίου (υποψιάζομαι ως προς το πως θα φτάσεις σε ένα σημείο, και όχι την ακριβή κατάληξη αυτή καθεαυτή - κρατάω μια επιφύλαξη εδώ).
Το gameplay έχει ενδιαφέρον καθώς ως Starlord δίνεις εντολές κατά την διάρκεια της μάχης στους υπόλοιπους, με πολλές επιλογές δυνάμεων και combos, και με κάποιες εκπλήξεις όπως το Huddle Up mechanic που έχει την πλάκα του. Να δούμε αν θα είναι επαναλαμβανόμενο όμως στην πορεία ή θα έχει περισσότερη ποικιλία λόγω νέων skills ή διαφορετικούς εχθρούς κλπ. Κατ' άλλα linear είναι με κάποια (super) mini puzzles από εδώ και από εκεί, όπου ουσιαστικά πρέπει να χρησιμοποιήσεις τους σωστούς guardians για να σου κάνει την δουλειά και να προχωρήσεις.
Προτείνεται για Marvel/superhero fans 100% αλλά και όσους θέλουν να παίξουν ένα διασκεδαστικότατο linear sp action game. Νομίζω τα παιχνίδια της Square Enix πέφτουν γρήγορα σε τιμή (ήδη βρίσκεις σχετικά φτηνά για PS5 την απλή έκδοση) οπότε μετά θα είναι ακόμη πιο θελκτικό για το κοινό που δεν καίγεται.
Αν μας λένε κάτι οι βαθμολογίες, μάλλον δίκαια κυμαίνεται εκεί που κυμαίνεται.
-
Από καιρό το είχα στο μάτι και το πήρα στα χέρια μου την Παρασκευή και δεν άντεξα... "βγήκε" το Kena και μπήκε αυτό.
Μέχρι σήμερα έχω παίξει 7-8 ώρες και είμαι στο τέλος του 5ου κεφαλαίου και μπορώ να πω ότι το παιχνίδι είναι... πάρα πολύ καλό!!! Αν πάει έτσι μπορεί να είναι και το GOTY μου.
Οι χαρακτήρες έχουν ψυχή και οι διάλογοι είναι πολύ καλογραμμένοι. Σε κάνουν να χαμογελάς συνεχώς, να σκας στα γέλια συχνά, αλλά βγάζουν και πολύ έντονα την αίσθηση του camaraderie που έχει και το uncharted πολύ έντονα. Ακόμα και σε εμένα που δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με τις ταινίες της Marvel και ειδικά των Guardians of the galaxy με έβαλε αμέσως στο κλιμα. Εν το μεταξύ έχουν γράψει και ηχογραφίσει άπειρο banter για κάθε διαφορετική κατάσταση. Αρχικά, όσο ακόμα δεν είχα συνηθίσει το παιχνίδι και τα controls, με ενοχλούσε το πόσο πολύ μιλάνε οι χαρακτήρες. Δεν μπορούσα να τους παρακολουθήσω. Ευτυχώς μετά το πρώτο 2ώρο συνήθισα και τώρα μου αρέσει πολύ. Το banter είναι και ραμμένο στο τι κάνει ο παίκτης... πας να εξερευνήσεις τον χώρο και ανακαλύπτεις ένα μυστικό; οι σύντροφοί σου θα σχολιάσουν. Κάνεις κάτι στο διαστημόπλοιό σας για πολλοστή φορά; κάποιος κάτι θα πει.
To gameplay είναι πολύ ευχάριστο μέχρι τώρα, καθαρά single player και linear, με καθόλου open world στοιχεία. Με σωστές δόσεις exploration, μαχης και cutscenes που προχωράνε την ιστορία. Υπάρχουν collectibles και άλλα resources στον χάρτη, που μαζεύεις για upgrades αλλά και άλλα αντικείμενα που ξεκλειδώνουν optional διαλόγους που συνήθως αποκαλύπτουν πολύ ωραία πράγματα για τους χαρακτήρες. Προσωπικά η μάχη μου αρέσει αλλά σε στιγμές γινεται αρκετά έντονη και κάνω ότι να ναι. Το παίζω στο δύσκολο, κυρίως γιατί διαβασα ότι σε αυτό το mode αναγκάζεσαι να μάθεις και να ευχαριστηθείς πιο πολύ το σύστημα μάχης και νομίζω ότι όντως είναι καλύτερο. Παρόλα αυτά δεν είναι τόσο στρατηγικό και καλοσχεδιασμένο όπως πχ του god of war ή του horizon.
Γραφικά τέλεια! Μενω πολύ συχνά με το στόμα ανοιχτό λόγο του πολύ ευφάνταστου σχεδιασμού (που το επιστρέφει και το σύμπαν) και κάθομαι να τα θαυμάζω αλλά και τεχνικά είναι χάρμα οφθαλμών. Δεν είδα κανένα τεχνικό θέμα μέχρι τώρα. Τεράστια η διαφορά με το Deus Ex Mankind Divided που από ότι άκουσα είναι στην ίδια μηχανή γραφικών.
Μουσική κορυφαία! Δεν υπάρχει το να παίζεις και πάνω σε μια μάχη να σου πετάει ένα final countdown (Europe), το take on me (A-ha) ή κάποιο heavy metal anthem των 80s.
Επιτέλους ένα πολύ προσεγμένο σε όλα single player παιχνίδι! Μια εμπειρία που δεν συναντάς συχνά τα τελευταία χρόνια. Μπράβο και στην Eidos Montreal που διαπρέπει σε αυτό το αρκετά διαφορετικό με ότι ειχε κάνει μέχρι τώρα παιχνίδι!
-
Το εχω παρει κι εγω το παιχνιδι αλλα ακομα δεν το εχω ξεκινησει καθωσπρεπει. Ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος να το παιξω, αλλα ομολογω οτι απογοητευθηκα απο την δουλεια της Eidos Montreal οσον αφορα το performance mode του παιχνιδιου. Ενω το quality mode ειναι παρα πολυ καλο με native 4k πολυ ωραια textures και αψογο framerate, το performance mode ειναι κυριολεκτικα ενα afterthought το οποιο μοιαζει σαν να το πεταξαν οπως ναναι στο δισκακι και οτι κατσει..
Πρωτα απο οκα η αναλυση ειναι στο 1080p.. εκτος αυτου υπαρχει διαφορα στη γεωμετρια, στα textures αλλα και σε αλλες λεπτομεριες. Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα εχει και θεματα το framerate την ωρα της μαχης. Ειναι εντελως τσαπατσουλικη κατασταση και με χαλασε. Ελπιζω με ενα patch καπως να το σωσουν αλλα αμφιβαλλω κατα πολυ. Απο τα χειροτερα performance modes που τουλαχιστον εγω εχω δει. Μεγαλη απογοητευση.
Τα του παιχνιδιου, θα τα αναφερω οταν αρχισω να το παιζω στα σοβαρα.
-
Όντως πολύ περίεργο αυτό με το performance mode που είναι εντελώς κουτσουρεμένο. Στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν έχω δει bugs και προβλήματα, είναι πολύ προσεγμένο οπότε περιμένω ότι θα το υποστηρίξουν καλά το παιχνίδι.
-
Κι εγω παντως γουσταρω πολυ την ομαδα αναπτυξης (λατρευω Deus ex) και γι αυτο μαλιστα το πηρα το παιχνιδι. Φαν των ηρωων δεν ειμαι αλλα θεωρω την ομαδα πολυ ικανη και τους δινω ψηφο εμπιστοσυνης!
-
Θέλω να το παίξω αλλά προσπαθώ να αποφύγω το full price. Θεωρώ ότι αν κάνω υπομονή μέχρι τις γιορτές...
Μου έχει κεντρίσει ιδιαίτερα το soundtrack που λέτε ότι είναι 80s και ο ρόλος του στο παιχνίδι. Είναι όλο "hard rock"; Γιατί αν ναι δεν καίγομαι...
-
Μιας κ αγαπω τις μαρβελ ταινίες να πω οτι η φάση του παιχνιδιού ειναι carbon η φαση που βγαζουν κ οι ταινίες guardians of the galaxy.
Το χουν πετύχει στο ακέραιο πιστευω κ αν δεν τις έχετε δει να τς δείτε πριν παίξετε κ θα μπειτε αμέσως στο κλιμα του παιχνιδιού.
Το οτι μιλανε συνέχεια στο παιχνιδι κάνουν το ιδιο κ στις ταινίες. Σφαγη εξω στο σύμπαν κ να τρολαρονται μεταξυ τους αλλα σύγχρονος να προστατεύονται σαν οικογένεια στα δυσκολα κ ας ειναι ξένοι στην ουσία. Θα καταλαβαιτε πολλα περισσοτερα inside jokes στο παιχνίδι. Μου βγαλε απιστευτα καλη διάθεση το παιχνίδι κ οποιος αγαπαει marvel απλα δε πρεπει να το χάσει ειτε στα 50 ε ειτε στα 10.
Τεχνικα δε κανει κατι wow ουτε φέρνει καποια καινοτομία αλλα πραγματικά νομιζω οτι οποιος το πιασει στς χερια θα περάσει καλα γτ εχει λιγο απο ολα με πολυ χιούμορ τρολαρισματος
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Conjure7
Θέλω να το παίξω αλλά προσπαθώ να αποφύγω το full price. Θεωρώ ότι αν κάνω υπομονή μέχρι τις γιορτές...
Μου έχει κεντρίσει ιδιαίτερα το soundtrack που λέτε ότι είναι 80s και ο ρόλος του στο παιχνίδι. Είναι όλο "hard rock"; Γιατί αν ναι δεν καίγομαι...
Τσέκαρε την λίστα των licensed songs εδώ
https://www.radiotimes.com/technolog...me-soundtrack/
-
to Soundtrack του παιχνιδιου και ας μην το εχω παιξει ΤΑ ΣΠΑΕΙ :P
-
Και να πω οτι λείπουν μερικά... Δεν τα έχει όλα βλέπω...
-
Και ενημερωτικά όταν βρίσκεσαι στο Milano μπορείς να επιλέξεις πιο τραγούδι θα παίζει στο background από το κασετόφωνο του πλοίου :P
-
Διαβάζω ότι το Series S είναι πάλι χωρίς 60 fps mode. Επαναλαμβανόμενο pattern...
-
Quote:
Originally Posted by
psx3
Διαβάζω ότι το Series S είναι πάλι χωρίς 60 fps mode. Επαναλαμβανόμενο pattern...
Το ωραιο ειναι που το DF την αναφερει μονιμως ως... "next gen console"... δακρυα...
-
Με αρρωστήσατε τελείως! Πήγα και το πήρα. Ρεπό αύριο / μεθαύριο. Θα λιώσω [emoji41]
Ρε παιδιά τι φαν είναι αυτό;! Τί παρουσίαση; Πόσο δουλεμένοι διάλογοι και ατάκες; Και πόσο, μα πόσο, όμορφα πετάει τις μουσικές και δίνει εξτρά ρόλο στο παιχνίδι;
Οκ. Ίσως υπερβάλλω, άλλωστε τα 2 πρώτα κεφάλαια έπαιξα, αλλά είχα καιρό να χαμογελάσω, παίζοντας μόνος, σαν χαζός και τελικά ίσως αυτή να είναι η επιτυχία του παιχνιδιού.
-
Δεν άντεξα και το πήρα και εγώ.
Πήρα την cosmic edition για PS4 μιας και για PS5 δεν υπάρχει πουθενά
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάει για goty μου παιδιά το παιχνίδι.... Περνάω τέλεια όσο παίζω!
Είμαι προς το τέλος του chapter 7. Μου είχε λείψει πάρα πολύ να παίξω ένα linear παιχνίδι.
Αλλά πέρα απο αυτό μου αρέσει πάρα πολύ ο κόσμος, οι χαρακτήρες, το χιούμορ, η μουσική και περνάω τέλεια.
Το gameplay δεν είναι omg αλλά και πάλι περνάω καλά ενώ το βρίσκω και σχετικά challenging ακόμα και στο normal (δεν είναι walk in the park χωρίς να σου σπάει και τα νεύρα όμως).
-
Εχθες πηρε patch το παιχνιδι και νομιζω οτι πλεον το framerate τρεχει απροβληματιστα εντελως στα 60 καρε.
Ειμαι Chapter 5 θα πω εντυπωσεις αργοτερα. Το χιουμορ παντως του παιχνιδιου και το voice acting ειναι παρα πολυ ποιοτικα.
-
Και οι μουσικάρες! Οι μουσικάρες παιδιά.
-
Eχοντας παιξει πλεον αρκετα το παιχνιδι (μολις τελειωσα Chapter 8) εχω μια αρκετα ολοκληρωμενη εικονα.
Προκειται για ενα πολυ καλο παιχνιδι πραγματικα. Παροτι δεν ειμαι φαν των Gardeners of the Galaxy (μονο τις ταινιες εχω δει), μπορω να πω οτι οι δημιουργοι πραγματικα ειναι φαν απο ακρη σε ακρη. Φαινεται οτι εχουν δουλεψει με πολυ μερακι προκειμενου να φτιαξουν οχι μονο ενα καλο παιχνιδι, αλλα και μια πολυ ωραια μαρβελ ιστορια με τους Gardeners.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ voice acting. Δεν εχω κατι αλλο να πω. Εχει πεσει δουλεια και αγαπη. Και το πολυ πολυ καλο ειναι οτι το voice acting συμπληρωνεται ενθουσιωδως απο το επισης εξαιρετικο γραψιμο. Σπανια γελαω με βιντεοπαιχνιδια, αλλα εδω περα καποιες ατακες με εχουν κανει να ξεραθω στα γελια. Ο καθε χαρακτηρας αντιπροσωπευεται υπεροχα και το καλο ειναι οτι ο ενας συμπληρωνει τον αλλο. Trust me το χιουμορ στο παιχνιδι ειναι πολυ καλο και ποιοτικο. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει το δραματικο στοιχειο στο παιχνιδι, ομως και αυτο υποστηριζεται εξισου αποτελεσματικα απο τους ηθοποιους.
Τα γραφικα υπαρχουν σημεια που ειναι παρα πολυ ομορφα. Καθοτι προκειται για linear game, σου βγαζει την αισθηση οτι εχουν προσπαθησει να δωσουν λεπτομερεια οσο μπορουν και τους επιτρεπει το multiplatform πλαισιο πραγωγης. Υπαρχει πολυ φαντασια, αρκετες εκπληξεις και γενικα δεν εχω παραπονο. Δεν διεκδικει δαφνες προφανως, αλλα κανει τη δουλεια του καλα. Αφου εκανα πολυ back and forth με το quality vs performance, κατεληξα στα 60 καρε που πιστευω κανουν πολυ μα πολυ πιο απολαυστικη την μαχη και ξεδιπλωνουν το animation με ωραιο τροπο. Το low input latency των 60 καρε επισης κανει πιο απολαυστικο τον χειρισμο, εγω τουλαχιστον ενιωσα τη διαφορα.
Η μουσικη ρε παιδια... τι να σας πω... οποιος λατρευει 80ς μουσικη (εγω ειμαι τοσο τρελαμενος που και τωρα το αγαπημενο μου "νεο" ειδος μουσικης ειναι η retrowave...) απλα θα ανατριχιασει. Εχουν διαλεξει πολυ ομορφα κομματια και οταν αρχιζουν και παιζουν την ωρα της μαχης, ενταξει τι να πω. Πορωση. Και το soundtrack, δηλαδη η μουσικη που γραφτηκε αποκλειστικα για το παιχνιδι, ειναι πολυ καλη και του ταιριαζει,
παρολαυτα...
ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ....
...αυτο το fake band STARLORD που εχουν φτιαξει για το παιχνιδι... ειναι τοσο καλο... ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ... που εγω προσωπικα δεν μπορω να πιστεψω οτι οι τυποι αυτοι, δεν συνηδειτοποιουν το ποσο μα ποσο καλοι ειναι, ωστε να γινουν πραγματικο και επισημο band. Παιδια τι τραγουδαρες???? Δεν υπαρχει απλα. Και ο τροπος που χηριμοποιουνται μεσα στο παιχνιδι ειναι ειλικρινα τρομερος. Δεν εχω κατι αλλο να πω αληθεια. Σιγουρα το OST και το VA θα μπει στο κινητο μου.
Απο gameplay μεριας μου αρεσει επισης αρκετα, αλλα θεωρω οτι το button mapping δεν ειναι ιδανικο. Το παιχνιδι προσφερει εναλλακτικους χειρισμους αλλα δεν μπηκα στη διαδικασια να τσεκαρω αν εινια πιο βολικοι. Η μαχη ειναι φρενηρης, με τις δυναμεις των υπολοιπων Gardeners να προκαλουν ενα τρελο παλαβο χαμο τον οποιο ομως απολαμβανεις, ιδιως οταν αρχιζει και η προαναφερθεισα μουσικη... Δεν ειναι οτι ειναι κατι φοβερο η μαχη, αλλα η σκηνοθεσια αυτης, το κανει πορωτικο και απολαυστικο. Σε ορισμενες φασεις απλα δεν τελειωνα μια μαχη και συνεχιζα να χτυπιεμαι γιατι πολυ απλα δεν ηθελα να τελειωσει το κομματι που επαιζε...
Η ιστορια φυσικα και ειναι ενδιαφερουσα, οταν εχουμε καλο γραψιμο, καλη ηθοποιια και αγαπη για το material. Φυσικα δεν εχω τελειωσει, αλλα ηδη ξερω οτι εστω καποιες απο τις επιλογες που κανεις αλλαζουν αρκετα το σκηνικο ωστε να αξιζει ενα δευτερο playthrough.
Γενικα το παιχνιδι ηταν μια εκπληξη για εμενα καθως οτι Gardeners εχω δει ειναι στο σινεμα. Ωραιες ταινιουλες, αλλα δεν ηταν υλικο τετοιο που να με κανει να εχω καημο να το παιξω σε βιντεοπαιχνιδι. Ομως η εταιρεια αναπτυξης τυγχανει μεγαλου σεβασμου απο εμενα, και για μια ακομη φορα δικαιωνεται στα ματια μου.
Φυσικα το παιχνιδι εχει θεματα. Εχω συναντησει αρκετα bugακια (οχι κατι τρομερο) και φαινεται οτι υπαρχουν rough spots στην παραγωγη. Ταυτοχρονα η πολυ αυστηρη linear φιλοσοφια του, δημιουργει μερικα προβληματα, οπως ας πουμε να σε "κλειδωνει" απο ενα επιπεδο με το που φτασεις ακριβως στο σημειο εκεινο που προχωραει την ιστορια. Εχω χασει καποια collectibles ετσι απλα επειδη ετυχε να μπω πρωτα στην πορτα Α αντι να μπω στην πορτα Β. Επισης το παιχνιδι μου φαινεται παρα πολυ ευκολο. Μεχρι το Chapter 7 δεν ειχα χασει ουτε μια φορα. Ανεβασα την δυσκολια στο Chapter 8 και παλι δεν εχω πεθανει ουτε μια φορα! :P Ειναι και αλλα θεματακια τα οποια ισως αναφερω οταν τελειωσω το παιχνιδι.
Γενικα ειναι ενα καλο προιον που αξιζει τα λεφτα του. Φανς της μαρβελ και των Gardeners θα ξετρελαθουν με το παιχνιδι. Αλλα οχι μονο αυτοι...
-
Ανυπομονώ και εγώ να το παίξω μόλις τελειώσω με τα τρόπαια του Rachet.
Υ.γ. Δημήτρη έκλαψα που σου έβγαλε το auto correct gardeners of the galaxy! [emoji14][emoji14][emoji14]
-
^^ Δεν ειναι autocorrect :P Επιτηδες το εκανα και ηθελα να δω αντιδρασεις χαχα.
-
Το ξεκίνησα κι εγώ χθες και έχω πάθει πλάκα. Αν και τα έχει γράψει σχεδόν όλα ο Δημήτρης πιο πάνω, το παιχνίδι είναι ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ!
Με κάνει να αισθάνομαι ότι είναι μακρινός ξάδερφος του Mass Effect, όμως έχει πολύ πιο έντονη δόση ρετρίλας και ένα soundtrack που τα σπάει.
Ειδικά για τη μουσική και το audio composition mix δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο καλή δουλειά έχει γίνει, στην JBL 9.1 ηχομπάρα και νομίζεις ότι είσαι μέσα στο διαστημόπλοιο.
Παίζει στα πρώτα 60" του παιχνιδιού να είχα αφήσει τον χαρακτήρα στο idle (πάνω στο κρεβάτι για όσους το ξεκίνησαν) απλά για να ακούω τις κομματάρες να βαράνε στο Walkman.
Το hype στο θεό και με τα τοπία και τα γραφικά, τους αστείρευτους διαλόγους και το αυθεντικό space opera feeling... πραγματικά επιτέλους ένα movie based Marvel παιχνίδι που κάνει deliver σχεδόν σε όλους τους τομείς.
Στις μάχες το βρίσκω λίγο rough με τα mechanics και την κάμερα, αλλά το γενικό feeling είναι σχεδόν flawless.
Είμαι στο Chapter 5 και πραγματικά θέλω να προχωράω όσο πιο αργά γίνεται για να μην τελειώσει...
Αν δεν το έχετε πάρει ακόμη, αγορά με κλειστά μάτια, πρέπει να το βάλετε στη συλλογή σας.
Εδώ το εξαιρετικό soundtrack (η μπάντα των Star-Lord ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!): https://open.spotify.com/playlist/1I...0500758a1c407b
-
-
Τι δυσκολία θα μου προτείνατε; Hard ή Very Hard;
Και εγώ τώρα κάθομαι και ακούω τα τραγούδια που αλλάζει ο star lord και δεν έχω βάλει το παιχνίδι να ξεκινήσει [emoji23]
Υ.γ. άκυρο τώρα κατάλαβα ότι μέχρι hard έχει και πως η 4η επιλογή είναι custom.
-
Μπηκε καινουργιο mode στο παιχνιδι με ray tracing (30 καρε). Γενικα το τελευταιο πατς εφερε πολλες διορθωσεις και βελτιωσεις.
δοκιμασα το νεο mode δειχνει να τρεχει σε λιγακι χαμηλοτερη αναλυση απο το 4Κ με τα ιδια settings και τρεχει και αυτο νερο. Ολα αυτα αποδεικνυουν οτι το κουτσουρεμενο 1080p performance mode ειναι εντελως afterthought και δεν ασχοληθηκαν καθολου μαζι του. Κριμα.